Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 
Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I. - Klikni zde pro originální téma
Joint-SR
Zdarec mna napadli taketo fleky :

1 zeleznicna trat : niekde kde su vyvysene kolajnice byva taky kopcek a na vrchu kpopceku kolaje po ktorych beha vlak a po bokoch toho kopceka to nik neriesi a casto su tam kriaky a tak tak tam by sa dalo sadti...

2 paleta na vode : rozmyslal som nad paletow zo 3 kyble s 3 rastlinami zavlazovacie knoty pustene do vody pod plateou prazdne nafuknute pet flase ktore by to nadnasali nejak to prichytit k dakemu stromu lanami a je. .. lenze nevim ako by sa tam dalo poriesit ked je velka voda burky zaplavy nech nreprevrati paletu a tak ...

3 elektricke stoziare : na poliach niektore su take masivnejsie velke zelezne konstrukcie a v strede dole pod nimi volne miesto tak tam ... a vacsinou byva okolo toho stlpu aj teke nieco ako maly ostrovcek ktory ani neriesia pri sadenia a byva zarasteny roznim trstim a ...

4 "lazy" dedina : s malo obyvatelmi napr.: 30 ludi ... ludia maju policka a tak niekde na tej dedinke vycekovat flek kde malokto chodi a tam to slahnut ...

5 uz len take bezne miesta ako mala lucka v hore , stromy , ......
Kellogg
ze vsech tech veci,co si tedka napsal se mi libi nejvic ta zeleznicni trat,to se jevi jako dobry napad,v okoli koleji to nekdy byva celkem dost zarostene ruznyma kracama atd.....
DeThomas
Sloupy v polich, to je prvni misto, kde se corky koukaj. I na maly vesnici se najde nekdo, treba vnuk nejaky babicky, co ti to sbali. Paleta je dobra, ale paleta plovouci uproster cehokoliv je dost napadna, myslim, ze kdyby ji nekdo videl bude hledat lodku nebo neco jak se tam dostanes a najde i to lano. U trati je asi nejlepsi, ale porad to muze videt nekdo z vlaku. Ale asi to vede.
Jinak, nejlepsi je nic neplanovat, proste jit a hledat. Znal sem lidi co se koukali do mapy a hledali neco tam, ale to je ptakovina. Z mapy senic nepozna, to chce aby to clovek videl na vlastni oci, ze vsech stran.
Joint-SR
2DeThomas diky za dobru radu tak tie stlpy som chcel riesit ale asi fakt serem na to .... a s tou paletou som rozmyslal ako ked je nejaka rieka a ta sa toci prudko do dakej strany a v tom mieste kde sa zataca ze dako proste by nebolo vidiet tu paletu a bolo by to niekde pri kraji tej rieky ale stale ten problem burky povodne ... a setky s typov flekov co som vypisal mam v svojom okoli uz aj vitipovane kde by to slo dat nepisem ze ma napadlo a v predtavach som si vitvoril idealne virtualne miesto tie fleky som bol uz aj pozret :-) piz
DeThomas
Ta paleta, fakt se mi libi ta predstava, ale je to asi tezko realizovatelny, mozna kdybys to mel zaparkovany nekde v nejakym rakosi, ze by to nebylo videt ani z vody ani ze brehu, to by pak asi slo. Jestli to realizujes, tak to urcite nafot. Ale jedna vec by ,e jeste zajimala. Chapu, ze tam budes mit lano aby sis to mohl pritahnout, ale jak to tam dostanes zpatky? Leda ze by jsi mel to lano nekde proti proudu a pak to jen pustil dolu, ale to by to na tom lane viselo a sponovalo by ho to, coz by bylo taky dost napadny. Leda tak mit to tam nekde napevno a pokazdy se k tomu brodit/plavat, ale to je taky celkem extrem. =o)
MangoMan
Koukám že to tady jede,celkem dobrý návrhy na místa:)
Též jsem si našel místo,je to asi 50m od plotu Policie Čr,je to na jížním svahu,který je kolem dokola obrostlý šípkama,ostružinama a kopřivama,svítí sem tak od 6 ráno do západu slunce,takže vlastně celej den:),za posledních 10 let tam nikdo nevkročil-čímž jsem si velmi jistý,protože jako malej,když jsem teprve začínal pěstit což bylo ve 13letech jsem prolezl tolik míst blízko domova,že jsem skoro devatery střevíce prošlapal:D:D:D,když jsem tam měřil ph,tak jsem byl mile překvapen,půda je tam neutrální-ph 7,což je ideální,je tam místo na takových 20-40 kytek,který by mohli dorůst v klidu do 3 metrů,není tam odnikud vidět,a byl jsem rád že jsem se tam vůbec dostal živej,takže s tim že by tam někdo přišel absolutně nepočítám,tam by nešla ani sebevětší čorka,benga asi těžko napadne to tam hledat,kdo by jim to pěstoval pod nosem:wink:,co si budem vykládat že jo:D,takže to je moje super tajný místo,je to daleko od jakékoliv civilizace kromě policajtů:)pod svahem je údolí s malým lesíkem a paloučkem,kde bude taky pole,protože údolí se skládá z 20% ze šípků,z 30%ostružiní,z 30%kopřiv,a zbytek jsou stromy všelijakého vzrůstu,a nikde kolem žádný cesty,takže v poho,ještě v údolí protéká hodně malý potůček,takže se zdrojem vody taky nebude problém:),už se moc těšim na jarní sázení,příští rok bude hafo masitej,a když už bude podzim:D:D:D,ani nebudu pod jiným vlivem,než pod tim co jsem v tuto chvíli:D:D:D
Joint-SR
2 MangoMan > proste ked si ten tvoj flek predstavim tecu mi sliny :) a este tak flojdom pod nosom palit hmmm rozkos .... som zvedavi coto posadis na jar *THUMBS UP*

2 DeThomas > no bolo by viac moznych rieseni tej palety ja som rozmyslal ze 2 palety na sebe v hornej otvory na kyble aby boli spevnene + este nejakym drotom alebo niecim inym o paletu ... a ja som myslel ze ono by to vlasne bolo niekde v okoli brehu nie v strede rieky ... a tie lana keby prud vody to dade dalej odtiahol aby to slo pritiahnut bez komplikacii ...
JAHmaican
Mango man: čau, hele nic mi do toho není a tohle ber jenom jako radu...
Nemyslíš, že je to trochu nebezpečný tady takhle přesně popsat svoje místečko na budoucí políčko??? Myslím, že v ČR není mnoho takových míst, takže někomu z okolí tvýho bydliště to bude hnedka jasný!!!!!
Věřím tomu, že nikdo z nás by ti to neukradl, ale přeci jenom je tady přes 17000 lidí a co ty víš... a pokud tě nepřesvědší ani toto, tak si vzpoměn na to, že i ty jsi tady byl určitě ne jednou jako ještě neregistrovaný uživatel a těch sem přijde nezpočetně a buh vi co za k...u si to tu muže pročítat právě kvuli tomuhle!!
No prostě, já bych to takhle teda nepopisoval ani náhodou!!!
;)
MangoMan
JaAHmaican:no myslím že at udělám jakej koliv popis,tak to nikdo nenajde,protože na tom objektu není napsáno to že to je Policie ČR,takže v poho,klidně ještě napíšu že tam jsou i vojáci-ten objekt je utajenej,přechovávaj tam zabavený drogy,a stejně to nikdo nenajde,protože o tom ani neví spousta lidí od nás z vesnice,hlavně by museli vědět kde přesně bydlim,a svah je tak zakrytej šípkama,že ani nevíš že tam nějaká mítinka je,takže myslim že popis je v poho,hlavně to vše i s údolím má rozlohu minimálně 2 km2,a moc lidí není takovejch že by na tokový ploše,a hlavně v takovejch podmínkách hledali,a i kdyby byly kytky třeba 2 metry od něj,tak je stejně neuvidí,hodně kěřů,šípků a kopřiv tam vzrůstaj běžně do 2-3 metrů,a v létě je to tam hodně zelený,takže to benga neuviděj ani z helikoptéry.já osobně pěstuji v tom údolí už nějakej ten rok,a zarím mě tam čorka nepostihla,a na svahu je to 10x vychytanější místo,takže tak:wink:
DeThomas
Jont-SR: To s tema paletama je dobry, koukam, ze to mas poradne promysleny. =o) Myslim, ze by to mohlo byt dost dobry, urcite to nafot.
plitzová
k typu pěstování na stromu se hoděj kolíky už na grower uvedený 3 mě stály 249 ale když narvete konec drátu do petlahve 2l tak takovej měsic to snad vydrží
ebist
Asi nejlepší to bylo tady v Karlových Varech
Kluci si zasadili kytky přd grandHotel Pub mezi takové keříky a smrčky
sázely an každou stranu dvě kytky a policajti to hlídali pak se an to přišlo a Neznámý pachatelé(naše band) jsme měli po prdeli,ale tady se dá ukázat jak je pod svícnem nej. tma;))
barracuda
už léta pěstuju ve starém už nefunkčním zahradnictví.Je to asi 100 metrů od hlavní silnice a funguje to.Míst na pěstování je spousta.Jezdím hodně na kole,tak vždycky vyhlížím nová místa a při další vyjížďce beru nářadíčko ke kultivaci hlíny a seju a seju a seju.Další můj tip který u mně funguje-střechy opuštěných budov
Spacy
No to ja sem si checknul misto v lese kde je vysekanej pas asi 500m kvuli vedeni.Celej den na to pari ta koule takze luxusek.... :)
Shiby
No tak abych se pridal, vim o zahrade 6000 m2 a kolem ní je 4 metrová zed :)) a nikdo tam nechodi. Takze se asi taky vrhnu na outík ...
alko
nejlepsi je podle me dat kytky do kukuricneho pole nekam na vyvysenejsi misto at neni videt od nikud jinud treba okolni kopecek corazi jsou hrozne sv.... a cekujou s dalekohledama....
speedyam
To Spacy : jj to je v poho ale celkem to obchází čorkaři (podle toho kde) ale nejdraděj to mám hozené na poli celkem to vzplývá s okolím... u vedení stačí když projde čorka a ...
boilesak
no tak podla mna su tuctove miesta,,,,,,co najviac blizko ludi,,,,napr stary opusteny vinohrad,,,zarasteny sipkovymi ruzami,,,,a niekde blizko cesty,,,najlepsie na okraji mesta,,,,,kam chodia ludia okolo na prechadzku,,tam nikoho nikdy nenapadne hladat,,,,alebo sutok dvoch potov,,,v strede zarasteny sachorim a vselijakymi krikmi,,ja som take miesto nasiel,,,,,,asi 30x30metrov sachorai,,,plus okolo dtungla z krikov,,,,,tot moje rady
mengele
2 Michael11:zalezi v jake oblasti pestujes,u nas,v okoli Prahy se to nevyplaci.Corky pouzivaji sloupy na rozhled po okoli a co jsem kontroloval,tak vyhled pokryva velky prostor.
Zatim mam odzkouseno,je sazeni v krovi na uhorech ve kbelicich.Da dost prace klesteni,ale jen tak tam nikdo neleze.Cim horsi teren,tim vetsi jistota.U nas je proflakly kraj,tak se musime snazit.
Hodne stesti v letosni sezone,za chvili nam to zacne! :)
boilesak
no tak ja som si nasiel krasne miesto v opustenom starom vinohrade,,,,poda je tam dost dobra,,pridem ju nabuduce preosiat a este tam dam aj substrat,,,podla mna su vinohrady naj,,,,leob ak to tam date,,,neni sanca to najst,,,,ked som bol 2 metre od policka som ho nevidel,,a to som vedel,,ze tam je,len treba nasjt take,,,kde je aspon pol metra travy(samozrejme buriny :D)a pekne pri natiahnutych dratoch porobit jamky a je,,,,,
pestovanie von je v celku obtazna zalezitost nakolko uz skoro 10 rocne skusenosti s pestovanim si myslim ze dobre miiesta su velikanske krikoviska z velkymi trnmii, ruzoviska huste lesy s cistinkami dalejko od mesta a to som pestoval von na slovensku kde su tie podmienky na pestovanie von ocosi lepsie ako tu v cz ale aj tu musia byt niekde neejake krikoviska ( huste porasty kde faskt nikto nevleziekym si nevyseka cestu. Na Svk uz 5 rokov na takychto flekoch a vzdy ok.
argarag
Hele lidi co si myslite o lomu. Kousek ode me je zavrenej lom. Prazi tam slunicko. Kdybych tam vyrobil policko (dodal hlinu a tak) myslite ze by to slo?
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od argarag
Hele lidi co si myslite o lomu. Kousek ode me je zavrenej lom. Prazi tam slunicko. Kdybych tam vyrobil policko (dodal hlinu a tak) myslite ze by to slo?

no zapadlé je to třeba v klidu,ale s tou hlínou tam budou vážně problémy,musel bys jí tam donést hafo
argarag: alebo pestuj v tom lome vo velkych kybloch...
Ja sazim v hustych /nejlepe ostnatych/ kerich....Musite se vplizit nekam do stredu toho kere, tam pak vysekate /flek/ ...Vysekane kere pouziji jako zabranu o kolo pole proti zveri /maskovani/ a je hotovo... :crazy:
fry
moj sused ma obrovsku zahradu,kde je plno ovocnych stromov a okolo plota vzdy narastie 2m zihlava,a ostatna burina ,tak tento rok to vyskusam posadit tam,on zije sam,a viac ho zaujima chlast ako zahrada,kosi to tak 2 krat do roka,a zihlavu pri plote ma na haku,dufam ze to vyjde
xcduke
podle mě je idealní sadit podel řek ... nebo v lese ... jinak u nas vetsinu najdou (Prerovsko) malem bych zapomnel na stromy :)
Nekdo tady psal neco o houbariiich a taak.A co vim tak v polsku je zakazane sbirat hriby pac si tim kurvy lesi a vetsina tak jezdi k naaam.moc houbaru tam neeejni a aj tak sou polaci trochu mimo,vetsina je verici a o brku nemaj ani potuchy.takze bydlite nekdo pobliz polska? hupsnete za hranicni kameny a do toho,snad to vyjde.
Dr. X
Muze kytkam vadit, že budou mít blízko sebe dálnici? (myslim ty výfukový splodiny a tak)
vaaanha
Dr. X - :D:D:D - může ostružinám vadit, že budou mít blízko sebe dálnici?
sky-triper
TENTO ROK HODLAM VYUŽÍT NEJSPÍŠE TĚCHTO MÍST:
- okolí železnice . . .(spousta křoví,jižní svah . . . . málo kdo tam chodí - kdo by se chtěl nechat zajet vlakem . . . . a ani houbaři tam nechodí . . . navíc když je to za městem .. . a věřím že pokud je budu udržovat dokažou splynout. . )

-zarostené místo za městem u vypadovky (nemá tolik vyhod jako železnice ale je lepší si udelat více míst)

-střecha meho domu . . . .jeden model (zasadím pozdeji aby priliš nerostla možná použiju nejakej předpěstek z mirco pěstírny v PC BOXU)

-plus další místo za městem . . . . v blízkosti voda z řeky , blízká vzdalenost mému bydlišti . . . . . jen musím najít více míst a asi zasadím jen po jedné tak 100 až 200m odsebe (je to konec města hodně zarostené stromy . . . . . . a není přiliš frekventované - uvidíme )
Vochomurka
Už jste neko sadili v poli technickeho konopi?
JAHmaican
Vochomurka : no nechtěl bych mít kavlitní kytky voprcaný technikou hehe
Pokud nemá někdo zajištěný místečko na outdoor (jako třeba balkón, zahradu, skleníky nebo podobně..) tak je to kolikrát o kytky sázet venku, ale co se dá dělat, žejo.
Lepší než si založit velký pole kytek na jednom místě (pokud nejni dostatečně jištěný) je lepší sadit kytky po jedný, po dvou nebo max. po třech do různejch křoví a tak. Kosiči jsou svině, to každej ví, ale často si všimnou spíš velkýho pole než zastrčený jedný kytky. Hlavně se ale musíte vyhejbat místům, který už jsou v okolí provařený..

Pokud někdo máte v okolí bydliště řeku nebo aspoň větší potok a nevíte kam sadit, tak se tam určitě běžete poohlídnout! Kolem řek v údolích jsou nejlepší podmínky pro to, aby to tam pořádně zarostlo, takže v údolích řek jsou ty nejvyšší a nejhustší křoviska kopřiv, malin nebo ostrušin a lány a lány rákosu! Takový místa potom nejsou špatný ani na víc kytek pohromadě. Ale samozřejmě musíte vědět, jestli jsou známý mezi kosičema nebo ne. Třeba v našem městě (Hořice) jsou takový luxusní místa, ale člověk tam musí najít nějakej zastrčenej kout, protože ty místa (je to pás řeky asi 4 km) jsou docela provařený...

Ohledně toho jak daleko od města sázet to je různý, samozřejmě na malým městě stačí kus za město, ale ve velkým je taky víc kosičů. Dobrý je sázet i na místa, který by vás v životě nenapadly a jsou i trochu na očích ale to chce tak po 1 kyttce.

Nesázejte do jehličnatýho lesa ani v bezprostřední blízkosti u něj! (anebo pokud musíte, tak to chce vlastní půdu dovýst). V lese je půda zatraceně kyselá a to kytí nemaj vůbec rády.

Když to mám shrnout tak sázet se dá na spoustě míst, ale záleží vždycky na těch lidech, který to náhodou objeví, jestli jsou svině nebo nejsou.
snow1
mam take miesto....su to lesy medzi lesom a dalsim lesom luky s krikmi, sem-tam nejake kukuricne pole a tak....v takomto mieste mam vyhliadnute velke krikovisko(nie je problem take najst) asi tak 30 x 15 metrov, v ktorom rastu ruze, trnky a kadejaka ina haved.....vplazim sa nejak dnu, par dni mam doranane ruky ale to neva :-), a vnutri spravim riadnu paseku, vsetko povytinat, vytrhat korene, spravit jamu doniest hnoj a zem a sadit. a je to. vsetky konare idu ku zemi do krikov ktore tam ostali, aby tade nemohla chodit zver....ostala len ta cesticka ktorou som sa doplazil dovnutra, ale ta sa v takom krikovisku strati. robim to tak piaty rok a vsetko v pohode a taka masa krikov drzi vlhkost a teplo, rastie to jak dive :-).takze to je moja rada, najst nejake super kriaky a spravit flek v nich, na zaciatok je to riadne vela prace ale stoji za to
Haskuchar
Zhulenci, nevím jestli to tu už někde nebylo - ale:
pěstuju na balkóně (zaskleným), al napadlo mě, že bych se moh trošku přiblížit idooristům - a využít perfektně zařízenou místnost, kterou má doma (skoro ;-)) každej - a to HAJZL - je tam větrání , teplo, světlo se dá posílit, doplnit o časovač ... Pár poliček a můžu si prodloužit sezónu - až na 100%. Navíc by to byl sqělej deodorant (nevím, co by na to řekli sousedi). Má s tím někdo zkušenost? Možná to není úplně geniální nápad, ale v mým aktuálním (zhuleným) stavu mě to tak připadá ... Rodina by trochu zeleně na tak opuštěným místě určitě uvítala.
levap20
Radši už nehul...kam budeš chodit vykonávat potřebu? Do květináčů? Nebo to budeš sedět okolo kytek pod sodíkem, kterej tě bude pálit do hlavy?:D
Cicmon
levap20: no jasne :D..... ja mam na zachode litra a sem porad krasne opalenej :smoker::D:D
dokktor
co tak opuštěné skleníky?
když sem onehdá jel z brna autobusem dom, tak sme míjeli minimálně 4 solidní skleníkové kolonie a já sem si enom říkal: na co tam pěstujou ty 4metrové bezy které jim prorůstají střechou? narok si mysim najdu neco podobného v okolí bydliště, no možná aj nejaký ten brněnský greenhouse skvót kolonizuju :D
Prothiaden
Kopřivy su nej
Mr.Dagoth
citace:
Původní příspěvek od zubr
to každopádně přinést si vlastní hlínu.kamoši mě přesvědčili že školka je blbost,protože tam choděj myslivci.

No a hlavně školky se vysejkaj, což taky není dobrý. Měl jsem něco taky na zkoušku ve školce, ale přišel pán s křoviňákem.....
Mr.Dagoth
citace:
Původní příspěvek od Free_tekk
Nekdo tady psal neco o houbariiich a taak.A co vim tak v polsku je zakazane sbirat hriby pac si tim kurvy lesi a vetsina tak jezdi k naaam.moc houbaru tam neeejni a aj tak sou polaci trochu mimo,vetsina je verici a o brku nemaj ani potuchy.takze bydlite nekdo pobliz polska? hupsnete za hranicni kameny a do toho,snad to vyjde.

No ale nechtěj, aby tě s tím někdo v polsku chytil, protože jejich zákony o marihuaně jsou poměrně drsný. 100 x tolik co u nás.

Já osobně doporučuji potlačit lenost a vydat se do nějaké přilehlé vesnice a vsadit v okolí. Dle vlastní zkušenosti většinu lidí na vesnici ani nezajmá, že tam někdo pěstuje ganju. U nás ví celá vesnice, kde kytky mám a nikdy ani lísteček pryč
hudson
Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti :pimp:
snow1
citace:
Původní příspěvek od hudson
Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti :pimp:

pockaj az pride povoden :-)
Edgaros
To snow1: No ta povodeň nebude snad tak hrozná jestli tam nebude velký proud. Já měl jednou kytky uplně na břehu řeky a při velký vodě sem je měl tak dva metry pod vodou. Druhej den voda spadla dolů a kytičky rostly dál.
voldemort
zdar pánové.jsem zde nový,ale s outdoorem mam už skusenost.Ja pestuju v agatovem poroste.Oproti malinam ma tu vyhodu ze nemusi rust do vysky.Staci jen chvilu pockat,az sa vytvora lysty,a myslim ,ze jen tak nekto vam tam nepoleze.Mlade agaty maji nektere ostne dlhe az 4 cm.Staci trochu pohnojit a "zahradka" je na svete.
kaasha
našel sem si místečko v polích, kde rostou kopřivy kolem, ale není to zas 10km od civilizace, kvůli zalívání, a zas ne tak blízko, kvůli kamarádům :-(
kaasha
jinak minulej tejden sem jel divokou orlici na raftu, a projížděli sme taky kolem njákejch opuštěnejch megaskleníků. ale kdo ví co za lidi tam třeba na podzim zabloudí...
Všetci máte dobré fleky ale zatial som nenašiel ani jeden prispevok na pestovanie v kriakoch. Ruze atd..... Ja som zo slovenska a minuly rok som si tu spravil moj prvy a jeden flek a hned bolo v poho. Nik nema ani sancu ist tam a dostat sa dnu do toho uz vobec nie. Sice dva dni dvaj makacka ale stoji to za to....... :-)
Dr.Shadow
Udělal jsem si na chalupě (prdelka zakopaná) procházku, abych se podíval po nějakém pěkném místečku pro moje kytičky, zhýčkaný to Orange Bud...;-) Měl jsem vytipovaný asi 3 plácky na ostrůvcích mezi polema, kde je jen houští. V jednom z nich je dokonce miniaturní rybníček s vlastním pramenem, prostě ideální! Jenže...chyba hlávky. Přijdu tam, zalezu do houštin a co nevidím. Zahrádku. Dost bídnou, hlína místní (tzn. jíl, šutr, obecně bordel), kytiz asi z napíchanejch semen, taktéž bídnýho vzrůstu.

OK tak nic, škoda. Jdu dál, plac no.2. Z jedné strany nepřístupný houští, z druhý strany protékal malej potok. Krásný místo, mezi houštinama schovaná miniaturní mýtina. Kompletně rozdupaná od zvěře:-(

Zadařilo se až na posledním fleku, na slunným místě mezi vysokým porostem v lese...cca 5km.
Edgaros
woldemort: No ten agátovej porost je dobrej nápad. Ja mam takovej krásnej hned kousek za barákem, je to pod dráty vysokého napětí a už sem na to myslel. Jdu do toho.
mettatron
....sou mista kam nechodi ani vysoka...a clovek by se dostal po kouskach nebo po brise...a sou skoro vsude, jen si najit takovy kam se po tom brise dostane a kde je pobliz voda...tot muj recept...:D
dreambox
Ja osobne nasel loni krasnej flicek -taková jako strouha -driv tam byla meliorace, ale je zanesena, takze je to koprivama zarostla mokrina -trochu jsem tam vytrhal kolecko -hlina krasna a hned 2 metry vedle je ta mel. studna, ve ktery je porad pul metru vody -bomba placek -rostlinkam se darilo a ty koprivy vyrostli do min. 3 metru, takze krasny krytí. Letos jedu zase tam + doma (zahonek obehnanej igelitem-kvuli cumilum) a doufam ze to bude good
lukas04
Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od lukas04
Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.

Přesně na takovým dopoledním slunci od těch 7 do 12hod mi loni vyrostly pěkný venky, tak se ničeho neboj;)
lukas04: tak jak napisal zedy, neni problem... ja som takisto pestoval doteraz, az nato ze medzi tou siedmou a dvanastou mi este na niekolko minut clonil komin hehe :D... ked tak mrkni moj 1.st balkon (vypestovat sa dalo, a aj skurit:D:D:D )...
Don PEDROS
Jestli se zoufalstvím zjistíte, že nikde v okolí není dobrý "flek" na out, koukněte se po nějakém opuštěném baráčku se zahradou a nejlíp i vysokým (nejlépe živým) plotem. Tady je můj případ:

Letos nepěstuji, jenom si hledám místo na první out, který plánuji příští rok (rozhodl jsem se nic neuspěchat, takhle aspoň vidím co tam roste a jak vysoko). Po namáhavém prolézání všelijakých houštin a lesů, mi padl do oka malý domek při okraji silnice asi 50m od mého domu. Má to malou zahradu a kolem dokola vysoký živý plot :-)). Oběhl jsem několik úřadů a přes všemožnou neochotu úředníku jsem získal jméno a dokonce i kontakt (!) majitele. Plánuji mu zavolat a zeptat se jestli bych si nemohl pronajmout zahradu- řeknu něco jako že mě strašně baví renovovat zahrady :-). Nebo mu vůbec nezavolám, stejně tam nejezdí :-)
Semena si plánuji objednat na Dutch passion, ale kdybych sehnal nějaký dobrý out model doma tak tím samozřejmě nepohrdnu, třeba i tady z Groweru kdyby někdo měl nazbyt.
wasco123
Ja toho roku som to supol do zihlavej a sa tomu neskutocne dobre dari. Idealna poda, nevleze tam ani ziva noha (nepocitam svoju), a pekne to splyva farebne.
Don PEDROS
2wasco: a nezůstane tam po tobě dlouho lehlá cesta? (tuším správně že zihlavy sou koprivy doufám)
wasco123
citace:
Původní příspěvek od Don PEDROS
2wasco: a nezůstane tam po tobě dlouho lehlá cesta? (tuším správně že zihlavy sou koprivy doufám)

ostane cesticka ale po tyzdni zarastie.
dreambox
taky sem loni jel v koprivach -ale pozor vse krasne maskovane, jenze koprivy uz byly hnedy a kytka brutus zelenoucka -zkratka vydrzela dýl
tak na to pamatuj. Ale treba mas lepsi koprivy :-)
vaaanha
citace:
Jestli se zoufalstvím zjistíte, že nikde v okolí není dobrý "flek" na out, koukněte se po nějakém opuštěném baráčku se zahradou a nejlíp i vysokým (nejlépe živým) plotem. Tady je můj případ:

Letos nepěstuji, jenom si hledám místo na první out, který plánuji příští rok (rozhodl jsem se nic neuspěchat, takhle aspoň vidím co tam roste a jak vysoko). Po namáhavém prolézání všelijakých houštin a lesů, mi padl do oka malý domek při okraji silnice asi 50m od mého domu. Má to malou zahradu a kolem dokola vysoký živý plot :-)). Oběhl jsem několik úřadů a přes všemožnou neochotu úředníku jsem získal jméno a dokonce i kontakt (!) majitele. Plánuji mu zavolat a zeptat se jestli bych si nemohl pronajmout zahradu- řeknu něco jako že mě strašně baví renovovat zahrady :-). Nebo mu vůbec nezavolám, stejně tam nejezdí :-)
Semena si plánuji objednat na Dutch passion, ale kdybych sehnal nějaký dobrý out model doma tak tím samozřejmě nepohrdnu, třeba i tady z Groweru kdyby někdo měl nazbyt.

Nerad bych kupoval origo semínka s tím, že spolíhám, že někdo jednou za čtvrt roku nezkontroluje svůj majetek...;)
Don PEDROS
To bych se divil, nikdo tam nebyl (pokud vím) už aspoň 5 let. Jediný problém je v tom že majitel má asi 20m vedle bratra, ale pochybuju že ten tam chodí. No a pak tam kousek taky chodí děcka kouřit, ale jak jsem psal je tam vysoký živák. No uvidim, na monitoring mám dost času :sun:
Don PEDROS
Tak ráno jsem byl prozkoumat zahrádku u toho domu. Nádhera- krásně zanedbané, tráva po kolena a navíc krásně nepřístupné- branka zavřená na západku a tři cyklistický zámky- musel jsem se prodrat skrz ten živej plot. Navíc tam byla i malá kůlnička kam by se daly kytky na sušení. No prostě vypadalo to velice příznivě,ale když jsem se tam byl teď podívat jak tam přes den svítí slunce, trávník posekanej a zámky pryč. Bratr majitele asi dostal nápad, že to tu bude příbuznému (mimochodem jsem zjistil že bydlí ve španělsku) opatrovat. Ale třeba ho to do příštího roku přejde. Když jsem si šel naštvanej dát někam do přírody brčko, narazil jsem na plochu ( tak 10x10m) porostlou kopřivama :sun: Uvidim jak se to bude celý vyvíjet, každopádně už mám 2 eventuelní místa.
Jay-jay
citace:
Tak ráno jsem byl prozkoumat zahrádku u toho domu. Nádhera- krásně zanedbané, tráva po kolena a navíc krásně nepřístupné- branka zavřená na západku a tři cyklistický zámky- musel jsem se prodrat skrz ten živej plot. Navíc tam byla i malá kůlnička kam by se daly kytky na sušení. No prostě vypadalo to velice příznivě,ale když jsem se tam byl teď podívat jak tam přes den svítí slunce, trávník posekanej a zámky pryč. Bratr majitele asi dostal nápad, že to tu bude příbuznému (mimochodem jsem zjistil že bydlí ve španělsku) opatrovat. Ale třeba ho to do příštího roku přejde. Když jsem si šel naštvanej dát někam do přírody brčko, narazil jsem na plochu ( tak 10x10m) porostlou kopřivama :sun: Uvidim jak se to bude celý vyvíjet, každopádně už mám 2 eventuelní místa.

míst je všude po kokot.jen otevřít oči...
Javaanse
citace:

Don PEDROS: Hele, to jsi ani nemusel složitě obíhat úřady. Stačí jít na internetový stránky katastrálního úřadu (http://nahlizenidokn.cuzk.cz/VyberBudovu.aspx) a tam jen zadáš číslo toho baráku a ono ti to ukáže kdo je vlastníkem + současnou adresu vlastníka.
Zedy
Don Pedros:

na cizí zahradu bych nikdy nesázel čéče. Nikdy nevíš kdo se tam z nenadání objeví a až uvidí kytky, může to začít řešit a třeba dojde až k tobě ani nevíš jak a budeš z toho mít kurva problémy!
Tak lidičky letos to neni nic moc , ale přišti rok muj snad konečně první pořádny OUT rozjedu v kukuřici tak jsem zvědav. Jediné s čeho mam strach je že mi to sklidí dřive kombain na kukuřici .... mno uvidím Jinak ještě hledám dalši mista ale zatim nic moc
dreambox
Jo kukurice ujde -ale musis to dat to te, ktera je sazena dal od sebe (cca 30cm). Ta je na semeno a sklizi se dyl. Ta blyzko u sebe se sece na silaz a celkem brzo-asi by ti to nestihlo dojit.
Bus
TAk ja bych odporucil na 100% hledat velike i mensi kroviska na jiznim svahu, to je najsamlepsie, nikdo se to nestara a len velice, velice malo lidi by napadlo do teho lozit.
TH!
Tak já mám letos out na místě kde se cca před patnácti lety vypouštěl odpad z cukrovaru..a nemůžu si to vynachválit..Kopřivy jsou tam dva metry vysoké,kytky už skoro taky.A to tam ani nechodím.Byl jsem tam 16.6. a potom až po měsíci a nevěřil jsem svým očím..kytky krásně vyjely..holt kvalitní půda a taky vlhkost.Můžu doporučit
wms
Kamoska si pestila indorek ciste v pokoji zadny growbox zadna skrin proste jen tak pro okrasu svitila sobikem a vlezli ji pres okno do tretiho patra a kytky ukradli tesne pred sklizni. Chuje...... A ze sli kolem kompu a fotaku za desitku jim nevadilo, ale mrdky sli pro gress.. I takovi sou lide, ... Bozi mlyny melou
Loving
ja som teraz skusil prvy krat v zivote outdoor ... uvidim co to spravi ale dal som to od mesta 5 km po splave vahu (rieky) asi 8 metrov od vody takze uvidim ... dufam ze tam nebude problem ze by som nemal vodu i ked neviem co ta voda s tym urobi :D dam vediet ...
wasco123
citace:
Původní příspěvek od Pinus
Loving: teraz to je v pohode, tento rok neboli zaplavy ale minuly rok, kamosom vsetky rastliny co mali pri vahu vyplavilo...takze stastie, na buduci rok si skus vychytat nejake ine miesto..nerizikove

To som si tiez myslel ze najlepsie je sadit od rieky dalej. Ale cistou nahodou minuly rok prisla burka s takymy krupamy, ako 10sk mince a aj tak islo 1/2 urody do haja.
TH!
Povodně jsou jednou za čas..těch bych se tak nebál,horší jsou podle mě rybáři..
wasco123
citace:
Původní příspěvek od TH!
Povodně jsou jednou za čas..těch bych se tak nebál,horší jsou podle mě rybáři..

Rybari sa pozeraju po rybach a nie po rastlinach. Skor by som povedal ze najhorsi su BILINKARI, hladaju rozne somariny do cajikov apd.
RASTA s.r.o
NO,heh.....jak se rika pod svicnem je nejmensi tma,Takze navzdory tomu ze jsou zemedelci nejvetsi svine spolu s myslivci jsem jeden rok jen tak bokem z domu zkusil dat par seminek do kravina,tusim ze to tu uz nekdo vzpúominal,ale i tak..muzu to potvrdit.Nasel jsem si tam mistecko kde jsem si myslel ze nikdo nechodi.Bylo to primo v arealu kravina,kousek za plotem.Samozrejme jsem musel lozit na tohle misto opatrne,ale nikdo me za ten rok nechytil...Uroda sice nebyla takova jako doma,ale byla ;)

Nejlepsi na tom bylo ze hnuj byl asi pet metru ode me...horsi to bylo s vodou..museli jsme vzdycky nalozit petflasky do batohu a uz se drnkalo na vylet :)

Dude wrote: TO SAMY JAK O THREAD VYS - POUZIVEJ EDIT!!!
Dejwid
Nejlepší místo je provařený místo,mluvím z vlaastních zkušeností,loni su pěstoval cca 300 metrů od sídliště a f pohodě,nikdo to nečornul a to místo bylo tak provařený že si každý myslel,že by se nenašel žádný debil který bi tam pěstil:o)ale stejně to bylo napíču místo protože tam svítilo málo slunce,takže to byli přízemní keříky:o(
impulss
Nejlepší místo je podel kolejí, Takhle pěstuju v praze hned za nádražim tak 1 km podel kolejí a nikdo mi to neukrad. tam je tolik divnejch rostlin že travku ani nevidíš...
Cicmon
impulss: a nemels problemy se zavlahou, preci jen u koleji byva dost sucho :eek:
Etienne
Nejlepší flek je podle mě u babičky na zahradě... problém se zavlahou nemám ani s čorkama prostě nej misto.... ;-)
patres
no da sa sadit všade na balkone,v lese v izbe gde len chceš.
Vy-hul-hlava
treba na skale ? v Lese jak sou skaly tam to de taky vyborne soupnes to nekam na nizkou skalu kam nelezou horolezci a deti a nikdo nic nenajde
thcfarmer
ja som svoje out doori presadzal do kukurice a ked som tam prisiel asi po tizdny vetko bolo akokeby okusane od zveri a tak cela uroda isla do haja
thcfarmer
ja buduci letos planujem sadit do opustenej vodarne porasty su tam asi 2 m dlhe je tam oddychnuta poda a vlhko.
Zdarec groweři hele tak já mám taky pár místeček mno párkrát jsem sadil do kukuřice ale to je na píču jelikož to nestihlo uzrát a to je na hovno a to moc snad to taky znáte tak letos jsem se byl podívat kolem mého bydliště cca tak 8 km a ono ejhle je tam rybník o rozloze kolem 50 hektarů a tam je ale 12 ostrůvku takže kolem je všedu voda tak to bude snad v pohodě jsou tam jenom samý keře a nic z toho tak to skusím tam vysadit snad tam nebude na píču hlina nebo tak .A když tá někdo otázku jak tam budu lízt ůplně normálně pro moje kytičky udělám cokoli chápe jako každej asi ne.Tak vemu prsačky to jsou holinky dolezu tam a bude a žádnou čorku nenapadne že tam jsou kytky jelikož kdo by lezl přes vodu na ostrov ale já to udělám abych to měl pěkně schovaný.Tak zatim zdarec pořádně hledejte at máte pěkný kytky at vám to nikdo nečirne Pěstu zdar
Seti
to me uz taky napadlo u nas mame taky nejaky rybniky kde je nejaky ten ostruvek ale jelikoz jsou chovny tak mam strach abyme nevidel porybny jak se plavim na nejakem voru nejak moc casto na ten ostruvek... moze to byt nejaky smejd a byt moc zvedavy a pak je to v prdeli... a jeste je tu jedna vodni plocha kde je ostrov celkem fakt velky ale tam se lidi chodivaji koupat a kdo vi kdo vsechno na ten ostruvek si zajde zaplavat a kdyby to nahodou nasel tak je to zas v prdeli :-(
Jo to máš pravdu víš ale všude kolem toho rybníka je rákosí takže se musím nejprve prodrat tím rákosím abych ty ostrůvky vyděl a na těch ostrůfkách je to samej keř nedá se tam ani vylízt víš tak budu muset to tak vyřezat zrejt a tak dále víš je to tak 30 let co ten rybník bagrovaly a dělaly z toho právě tyhle ostrůvky víš tak doufám že to bude v pohodě zemina mno uvydíme jak to bude půjdu se tam podívat tetka v zimě abych abych nemusel lízt do tý zmrzlý vod ytak si počkám až to zamrzne snad to bude v pohodě zatim pic
TH!
citace:
Původní příspěvek od wasco123

Rybari sa pozeraju po rybach a nie po rastlinach. Skor by som povedal ze najhorsi su BILINKARI, hladaju rozne somariny do cajikov apd.

No sice rybáři se dívají po rybách, ale je spousta mladých rybářů,kteří nepohrdnou přilepšením k úlovku. Víš co..takže já když sadím tak dávám bacha hlavně na myslivce a rybáře.
schurulz
U nás máme jedno vychytaný mýstečko slezeš dolů po stráni kde nic neroste pak deš 20 metrů potokem po připraveny cestě s radoby nahodně nahazenejch kamenu a na protějšim břehu hned u cesty tak 10 metru od ni akorat je tam pas kopřiv přes kterej nikdo nejde ani v něm neni vyšlapaná cesta,slunko svití skoro celej den perfektní vlhkost od potoka a ani nejchytřejší čorka se nebude nahodně prodírat kopřivamama když neuvidí vyšlapanou cestu letos tam budeme sazet už po šesty a vždycky to vyšlo perfektně,radim vam najit něco podobnyho a budete hulit celej trok ze sviho
Blackpoint
moje nejlepsi misto minuleho roku bylo primo uprostred louky(videt byli tak na cca 0,5km pouhym okem.....)......
A to ve stylu "pod svicnem je nejvetsi tma" jsem dosahl prekvapivych vysledku..... co se tyce vzrustu i urody.......... a taky jeste jedna perlicka.... sousedi mi kolem kytek krouzili jak vosy kolem lizatka:-)
jeden chodil na prochazku se psem, druhy vasnivy houbar a treti sousedka na podzim kosila sipky v bezprostredni blizkosti mejch kyti a vse v poho!!!!!!!!!! chce to jen kuraz a poradnou davku drzosti.... ale prinasi to kyzene ovoce:-!
filos
Mne minule vyslo posadit hned pri meste, asi 300 metrov od posledneho panelaku do prveho lesicka co tam je. Nebolo to sice najlepsie miestecko co sa tyka svetla, no zato nikto mi neskosil urodu a to vedla tohto miesta asi o 20 metrov bolo ohnisko:jumper:
Čusssssssssssssss já jsem jednou skoušel zázet také in the city a bylo to na has.hřišti a náhodou to bylo cca 200 metrů od říční

policie ale vyrostly jen dvě a byli to samci tak jsemje tam nechal

pak už nevým co se snimi stalo........................:confused: :jumper: :jumper:
gantali
čago,mam kousiček od baraku les a vedle toho hned pole,tak že to mam vychytane!Ale v poli uz jsem propal a v lese my to požrali slimaci i přes to že sem tam měl skořapky a vlasy,z toho vypliva že si musim najit novy flek,ale zustanu i při starem tam nahažu nonamy.musime fintit lidi,jak proti zvěři a škudcum,tak proti lidem!!!!!!!!!
tož místečko,který bylo minulou sezonu už je nepoužitelný,takže musim hledat něco novýho..dycky obden vemu kolo a projíždím různý rajóny,kde by se jim tak mohlo holkám líbit a hlavně kde by byly ukryty před zraky zvědavců..zatím sem byl ale neůspěšnej.:(je to docela těžký najít dobrej flek,ale věřim tomu,že se něco podaří:D
Lubosh.
Já si myslím, že pokud nemáme vlastní pozemek(i tam je velká pravděpodobnost, že tě někdo vybere) tak nemáme šanci! Třeba jako někde na poli, bo na palůčku....U nás znám spoustu hajzlů co se baví tím , že celé dny lezou nejrůznějšími křovisky a palůčky a hledají políčka!! Já sem už měl několikrát na zahrádce a pokážde mi na konci srpna chodili nějací blbečci zaštipovat! Jednou sem jednoho zmrda přistihl! Hned sem se na něj rozeběhl a náhle zjistil, že mu je tak 11 a to jedí!:-D:-D Byl sem tak v šoku, že swem nechal odejít, aniž bych ho mlátil!...
citace:
Původní příspěvek od Lubosh.
Já si myslím, že pokud nemáme vlastní pozemek(i tam je velká pravděpodobnost, že tě někdo vybere) tak nemáme šanci! Třeba jako někde na poli, bo na palůčku....U nás znám spoustu hajzlů co se baví tím , že celé dny lezou nejrůznějšími křovisky a palůčky a hledají políčka!!

....Picovina na N-tu..
Mega picovina...:grrr: uz 5 let mi nezmizol ani listek v prirode :D:teef:..
Hold netreba sadit 1-3 km od domu, a mista fakt hledat :D :freddy:
:cox::cox:
Method
Presne ako pise radvancan.....kto hlada najde..... :)
THE_GAME
Všude čtu jenom jak někdo vysadil u potoka, co takhel zasadit v blízkosti břehu řeky ? Je to to samé ? Je to v pěkně odlehlé, liduprázdné oblasti... jen aby nepřišla povoden ...
ak25
Je všude spoustu dobrech mist ale u nÁs je TO problem byl jsem si zakcrosit na BIKU a vyhlidnou najit idealni flek mrtě fleku ,a je tu problem a to jsou POSEDY MYSLYVCU NASEROU SI JE VSUDE ČU....I,PROJEL JSEM OKRUH ASI 3 KILAKU A NAPOCITAL JSEM JICH 6 MRTE DOBRY FLEKY UŽ MĚ TO MRD......SAMY KRMELCE A POSEDY JE TO VO HUBU NAKEJ MYSLYVEC NA POSEDU S DALEKOHLEDEM ME UVIDI A KYTKY pujdou do hajzlu A NEBO NĚKDO UDÁ snad se nĚco ČUS

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma