da_tatrman |
hlavne abys to tam potom neco nevypalil he, chtel sem rict neodpalil..
podle me stacej naky neudrzovany skolky (teda se svoji hlinou atd..) v prudkejch stranich, tam zadnej nepoleze, leda tak blazen jako ja.. mam stesti ze tady mam pobliz dlouhatansky udoli.. tam na to lesnici asi serou |
|
|
Pikolína |
Galen: No, a co bys řekl pěstování na stromě? Stačil by větší květináč, v kterých děda sadí muškáty, a upevnit ho na nějaký velký, bohatý, hustý nenápádný strom, který je třeba po cestě do školy nebo v nejbližším lese - jo, přeju dostatek trpělivosti "musíme hledat, hledat, hledat,..." ale vskutku si myslím, že ta trpělivost ba stála zato! Nemyslíš galene? :-) |
|
|
EL Lobo |
No nevim ja muj tym jsme se dali do pestovani na stromech (smrky).
Pote jsme prisli na lesni plosinu .Hmmmmm byl to velice zajimavi napad , ktery jsme zacali realizovat 1 mesic pred sezonou .
Tento projek tedy plozina je nejlepsi stavet mezi 4 stromama (ma rada) spojili jsme kmeny prosredek jsme vykladali kmeny a nane polozili fosny a mame shruba plosinu 16 metru nad zemi , alunce tam sviti dobre proste fajn a kytek se tam vejde zhruba 36 |
|
|
Zipp |
Hmm, tak ty skolky asi vyzkousim taky min. rok se mi tam par kytek povedlo - jenze corky sou vsude--svine! |
|
|
Zipp |
jo a taky sem se chtel poradne zeptat na ty kytky na vode - to musi bejt napadny ne? |
|
|
radian |
..tento rok mam jednu rastlinku zasadenu na cintorine.. z casu na cas si tam pridem, sadnem na nedaleku lavicku, vytiahnem knizku, ubalim cigaretku a pozeram sa na to male nezbedniatko, co sa uchytilo na jednom starom, zabudnutom hrobe..
objavil som čaro "hřbitova"... |
|
|
Kosa |
Já tam pěstuju už 2 roky. A jsem rád že jsem někomu pomohl. |
|
|
G68C6 |
Proste outdoor je zavod kdo driv sklidi jestli ja nebo zlodej proto si radsi delam 2-3 pole.
Hej a mam dotaz hnojil asem cereitem a nevim jestli je to dobre ci spatne:-( jako hnojivo to je tak kdyz tak napiste kdo s tim ma zkusenosti |
|
|
mury |
taková malá kuriozita, letos mi vyrašila kyti přímo přede dvařma
do baráčku.
no tak kyti musela pryč jelikož to byl samec-škoda |
|
|
da_tatrman |
jo u babicky vyrostly asi dve kyti primo pred vchodem, na balkone se me pred tim rozsipaly seminka, tak sem je dal sezrat psoj a asi se rozfoukly a uchytily, babicka me je presadila do skleniku ..hodna babicka |
|
|
Entershift |
Já bych to pěstoval na střeše nějaké vysoké budovy nebo na půdě stačí udělat dířu do střechy a zakrýt ji plexisklem ( čím větší díra, tím více světla) tam to podle mě níikdo nešlohne... I když czorky jsou svině jsou jako smrad který se dostane všude!!! |
|
|
W3m3n0 |
Já mám teď něco v jablečnym sadu o kterej se už nikdo nestará, alle stromy sou furt zakrslý a tak de i dolu dost světla a hlavně mám to 100m od baráku. |
|
|
iboy |
Vopuštěný sady doporučuju. Je tam metrová tráva moc lidí tam nechodí (teda alespoň u mě ne) a ještě se při cestě na kyty dobře nadlábnu. |
|
|
friktion |
Nejlepsi flek je kdyz se tam sam bojis chodit aby sis neublizil |
|
|
cru_ci_fix |
U nas nedaleko dediny, medzi cestou a polom rastie nejaka diva ganja (shit), tak ma napadlo vysadit nejake rastlinky medzi ne. Ved pod lampou je najvacsia tma! |
|
|
Clone |
pestujem v skolke (roznych) a zatial mam celkom dobre skusenosti .Vyhladavam miesta kde je vlhko a kde je vela slnka .popripade nenapadne upravim lesny porast tak,aby tam to slniecko svietilo cely den.
Najhorsie su vsak rozne lesne zvery.Polamu celu rastlinku |
|
|
indicky-konopi |
Nejlepši věc co jsem po dobu 5 let vyzkoušel a nigdy se mě to neztratilo bylo idealni misto pěstovat na totálně zarostlem mistě (nejlip mezi mrtě kopřivama- doporučuju uz jen kvuli velkemu obsahu N v pudě- šlapou si vyborně...navic letos jeden samec z 12 kytek (samozrejme taky dost zalezi na seminkach)...jinak pokud to je u cesty (tak 3m vod ni) , tak si toho nahodnej kolemjdouci nevsimne, akorát bych si dal pozor na vyšlapané cestičky....jezdit tak 1 za 14dní...nejdřiv hnojit posekanejma kopřivama a az to pude do palic...tak slepíčakama...(chem. kristalonem plod)...no toto je muj 5 lety osvedčeny zpusob a nigdo mi ho nerozmluvi :smoker: hello punx :punk:
Kdyby byly nejaky otazky na me nebo ohledne pěstovani...piste na mail.... |
|
|
cannabio |
Mars - místo kam se nikdo zatim nedostal nepřipadá v ůvahu, tudíž doporučuju starou 5 let nepoužívanou chmelnici ( !!! bacha srny !!! ). Totálně zaroste a máš sám co dělat se tam dostat.
Ovšem pro pár šťastlivců, kteří mají v okolí nějakou rokli, kam de světlo, ale nevede jiná cesta než po laně doporučuju tuto variantu. 100% Ani zevlové, ani srny ba ani sám zákon na tohle místo nedorazí. Jen z boží vůle denní světlo a noční deštík má cestu připravenou. Bacha - nehulte v rokli, ale až vylezete. Je to fakt mazec líst po laně na šrot. |
|
|
lobin |
Meli jsme kytky ve skolce v lese u velke vykacene mytiny 2 roky po sobe a nikdo nam je nesklidil. Byly schovany nahore u plotu, kdyz jsme se tam chteli dostat, tak to znamenalo bud projit keri ostruzin a vsech moznejch bylinek, nebo vzadu prelezt plot a projit malymi smrcky. Idealni bylo, ze tam slunce svitilo tak 14 hodin denne. Proti zveri je to idealni (akorat bacha na hmyz, meli jsme tam kolem par vosich hnizd:)
Jednou se nam stalo, ze prisli lesaci a vysekaly v te mytince vsechno to rosti a nechali tam skolkove smrcky a nase policko :) Takze taky ne kazdy lesak/myslivec je svine. Mozna si na to delali zalusk, a my to sebrali driv, ale o tom celkem pochybuji. |
|
|
lobin |
Pudu jsme si predem pripravili, nanosili jsme tam tak 40kg substratu. Nejvetsi problem byl s vodou, kterou jsme tam nosili na zadech v malych barelech a pet lahvich, o zbytek se postaral dest. |
|
|
bBoOrReE |
..ked som asi pred 4 r. zacal tak aktivnejsie pestovat,vysadil som asi 20 malinkych flekov.boli to take moje sondy.postupne som zistoval kde sa ako dari a kde to je vhodne pre mna.
rok co rok som slabe fleky vylucoval a teraz viem,ze TOP je.,.
MOJ TYP-najdite si kriaky na peknej slnecnej strani,vysekajte niekde v strede flek a je to(pozor!kazdym rokom podrastnu)celkom dobre sa tam drzi vlhkost,tak netreba tak casto zalievat a ked ste na kontrole, nemusite sa bat,ze vas niekto uvidi..
DO TOHO. |
|
|
bBoOrReE |
..toho roku som vysadil (sam) 3 fleky,1 mi niekto corkol,tak z 20 f za 4roky uz len 2 f.
:) ..a vyrovna sa to tym 20!
Vyber je vazna vec.na kazdom kroku su ine podmienky. cus |
|
|
PsYcHo84 |
Ja sadim uz druhy rok na oplocene pozemky kolem vodarenskych objektu. Male vodojemy a precerpavaci stanice jsou rozesety po kopcich a slunecnych stranich, byvaji vesmes docela dostupne jen po mensich cestach, nejezdi tam pravidelna obsluha, nechodi tam čučákovat lidi, je to oplocene. Kdyz si vytvorite podminky dodanim vlastni kvalitni pudy a pekně rostlinky začlenite do tamni zelene, budou nevystopovatelne. |
|
|
grno |
Ja som tento rok pestoval prvýkrát a som s tym spokojní. Mal som nasadených dohromady asi 90 rastliniek na 14 miestach. Z toho mi vyrástlo 75 samíc a 10 samcov. Sadil som do krovia, skleníka, na balkone a streche paneláku. Dúfam, že budúca uroda bude very good. |
|
|
k.o.h.o.u.t. |
Je to peoblém kam kyti zasadot - když sou dneska lidi který choděj a sklízej cizí pole a to mě s..re |
|
|
warior |
Nejlepší věc je předpěstovat si miláčky na konci zimy doma a pak je hodit na střechu paneláku(pokud v něm bydlíte). Má to ale dvě nevíhody. Nemůžete jich tam dát moc(tak 2-3)aby si toho náhodou nějaká nudící se hyperaktivní sousedka nevšimla a za druhé tam nemůžete chodit moc často(ze stejného důvodu-holt lidi jsou svině...:( ) |
|
|
narbe |
...jooo...mezi koprivama je to goood...letos prvni poradnej outdoor mezi koprivama, no až na to že to bylo všechno hermo...ale kvalitka:-) |
|
|
Dudu |
Nej je to na zahradě u sebe doma, nebo v lesní školce. Dokonce i u hlavní cesty jsem měl jednu a super, pod svícnem je největší tma. |
|
|
Juga |
Travka venku-dobrá věc! |
|
|
Perclus |
Dva roky jsem pěstoval v mladým břízkovým porostu v e vojenským prostoru, vychytaný místo, chce to jen lehce upravit půdu. Bohužel letos byli už vykácený :(( |
|
|
warior |
já měl letos 4kytí vysazený na kraji lomu,kde nikdo nechodí.Byly to už krásný, skoro půl metrový keříky, když kus lomu ustřelili....Prostě haluz... |
|
|
k.o.h.o.u.t. |
no já si to dal do křoví podél Labe TEDA JENOM JEDNU KYTÍ A VONI JÍ TY svině ZAVRAŽDILÍÍÍÍÍ tĚSNĚ PŘED TÍM NEŽ JSEM JÍ CHTĚL USMRTIT JÁ - jinak dobrý místo no
Par kytek se měl eště u babči na zahrádce a tobylo v poho . |
|
|
God_mars |
V pohode je ta kukurice , letos jsem to mel u sloupu proste pohoda pak jsem mel jeste jiny mista ale tam mi vyrostli jen jednobrkovky kvuli nedostatku svetla takze jsem sklidil jen dve kytky. |
|
|
DrZ |
Mala kuriozitka: Pred dvema rokama jsem objevil kytku samce na parkovisti na prazskym sidlisti. Byla 1m od chodniku, kde denne chodej stovky lidi. Nekdo si evidentne rok predtim balil brko sede na obrubniku parkoviste a seminko mu zapadlo do skviry v betomu. Merila tak 30 cisel. |
|
|
THCjahoda |
Čus!Letos jsem to hodil do křoví u pole v Praze...a v pohodě!Sice jsem měl nahnáno ze zemědělců!Pamatuju ja jednou jsem šel zalejvat a teď přes pole strašně vyšlapaná cesta až tam,kde jsem měl kyti!!!Mno asi měsíc jsem tam nešel a pak sklidil... |
|
|
DrZ |
To by me zajimalo, co na tom v Brne zkoumali... |
|
|
Dan.Bass |
...Vypadá to, že nějakému feťákovi vypadlo... - tak to je moc ! Jinak, my jsem to letos měli na krásnym místě - v nekonečným rákosí, kde půdu by člověk líbal, protože kýtim se moc moc líbí. Akorát nám tam asi měsíc před sklizní přišel nějakej chalan a ulámal ty nejlepší větve. To by mě zajímalo, komu se chtělo brodit 200 m obrovksejma kopřivama, jestli tam na konci náhodou nenajde nějaký to konopí... Prostě mysli, že šel najisto. Ještě, že byl tak slušnej a nevzal si všechno... Každopádně rákosí a kopřivy RULEZ ! |
|
|
indicky-konopi |
Hele kukuřici bych nedoporucoval, je tam mrte vyschla puda a navic ne vždycky si vychytaš zemědělce kdy budou skllizet...skuste najit jak řika Dan... nejakej vetsi porostlej flek !!kopřivama!! mozno i v rakosi (nemam odzkouseno)...(kde se moc nevyskytujou lidi) a mezi ne prdnete par kytiček a uvidite jak to tam brutalne jede i bez nejakyho hnojeni a navic je vysoky procento uspesnosti, ze ti to nigdo nevycoruje....fakt ta máňa se mezi kopřivama paradne strati...ze vzdalenosti 3 metru uz musis fakt dobre cumet abys tu kytku uvidel:D a to ja je mel 5m vod silnice...nemeli sanci zmrdi:) jen bacha na ty vyslapany cesticky...pokazdy se tam k nim dostavejte jinou cestou a tak jednou za 14 dni...jinak pokud by tam byl negde pobliz jeste potucek, jako v mym pripade:D, tak staci jen jezdit kontrolovat samce a vobcas zaštipnout nejakou dobrůtku...jeste tak 4 měsice a můžem začit!:D Zdarek |
|
|
God_mars |
To by me zajimalo jaka je sance ze takovy seminko odhozeny pri baleni vyroste? Asi moc ne to by to by ta CR byla pjekne zarostla. |
|
|
Kapka1 |
Zato ja sem predminulej rok nasel pekny misto v lese u studanky, abych nemusel chodit pro vodu. No a prisel sem tam asi za mesic uz z predpestenejma kytkama a koukam, ze uz si tam nekdo ZASADIL misto me..... No tak sem sel rychle hledat misto jinam. |
|
|
Kapka1 |
Ja sem predminulej rok nasel pekny misto v lese u studanky, abych nemusel chodit pro vodu. No a prisel sem tam asi za mesic uz z predpestenejma kytkama a koukam, ze uz si tam nekdo ZASADIL misto me..... No tak sem sel rychle hledat misto jinam. |
|
|
varan |
hlavně tady napište že ji máte u bývalého muničáku, aby vám ji ostatní mohli oškubat.. Já osobně se přimlouvám za kukuřici a ty neoraný místa na poli, ale pozor na hnojiva, kdoví čím to jzdáci hnojí... hlavně kolem sloupů s el. napětím |
|
|
DR.VYPALENY |
Vychital jsem flíček na kraji pole s kukuřicí kde je les a u toho kraje je svach plny ostružin a šípku takže nikdo nemá šanci.tak skuste to nějak ošefovat i když vim že je to hodně těžké. |
|
|
DR.VYPALENY |
Ja jsem minuly rok našel fakt dobry flek na konci lesa kde byly tak 180cm kopřivy tak jsem tam hnedka šoupl par kousku.a když jsem se chystal sklidid tak mi to sčořil mislivec který mně tam vychital. |
|
|
varan |
Jak tak slyším tak je tu většina lidí, za který sklízel někdo jinej, lae i pro ty mám malou radu... Zasejte si kukuřici na vlastním poli a doprostřed jich pár upíchněte, doproučím vám však oplocenej pozemek, protože lidi jdou krást kalsy a najednou narazí na travku, je jasný, že to tam nenechaj |
|
|
varan |
ještě mám v polách vyhlídlý jedno místo, kde kdysi někdo pěstil travku, ta se samozřejmě rozsemenila. A na podzim se tam dá vychytat tak 30 rostlin malého vzrůstu, Kvalita nic moc, lae uvažuju, že to tam budu chodit hnojit... |
|
|
Kwjetoň |
Záruka je skleníck, tam bych sázel orig. genetiku - ven bych se ji asi bál dát...
ale nounejmem jde zamořit celý okolí - ostružiní & maliní, kopřivy,... prostě místo kam nikoho nenapadne jen tak přijít
vzhledem k mému koníčku (lezení) jsem si všiml dalšího pomyslného místa, kde by (teoreticky) šlo vysadit MJ
jde o vrcholy skal :)
nevím jestli je to uskutečnitelný, ae myslim si že jo
jde o to vylízt na ne moc vysokou skalku, vytáhnout nahoru kýble, zeminu, semínka atd. zasadit, občas zalít a pak jen doufat, že lezci jsou solidární a moc nepajcujou :)
a představte si ten pocit - vylezete na skálu, a tam na vás čeká TAKOVÁ odměna - no není to idyla??? |
|
|
Kwjetoň |
No s kýblem na zádech bych si to asi nedal:)
Normálně tam vylezu a pak to tam nenápadně nataháme:)
Ale je to jen takovej pokus... |
|
|
Kwjetoň |
Stejně to něgdo wopajcuje, tak co... Každopádně doufám, že bude mít radost :D
Už vidim jak "znalci" trhaj v červenci metr vysoký kytky v naději jaxe zmastěj... No, proti gustu žádnej dišputát.
(ale pár paliček by mohli nechat:)) |
|
|
SenSiKind |
když chceš pěstovat venku, tak musíš všem potenciálním šmejdům rozdat tech. semena a oni se budou zaměstnávat vlastním pěstěním, než by po něm někde čuchali. ;)) |
|
|
typex |
ja som mal posadene u nas v zahrade vo foliovniku.kedze som staly pestovatel,ludia z dediny to beru ako skutocnost,s ktorou sa uz vyrovnali.ale jeden pankac od nas mi to ukradol.viem na 70% ze to bol on.ale neda sa to dokazat,preto som este vzdy najebany.teraz som posadil lampy a jebem na ten zlodejsky svet |
|
|
HALUZAK |
Papšmír:Sadiť do lesných škôlok je največšia pičo..ina.Lesnici to tam chodia dosť často kontrolovať vždy v lete kedy sa počitaju percentualne straty suchom a potom ked su stromy staršie tak sa tam robia pestobne zásahy.Viem o čom hovorím študujem na VŠ lesnickej.Takže lesne škôlky NIE |
|
|
masoquista |
Panove a damy, ja to davam okolo cyklistickych stezek a muzu rict ze je to nej nej.Slunko pali celej den a kyti rostou.Doporucuju se obcas projet po nejake cyklostezce a divat se kolem sebe.Zadny corkari tam nejdou a cyklisti tam jen profrci na kole...teda krome me :-D |
|
|
raza_odiada |
jako místa k sazení je mnoho, ale vždycky se musí vychytat, a to dá dost práce...minulý rok jsem se chtěl na pěstování venku vysrat až nás na padlo udělat políčko v silně zarostlym křoví....chceto jen trochu odvahy a dost času,ale mohu doporučit...
- najít si silně zarostlé křoví a dosti velké, naše křovíčko ma tak 30m na 15m
-uprostřed vysekat místo které se musí tak do 1m vykopat a nevést zeminou (kůli kořenům a zamezení množení křoví) naše pole je ctevrec o 5m, pro 5 rostlin ideal
-přístupovou cestu radim udelat co nejmenší (kůli lidem a hlavně kůli vysoké....)
Nedoporučuji pěstovat v rákosí....sice je to zajímavé, ale většinou se rákos nachází u zdroje vody a docela se tam sere vysoká zvěř a hlavní problém rákosu je že se množí jako svině......... |
|
|
Bloz |
No,zdarec dneska jsem proŠel snad celej les u nas a našel jsem takovy misto nahoře na skále a za ni je hnedka pole a je tam strašne moc stop od zvěře(divočáci,srnky a zajici) co se da proti tomu delat at mi to nesežerou dikec za odpoved..... |
|
|
raza_odiada |
nebezpečný jsou nejvýce vysoká jako srnky a tak moc jinm to chutná.mám dobré zkušenosti třeba ze silně propoceným trikem nebo pěkně jetejma ponožkama. takz neni špatný se tam třeba vysrat,ale bacha abys tam nešlap........ |
|
|
Bloz |
Dikec jenom aby mi to nesežrali člověk najde misto kam nepachne ani noha a zvirat je tam jak v.... |
|
|
HALUZAK |
Bloz:Normalne to pole omaotaj nejakym špagatom.Okolo polička si nabi nejake koly aalebostači nejake rovne konare a omotaj okolo polatri rady špagatu.A to ti pomôže na 100 percent ja to takto robim každy rok a po zveri ani stopa.Popripade tie špagaty natri maslom a ked to maslo začne kvasiť tak to tym zvieratam neuveritelne smrdi ale ludia to cítit nebudu. |
|
|
varan |
kámoš pěstuje v demižonu, viděl to v receptáři. Nasere se tam nějaká sračka. Vobčas se to zaleje, je tam ideální vlhkost. Akorát je problém jak to dostat ven. Minule jeden rozbil. Jestli jste to někdo zkoušeli tak napište... |
|
|
smaho |
nazdárek lidičky který pořádně pěstíte pořádně krásný holky!!Pěstím venku už pár let mám různý dobrý i špatný zkušenosti co se tíče místa když vyloučím ty pěkný míyky tam je to ok když chcetemít pár kytiček ale nelíbí se jen vám a tak šance že budete sklízet vy tak 15%zvěř35%ostatní50%co se mi osvědčilo doma na zahradě a balkoně ovšem pozornost sousedů je dost vysoká pozor!Rozhodně super dobrý a špatný zážitky z rákosí kytky v kíblích po oplocení se nechytá zvěř super prostřédí dobrý výsledky škoda že to napadlo i jyný a moc tam ztoho nezbylo§Takže jediný místo jestliže nemáte vlastní prostory a nejste moc z teplejch krajin u nás tak jedině kukuřice hlavně né ke sloupu jak to tu někdo radil to napadne každýho když vzhlídnete pěkný místo ale né tak pěkný že to napadne každýho zamezíte přístupu zvěři a ste dost opatrný a pořádně máknete tak máte dobrou šanci že se vám to podaří a bude to jak se vám jen snilo hodně chuti nazdárek!!!! |
|
|
HonzaProchy123 |
Chtěl bych se zeptat!!Lezou do těck kopřic třeba zvířata myslim vysokou,prasata...A co slimáci??Jak si s nima radíte??Díky za odpovědi |
|
|
Kwjetoň |
to HonzaProchyrazdvatři: Zvířata sem zatim nemusel řešit, k mýmu flecku furt chodily srnky ale kytek sem nedotkly. Slimáci sou větší svině, dycky si vyberou ty nejsilnější rostlinky a úúúplně je zdevastujou :( Řešil jsem to skořápkama na povrch hlíny, jinak tady na G je mrtě způsobů ochrany kytek tak hledej...
btw. nejseš z Jablonce? |
|
|
HonzaProchy123 |
nejsem a díky |
|
|
SenSiKind |
jinak nejlepší na divoký prasata (a asi i jiný zvířata) je kolem rozházet lidský vlasy, nebo chlupy. To vám potvrdí každej zahrádkář/chalupář tam kde sou prasata přemnožený.
fakt to funguje (zkoušel jsem to na chatě) :) |
|
|
macany |
....doporučuju starý, zarostlý a nepoužívaný hnojiště! Bejvá to tam docela maskovaný a člověk tím i vyřeší otázku hnojení...a kytky tam rostou jako blázen:)...ale doporučuje se upravit pH (hnojiště bejvaj kyselýho charakteru) |
|
|
HonzaProchy123 |
CO PROTI HAVĚTI - SLIMÁCI
Takže babča řikala:slimáci - skořápky v půdě,suché pyliny,suchá káva,sůl v korýtku-aby se to nedostalo du půdy chce to vytunit igelitem(koryto) tak doufám že sem vám trochu píchnul!!! |
|
|
Slim |
Ja kdyz hledam policko,tak vemu auto a hledam v okoli palachy.No a kde rostou palachy,tam je puda docela vyzivna a neni vyschla...
V palachu je ale strasne moc klistat mravencu,lezou tam srnky,zajici,slimaci,a.t.d.
Ale proti tomu se uz umim(e) branit.Schvalnie sem nezminil CORKARE,protoze proti nim se branit jeste neumim(e)...PEACE |
|
|
Pepeq |
Podla hesla pod lampou je najvecsia tma to treba zasadit primatorovi mesta ku ploutu ako v mojom pripade. |
|
|
DR.VYPALENY |
jestly seženu hodně semen tak to skusím jako minuly rok.budu sázet skoro všude kde se dái na místa kde by to moch náhodou někdo vychitat,ale proč to neskusit.minulí rok se to dost dobře vyplatilo.třeba na kraj pole nebo lesa a nebo louky atd.prostě but si toho někdo všimne nebo ne.protože je hodně takovych mist,tak je velka pravděpodobnost že bude dobrá uroda a samozdřejmně do zalohy nějaké ty dobré fleky pro jistotu. |
|
|
DR.VYPALENY |
a stěma lidskyma vlasama plně souhlasím a ještě přidávam něco navrch,dobrá věc je to že to kolem kytek trochu pochčijete,ale jen vtom případě že tam chodíte co 2-3dny protože se to vstřeba do pudy.a platí to jak na čunata tak i na srnky a jine kytkyžrouty.zvěř cítí lidsky pach a uteče.vlasy vydrží dele. |
|
|
Mr. Manson |
jo až nato že moč přitahuje: lasičky, tchoře, myši, fredky, kočky, psi a takovy ty hnědý malý zvířátka co běhaj po lese.... Obsahuje totiž něco co přitahuje samičky myslim |
|
|
Mr. Manson |
ale ty vlasy jsou v poho :D |
|
|
THCjahoda |
2Mr.Manson:jistě
Ted mě napadlo co tam dát použitý vlošky?To je přece smrad a prasárna tak by to mohlo odradit ty čistotný a slušný čórky...ale takový asi nejsou
Je to jen nápad a neřikam,že to neni nechutný atd. je to jen další možný řešení...
PEACE |
|
|
CAESAR |
najdôležitejšie je aby nikto nevedel, že maš zasadene. lebo neni problem Ta vysledovat a keby si to mal ozaj kdekolvek, Ti to sklidit, ved ked sa k tomu dostanes Ty, tak preco by sa nemal zolodej. |
|
|
Joe |
Ty vlozky zni fakt nechutne! Ale proti zviratum by to mohlo zabrat a lidi mne osobne by z toho bylo urcite blbe takze by to za pokus mozna stalo |
|
|
THCjahoda |
Ty vložky to je fakt omyl,radši ani nezkoušej
sorry |
|
|
DR.VYPALENY |
jenže kočky a psi a jine zmíněne hněde zvířatka to asi nezežerou.to jen tak naokraj.nejso to bíložravci. |
|
|
ganja-pěstitel |
Tak nasel sem takove misto celkem dost zarostle (hlavne v lete), tak tam letos zkusim neco vysadit. Vypada to skoro jako prales a dokonce tam i proteka potucek, coz je obrovska vyhoda. Jen mam trochu strach ze tam v lete nebude idealni mnozstvi svetla. |
|
|
|
ja tenhle rok vsadim na oboru /lesni skolku/, ale neni je normalni lesni skolka, je to takova zvlastni lesni skolka :D
je to na zpusob lesni skoly....oploceno drevem, je to v hlubokym raholci, v tom prostoru sou vykaceny stromy, ale roste tam jenom krovi a lesaci se vo to vubec nestaraj => neni tam vydet a asi tam ani nikdo neleze - doufam...hehe. jedinej problem, asi bude trosku kyselejsi puda, ale stejne planuju navest njakej vytunenej substrat tak je to jedno. |
|
|
Ke-Guglimugli |
Nosit půdu do lesa.. Jo! :D Ale bacha, houbaři vlezou všude, parchanti ;)
Moje první outdoor pokusy byly taky "lesního", přesneji horského typu, cca 1000mnm - vychytaná stěna vodopádu s takovými teráskami, asi půlhoďka adrenalinovějšího lezení => no men, no animals, only short vege-period. Vodtamtud jsme dostali (tehdy ještě bez řešení ph a pod) ten nejkašoidnější venkovní model. Vypadal sice jako zakrslej bonsai, ale byl úplně skvělý.. Jo, mládí.. :) |
|
|
CAESAR |
citace: |
Původní příspěvek od DR.VYPALENY
jenže kočky a psi a jine zmíněne hněde zvířatka to asi nezežerou.to jen tak naokraj.nejso to bíložravci. |
tak keby si videl co kamosovi v byte macka dorobila s kvetinami, asi by si hovoril daco ine, aj masozravce obcas potrebuju zelenu stravu:frog: |
|
|
zasa |
ja by som dal tiez radsej na vlastnu zahradku. |
|
|
zasa |
videl som pekne obrazky zo stromov, ale myslim si ze je to dost nebezpece pretoze to je na strome dost videt. pokial nemas pekne kosaty strom.tak neviem.ale moj nazor je taky:)
prajem dobre miesta a peknu urodu.:frog: |
|
|
ganja-pěstitel |
to Colek: Tak lesni skolku sem zkousel minuly rok a po par dnech nebo tydnech mi to nekdo vychytal a to sem tam mel takovy 2 mista, ze sem i sam je nekdy nemohl najit! Ale kdyz rikas ze je to neudrzovany a zarostly chrastim tak to snad bude v pohode! |
|
|
varan |
nevím jestli se to takhle dá říct, lae nejlepší místo na pěstění je fakt vlastní zahrada. Já si vysážu popkornovou kukuřici tak 5 řad po obvodu a dovnitř řádky travky. Popkorn sklidím a za dlouhýh zimních večerů hulím ... |
|
|
Ke-Guglimugli |
..a zajídám kukuřicí.. :popcorn: |
|
|
Semenej nářez |
Sohlasim, ze nejlepsi je vlastni zahrada. Dobre to schovat a chodit se kochat kazdej den. Bohuzel letos nemuzu, tak pujdu do stromu, dzungli a vodrostlejch skolek(3m stromy) |
|
|
adraj007 |
Ja jsem si vyhlídl místečko v naší prdeli u rybníka máme okolo takovej jakoby dlouhej ostrov oddelej potokem kterej se dá stěží přeskočit ale dá. Tak tam vysadím 15 Schnitzel a uvidím. Moje prvni akce asi po roce a pul cteni GROWERU.
P.S. !!!!!!!!!!!!!!Smrt čorkařům !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
alukard |
po podzimnim propadaku:grrr: co mi banda corkacu totalne zdevastovala sklizen sem se rozhod zasadit tak na 10 flecich jak to tady tak citam tak asi vyskousim i tu skolku. a kdyz pulka prezije tak bych moh byt do leta vysmity,jen si musim narobit mapky abych nezapomnel kde to mam:pimp: tak at to roste:punk: |
|
|
libber2 |
citace: |
Původní příspěvek od zmrskank
to hans...hmm tak te newim skusit to muzes ale corky vychytaly us skrytejsi mista,vlezou ti i na zahradu natos na statekk kterej je vopustenej, davej si bach at te nigdo newidi ze tam chdis,obzwlast esi lidi vi ze hulis :I nebo at te nenapraskaj sousedky bengum. minulej rok me hrozne resily sousedky-kurvy porad sou vuci tem drogam u nas lidi zamereny :( |
Co takhle těmto lidem(kurvám) obětovat a vhodit pár semínek na jejich teritorium,aby ochutnali své vlastní ovoce a až rostlinky povyrostou tak zavolat anonymně benga? |
|
|
onrejblesk |
jo dobrej napad hel lidi konecne sem vech 16stranek poctive precet(po pul mesice) kdyz to nekdo dava k tem sloupum v kukurici tak to ma smysl hlavne ze to najdes ale jeste vetsi ze ti to kombaj "nesezere" ale nekdo tu pssal ze jde k stozaru koukne na mesto 200kroku a tam vysadi tak uz to straci svuj smysl kombaj mu to uz muze "seszrat"nebo ne jo a stema chcankama sem chtel rict kdyz se to vsakuje do pudy tak co treba uriznout PETku a nachcavat do nu to snad neprotece a pak uz jen vyresit ty mrnavy animal |
|
|
onrejblesk |
libber2 : napad je too dobrej ale ja si myslim ze kdyz se takhle zjisti ze tam ma tu travu tak to bud ty skuseny sousedky vytrhaj nebo ji to corky vstipnou a nebo kdyz prijedou benga tak se to bude vysetrovat takze v okoli to aby si ic nezasazel.
Tot muj nazor |
|
|
HonzaProchy123 |
Já asi fakt si vychytám nějaký místa třeba kopřivy,kukuřici,remísky,hustý maliní nebo ostružiní,neprostupný křoví-jestli takový nenajdu tak ho takový prostě udělám!!No a vždicky pudu hezky na tůru kouknu jak mi rostou pohnojim ošetřim no a z toho snad už musí bejt nějaká úroda!!! |
|
|
onrejblesk |
taky me napadlo co kdyz sem chodi prave corky to nejde zamezit pristup tem neregistrovanym jestli to tak uz je tak please soory a ignorovat it |
|
|
narbe |
2 HonzaProchy123....jak dlouhý máš tak pruměrný tůry....sem docela línej člověk....tak mě zajíma jak sou na to ostatní:-))) |
|
|
HizballaH |
ano hosi kopriva.. its the key.. alebo potom vlastny sklenik or zahrada.. :) |
|
|
onrejblesk |
neexistujou seminka koprivy ze bych nejpr ve vysazel pole(policko) kopriv a pak v nem nechal milacky holcicky!? |
|
|
New_man |
JJ lidi jsou svine!( Ale kdyz jsem to nasadil jedno leto svestkam (fucken police) za barak. Tak se toho nikdo nedotk:D |
|
|
HonzaProchy123 |
2 narbe:No mě delší vycházky nevadí ale mám to takhle:radši ráno než odpoledne řeknu rodičům že jdu s kámošem na tůru vezmu si chlebník v něch jídlo pití,cíga,,,No a vobejdu si vlastně takovej velkej les-v oklí lesa je kuk pole,křoví,kopřivy,remízky plevelový places....kde kiti porostou!!!No a typuju že to nejni delší jak 4 km |
|
|
|