Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 
Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I. - Klikni zde pro originální téma
HonzaProchy123
2 onrejblesk!!No myslim že se dají sehnat normálně se na to poptej ale nevim jestly ti nebudou ubírát živiny který by měla dostávat kiti!!Ale když už takhle tak si pořiď radši tu kukuřici ta je moc vhodná a nebo slunečnici to je možná ještě lepší taky sežeheš ve zveráči nebo zahradnictví...
onrejblesk
HonzaProchy123 to sic jo ale lidi sou svine kdyby tam sli treba na nasi zahradu sousedky tak ta by mi do slunecnice nebo kukurice vlezla a jeste by mi je vycorovala a kytky taky ale kdybych tam mel koprivy tak ta svine tam ani neoachne skoda ze nejde rust ostnatej drat nebo nejaky pekny 2m masozrafky??*1*
Millanm
citace:
Původní příspěvek od alukard
po podzimnim propadaku:grrr: co mi banda corkacu totalne zdevastovala sklizen sem se rozhod zasadit tak na 10 flecich jak to tady tak citam tak asi vyskousim i tu skolku. a kdyz pulka prezije tak bych moh byt do leta vysmity,jen si musim narobit mapky abych nezapomnel kde to mam:pimp: tak at to roste:punk:
ja takhle sazim bezne hlavne v kukurici , sazim po jedny kytce jednak kvuli corkam a taky kvuli samcum .:smoker:
Millanm
onrejblesk zkus z dospelech kopriv vysypat semena a pak je zasad okolo rostlinek ale nejdriv to muzes praktikovat za rok :-))))
Dude
no, by sis mohl koprivy teoretische narizkovat, ne?
onrejblesk
Dude: jo teoreticky by to slo hele treba nejaky pdomcku vyrobeny naslapny mini sou asi trestny co ze kdyby nekdo pribeh udelalo by to ranu (a nebo bi to babce sousedce utrhlo nohu :-) )
Kyblik LopAtka
4 New_man: Bengam za barak? Nejni wubec zlej nápad ( a každopádně dobrá prowokace :-)) My s kemem chceme letos zkusit sázet před místním městským úřadem, je tam pár zahrádeq, kupa bordelu a pár dosti hustě zarostlejch míst, tak uwidíme, zda si někdo dowolí tam hrábnout :-)
narbe
2HonzaProchy123....jojo...není nad takovýhle výlety...:)
onrejblesk
rak sem si vyhlid par mistek co rikate mame tam krovi tak 5x5 metru u pole ntak 50-100m od lesa krovi to je nejaky zasrany trnky picha to jak svin!sam se tam bojim lizt ale uprostreda ja tak 2x2x2m sutr napadlo me vysekat do nej diru jako na kvetinac nebo tak neco myslim tak 0.5-1x0,5-1m jakoby kvetnik nasypat hlunu a dat tam jednu kdytku a v tom krovi vysekat "strechu" covy na to (tech krovi podobnejch ale uz bez kamneu je tam asi 3-5)
LeTman
tak to si maknes s tim sutrem, osobne jsem to nikdy nedelal, ale musi to bejt pekelna prace. Clovek,kterej by se tam nedej boze dostal a videl by ten "prirodni" kvetinac by si pripadal zhulenej jen z toho obrazu, co by uvidel... Me by to fakt dostalo :-)
onrejblesk
ja vid takze to jako mam skusit a rekl bych ze se tam obyc. smrtelni(corky do ty skupiny nepocitam) nedostane takze priste asi zejtra se budou ozyvat zajimavy zvuky(zvuk majzliku a kladiva ) a nebo me napadlo vzit priklepovku ale na draty vysokyho napeti to asi nedam co??
RachtY
Cusik vsechny corky bych poslal nekam,taky jsem mel pole v lese a naka corka mi ho tam ocesala...a taky jsem si rekl ze si udelam novy a moc dobrej napad to jee dat na to pole k tomu sloupu tam by to fakt nikdo nehledal ale pruser byl ze nezstacili moje kytky dozrat tak zacali sklizet pole.....ale jinak vam preju hodne stesti a zdravy pri pestovani.....
L0TRIK
Potrebuju poradit nasel sem si v lese celkem daleko od civilizace{asi 3km k nejblizsimu baraku} lesni oplocenou skolku{asi opustenou - protoze sem o kus dal{0,5km} nasel podobnou zcela znicenou}.Skolka je slozena zasadne z listnacu ruzne vysky od 0,5m-4m problem je v tom ze skolka je malych rozmeru asi 15mx15m a tak sem si rikal ze bych doprostred zasil asi tak max10 kyticek......
Co navrhujete ..... pr{e}dem dekuji za objektivni kritiku =p))
CAESAR
ja rikam ze za pokus to stoji, ale nedavaj tam vsecko co mas, aby si nebol sklamy
onrejblesk
LOTRIK:jo nastrkej tam jenom par a udelej i sekundarni misto!!

tak lidi pripravil sem si 11mist on zemi a co bude kyblu(min15) ve vzduchu(na stromech) tak sem zvedav jak dlouho to budu prpravovat ale sere me ze je to asi 20km od myho baraku pesky je to docela fuska
L0TRIK
Njn ale sem z Brna a tady v okoli je tezky sehnat nakej kvalitni flicek - poradte pls jak by melo vypadat ideal misto ???
V nicem jinem nemam problem nez kam zasadit :o/ , a zase se mi nechce dojizdet nekam 10km do naky prdele , napiste vase zkusenosti s pestovanim pobliz velkych mest ....
HonzaProchy123
nedobitný místo-aby se tam snad nikdo kromě tebe nedostal!!!a hlavně ať ty kytky nejsou vidět to by ti tam vlez každej!!!A radši sadit po jedný dvou ale ne velký pole je to nápadný!!!Jinak zespoda hustej strom je řešení ale je to xtreme a moc kytek tam nedáš!!!Je tu moc možností myslim že kdy to tu prolezeš tak nejaký téma ti bude vyhovovat!!!!
Jay-jay
Souhlas s "pod svícnem tma" ;) Tento rok žádné vychytané místo, ale jeden total ústřel..........v našem městečku je fotbalové hřiště a je tam jedno travnaté a jedno škvárové a páč fotbal hraju,vím, že na škváře se nehraje ani netrénuje v létě. No a v úplném rohu škváry skusím zasadit.Je to asi 20-30 m od kraje travnatého a přes to léto tam fakt nikdo nepáchne.jen se bojím nějakého zatoulaného balonu a nenechavých očí a rukou.Váš názor??Budu vděčný za každý.
HonzaProchy123
radši bych se pídil po lepšim tam bych dal pouze jednu dvě nebo tři jen tak z prdele!!!
onrejblesk
muzes to zkusit ale vychytej si i jyny mista protoze je malo pravdepodobny ze sklidis ty ja mam na to rovnicy:50(zaklad)+ 10(vis o tom jenom ty,pokud o tom vi lidi vic tak odecti za kazdyho 20)x(poct poli)=pocet procent ze z aspon jedno zklidis ty tot ma rovnice

ted priklad mam dejme tomu 11poli takze 50+11x10=160% ze sklidim aspon z jednoho ja a u stromu to delam 50(zaklad)+80xpocet stromu=pocet procent sklizenej mnou
Kyblik LopAtka
onrejblesk: opravdu zajímavý počty :-)
Janxu
no jasne!!! s tim fotbalovym hriste to urcite skus, sam moc dobre vim, ze takovyhle veci sou nejlepsi!! teda pokud to nebude oranzova skvarova poust a na ni dvoumetrova zelena kyti?!!!!! ja sem kdysi mel dve kyticky u knihovny, a ani ho*no, nikdo z milionu prochazejicich denne si toho nevsim!!!!!!! jenom par psu na to ch*alo kazdej den, a tak sem to radsi ani nesklizel.
peace
Jay-jay
hej chlopi, nejsem chuj.půjde tam jenom jedna nebo max. 2. Budu stříhat co to dá.Na konci toho hřiště tam kde sadím je svah....zelený :p: no a s trochou štěstí to nemá šanci z 15 metrů nikdo postřehnout...jen ty zatoulané balony:grrr:
onrejblesk
2 Kyblik LopAtka : ze jo vid a na to sem prisel sam tak kolik ti vyslo???
schumi
Ja sem si vysekal uprostřed trní místečko tak 1,5x1,5 m. Byla to to peklo, ale stojí to za to. Je to na jižním svahu, ale mám strach o hlinu- napůl jílovitá a rostlo tam trní. Myslíte že to tam poroste?
Janxu
poroste to tam jako z vody, a kdyz ti vyrostou 10ti centimetrovy kytky tak budes rad. budes bud muset udelat diry do zeme a nakoupit vlastni hlinu, nebo pouzit kyble, coz je asi nejlepsi spusob.
peace
onrejblesk
2 Janxu : si ze me delas hlinu ne ja mam vyhlidli 3 kroviska ale newym jaka tam je puda kdyby puda byla OK tak ty kroviska newadej kdyz kytickam wysekam strechu na svetlo??
Janxu
ac jsem cetl tvuj prisúevek nekolikrat, nejak moc sem nepochopil oc ti jde?? jesli bude puda okej, tak vysekej kroviska a mas to v pohode. zaklad je dobra puda svetlo a zalivka, tot temer vse. jinak s tou jilovitou pudou, to byla ironie, psal sem ze bude rad kdyz bude mit 10centimetrovy kyticky.
peace
TEQUILA
díky za maliny určitě to letos vyzkouším, já měla minulej rok 2 pole: 1. na kraji pole v kopřivách a perfekt a 2. sem měla asi 5km za městem u potoka (myslela sem že nej místo) nikdy sem tam nikoho neviděla a jednou přijedu a kytiku byly ušmyknutý.,.:( můžu zasadit na mýtinu v lese? nebude blbý pH???
HonzaProchy123
Nejspíš bude,radši si navez vlastní hlínu nebo to tam dej v pytly ne v kybli!!
L0TRIK
nasel sem si v lese celkem daleko od civilizace{asi 3km k nejblizsimu baraku} lesni oplocenou skolku{asi opustenou - protoze sem o kus dal{0,5km} nasel podobnou zcela znicenou}.Skolka je slozena zasadne z listnacu ruzne vysky od 0,5m-4m problem je v tom ze skolka je malych rozmeru asi 15mx15m a tak sem si rikal ze bych doprostred zasil asi tak max10 kyticek......

New-vcera sem tam vysekaval asi 3 ctyrmetrove stromky-kvuli dostatku svetla a presadil dalsich pet[ktere sem vzal dostatecne daleko aby si toho nikdo nevsim >)] na maskovani z jedne strany[mely kolem 3metriku=>docela fuska :o)] a vsim sem si ze je tam docela dost pekna hnedozem az cernozem - myslite ze staci tam narvat ke kazde rostlince tak pul kbelika humusu promichat s puvodni hlinou a zasadit???upravi se tim kvalita pudy a ph na prijatelnou uroven ???
HonzaProchy123
V tom ti neporadim ale myslim že lepší bude vlastní půda!!No a ještě je ta školka kolem dokola všude oplocená tak že i ty musíš plot přelejzat???Jestli není v plotu mezera pro zvířata tak buď v klidu ale jinak se tim dostanou zvířata hlavně srny a ty mají rádi mladý stromky!!!Takže i kytky
L0TRIK
JJ je cela oplocena , ale moc se mi nechce nosit vlastni hlinu-tak poradte
matte
právě jsem se vrátil z lesa!:) našel jsem si mýtinku která je obklopena po obvodu 10ti metrů trním(takovým tím obyčejným, žádné plody), vyvrácenými stromy, keři a různými sračkami;).. takže kdyby Vás někdo viděl jak pochodujete směrem tím vším, tak si rozhodně myslí, že jste opilí, poněvadž tech deset metru je fakt dlouhých(oklikama:)) je to jak bludiště! vykopal jsem jámu asi v objemu 20litrů a nasypal zeminu.. paří tam sluníčko od 9h-16h:-) takže pohoda.. a půda vlhká jak <-> :) takže v poho.) jsem zvědavej..
Janxu
lotriku, co ze si tam udelal?????? si delas prdel, ne??? jesli je to tak jak si myslim, tak si naprostej kokot!!!!!!!!!! takhle mlady stromky. snad ti taky sklidej tvoje.
peace
L0TRIK
To Janxu-lol dit sem ty stromky akorat presadil aby maskovaly moje pole nechapu co mas .....
matte
"New-vcera sem tam vysekaval asi 3 ctyrmetrove stromky..." tak vysvětli tohle!!:(
L0TRIK
LoL vole opustena lesni ohrada, kde to roste jen tak halabala - zadna skoda 3 stromku
fuck my d!ck vy zasrany ekologicky tlamy !!!
V normalni lesni udrzovane skolce bych si to nedovolil, ale kdyz vidim jak na to tam serou ...
peace
matte
:) tak se neopravuj ze si to přesadil!.. nevíš co mluvíš!:o
matte
jo a angličtina ti taky asi moc nejde:) stejně jako lhaní..
peace
L0TRIK
Neopravoval jsem se, pouze jsem to upresnoval !!!
hh ste lumky .o)
ragga
no mam takovej flek a zajimal by me vas nazor na nej. je to misto z jedne strany ohranicene lesem a z druhe strany je stran a potom zacina nejake pole to pole je dokopce takze moznost videt do udoli kde je moje mistecko je jedine nekde uprostred pole nekde na kopci. a to jeste v tom udoli tvori stromi a potok takovou "zatocinu" proste takovej roh ohranicenej ze trech stran videt je tam jen pod urcitym uhlem. je tam uschla trava. Vlete tam asi uschla nebude. no je tam potok jediny co nevim je jestli je tam dobra puda nevim jak to dostatecne dobre urcit podle ceho to mam posoudit jinak v pohode flek i na dost dobrej pocet kytek diky za vas nazor
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od L0TRIK
LoL vole opustena lesni ohrada, kde to roste jen tak halabala - zadna skoda 3 stromku
fuck my d!ck vy zasrany ekologicky tlamy !!!
V normalni lesni udrzovane skolce bych si to nedovolil, ale kdyz vidim jak na to tam serou ...
peace

hmmm, tak najskor klames a potom este aj pises anglicke skomoleniny, ktorim aj tak nerozumies(odporucam Ti knihu :wang dang american slang).pekne si sa na zaciatok prezentoval
matte
citace:
Původní příspěvek od CAESAR

hmmm, tak najskor klames a potom este aj pises anglicke skomoleniny, ktorim aj tak nerozumies(odporucam Ti knihu :wang dang american slang).pekne si sa na zaciatok prezentoval

:D :punk:
HonzaProchy123
2 Ragga-jestli je to dobrý místo musíš posoudit sám ale půda aby nebyla-tešká,tvrdá,jílovitá ale musí bejt vzdušná a dobré Ph!!
Janxu
lotriku, pro me ses od tedka dalsi zmrd kteryho sem tady poznal!!!!!!!!!!! doufam ze uz nikdy nic nesklidis a ze se s toho po*eres jak se o to budes starat a pak ti to budou corovat!!
peace for all green peace. nature around you
L0TRIK
hh Na co si tu proboha hrajete na moralni polobohy nebo co =p)
btw - taky doufam ze ti corky vycorujou pole .o) pokud ses z Brna a okoli tak se o to postaram sam tak pak nebud prekvapenej =o))
corky 4ever :o))) ......
Janxu
vis, ja nejsem jako ty kterej vypestuje zdibek hnusny ganji a pak to prodava v brne malejm detem pred skolou za nehorazny prachy. ja se snazim aspon trochu o nasi prirodu starat, a myslim ze tady nejsem sam!! ale to ty nikdy nepochopis!! bez se vybrecet mamince na raminko ze si fakt naprosto vypatlanej debil a nic jinyho. az vylezes ze zakladky tak prid a mozna se budem bavit jako inteligentne myslici tvorove. pac a pusu blbecku
peace
L0TRIK
hh hlavne ze ty ses ten ''VELKEJ SPRAVNEJ KLUK'' .o)
obcas ses ale docela vtipnej to musim uznat , nejvic me asi dostalo tohle- 'ja se snazim aspon trochu o nasi prirodu starat, a myslim ze tady nejsem sam!!
radsi uz drz pusinku nebo se este vic ztrapnis, nebo od nekoho konecne dostanes pres drzku ty dedo vsevede =p)
ale nic proti tobe osobne ty za to nemuzes ses proste takovej .o) ....
L0TRIK
¨btw- zkus treba prestat hulit mozna pak zas budes normalni .o)
Janxu
tak tohle je snad moje posledni reakce na tebe. nema cenu s tebou stracet cas, protoze je videt ze si nepoucitelnej. a vubec, davno sme mimo thread, takze tvoji debilitu tady resit fakt nehodlam. grower pak straci na urovni a to my nechceme, to chces ocividne jenom ty, takze papa a di hledat zpatky svuj dudlicek:baby: . tim sem s tebou skoncil.
peace
Kwjetoň
kucí, tady to je vo tipech kam sázet, todle si vyřiďte přes PM nebo osobně...
Janxu to asi pochopil, nevim jak LOTRIK

pís
onrejblesk
si snad ze me delate hlinu ne??ja myslel ze se tu rozebira TIPY a ne osobnosti ale jinak myslim ze Janxu ma pravdu *F*U*C*K* Lotrik!
jo lidi tak sem nasel very good misto sic na strome ale je good ale to patri asi do jinyho tremdu jo a jak to resite ve skleniku kam na mysli zalivku hnojeni a prece jenim sklenik je na zahrade a vetsinou nekdytej jak resite toto(fuck na fizli??)
L0TRIK
no tak opravdu na toto se neda nic jinyho rict nez no comment {lidska hloupost je nekonecna } =p)
Kwjetoň
to LOTRIK: hey kámo, taxem si přečet příspěvek, kerym si rozpoutal hromadu urážek a jinejch sraček a musim říct, že to snad nestálo za to
příště rači na Growera nepiš takový věci, někerý lidi maj přírodu rádi a sou na to háklivý...

esi rejpeš stromy je tvoje věc, neni to dobrý ale jak řikám, je to tvuj byznys, ale než příšte něco napíšeš na fórum taxi to rozmysli, zbytečně se to tu pak zasírá hovnama...

a nebuď tak napruzenej, stačí napsat, sorry kucí a nemusej z toho hned bejt sváry (a lidi v Ignore listech)

taxnad v pohodě...

Kwjetoň
:afro:
onrejblesk
2 All: tak myslim ze by sme to mohli ukoncit tuto hadku a zacit zase psat nejake ty TIPY zejo?jak mate yvreseno kdyz vam nekdo najde pole s fizlama??
HonzaProchy123
nesmí ho najít a vo tom je nenhle thread-najít co nejlepší místo aby ho nenašli benga,lidi,čorky....no a hlavně abys ho našel sám!!!
L0TRIK
No ja mam tu svoji ohrazenku a myslim ze me to tam snad nikdo nenajde-lesnici nehrozi,jedine corky ....
Dvorp3
Kdyz tady zminujete tolik pole a kukurici co takhle to dat nekde vedle poldni cesty kde je nejaka vegetace vyssi kere,vysoka trava atd. Na nektere polni cesty nechoti tolik lidi:) :) :)
schumi
Ted sem se byl projet na kole a nasel jsem par mitinek v nizkem hustem jehlici. O myslivce strach nemam, ale bojim se houbaru i kdyz jsem tam lezl ctyrech. Navic tam bude asi nizke pH. Myslite ze bude stacit kdyz dam do jednoho 15-20l kyble jednu kytku? Nechce se mi dělat díra do země...
Kwjetoň
jasný, kýble sou v poho
dá se s nima taky celkem obstojně manipulovat (narozdíl od kytky v hlíně, že...:))
ale musíš jim udělat díry do dna, aby mohla odtejkat vodečka...
onrejblesk
ale kdyz uz vam to nekdo najde ohlasi bengunm jak to/byste to resily kdyby ste si tam zrovna sli??
geny
No á jsem pěstoval u babky na zahradě a pěstoval jsem v jahodách to jste neviděli tu rostlinu.jahody jsou dobrej tip to fak zkuste.nejlepši je taky pole z kukuřicí ale musí v tom poli být kanál nebo zkruž do které zasadíte rostliny a nemusíte se bát že je přejede traktor nebo poseče kombajn.to jsou dobry rady
HonzaProchy123
nepleteš si jahody s něčim jinym!!Jahody totiž jsou snad všechny nízký a u země!!
onrejblesk
2 HonzaPrachy123: mozna ne pac okolo jahod se dava to cerny plachta tak top asi tesne palilo na to slunce a kdyz je mely za barakem tak to bylo asi v pohode jo a jeste tam je perfektni vlhko ale mozna si to splet
Setth
Ahoj taky jsem se byl mrknout v lese, kde jsem si vyhlédl pár zajímavých míst, ale mám tam kolem celkem hodně malých smrčků (0,5 - 1m) co mají bíle obarvený vrchol. Nevíte co to znamená? Byl bych nerad, kdyby mi to nějakej lesník voškubal nebo dal echo esenbákůůům. Dík za odpověď.
Kyblik LopAtka
Čau Setthe, pokud vím, tak ty bílý špičky se barví kvůli tomu, aby je nevohlodávala lesní zvířena. Takže si dej majzla jak na myslifca tak na ty svině srnky...
Kwjetoň
to onrejblesk: pokavaď tě neuviděj, jak tu kytku sázíš, nebo sklízíš, taxou na tebe krátký (aspoň myslim)
jim nakecáš, žes na ni narazil náhodou při procházce přírodou :D
akorát gdyž ji máš na stromě nebo ve skleníku, tak ti to asi nesežerou :frog:

Kwjetoň
onrejblesk
2 Kweton: takze rikas v ppoho jo ale ja mam zatim wsechny kyti na strome a co treba hajej jak ho resite wy??
MarenaMara
No chtel bych Was jen upozornit jestli budete hledat nejaky place v lesni skolce tak POZOR!!!!
Taky jsem mival policko v lesni skolce...fakt super misto, stromky to kryli ze vsech stran a slunicko tak nadherne sajnilo a puda stacila jen trochu poupravit.......bohuzel jsem me tu smulu, ze tu cast lesa kde jsem sazel koupil nejakej idiot!!!kousek od skolky kde jsem mel pole byli napadeny stromky kurovcem, no a tak se majitel rozhodl stromky vykacet!!!No jo, jenze majitel prozkoumal i zbytek sveho lesniho majetku a checkoval vsechny stromy...pritom narazil na moje pole::((kytky vytrhal a policko nehorazne zrasil.....
takze za
1.zjistete komu ta cast lesa patri(jestli statu, tak to jefpoho, protoze myslivci na to srou),jestli soukromnikovi,tak si budte jisti ze se o svy Stromky bude pekne starat!!!
2.pozor na vyslapanou cesticku k vasemu policku,lesnik si toho hned vsimne a neda mu spat dokud to poradne nezcheckuje!!!
3.Vubec nejlepsi by bylo, kdyby to pestovani bylo legalni, ale toho chci asi moc:)))

Tak Peace
geny
HONZA PROCHY: ne já se nepletu zasadil jsem to do jahod,přece vím kam sázím a jeste ktomu to bilo u babky a tam jsem mohl sadit na zahradě kde to nikdo neviděl.tak to zkuste jahody do jahod je to fakt dobry zasadit.
veruja
Ono to je uplne fuck len sa treba starat a dat bacha bo ludia su svine...
executor
No tak jsem to zasadil teda nakonec 87 semen na 8 ruznych mistech...koupil jsem nejakou zeminu v BAUMAXU. Nejdrive jsme to poorali, nakyprili, na to jsme vysypali urcite mnozstvi substratu a dali jsme tomu dapapat dostatecnym mnozstvim vody.Vydal se s kamosem autem na vytypovana mistecka. Bylo to vostry.....První místo noblesně v lesní školce-aby tam nikdo nevidel zahazeli jsme potencialni pristupove cesty bordelem...druhe misto podobna zalezitost. Dalsi misto se nechazelo zhruba 500 m od druheho. V blizkosti jsme nasli hovna solidni velikosti tak jsme to hodily na zoranou pudu pod substrat. Zde jsme nasazeli zhruba 15 seminek. Dalsi misto se nachazelu ani nevim kde. Zadny vhodny orientacni bod, sli jsme brutalnimi keři, bodláky, šípkami, smrkami a narazeli jsme na skulinku. Super svah, slunce po celý den, uprostřed nejvštší prdele. Nejbližší civilizace 5km uprostred niceho. Zde jsme se zastavili na delsi dobu. Udelali jsme si policko, na ktere jsme vysadili zhruba 30 kytek a radne zalili. Dalsi 4 mista jsou takovy neformalni klasiky.....Krovi u vlakove trati ATD ATD. Kazdej mesic kontrola.......Doufam ze 80% se uchyti a 80% zustane neočórovaný. Jestli nejakej corkar pujde (spis pojede) na takovyto misto tak teda nevim nevim:D Uvidime co z toho bude......
onrejblesk
jo to mas docela krity a do stromu tu nikdo nejde?? jo to ja mam taky nejaky misteckka nejblizsi civilizace je tak 5Km ale newym newym
THCking
citace:
Původní příspěvek od blockhead
Vodní pásmo 1. stupně - Vstup zakázán

to je moje místo.....:D

Že ma to skorej nenapadlo. Samo K+.
BTW: neviete či to tam niekto čekuje?? a ak áno tak asi v akých intervaloch??? :sun:
CAESAR
co je to to vodni pasmo 1.stupen?
dik
Jay-jay
myslím nádrže s pitnou vodou nebo s tou,která se pak na to používá....př. třeba Staré Hamry v Beskydech apod.
Chya
uspesne vyuzivam okolie niektorich dialnicnich mostov a privadzacov k nim vzdy je tam dost miesta a malo ludi zastavuje na dialnici aby sa vrtali v krovi
executor
Chya: to je velice dobra zalezitost.........
Chya
urodu ti mozu ohrozit len: sprava dialnic, alebo ako mne polovnici
Dan.Bass
Myslím, že executor chtěl spíš říct, že nezdravější trávu málokde seženeš... Všude samý plyny, to musí bejt liblstka s i tohle hulení dávat každej den ! Trochu rozumu do toho, kucí !
executor
bylo tam v okolí........tím si rozumím dálniční most jako orientační bod
Setth
Hele a to těm řidičům není divný, když viděj týpka jak leze vedle dálnice do křoví? Kór s báglem na zádech nebo s flaškou vody v ruce?
executor
no je, ale pochybuju, ze kvuli nejakymu typkovi se tam vrati, zastavi a pujdou hledat do lesa co tam sel ten typek delat.......
Chya
exekutor:okolo dialnicnich privadzacov a mostov su obvikle vacsie pasy krikov a zelene a daju sa nast aj pekne slnecne miesta
PuP
Asi se to nekomu libit nebude, ale podle me je celkem dobry misto vojenskej vycvikovej prostor, myslim nakou min exponovanou cast treba vedle zacatku strelecke vysece
!!! a gdyz uslysite sirenu, tak nohy na ramena protoze to muze byt zacatek streleb
ramcel
Maliny u babky na záhrade je naj. flek. Teda ten foliovník je ešte lepší.
geny
jestli můžete sázet třeba u babičky na zahradě tak doporučuju JAHODY!! zasadte do jahod já jsem to zkusil a vyrostla mě brutální kytička.
Kwjetoň
to WEWALTER: pod lampou právě bývá světla nejvíc, proto se pěstuje indoor woe...:sun:
CHOURIS
No CELKEM DOBRY MÝSTO JE POD VYSOKÝM NAPĚTÍM MAJ TO MĚKNĚ VYŘEZANÝ A JSOU TAM TAKOVÝ PĚKNÝ KEŘE.(když to prochází lesem.)
Nebo třeba na paneláku taky v klidu.
Jo a jednou jsem to šoupnul do ohrady plný bejků. Poněvadž uprostřed těch pastvin bylo opáskovaný křoví takže oni tam nemohli .Jo ale chodit tam se mi nechtělo poněvadž ty bejci byly dost náchylný na cizý lidi
paluka
myslite ze je dobre pestovat okolo rieky kde su aj stromy, jasne ze to nedam do nejvacsieho tiena.......iba chcem vediet ci by tam mohla byt dobra poda. dik za radu
CHOURIS
Jeden duchodce vod nás dřív pěstoval v 1merovejch dírách. Těd už je v domově poněvadž už se o sebe neumněl postarat(i tak to dopadne po konci sezóny) Jo a ty kytky byly tak kvalitní že si pro ně jezdily 2 synové nějakejch poslancu
onrejblesk
ja ted preferuju only stromy
zkazifras
TAM KDE RASTú MALINY BýVA íLOVITá PôDA A TO JE DOSť NA PRD LEBO TO POTOM NEODTEKá A NA POLíčKU SA TI VYTVORí BAHENNý KúPEľ, NO ALE MALINY RASTú HOCKDE
Kwjetoň
maliní je celkem dobrý místo, jen to chce namíchat vlastní půdu...

a z pouště vznikne oáza...:sun:

rayiel
a co treba na nejaky skale
onrejblesk
2 rayiel: to me taky napadlo zavesit v kyblu na lane ze nejakej previs a lano dobre ukryt kdyz chces zalit tak akorat vytahnes a pochybuju ze by corky slejzaly skaly o tom pochybuju al muselo by se to lano dobre ukryt
JAMMAL
myslim si ze najlepsi miesta su medzi malinami fakt sila alebo lesne skolky az na tych hubarow.celkom fajn by bola zahradka zo sklennikkom........je vela miest na vyber treba hladat....:frog:
Kwjetoň
onrejblesk:

čorky asi pod převis slaňovat nebudou, ale lezci jo...
divil by ses, kolik verticalmanů je ganjachtivých :(

lepší by bylo dát kýbl na nějakou zarostlou skálu, kam moc lidí neleze a vedou tam lehký cesty, kdybys to dal na víc skal, mohlo by něco vyjít...
ale spíš počítej s tim, že ti to všehno votrhaj, lezci sou lišky...

Kwjetoň
herb,mrs. herb
Hele nechci radit, ale sem prostě z jedný vesnice a někdy minulej rok sme šli vobhlídnout kytí, a zastavili sme se ve vedlejší vesnici na pifko...Sedíme tam a příde tam ta místní omladina co jezděj k nám balit roštěnky...A zajímavej rozhovor vedli, a mi sme jim celkem ani nevadily.Prej že pudou zčesat ňáký kytky...5ikali různý místa kde by mohli bejt...A pak je hlavičky chytrý napadlo že budou v kukuřici u sloupu...Jako zasaďte tam, ale nespolíhejtew na to,spíš jenom jako taková pojistka...Nikde už neni bezpečno....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma