thuglife |
čaute chcel by som sa opýtať či by nejako vadilo sadiť blízko seba asi tak 5m rozne modely.. s kamošom sme si našli fajný flek a máme rozne modely ja mam 3xautomazar..5xdurban poison , on ma 10xlemon haze,5xwhite rhino ,1x auto niejake co mu dali ako darcek a ete akysich 5semiacok uz si nepamatam... vadilo by to keby sme ich mali viac modelov nasadenych na tom istom políčku??? dik za odpoved ... PEACE |
|
|
MDe_ |
citace: |
Původní příspěvek od thuglife
čaute chcel by som sa opýtať či by nejako vadilo sadiť blízko seba asi tak 5m rozne modely.. s kamošom sme si našli fajný flek a máme rozne modely ja mam 3xautomazar..5xdurban poison , on ma 10xlemon haze,5xwhite rhino ,1x auto niejake co mu dali ako darcek a ete akysich 5semiacok uz si nepamatam... vadilo by to keby sme ich mali viac modelov nasadenych na tom istom políčku??? dik za odpoved ... PEACE |
Proč by to mělo bydit, akorad rozestupy a automaty do předu kde více svítí aby je nazestinily velke kytky .. |
|
|
thuglife |
okej diky .. vies radsej som sa opytal istota je istota |
|
|
|
Původní příspěvek od MORZIK
zadej si repku do vyhledavani na netu a uvidis sam jednoleta 50 az 120 cm vysoka ................
tahle mela ve finale 390 myslis ze se schova? ps nic ve zlym jenom odpovidam cussss |
Tak to je pecka, ta kytka vypadá úplně jako moje Betty Mandala #1 2011 :-D
jen měla míň, tak aspoň o metr :-D |
|
|
|
Původní příspěvek od Jurgiano
Našiel som taký porast hustý nepriechodný aby sa človek tade dostal musí sa poriadne rýpať
pomedzi kríky, kriaky, bodliaky, stromy atď je to vysoké si 2-3 metre ako kde v strede
chcem vysekať plac kde zapichnem roksory do zeme a omotám ich potravinárskou foliaov
alebo niečím takým. Čo myslíte ?podla mna dobrý nápad chránene pred ľudmi, zvermi |
Zdarec, jen tak od pasu je to podle mě dobrej nápad, měl jsem políčko podobnýho typu
- pás akátů vedle cesty, vlastně mezi cestou a lesem, když jsem si teď dal mapu,
tak to bylo nahoře les, pod tím akáty, cesta, zase akáty a zase les.
Slunko tam svítilo v létě cca jen 11 - 16 / na podzim ještě míň, ale celkem to stačilo.
Ten pás byl velkej tak 80 x 33 metrů takže jsem si udělal nenápadný značky abych věděl,
kam odbočit a takovou klikatou cestičkou jsem došel jakoby shora lesem
tak doprostřed toho pásu a tam jsem si udělal plácek jako plánuješ ty,
ale díky tomu, že tam rostlo psí víno a jiný povíjivky tak to celkem dobře maskovalo,
ošéfoval bych to tím, že bych tam bejt tebou nasadil to psí víno
(nebo hrášek?, fazole?, tasm nevím co zvěř, jestli by ji to spíš nelákalo), aby to izolovalo
od nežádoucích pohledů. Ono se to nezdá, ale psí víno roste rychle,
takže když by ne hned napoprvé, mohlo by to, s podmínkou předčasného neodhalení
za nějakou dobu bejt úplně super.
- na tom mým lidi chodili okolo tak, že jsme je vždycky slyšeli,
takže jsme chvilku kušovali a pak se makalo dál :-D
- ale zadařilo se jen asi 3x, pak to tam vyčistili a už to šlo do hellu... |
|
|
|
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Než sem koupil barák se skleníkem a k tomu pohodový sousedy tak sem taky sázel venku.
No a na poli mezi těma kovovejma sloupama mi nikdy nic nezmizelo.
Akorát musí člověk zajít krapet dál a to tahání s vodou......,no ale něco za něco že
Zdárek |
A navíc si vem, jak tam většinou bývá krásně, když tam odpoledne doneseš vodu a zůstaneš až do večera
a můžeš pak koukat na hvězdy, kterejch je vidět víc, protože nikde nic nesvítí :-D |
|
|
fire.ent |
http://www.1obchod.com/products/hd-...-nocni-videni-/ tak hele hoši co jsem našel..:D ale nejsem moc technickej tip takže nevim jestli si to na to noční vidění přisvicuje nějakou diodou bo tak protože u toho levnějšího modelu to tam psali o IR diodách a tady nic..a nerad bych kdyby náhodou, aby mi vykradli políčko aj kameru za bůra..:D stejně to asi investovat nebudu ale někomu by se tom mohlo hodit..ps: a nepište mi tu hovna o tom ať si najdu jiný políčka nebo podobný hovadiny, dobrý pole mám ale tohle bych kdyby náhodou bral jako ruční brzdu tj.poslední záchranu :teef: bus a slunce v bushy f.e |
|
|
Qwertulanus |
zdarec, tenhle rok jsem si nasel jedno takový hodně zarostlé místo , je to u takových menších zahrádek a kolem nejaka továrna ale ta je oplocená takze se tam nedostanou , a navic tam jsou vsude klíšťata takze je to i pro mě obtížné se tam dostat no a tak se chci zeptat jestli bych si mel aspon nejakou cesticku vysekat abych se tam lepe dostal a jestli si myslíte ze by to tam nekdo z tech zahrádek ocumoval? díky za odpověď :) |
|
|
MORZIK |
tak pokud by ti to jen ocumovali tak to by bylo fajn z vlastni zkusenosti mam NIKDY NIKOMU NEVER krade se vse a vsude to si pamatuj!!!! takze zadna cesticka chodit pokud mozno vice cestami at to neni videt ze tam nekdo chodi at se ti to povede growu zdar |
|
|
Qwertulanus |
Dík za odpověď.cesta tam vede jenom jedna takze víc možností není leda z druhé strany přelést plot jenomze ten je vysoký 2 metrý a na druhý straně betonová zeď a z toho se mi skákat nechce :) |
|
|
Lintock |
ahoj groweři,chci se zeptat.Letos chcem s kámošem udělat experiment a pěstovat v kravíně.Né přímo v kravíně,ale je kravín a na konci něho se podleze do takové místnosti,kde,když by se to vyperlilo,tak by se tam dalo si myslím pěstovat.V typu outdoor.Na indoor,tam není elektřina a zavádět to tam,je o hubu.Co si o tom myslíte?Světlo,tam proudí zatím jen z okna,ale chceme tam udělat ještě jedno.Jako,světla tam je přez den docela dost.Někdo nějaké postřehy nebo rady?:).Děkuju za vše a všem předem :) a přeji ať se vám letošní výpěstky jen a jen vyvedou!!! :) |
|
|
Qwertulanus |
A to tam nikdo nechodí?....budete to mít v květináčích? |
|
|
Lintock |
Ano,nikdo tam nechodí :) minimálně tak 5let + , tam nikdo nebyl :) máme je v těch větších kyblících,jak jsou od barvy. |
|
|
Lintock |
tady jsou nějaké fota.Omlouvám se za kvalit :/ na prd foťák :/ |
|
|
Tommy |
Zdravim, mam asi 35 dní venku nílou vdovu je reálný ji dát do skříne 250 HPS 60X60X140. Chtěl bych ji nechat týten reagovat a pak přepnout na květ. Viz foto velikost cca 35cm. Díky |
|
|
fananek7 |
No proč by ne?
Nevidim problem... |
|
|
Simpi23 |
Fakt paráda místečka chlapy! Musim se inspirovat na příští rok! :) |
|
|
hollyholly |
Paletovy grow..
Jedu letos paletovy out. Princip je jednoduchy. Vsechny kytky jsou obehnany paletami do vyse 2;5m. V dostatecne vzdalenosti od kytek aby k nim slo svetlo. Palety mam navic zakryty folii aby na ne neprselo, takze paletami nejde se divat skrz..jednoduche, nenapadne..takze kdo mate pristup k paletam tak zacnete. Hodne zdaru! |
|
|
Kewin |
Letos jsem to hodil do rákosí a paráda rostou samy :) hodil bych foto ale nějako mi to nejde :/ :) |
|
|
Mr.Sordo |
Původní příspěvek od Kewin
Letos jsem to hodil do rákosí a paráda rostou samy :) hodil bych foto ale nějako mi to nejde :/ :) |
Jj už tady pár takových pěstů bylo.Určitě tu nějake foto dej!
Tady koukni
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3556 |
|
|
Kewin |
Něco z rákosíčka :) |
|
|
svijan |
Zdravím. Našel jsem si pěknej plac na louce v jednom velikym keři. Letos už tam nic dát asi nestihnu, ale shtěl bych poradit, jestli má vůbec význam se do toho pouštět.
Vnitřek sem vyřezal, vyštípal vrchní větve, moc světla tam nejde ale snad to bude stačit. Vykopal sem díru a ted řešim jakou tam dát zeminu. Ta původní hlína je samej bordel. A neni tam dost vlhko takže se bojim, že kytky budou schnout. Přidávám fotky. |
|
|
svijan |
Zdravím. Našli sme s kámošem pěknej plac na louce v jednom velikym keři. Letos už tam nic dát asi nestihnem, ale chtěl bych poradit, jestli má vůbec význam se do toho pouštět.
Vnitřek sme vyřezali, vyštípali vrchní větve, moc světla tam nejde ale snad to bude stačit. Vykopali sme díru a ted řešíme jakou tam dát zeminu. Ta původní hlína je samej bordel. A neni tam dost vlhko takže se bojim, že kytky budou schnout. Přidávám fotky. |
|
|
|
svijan : Možná bylo lepší tak to místo neprosekat, páč na podzim, jak začne padat listí, půjde celkem dovnitř vidět. Nějak moc husté křoví to není, myšleno plochou. V příspěvku č.1028 cestička z louky dovnitř, celkem nápadné. Jestli tam zasadíš, tak bych volil spíše AF. Imho nejlepší by to tam bylo neprosekané a po těch trnkách pověšené menší kyblíky s autoflower modely :cool:. Hlavní je zachovat přírodní ráz toho místa a ''nezplanýrovat'' to tolik. |
|
|
iamsimon |
My jsme s kámošem na zkoušku hodili jednu kytku na střechu starý hospody.Mech co tam všude rostl jsme nahrnuli na hromadu a doprostřed ní jsme udělali díru a do ní jsme dali substrát a do něj píchli kytku a daří se jí celkem skvěle,nemusí se ani moc zalejvat díky tomu mechu,ale pro případ nouze tam máme petku s vodou.
Až se sem naučim dávat fotky tak sem nějaký dám :D |
|
|
|
Letos mám všechno na políčku, dlouho sem hledal ten správnej flek hlavně kvůli čorkám, letos bych to zas vyděl na přemnožení, nakonec jsem našel takovej menší zarostlej bordel lesejček uvnitř křoví a bažinatá půda, a na kraji křoviska s dobrou půdou tak jsem to tam prosekal a natáhl oplocenku kvůli zvěři který je u nás požehnaně. jedinej přístup na políčko je z kraje a musim se plazit pod keřema tak snad to bude v cajku :) |
|
|
big daddy grow |
u nás v meste je obrovské pole ohradené betónovým plotom kotré slúži ako vodárenský objekt. Sú tam vysoké plevele kopřiva...A nikdo tam nechodí. |
|
|
Ralfozor |
Myslím si že aj ten strom není najhorší nápad :) vyhliadneš si niaky pekný vysoký stromček a ide sa :) |
|
|
Efis |
Měla bych něco k těm kopřivám. Už mě to taky kdysi napadlo, ale naštěstí máme zahradu, tak zatím pěstuju tam. Nejvyšší kopřivy najdete kolem řek. Dřív jsem chytala ryby a kopřivama jsme se při muškaření něco nachodili! Bez problémů dosahujou 3 a někdy i víc metrů, takový místa jsou samozřejmě mimo města, v pustině. Řeka je dlouhá, klikatá, takže těch míst je dost. Chce to jenom malinko hledat :) |
|
|
Toonk |
Vyroste to všude,kde svítí ale v tom křoví asi moc svítit nebude,tak nevím.Snad Vám vyjde. |
|
|
Venek |
V přírodě je obrovská pravděpodobnost že vám to někdo sklidí... nikde jsem to tu nezahlídl tak vám dám tip. Najděte si na katastrální mapě neobydlené domy, obejděte je a když narazíte na nějakej co má třeba uplně propadlou střechu tak máte vyhráno. Pozor ale aby tam nebylo vidět a nebyl tam třeba novej zámek na dvěřích.... no detaily už jsou podle konrétního fleku =). Good luck |
|
|
Skaff |
Zdarec, letos plánuju zasadit si kromělampiček i něco venku.
Naštěstí v okolí mého bydliště (cca 5 km okolo) je několik velkých lesů.
Už mam najitých asi 6 míst kam bych kyti mohl hodit. Počítám na každé místo tak 10 kyti, AF menšího vzrůstu ať se jich vejde hodně vedle sebe, a aby měla každá kyti tak 40g alespoň.
Potřeboval bych poradit s pár věcma, jelikož jsem nikdy Out ani AF ještě nejel.
Mohu zasadit AF koncem března, začátkem května? Tak nějak abych sklízel začátkem prázdnin a stihnul jet alespoň 2 kola.
Jak velkou plochu budu potřebovat na 10 AF vedle sebe? počítám tak 2m2 by mohlo stačit ne? Pěstu zdar, a dík. :D |
|
|
VFR |
pockej si a sadbu zacni az po zmrzlich |
|
|
Zedy |
Čau Skaffe,
Původní příspěvek od Skaff
Zdarec, letos plánuju zasadit si kromělampiček i něco venku.
Naštěstí v okolí mého bydliště (cca 5 km okolo) je několik velkých lesů. |
U lesa by si mohl mít problém s kvalitou půdy a jejím pH...
Už mam najitých asi 6 míst kam bych kyti mohl hodit. Počítám na každé místo tak 10 kyti, AF menšího vzrůstu ať se jich vejde hodně vedle sebe, a aby měla každá kyti tak 40g alespoň. |
...proto sem si hned vzpomněl na JAHmaicanovy automaty v kukuřici, myslím že dobrá inspirace. do 5ti kilometrů od baráku ti určitě nějaká vhodná kukuřice poroste, vhodnou myslím tu na zrno, kterou kosí dýl, než tu která jde do siláží. To si zjisti u svýho zemědělce :D
Pro inspiraci můžeš mrknout sem -> Pěstování alá kukuřice
Potřeboval bych poradit s pár věcma, jelikož jsem nikdy Out ani AF ještě nejel. |
Doporučuju mrknout sem -> Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Mohu zasadit AF koncem března, začátkem května? Tak nějak abych sklízel začátkem prázdnin a stihnul jet alespoň 2 kola. |
Jak ti odpověděl VFR, zasaď po zmrzlejch a před první kosou už si rozjeď druhej předpěst v malých květnících (1,5l), tak aby si ještě před květem zkosil první várku a hned po ní mohl nasadit ten předpěst, je to jenom teorie :D třeba ti to vyjde.
Doporučuju mrknout sem -> Kdy se chystáte sázet ? Kdy začít sázet outdoor ?
Jak velkou plochu budu potřebovat na 10 AF vedle sebe? počítám tak 2m2 by mohlo stačit ne? |
Plochou už se můžeš nechat inspirovat u JAHmaicana v topicu, ty 2m^2 by mohly bejt v lati.
Pěstu zdar ;) |
|
|
Skaff |
Dík, přesně tohle sem potřeboval číst! Akorát s tou kukuřicí je ten problém že se tu nikde v okolí nevyskytuje :/ Nevadí, už mám vyhlídlý místa kde jsem v životě člověka neviděl a snad to tam půjde. Počítám s tím že substrát si dovezu vlastní, takže půda by neměla být problém.
Edit: Sice nevim jak ta karma funguje ale za tu bleskovou a rozsáhlou odpověď K+ :D |
|
|
|
Čo mi poviete na total hardcore nedostupný flek ? Veľká rieka pretekajúca našou krajinou a nanej v strede rieky sú ostrovčeky menšie, vačšie.
+žiadne čorky, ťažko prístupné misto ( treba prebrodiť rieku žiadny potôčik v dedine :) )
+žiadne zvery srnky a podobne....
-záplavy hm toho sa najviac bojím ale zas cez leto sa netopí sneh hladina vody by taká veľká nemala byť :) |
|
|
|
Čo mi poviete na total hardcore nedostupný flek ? Veľká rieka pretekajúca našou krajinou a nanej v strede rieky sú ostrovčeky menšie, vačšie.
+žiadne čorky, ťažko prístupné misto ( treba prebrodiť rieku žiadny potôčik v dedine :) )
-záplavy hm toho sa najviac bojím ale zas cez leto sa netopí sneh hladina vody by taká veľká nemala byť :) |
Největší povodně v Srpnu, pár přívaláků a máš po sklizni, neriskoval bych to. |
|
|
JAHmaican |
Dík, přesně tohle sem potřeboval číst! Akorát s tou kukuřicí je ten problém že se tu nikde v okolí nevyskytuje :/ Nevadí, už mám vyhlídlý místa kde jsem v životě člověka neviděl a snad to tam půjde. Počítám s tím že substrát si dovezu vlastní, takže půda by neměla být problém.
Edit: Sice nevim jak ta karma funguje ale za tu bleskovou a rozsáhlou odpověď K+ :D |
Tak na AF to nemusí být nutně kukuřice. Bohatě postačí slunečnice, řepka - ta se vyskytuje hojně ...zkrátka vše, co poroste alespoň 3 měsíce ;) |
|
|
Scorpion91 |
I pokud by zaplavy neprisly, bal bych se plisne pri kvetu kvuli vysoke vlhkosti vzduchu u reky |
|
|
bruno.kudrna |
to jurgiano:
Ono to na těch ostrůvcích proti těm čorkam zas taková hitparáda nebude,když se tam dostaneš ty tak oni taky.....
Zdárek:sun: |
|
|
Obivanka |
V okolí je veľa opustených viníc, zaujímalo by ma či je pôda na viniciach vhodná, dala by som tam samozrejme substrát pred tým než to zasadím, ja len nechcem aby mi vyrástli samí samci alebo vôbec nevyrástli.. :D
Ale je to fakt parádny flek lebo je to tam zarastené jako v džungli, takže ak v strede vysekám dáky placík nebolo by to absolutne vidieť :) Za odpoveď a prípadné rady vopred ďakujem ;) :girl: |
|
|
replay |
Kúp si feminizované semená,alebo rovno klony.tak máš 100 percentnú istotu samíc.inak sa samcom nevyhneš.
hlavne,aby to malo veľa slnka. |
|
|
Obivanka |
Původní příspěvek od replay
Kúp si feminizované semená,alebo rovno klony.tak máš 100 percentnú istotu samíc.inak sa samcom nevyhneš.
hlavne,aby to malo veľa slnka. |
Veď všetko mám fem, snažím sa nič nenechať na náhodu :D Ale ževraj kyslosť pôdy môže aj tak veľa ovplyvniť :) tak sa pýtam.. Nevedela som že či cannabis nebude nasraný keď ho dám do pôdy v ktorej desiatky rokov pred tým rástol iba vinič. |
|
|
Obivanka |
...V okolí včelých úľov...
Chcem sa opýtať :) Marihuana je viac-menej rastlinka ako každá iná, a rastliny majú radi včely :D že? Mám jeden flek vyhliadnutý ale v okolí je veľmi veľa včelých úľov, naozaj nikto tam preto nechodieva, snad okrem toho včelára, tak sa pýtam či by nevadilo keby mi to tam chodili včielky obkukávať, opeluje sa aj tráva? Ja naozaj neviem, inak by som sa nepýtala. Ak je moja otázka hlúpa ospravedlňujem sa. ;) |
|
|
|
Původní příspěvek od Obivanka
...V okolí včelých úľov...
Chcem sa opýtať :) Marihuana je viac-menej rastlinka ako každá iná, a rastliny majú radi včely :D že? Mám jeden flek vyhliadnutý ale v okolí je veľmi veľa včelých úľov, naozaj nikto tam preto nechodieva, snad okrem toho včelára, tak sa pýtam či by nevadilo keby mi to tam chodili včielky obkukávať, opeluje sa aj tráva? Ja naozaj neviem, inak by som sa nepýtala. Ak je moja otázka hlúpa ospravedlňujem sa. ;) |
Včely bych neřešil, ale toho včelaře bych se bál ... |
|
|
replay |
Původní příspěvek od Obivanka
Veď všetko mám fem, snažím sa nič nenechať na náhodu :D Ale ževraj kyslosť pôdy môže aj tak veľa ovplyvniť :) tak sa pýtam.. Nevedela som že či cannabis nebude nasraný keď ho dám do pôdy v ktorej desiatky rokov pred tým rástol iba vinič. |
nemal by,ale treba tú pôdu trochu prekypriť a na tvojom mieste by som to ešte trochu aj posypal vápencom kvôli ph |
|
|
miravlak |
hodně vyčerpávájící trýd :) sice většina se opakuje ale letos zkusím taky les.školku,pole a snad najdu aj nejaky keř pořádný,zatím sem mi žádný nepodařilo objevit :D fakt bída,asi to chce míň nahulovat a víc sledovat :D |
|
|
Slime |
Myslíte že stačí tolkoto slniečka? Náhodne som si našiel toto miesto a zatial mám skúsenosti len s čisto lúkami, teraz by som chcel vyskúšať niečo hlbšie v lese a neviem či bude dostatok. Pár stromov sa ešte do budúceho roka chystám obrezať, prístup ľudí je priam nemožná, jedine hríbari :/. Ale tí všade. Ako to vidíte? |
|
|
zipo007 |
dobrí susenosti mam z míst známo jako lesný seč, výborné podmínky na pest,menší riziko plesne,+ podmínky jako ze tropického podnebí, nevýhoda treba často polievať kôli suchu |
|
|
miravlak |
no tak sme byli mrknout na fleku a celý vykácený tak zase hledat nový :( |
|
|
|