Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I. - Klikni zde pro originální téma
yTUmama
NEMUSÍŠ SE OMLOUVAT.
HODNĚ SEMÍNEK.HODNĚ VYTRVALÉ NOHY.HODNĚ NADHLEDU.
NEBÁT SE OŽELET NĚJAKÉ ZÁHUMENKY.
Womitor
2 Invisible: kamo na groweri nejde o to aby prispevky pochopili iba modifikovani, ale co najviac ludi! Keby tu kazdy rozpraval v rovine alfa odkial by si nacerpal tolko informacii??!!
ddt
2PiosOne:
No myslys, ze az do 3-5 cm?No neviem mne sa to nezda.Ja sadim do 1-2cm,alebo len zlahka semienka prekryjem zeminou aby ich nevyplavilo pri zalievani a je to. ked som zo zaciatku sadil tak hlboko bolo vela pripadou ked sa rastlinka nedokazala dostat na svetlo sveta z takej hlbky(3-5cm) a nemyslym si ze to dokazu len silne v tom to asi nebude rposte je to hlboko aj ked ty mas mozno ine skusenosti.Pri sadeni plytsie sa tento jav podstatne utlmil a klicivost bola radovo vyssia.
Nemate pocit,ze keby sa vsetci growaci na groweri zlucili do jedneho to by ale bola masina?:)
Trooper
Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?
Trooper
Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?
raza_odiada
ČuSKA
Jenom pro takavou jistoku. Sázení venku nepovažuji vůbec za objektivní.
Letos jsem ven vysázel přes 60 kýtí a co myslíte? Podle mně nejvychytanější místa co jsem měl a to bydlim na vesnici, kde každý pěstuje co hrdlo ráčí.
s těch kytek jsemn já nesklidil ani posranýho samce.
Nějací zmjrdi mi celou úrodu zatáhly a to se nepovažuji za začátečníka co se týče pěstování venku.
Podle mě se vyskytla část lidí, kteří jezdí do přírody a to docela rádi a jako houbaři hledají místa hřibů tak ty to zmrdi hledají místečka poctivejch pěstířů.
Jenom pěstujte ale přeji vám více štěstí než jsem měl já.
To to je poprvé co někdo sklidil za mně.
work
halvne kdyz pestujete v lese tak je dulezite davit si bacha na srny ty kdyz to najdou tak to ohryzou a pak je cela uroda v p.....
ja to resim ze kousek od kytek zavesim mydlo oni se tam pak vubec nepriblizi
robos
asi to je tym, ze zvierata poznaju ludi po voni mydla:D
raza_odiada
podle mne je nejlepsi na srny a jinou vysokou hodit ke kytkam treba pouzite trenky nebo silne propocene triko.
A neprijdou
THCjahoda
Tagže myslíteže to maliní je nejlepší?
yTUmama
V MALINÍ SI PĚSTUJ TAK JAHODÍ.
TruMAN
Kamoš pestoval na streche 20 alebo viac poschodového paneláku. A vyrástli mu krásne trojmetrové palice. Tam mu to čorky moc neohrozujú, čo?
AK48
letos se prvně budu muset poohlížet po dobrejch místech .. zatim moc nevim, ale mám dojem, že skončim stejně jak sedlácí u chlumce ;-))))))))
THCjahoda
No tak to si užij...já asi budu pěstovat na chatě...Tam je to cool hodně velkej vidlákov!!!!
Shadoow
Souhlasim s TIMEm čorka je pěstitel a nebo človek kterí tomu trochu rozumí ale když jsme u toho místa kam si vysadit dobré místo je u zapadlího potúčku. Aspon se nemusite starat o vlahu
ddt
chlapi sakra s vami suhlasim, to je jasne, ze casto ak nie vzdy corkari sami pestuju,alebo aspon maju o tom nejake info. A to je to potom naozaj lahke,obzvlast v oblasti kde nie je moc miest na sadenie najst fleky.
Inak to Shadowbox: ten potocik niekde zasity,to by si snad kazdy prial, no nie vzdy taky jestvuje. JE na ako potkanov a ako je zname tym nic neutecie
Shadoow
tak vysad na strom a mas to
ddt
ano uz dlhsiu dobu o tom fakt vazne rozmyslam,no skusim tento rok este klasiku a ak to nevide tak idem na stromi
Shadoow
ja teda stromy este neskusil ale asi podle vseho co jsem slysel tak je to bezpecny
llollman
hmm......... minulu sezonu som s kamosom vysadil ako vzdy na stare dobre miesto. takych 50kytek...a aj na nejake nove mista sme nieco vyhadzali........a asi tak 3kytky sme dali na strom......lol.........to sme len chceli skusit ako sa to tam hore bude darit.....ale ked prisiel cas na zatvu......tak nas niekto pekne dobehol........kurvy jedne corovacke!!!!! vsetko bolo fuc......ostali nam len hole palice..... :((( nastastie nas zachranili kytky co boli posadene na strome, tie si nikto nevsimol......(take mensie stastie, lebo boli posadene tesne pri nasom starom mieste, len boli na strome)....najblizsie si toho posadim na strom viac....to len tak pre istotu......
Ouki Kouki
Já to mám na samotě která je dost odlučená od lidí!! Nikdo se tam neobjevil už tak tři roky!! Zásoby dobré hlíny+skleník:) Půda na uskladnění atd. Prostě pohoděnka!!
Stranger
LES to je moje terno už pár let.chce to trochu víc péče o půdu a vlasy proti zvířatům a je to úplně v oukeju.jednou mě tama prošli lesníci jak přořezávali stromy a asi byli tak spukaní že si ani nevšimli kytek akorát byly trochu pakatrovany od tech popadanejch stromků,i díky jim tam tetka mam privatní palouček.je to mazec se tam zdýmit a davat si relax a čučet jak to roste.
už aby bylo zas léto.
HoJ Stranger
Shadoow
Jo ted mně napadlo místečko v národnim parku v 1.zoně tam je zákaz
trhání kytek. Je to kravyna ale kdo má chatu někde takhle blízko tak si tam múže vysázet pole a teoreticky by to neměl nikdo sčořit.
Teda kdyby lidi nebyli takový svině!!
sandryc
to pestovani na stomech zni zajimave
muze mi to nekdo priblizit???
dikz
Bulb
citace:
Původní příspěvek od Stranger
LES to je moje terno už pár let.chce to trochu víc péče o půdu a vlasy proti zvířatům a je to úplně v oukeju.jednou mě tama prošli lesníci jak přořezávali stromy a asi byli tak spukaní že si ani nevšimli kytek akorát byly trochu pakatrovany od tech popadanejch stromků,i díky jim tam tetka mam privatní palouček.je to mazec se tam zdýmit a davat si relax a čučet jak to roste.
už aby bylo zas léto.
HoJ Stranger

Narodni park je v poho, napr podel reky kde nevedou cesty...
ddt
2 sandryc : hladak kamo mas o tom na groweri cely jeden thread tak hladaj
maj sa,aj iny
jqz
co takhle to zasadit do takovejchtěch keřů na loukách tam nikdo ani nepáchne.
ddt
2 jqz:
No to si len myslis,ze tam nikto ani nepachne. Treba rozmyslat iracionalne a dat to na zdanlivo nelogicke miesto a potom snad to vyjde.
Bulb
Chce to vybrat fakt cool mista, protoze tam kde sazi hodne lidi... prolezou vsechno.. a je po urode... treba u nas sazi skoro kazdej...
citace:
Původní příspěvek od Unregistered
nejlepší jest školka ml. borovic...ta se narozdíl od smrků toliko neudržuje....loni to byla bomba

Skolky su dobrá věc, nejlepší su ale takové 3-4 metrové školky
břízek...někde kde se táhnů souply vysokýho napětí lesem tak tam bejvaj a tam je to v poho...moc dobrý sou tiež vysokej kopřivy ... vysekáš si nějakej plácek a ty nasekaný kopřivy můžeš rovnou použit ako hnojení.. velky kytule sem taky jenom v takovej pásech listnáčů na poli...ve vynechanym místě gde svítilo slunko.. docela sem čučel když sem přišel po měsíci a nemoh sem došáhnut na špičku... tak dobru sklizen v letošnim roce
ddt
Abp zihlava,alebo koprivi ako vy bratia cesi vrvite je pekna vec ale ide o to, ze ked tam raz pridete teda ku svojim milovanym rastlinkam tak po vas ostane pekny chodnik v tychtpo rastlinach a preto by som videl ako ideal miesto kde treba ist cez take kriky ktore je treba nadvihnut atd. to potom naozaj da vela prace odhalit pristup aj samotne policko
cus
Ps: som sice momentalne na diazepame + alkohol no na toto asi aj tak dokazem odpovedat
Tenhle thread je uplne uzasna studnice vedeni pro corky kde maj hledat...
ganjaBoy
cau lidi jsem tady novej ,tenhle rok budu sadit poprvy a nasel sem 2 fleky nedaleko za vesnici a myslim ze to bude v pohode protoze u nas moc lidi nehuli krome party asi sedmi lidi. Je to v p.... zrovna sem v pc nasel trojskyho kone
Shadoow
To já tedka mám jedno místečko hned u potoka
vede tam malej kanálek:D
cibo5
zdravim chasovia tak som si to tu cele precital a dali ste mi vela inspiracie mne samozrejme tiez zobrali uz nieke to pole ale vzdy mi aspon jedno ostalo (zaruka)kamosovi ukradli uz aj zo sklenika a minuly rok nam dokonca niaky ..... ukradol 2 polia a este nas aj nabonzoval organom ale my sa len tak nedame mame dost znamich takze nas vcas informovali len skoda ze sme to museli zobrat tak skoro lebo to nebolo dost dozrete ale lebie ako nic a este aj problemy s organmy pestujem na hnoji co vyvaza drustvo je to tam dost v pohode a aj v skleniku a tento rok som sa rozhodol ze zacnem aj na stormoch dufam ze nespadnem :) toto forum je inac fakt dobre pre takych ludi ktorym sa nechce pestovat nastastie v nasej dedine nema okrem kamosov nikto internet :) a este jedno vam poviem ked ma nahnevaju tak prestanem pestovat v prirode a ako hovorite ked pestuju aj oni tak nasadim po celej nasej oblasti samcov nech maju aj oni z toho nieco :))))) majte sa
THCjahoda
No já chci letos zasadit úplně poprví tak to asi šoupnu k potoku a do kopřiv a najdu nějakej stromek,kterej bude o.k
Registredanonym
je tezke sadit outdoor kdyz clovek zije v 50k meste a corky klidne prodavaj co nakradli a vecinou ani sami nehuli, proste strasny
SperGeor
Na stromech! Je to super!!!!!!!!!!!
MAIKI
NEBO NA POLI
johnykrnda
Zaujalo mě hnedka na prvnim příspěvku v tomhle threadu to "na vodě"
Máte někdo zkušenosti s pěstovanim plovouci zahrady???
Nedaleko od myho baraku je zeleznice a tam sou odstaveny vagony.nektery zastreseny a nektery bez strechy.Tak sem sel na obhlidku a napadlo me dat kytky do kýblů a dat je do nejakyho toho prazdnyho nezastresenyho nakladniho vagonu.Tam snad zadnej zlodej nepoleze a nejakyho vypravciho to taky nenapadne..snad

N.&me
greedy23
enemyyyy: to asi ne...no ale nejakyho zewlaka bez domova nebo vykalence vracejic se z hospody a jdouci si nekam lehnout (zname to ne:))
THCjahoda
Ty vagóny budou hustý!A co ta voda...?:
Pan_Ho
Co takhle nejaky stary zidovsky hrbitov?Je tam urcite vyzivna puda.Je to dost morbidni.Ja jen ze u nas jeden mame,je kolem nej docela vysoka zed a urcite tam nikdo ani nepachne.
THCjahoda
Hej to neni tak špatný!!!ale já ctim mrtvý!Trochu úcty wole,ale neni to špatný!!!!!
Pan_Ho
Byl to jen napad.Taky ctim mrtvi.Nemusis to taky sadit hned na hrobe.Ale treba nekde pekne v rozku.Pred tim nasim je jeste asi 30m placek.Byl bych jen rad kdyby nekdy nademnou rostla nejaka kyti.Ja teda budu sadit u babci (ma gigantickou zahradu),takze na hrbitov kaslu.
THCjahoda
No dneska sem se ptal máti jestli si můžu pěstovat "technický (ze zverimexu) konopí" a vona,že se zeptá fotra,tagže možná mi to budou zalejvat,až budu pryč :D!U nás na chalupě máme krásnou slunou zahrádku,ale zkurvený sousedy!!!Snad to vyjde!jinak du do stromů!!!
Zbyx
zdaR lidi !!
já sem měl loni taky smůlu, vzali mi asi 80% úrody (takové krásné kytičky to byly). sadím už nějaký ten pátek a vyplatily se mi sloupy v poli (to jdu od sloupu ke sloupu a u každého tři, čtyrí kytky - ale ne minulý rok, to mi čorkli), dále jsem minulý rok zkoušel sadit v lese s vlastní hlínou a taky v poho (ty mi právě nevzali), v kopřivách je to vůbec nejlepší (jen najít kopřivový ráj). a stará skládka ------- tak to je super (pořádně toxické brko).

A s těma čorkařama je to fakt na cipa - je to čím dál horší ...... atomovky na ně !!!!!!!!
Zbyx
jak je to s těma stromama. máte někdo nějaké zkušenosti. mám kupit lana a horolezeckou výbavu ??? :-]]
Pan_Ho
2 zbyx

zkus hledat,o pesteni na stromech je toho tady hodne
THCjahoda
Je tam toho hafooooooooo!!!Na horolezeckiu výbavu se vys*r!Přečti si těch 30 stránek jako já a budeš mít jasno :D
nejlepsi je pestovat na balkone v poslednim patre panelaku. protoze nektery lidi sou zvedavy a nakouknou.. reknou si copak se to tam tak hezky zelena .. a uz to ví pul mesta .nebo na zahrade ...ale dobre ukryty. ..... a hlavne se nikdy ,nikde a nikomu onicem nezminovat.
Time4Tea
Letos du prvne do skutecnyho outdooru. Predloni mi to zalivala babka na zahradce, ale vzhledem k sousedum to nebudu opakovat.
Hledat dobry mistecko je koukam docela nesnadny, hlavne co se bezpecnosti tyce. Zkusim projit lesiky okolo a uvidim. Nemam strach z corkaru, pac planuju asi tak 5 polo po 10-20 kyti, ale spis z bengosu.
Jak muzou benga dokazat, ze du zrovna na pole? Nebo tak...
Pan_Ho
Myslim,ze nijak.Strach z toho mit nemusis.Pochybuju ze objizdeji lesiky a hledaji policka(znicili by si na polnackach auta).A i kdyby muzes klidne rict, ze jdes nahodou okolo(I s dvou litrovou flaskou plnou vody na zalevani?).Horsi je to doma.Tam to totiz nahodou mit asi nebudes. :)
Lucishka
No jak to tady sleduju, tak taky ňák už začínám přemějšlet kam potom s nima. Vůbec to neni špatnej nápad ty maliny nebo ostružiny k lesu na paseku. Docela jste mi vnukli dobrej nápad. Hustý hustý! Já vyzkoušet a dát za dlouho vědět
Bob Saint-Clair
Já jsem to měl vychytlý, moh jsem pěstovat doma na zahradě. Předminulej rok se mi ale holky nějak vytáhly, máti začla stresovat a taky kvůli sousedce... Na kamufláž jsem využil mazaného umístění holek vedle květinového záhonu. Stálo mě to chvilku času a jedno zničený umělý kvítko (viz fota), ale máti v klidu (což bylo hlavní, protože tohle přesazovat..) a sousedka taky. Sklízeče bych nezmátl, ale účel to splnilo. Teď už na zahradě nepěstuju, v přírodě mi to loni našli místní důchodci a chodili se tam na etapy kochat, sice mi to nesklidili, ale fakt na infarkt, když tam načapáš maníky v rádiovkách jak čmuchají k vrcholovkám a chechtají se. Takže se seznamuju s panem sodíkem. Mějte se
bigfoot
U nas je to tak, ze kam to das, tam ti to ukradou.

No ne az tak vsude...
Kristl
koukam že je to fšude samá čorka :(

a proto nejrači sázim na zahrádce, taky se trochu bojim sosedu, hlavně jedný takový tý typický babizny drbny, co fšude čuchá, ale jinak soused v poho, tan dycky nahlídne přes plot : "Koukam že se jim pěkně daří" a přitom jemu přes 40 :)))
Sombl
nejlepšejší jsou křoviny hned za městem(čkem),srnky tam neběhal,protože je to blízko lidí,ale dá to práce jako svině,vysekat to překopat to a natahat tam ńáký ty hovínka
MOZO
KDYBY SI VŠICHNI ZASADILI SVOJE KYTKY TAK BY SI JE NIKDO NEMUSEL KRAST KDYBY TI ZLODĚJI NEBYLI TAK LINI
Kosa
mám taky jeden tip. najděte si nějaký povrchový důl. takový ten s těma patrama:) projděte si to tam(samozřemost) najděte si místečko kam není moc vidět(taky samozřejmost). Výhoda takovýchto dolů je že tam celý den praží sluníčko. je to tam jako ve skříňce. Nevýhoda je že kytky potřebují dost vody(je tam sucho) takže opravdu potřebujete najít místečko kam opravdu neni vidět(i když je to těžký najde se) aby ste tam mohli chodit často. kůli tomu mějte více přístupových cestiček a pořát je měňte aby se nevychodila lehce viditelná cestička pro čórky a ničitele.
:vampire:
Taker
4 Kosa
Ty voe díky moc, tohle mě vůbec nenapadlo a přitom mám ten povrchovej důl "hned" za domem. Fakt skwjelej tip. K+
(letos určitě vyzkoušim)
Alcon
sazim na kvantitu..... už mi roste spousta kytiček a jen ty nejlepší půjdou na zahradu.. a ty ostatní.. bydlím na jihu moravy takže tu není nic než pole s pár ubohejma remízkama kam chodí myslivci... ale na druhou stranu je tady spousta spousta kukuřice takže stačí udělat takovej malej kroužek v obilí a hnedle tam jednu nebo dvě zasadit.. jen se mi líbí že tu má každej hroznej strach z toho že mu to někdo ukradne a než z policajtů ((: ale zase si myslím že dobrejch fleků je hrozná spousta.... jen musí člověk hledat
piwko
za oknem? :)
ddt
to Alcon: Ano suhlasim s tvojim postustupom, no ta kukurica ma jednu zradnost. A tou je cas jej zberu ta co sa zbera na silaz je zberana velmi skoro na to aby konope v nej stihlo dozriet, trefou do cierneho je najst pole kde sa pestuje kukurica na zrno, ta je zberana pomerne neskoro a ako tak sa da v nej dopestovat konope, no problemom je ako zistit ktore pole sa kedy zbera? Mas na to nejaky postup ako to zistit? Ak ano sup s nim sem a verim, ze nielen v mojom pripade vyriesis jeden z hlavnych problemov pri pestovanii.
caf
koupala
A pak ze za ty kruhy v obili a tak muzou chudaci ufoni...
Sorry,uz mlcim...
čáryfuk
to kosa a taker
a uz jste to zkouseli, ten povrchovy dul?
Okolo jednoho obcas chodim s pejskem na prochazky a moc tam toho neroste, na tech schodech, asi tam nebude moc urodna puda...???
Nautilus
to čáryfuk: kamarád minulej rok sázel na povrchovym dole,tam kde to měl byly jen takový menší křoviska a půda byla docela kvalitní:-)))
ddt
Skuste inak ked sme pri tom aj tie trstiny kde uz nie je bahnita poda, trstina ma vysku cca 2 metre aj viac, no ja som to tam este nedaval idem to omrknut moze to byt celkom ok miestecko, ludia sa tam moc nehrnu bo si mysla, ze je tam mociar no vela krat je tam poda ako inde len tam ostali rast este asi z doby ked bol, maximalne je tam mozno o nieco vlhsia poda, ale pokial to nejde do extremu tak by asi nemal byt problem ci nie???
doteraz som vobec nemyslel na to ze my to negdo ukradne lebo minuly rok som mal zasadene na zahrade ale ta uz neni mozna a nemal som precitany tento thread.ufam ze najdem nejaky good flek.mam celkom na vyber but rakosie,pole,medzi topole alebo pod stlp s elektrikou.len ma se*e ze fsade naokolo raste technicke konope.akoze ne jednej strane je to good,lebo si budu corkari myslet ze je to technicaka nechaju to tak ale na druhej ked mi to oprca nejaky technicky samec tak ma slahne(teda ak je to mozne).necham sa prekvapit......
Myšak
Ahoj no tak ja sem na to dost vyzral : našel sem si takovy fakt hodne husty křovi a uprostřed sem to trochu vysekal mam tam cca1,5 m2 což podle me stači na 3 až 4 kytky a je tam k tomu takova chodba z toho křovi že se tam skoro plazim po 4 ale jinak v poho jak cyp esi me vykradou už i tady tož se jdu oběsit češč at to roste
mykee
jo,ja dala teď naklicit semeenka,tak to zkusnu nechat doma na poodě(pač je tam v létě fuckt parno) a dybysem našla něgde fayn meesto,tak to daam wen...
demo
Tak dnes som pozeral na ct1 dokument,f ktorom hovorili,ze pod stlpamy vysokeho napetia sa dobre dari rastlinam,pretoze to elektricke pole okolo stlpa fpliva na nejaky hormon f rastline,ktory ma nastarosti rast a tak rastu veeeelice dobre.
Takze hor sa sadit pod stlpy heh
ddt
2 mysak> no kamo 1.5 m2 pre 3-4 rastliny je podla mna aspon u outu maaaalo. Ja som mal minuly rok rastlinu-kuk do galerky co mohla mat kludne cca 1 m2 a to by mali byt este medzi nimi rozostupy aby si aj neclonili.
cus
Nautilus
Myslíte,že pod těma sloupama s elektrickým vedením někdy vysekávají
křoviska??ty co mám na mysli jsou asi 5metrů ve vejšce a křoví jsou tak do půlky.Tak co vy nato????
Sombl
ta námaha ,když to pěstuješ ve školce se určitě nevyplatí vůči riziku-hold lesáci jsou tykve a s největší pravděpodobností to vyškubaj...
da_tatrman
jo dve semena sem hodil na kraj mocalu, asi by to ctelo nako okyslicit a pridat pisek což? jinak pH tam bylo pod 7, takovejch 6,8 , dal sem to takovou sracickou z akvaristiky na mereni vody, pritom sem myslel ze me prodaly pH papirky
je to v takovym vysoky prerostlym obilim, ale asi to je vylezeny od zrnek, tak na to budu muset neco vymyslet... no budou se muset dit valet na druhou stranu mocalu
jinak me us roste na zahrade asi 35 kyti technickyho, u dedy aspon takovejch 140, as to budeme s nasima susit tak si do toho pristrcim i svoje kyti hehe
da_tatrman
jinak by me zajmalo kdy sazej kukurici protoze este nikde neni videt, zatim je fsude sama repka nebo jestli to neni horcice, zajmalo by me kdy to sklizej a jak to muze bejt vysoky kdys to vyroste - do toho by se dalo sazet dobre, jen nevim jestli us neni pozde
us sem zapomnel kdy se sazi do policek, ted sem sazel brzo kdys este byla zima, tak sem z toho popletenej, do kdy se da nejdyl sadit?
jestedman
muzes vsadit klidne v cervenci nebo v srpnu, ale kytka bude holt nedomrdla
no a kukurice je super, myslim ze ji sazej nekdy v kvetnu, no ale je problem ze si musis vybrat spravny pole, protoze sou dva druhy kukurice - na silaz a na zrni, no tu na silaz sklizej driv a tu na zrni pozdejc, ja to mel loni v silazovym poli a sklidili to nejak 5. rijna, takze kytky byli nedokvetly, tak akorat na mliko. chce to hlidat JZD, nejlepsi je optatse na miste.
jo a protoze je kukurice skoro nejnarocnejsi obili u nas, tak musi mit hodne kvalitni pudu, takze doporucuju, ale vychytat si to!
da_tatrman
no zatim sem zadnou kukurii nevidel, zeptam se dedy u nej zatim ale jen techniku
da_tatrman
nako nenapadne se zeptat
demo
citace:
Původní příspěvek od da_tatrman
nako nenapadne se zeptat

mno tak co som ja dnes videl tak kukurica je uz vonku....
A kdy se teda sklizi ktera kukurice? cet jsem tu ze se sklizi na konci srpna coz je malo. Letos sadim poprve a schvalne jsem si schanel nejlepsi odrudy pro outdoor jake jsem moh a jeste feminizovane a mam sice jen 4 semena ale doufam ze z toho neco bude kdyz to predpestuju doma a do dvou tydnu to chci nasadit. Melo by to kvest tak do konce zari az zacatek rijna.
Taky by me zajimalo kdy se sklizi treba slunecnice jestli by se to nevyplatilo spis nasadit tam?
Čo sa týka pestovania popri potoku,v húštinách na brehu,je to velice,velice efektívna metóda,ale bacha na zlodejíčkov,ktorí si vykasajú tepláky nad kolená,vlezú do toho potoka,urobia si ním malú prechádzku,s tým že sa pozorne budú rozhliadať po oboch brehoch a hľadať,to čo im nepatrí!!To čo nám pripadá z brehu neviditeľné a dokonale skryté,može z pohľadu hajzlíka v potoku,vyslovene žiariť!!Zabráňte tomu a skryte svoje ratolesti,aj pred touto alternatívou..
HizballaH
ja mam s outdoorom par rokow skusenosti a teraz uz sadim iba na miesta kde je jungla, to jest hlawne zihlava {kopriva?} a ine buriny. Zakon - ked tam vyrastie taka obrovska burina, tak to iste plati aj o ganjah. Takze si vyhliadam miesta kludne aj popri potoku dobre chranene, ale sranda je v tom ze niekedy praveze ukradnu totalnu tutofku a miesto, ktore som nazval DRZOFKA :}} mi nenasiel NIKTO {drzo som to proste nasadil blizko pola, chodnicka.. a ono to proste vyslo :}. Ono sa nam aj stalo s kamosom, ze sme isli po urodu, on je z tych lenivsich tak tam dost dlho predtym nebol, tak sme vedeli ze je to na mieste cca 7x6 metra. No nebudete verit ale hladali sme to tam 10 minut! aj to mi nieco vysoke tuklo po nose a ajhla .. sisky :} ganja velmi dobre splyva v prirode co som sa aj presvedcil uz niekolko krat, ked som isiel s kamosmi na pole a vravel som im ze hladaj, oni boli od mojich kralovien 5 metrov, kazdy sa kukali pred seba a nic... Ale na stastie sa spoliehat je dost ohubu... preto treba nasadit na viac miest a po menej. {v tejto sezone mam zatim 3 drzovky :}}} a mozno prave tie mi neujebu :}

vela stastia v sezone 2004 vam prajem..
da_tatrman
jo ja to chtel dat k rece, ale skusim to tak za rok
zasadil sem neco mezi druhym brehem potoka a nakejch malin - sam pekne sem se pekne potrhal
uvidime co kde vyroste
Mozex
Pokud máte nějakou střechu,kde nevadí,že je trochu prosvětlená,stačí oddělat pár skřidlic (tašek) a vzniklou díru zadělat jednou vrstvou igelitu nebo něco podobného,přes co nejde vidět....ale pustí to dost světla....
Na půdu natahejte kýble a velké květináče a můžete.....
Mozex
Jo a v létě je tam brutální teplo a kytky dělají,co se dá.....
S kámošem sme takto měli na půdě vanu a v ní dvě dva a půl metrové Durban poisny..... Rozdávali sme všude a jenom tyto dvě vydrželi do května....
a to sme jakože hulili furt a většinou nás bylo víc než dva-dyť to znáte...
Fakt se mi to osvědčilo..... ale letos
To Mozex: Díky za inspiraci s tou střechou.
Letos to bude na prd - mam blbě suchý místo za křovim... Ale zahrada to snad jistí.
ZinZucht
ja by som sa opital som posadil do lesnickej skolky ale mam trochu obavu nechodia to tam lesnici kontrolovat???
HizballaH
2 ZinZucht: veru chodia, ale ked sa v ten den ozeru skorej ako pridu na twoje pole tak si to hadam ani nevsimnu :}} ..ale s kuskom stastia ti to nemusia najst, ak to mas trochu zastrcene..
Dr. Lecter
Ja som raz zasadil v takej dedine, kde sovy dobrú noc dávajú a bolo to v záhrade a celá dedina o tom vedela. Nikto ma nenatrel, gestapo neprišlo a ja som bol happy. Dal som aj pod les a nikto si to tam nevšimol. Ale ľudia tam chodili okolo toho :-)
citace:
Původní příspěvek od galen
Tak jo, premyslel jsem kde letos vysadim nejakej ten outdoor :baby: , tak jsem projizdel tohle forum a je tady spoustu rad a mist kam zasadit, napadlo mne ale ze by nebylo spatne zalozit thread kde se nerozebira jak konkretne pestovat treba na stromech, ale prehled mist (obecne) kde se da pestit, no hodim sem par veci co jsem se tady vetsinou docetl a na Vas je rozsirit to tu o par dalsich tipu at nam to roste vsude ... :)

1. Balkon
2. Strecha domu
3. Opustena (nebo vlastni) zahrada resp. sklenik
4. Stromy
5. Rakosi
6. Malo navstevovana mytina v lese
7. Kukurice nebo jina zemedelska satba (vc. techn. konopi - dost nebezpecne - je to hlidane)
8. Mista u sloupu vysokeho napeti na poli (tam kde je trocha neorane pudy)
9. Na vode (na nejakem polistyrenu ci destce, dobre upevnene)
10. Lesnicka skolka

Tak prosim pridejte par svych tipu - myslim se ze rozepisovat se nad jednotlivymi je zbytecne ... :pimp:
WtF
no ja jsem si nasel pekne mistecko za lanem kukurice mezi rakosim ... z jedne strany 2metrovy sraz dolu do krovin a z druhe strany rakosy a kukurice... nefouka tam moc vitr a slunce tam sviti uz od rana az do te doby nez zapadne... :p)
piwko
mas fajnee...
molik
Parada, ten prehled mist neni spatnej. Mam moznost jich par vyzkouset. Ale co napr. ta lesnicka skolka? Nechodi tam casto myslivci? A lepsi by to asi bylo to tam pestovat v kyblich, ne? Jinak ja jeste nezasadil. Dal sem to klicit za okno a 4 dny nic! Mel sem to v toaletaku nasaklym vodou, ty seminka na tom lezely, nebyly ponoreny ve vode. Nevite co muze byt spatne? A jestli uz je hodne pozde? A posl. vec, co rikate sadbe den po desti (vydatnym)? Moc se omlouvam za offtopic, ale nechtelo se mi zakladat kvuli tomu novy forum a rekl sem si, ze to snad nikomu nic neudela odpovedet. DIKY
HizballaH
minulu urodu som bol v usa tak som iba prisiel a nasiel 3 palicky osukane, takze som bol spokojny. ale rok este predtym som sa staral o moje obrowske pole ktore neskoncilo v mojich rukach ale vo vzduchu{ale nie cez fajku ale cez obrovsku pahrebu, ktoru zalozil daky chuj a spalil mi to vsetko :O } ..no tento rok som sa poistil uz viacej... vonku mam 8 mojich, 3 polia s kamosmi a dnuka este mam dake sadenice rozfrcane vo vecsich kvetinacoch.. tak wsetko mi to nemozu ujebat :}}}}}} {or spalit :o :}
..pri sadeni sa niekedy, aj ked to znie cudne oplati drzat davnej pravdy - pod lampou byva najvecsia tma!!! cauwes
WtF
molik :
ja davam seminka klicit mezi dve vrstvy kapesniku tj. dam 2 kapesniky na to poskladam seminka a dam dalsi 2 kapesniky a navlhcim to (samozrejme to musi byt v teple)... do tydne mas na seminkach klicky ktere kdyz udelas do hliny dulek asi 1 - 2 cm hluboky a das to tim klickem dolu a seminkem nahoru tak to za par dni mas i venku z hliny... hlavne ta hlina ale i kapesniky nesmi byt moc mokre ... timto zpusobem mi vzdy vyklici aspon 9 seminek z 10.
Emi
nejlepší je to vojenskym prostoru.nikdo tam nechodí a jsou tam pěkný pláně stačí vykopat záhon tak asi 2x1m hlubokej tak 50cm udělat si konstrukci z větví nahoru hodit igelit a dokonalej záhonek je na světě
sluníčko svítí,igelit zahřívá a paličky si pěkně rostou :)
sadnbow
no jo ale vojensky prostor neni jen tak nekde....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma