serius46 |
i kdyby tam byl pestík tak by to byl hermáč, takže to stejně vytrhni... |
|
|
MDe_ |
ennbi chceš poradit ? .. udělej lepší foto a nehádej se :D :D |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od ennbi
Hej ale fakt je tam bílý pestík :)Se podivte jak to tam čouhá to bíle:)
|
Ty jsi jak můj kamarád kdysi, nechtěl vytrhnout samce ptze to byla posledni kytka co mu zbyla a hadal se se mnou ze je to samice!
Je to samec, a jak pise serius46 i kdyby to byl hermac, tak je to stejne na zabití. |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od Mirex
Ty jsi jak můj kamarád kdysi, nechtěl vytrhnout samce ptze to byla posledni kytka co mu zbyla a hadal se se mnou ze je to samice!
Je to samec, a jak pise serius46 i kdyby to byl hermac, tak je to stejne na zabití. |
Tak pokud by chtěl jen na semena tak bych s ho i nechal .. i malé procentu z těch semen může být ženská , tak když má možnost sadit hodně a protřídit to a udělat si matku nebo potom matku oprcat kvalitním samcem tak proč né že jo (Pokud bude) za pokus nic nedá. |
|
|
Hlava |
Hej ale fakt je tam bílý pestík :)Se podivte jak to tam čouhá to bíle:)
|
Jo zleva koule , zprava koule uprostřed kokot , no je to chlap :sun: |
|
|
frek |
Radši bych se s nim rozloučil...:) Jasnej samec...:( |
|
|
ennbi |
Kurňa letos 3 ti samec ze 3 tje v prdeli |
|
|
ennbi |
Jinak díky všen za rady :) letos nemám štestí |
|
|
|
Kurňa letos 3 ti samec ze 3 tje v prdeli |
To je normální, času máš dost, ještě můžeš sázet o 106 :D |
|
|
tomasvezi |
Ahoj, přikládám obrázek kytičky, do který jsem pro její vitalitu a vzhled vkládal velké naděje. A dnes jsem na ni našel toto - poznávám samce? |
|
|
Slick-ace |
tomasvezi:
Ano, jasnej samec:chef:. |
|
|
pitrises |
zdar kucí, nevím si rady u těchto 2rostlinek - asi 7dní 12/12 a místo blizniček tam raší jakoby bobulky z kterých se tvoří nové lístky,co vy na to? |
|
|
Slick-ace |
pitrises: zatim nic, čekej. Pokud ti z těch blizniček směrem nahoru vyleze bílej chloupek je to samice. |
|
|
pasiny |
pozná někdo pohlaví díky |
|
|
pasiny |
pozná nikdo pohlaví díky |
|
|
|
Původní příspěvek od pasiny
Je to mázlý. |
|
|
Slick-ace |
pasiny:
ne, protože to je napíču fotka. Lepší nemáš? |
|
|
Kambu |
pozná nikdo pohlaví díky |
zd máš to moc rozmazané,zkus to víc zaostřit ;) |
|
|
pasiny |
mam jen fotak v mobilu ani ta 2. neni dobrá |
|
|
Hlava |
Neni co poznat , počkej par dní možná to bude tak velky že když to bude rozmazany tak to nebude vadit :D:D |
|
|
amik |
Ahoj. Ta prvni je hermac nebo kluk? |
|
|
amik |
tady je jeste jedna fotka... |
|
|
amik |
A tady je druha kytka |
|
|
MDe_ |
Máš tam zárodky pohlaví .. počkej ještě par dnu. |
|
|
pitrises |
update - co to může být?? |
|
|
Zahradnik001 |
Zdravím,
potřeboval bych radu zkušenějších
1)kytí no.1 |
|
|
Zahradnik001 |
Zdravím,
potřeboval bych radu zkušenějších
2)kytí no.2 |
|
|
Slick-ace |
samci
č. 2 jasnej samec |
|
|
ganja-steve |
kyti no. 1 taky vypada,ze ma koule-samec |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od Zahradnik001
2)kytí no.2 |
To je lowryder nebo desel že jo ? Jinak oba samc, tak ja říkají chalani :) |
|
|
Zahradnik001 |
Moc díky za rady. Ale co to je, to fakt netuším :-D kámošovi se pomíchaly cedulky, takže to může být cokoliv. |
|
|
tomasvezi |
Já to snad přitahuju. Tohle jsem objevil dnes při prohlídce, krucinál. A než to vyhodím, dovolím se jako začínající chovatel optat - je to oboupohlavník, kamarádi? |
|
|
ganja-steve |
tomasvezi: je to hermac. zkus ty koule otrhat |
|
|
Slick-ace |
tomasvezi
hermafrodit. sejmi ho :chef: |
|
|
Jpt |
Původní příspěvek od Slick-ace
tomasvezi
hermafrodit. sejmi ho :chef: |
Kill nez nadela nejakou skodu |
|
|
needsomeweed |
zdravim je mozne neak zjistit pohlavi?
->
1
2222
a prozradil by mi nekdo jestli muzu nechat tudle kytku pobliz rizku? dik dik:) |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od needsomeweed
zdravim je mozne neak zjistit pohlavi?
->
1
2222
a prozradil by mi nekdo jestli muzu nechat tudle kytku pobliz rizku? dik dik:) |
Moc brzo, ještě nic neukázala. A ANO můžeš, jak ukáže třeba koule tak ho dej pryč (bokem na pyl nebo vyhodit) pokud to bude žena nechat můžeš. |
|
|
nutriga |
muze bejt s rizku samec?? |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od nutriga
muze bejt s rizku samec?? |
Jo , když ti nekdo uřizne samce , nekupovals klony u uživatele hulto , viz Černa listina ?? |
|
|
nutriga |
ne nekupoval mam 5 klonu a jeden se mi zda jak samec ale to asi nemuze bejt mozny jeto vsechno ze stejny kytky |
|
|
Hlava |
...aha , zdá nebo je to samec ?? |
|
|
nutriga |
nemuze to bejt treba zeminou slysel jsem kdyz je to kysely tak seto muze zmenit na samce |
|
|
Legy |
ahoj, tak ted sem docela podelanej az za usima, co to tu mam.. zadna jina kytka to nema, ostatni nic nevystrkujou, mam je mesic od seminka, co vyklicily, svitim 18/6 a tahle jedina je drobensji nez ty ostatni, ne o moc, ale je drobnejsi, vsechno sou seminka od paradise seed banky feminizovany, ale tahle jedina kytka vsude, kde dochazi k vetveni vystrcila takovy 2 tenky nitky pokryty jako bilym chmirickem desne jemnym, mam to nafoceny.. co to je? :D |
|
|
Zedy |
Ahoj Legy, můžeš bejt v klidu. Jde o ,,preflowers", kytka ti tak ukázala svoje pohlaví samičky. |
|
|
Legy |
uf, docela mi spadl kamen ze srdce, nasel sem pak i ilustracni obrazek, kde prave tyhle nitky byly nakreslene, ale radsi sem, kdyz mi to napise zkuseny pestitel.... jen pro po: co to je to preflowers? |
|
|
Slick-ace |
budoucí palice ;)
/edit
Legy :faq:
tenhle thread je o necem jinym.. |
|
|
Legy |
vsude, kde sou tyhle tycinky mi pak vyrostou palicky? no tak to vypada krasne a to sem tu kyticku ani jednou nezastrih a je jich vsude hromada :) kdyz mam neomezeny prostor temer indoor, tak nemusim strihat, ze?
zajimala by me ta hlavni palice, jak pak bude velka ;)
edit://
FAQ me sere, protoze neodpovi na konretni muj dotaz, nebo problem! Oni tam pisou vsechno obecne, ano, pomuze to, do zacatku velice, ale kdyz mas konretni problem nebo tak, tak o tom se nepise a i kdyz projedu nako debil 400 topicu a prolistuju nekolik stranek, tak to trebas nenajdu a uz nemam silu, tak radsi zalozim topic a prosim o radu. Ovsem vsichni napisou FAQ, nebo hlede.. ja to hledal a asi hodinu se s tim moril a stejne nenasel, tak snad neni takovy problem odpovedet i kdyz to tu trebas bylo zodpovezeny jeste jednou...
Ale dekuju i tak za odpoved, jsi jediny z mala kdo odpovedel a reagoval ;) a tohle, nac sem se ptal ve FAQ zrovna asi bude, ten svuj proslov sem myslel ja jine sve dotazy.... dekan :smoker: |
|
|
bob0015 |
Taky bych potřeboval poradit jedná se o auto AK 47x Lowrider 2
Osobně si myslím, že samec, ale chcu mít jistotu.. díky |
|
|
Slick-ace |
bob0015:
Ano, samec ! |
|
|
bob0015 |
Díky jenom bych měl ještě malý dotaz, za jak dlouho je samec u AF modelů vhodný k opylování (kvůli získání semen)? A samice musí být jak zralá? díky za odpovědi.. |
|
|
Banány |
Původní příspěvek od bob0015
Díky jenom bych měl ještě malý dotaz, za jak dlouho je samec u AF modelů vhodný k opylování (kvůli získání semen)? A samice musí být jak zralá? díky za odpovědi.. |
Off-post jak prase ale..
Prostě dáš vedle sebe stejně starou samici a samce a až vytáhne samice blizny, pyl na to skočí a čus. Ja si nechal opýlit jen první "větevní" semeníky a pak samce odstranil. No a doufám, že jsou opylený jen oni, a nebude to celý plný semen :) Zatim to vypadá dobře. |
|
|
josip222 |
hoj G help je to hermáč??? sadil som to príliš skoro nasadilo to kvet myslel som že sa to prepne na rast no neviem skosiť??? nechcem si tým oprcať celé pole :/
dik |
|
|
josip222 |
dikes a čo toto :mutant: nie sú to puky???
|
|
|
josip222 |
prosím o radu :( :hanged: |
|
|
aukro503 |
Čus lidi.. Prosil bych jestli někdo už neví jestli moje kyti je bud samice nebo samec? Jinak hnojím Plagronem na růst a stříkám Phitaminem.. Díky všem za radu :-) |
|
|
aukro503 |
Čus lidi.. Prosil bych jestli někdo už neví jestli moje kyti je bud samice nebo samec? Jinak hnojím Plagronem na růst a stříkám Phitaminem.. Díky všem za radu :-) |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od josip222
prosím o radu :( :hanged: |
dej sem foto z dneška a hned ti to řeknu ,ale nejak se to nechlupatí ,..... to samy plati o tomhle ...
Původní příspěvek od aukro503
..vyblejskni to z boku at je neco videt , důlezite je to kde se potkava list a kminek :D |
|
|
Pongo |
Původní příspěvek od prysk
-co myslite? |
"5 samyc" :D |
|
|
Slick-ace |
prysk
obě samice.
Pongo vtipkoval.. |
|
|
Kambu |
a druhá.. |
no vidím tam vylézat chupy,takže 1,2 samica... |
|
|
prysk |
ftipálci:), já tady mam miniinfarkty,že to budou bucy a oni si dělaj prdelky ......díky :) |
|
|
Pongo |
ftipálci:), já tady mam miniinfarkty,že to budou bucy a oni si dělaj prdelky ......díky :) |
Čau,
jo sorry :) jsou to samice :) |
|
|
MDe_ |
Zdravím GROWER's
Malé opakování určení ale hlavně poznávání pohlaví
Foto Číslo 1. - Samec
Foto Číslo 2. - Samice
|
|
|
aukro503 |
Prosím o poznání pohlaví :-) Díky všem.. |
|
|
aukro503 |
samec nebo samice? |
|
|
aukro503 |
Je tohle samice? |
|
|
Pongo |
Je tohle samice? |
Hi,
já tam vidím teda pěkný hovno :D
vyfoť to v detailu ... |
|
|
tagra1 |
Je tohle samice? |
No pěkná kytička:)Jen to není poznat:( |
|
|
tagra1 |
Původní příspěvek od Pongo
"5 samyc" :D |
už jsi viděl samici s tvrdým?:) |
|
|
Mr.Download |
čus, kdy se tak pozná jestli je to samec či samice? Tady na fotkách to poznám na všech, ale doma fakt nevím... |
|
|
Pongo |
Původní příspěvek od Mr.Download
čus, kdy se tak pozná jestli je to samec či samice? Tady na fotkách to poznám na všech, ale doma fakt nevím... |
pošli foto |
|
|
Slick-ace |
Původní příspěvek od Slick-ace
Takže po 1001x .... a nyní je to všem jasné. |
|
|
|
alex211 |
Prosím o radu,
někde jsem se tu dočetl o rychlém zjištění pohlaví, cituji: "Dolní část rostliny v místě, kde z ní vyrůstají listy se zakryje papírem, tak aby byla ve tmě. Tato část začne kvést. Kontrolou květů lze zjistit pohlaví. Je-li to samec, odstraní se. Je-li to samice, papír se odstraní a rostlina dále roste.", jak dlouho má být tato část rostliny zakryta, aby se se kytka vyjevila? Já mám květinku zakrytou již 4tý den a zatím nic.Pokusím se přidat foto. Díky za pomoc |
|
|
|
Původní příspěvek od alex211
Prosím o radu,
někde jsem se tu dočetl o rychlém zjištění pohlaví, cituji: "Dolní část rostliny v místě, kde z ní vyrůstají listy se zakryje papírem, tak aby byla ve tmě. Tato část začne kvést. Kontrolou květů lze zjistit pohlaví. Je-li to samec, odstraní se. Je-li to samice, papír se odstraní a rostlina dále roste.", jak dlouho má být tato část rostliny zakryta, aby se se kytka vyjevila? Já mám květinku zakrytou již 4tý den a zatím nic.Pokusím se přidat foto. Díky za pomoc |
Čau!
Já to teda nikdy nezkoušel, ale čet jsem to taky, normálně dáš papírovej sáček na nějakou spodní větev, utáhneš lehce gumičkou a tak za 10 dní by se mělo ukázat pohlaví, ale fakt jsem to jen čet, odzkoušeno nemám. |
|
|
alex211 |
Mirex: díky za info, budu muset být ještě trpělivý-má představa byla tak 4-5 dní.Holt to nejde "hop na krávu a je tu tele". |
|
|
alex211 |
Tak snad se mi konečně povede připojit foto, ten obal z folie jsem dal pryč, kytka se pálila |
|
|
Slick-ace |
alex211
samcexsamice ?
takhle z dálky foceno to fakt není vidět.. |
|
|
alex211 |
no právě, pokoušel jsem se to zjistit (viz předchozí příspěvek), ale jelikož jsem opravdu "neuměl", tak vůbec nevím na čem jsem. Zítra se pokusím spáchat ještě jednu makro foto, a pak zkusím metodu "řízek".Prvně v životě a mám docela bobky, zdali to bude vůbec k něčemu |
|
|
tagra1 |
Takže ještě jednou fota
1.Hermaphrodit
2.Samec
3.Samička
4.Hermaphrodit
5.Samec a samice |
|
|
tagra1 |