Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ?? - Klikni zde pro originální téma
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od zhuleny cap
ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved

absolutně nesouhlasím s tím, co je Ti tady razeno!!!

OB od DP jsem jel několik let a nikdy, NIKDY, nebyl problém s dozráním. Ba naopak, dozrávalo to už poslední týden v září, nejpozději první týden v říjnu. ABSOLUTNĚ žádný problém s plísní tedy. Jinak je to jednoduchá kytka. Sama se větví, je nenáročná a jak jsem už říkal, hezky brzy dozrává. Vezmu-li v potaz Dutch Passion, tak já jsem si na naše podmínky našel dva favority, a to Orange Bud a Mazar. Jel jsem od nich cca 10 genetik. Takže OB ven v ČR rozhodně ano a upřímně, co se týče pěstu, tak jsem snad ještě nenašel vhodnější variantu...
Pupiset
2 OB: Letos ho také zkusím,kamarád ho jel 2roky z5 a výborná zkušenost
:)
Zajac
Dutch Passion - The Ultimate fem. - nebrat, skoro ani neklíčí, pplant naopak super kytky :)
Zajac
citace:
Původní příspěvek od Chaby
Zdravíčko, z nepřeberného množství odrůd jsem si vybral dva favority pro letošní out a to:
Ministry of cannabis - Mandalay,
Barneys Farm - Vanilla Kush.
Mohl by mi někdo poradit, kterou vybrat popř. přispět vlastními zkušenostmi? Za všechny rady budu vděčný ;)

Z te mandaly mě neskutečně bolela hlava, kamoš ji měl 2x po sobě pač mu to nedalo ale i napodruhé z toho šileně bolela hlava :( :D
!ZAU!
Mě zrovna PP od DP absolutně nedozral.Asi nej co jsem mel byl blue mystic od RQS.Dozral sice nekdy v pulce rijna ale bylo to nej co jsem mel venku.Akorat bylo treba hodne zastipovat.
Psycholog
zdravim...mam v planu jeste objednat seminka S.A.D. Fast Version....je to dobra volba volba podle vas na out do kvetinacu ?? fast version sem jeste nezkousel.....mam objednat jeste normali stihne to dozrat ?? popr. neco doporucte s dobrou chuti a tvrdou konzistenci

http://www.5semen.cz/shop/detail/89...ks#.U6DWLCysKUo
lolo
Minulý rok som vyskúšal S.A.D a môžem len chváliť. Ak ich objednáš, bude z nich niečo určite, ale už dost neskoro chceš sadiť. Avšak ak by boli na veľmi dobrom fleku, tak aj sklizň bude ešte celkom slušná
Mr.PlchCZ
čaute všichni. Nejel tu někdo náhodou outdoor
chernobyl od Tga subcool. Byl bych rád za jakékoli info. Velice rád bych si udělal selekci nějaké matky ale nevím jestli to tady kvalitně dozraje.
Mankey
No já můžu doporučit Blue Mystic. Kamarád jel 4 kytky, dozrává koncem září, obrovský tvrdý, nádherně orosený paldy. Kýbl pošle i zkušeného huliče do jiného světa. Výškou měly od 2,5 metrů (venku) až po 3,5m (v domácím foliovníku), přičemž ty největší měly troufám si říct i kolem 1kg výnos. Rezistence vůču plísni se liší od phenotypu, některé nejsou napadeny skoro vůbec, některé fakt hodně. Každopádně úplná bomba outdoor!
tuffgong1
Re : Mankey
Zdravím,
od jaké banky ? Nirvana nebo RQS ? :-)
Pupiset
Napřesrok bych chtěl zkusit tohle,má někdo zkušenost?
http://www.spliffseeds.nl/polm-gold...abis-seeds.html
zelenáč_tom
letos jsem jel outdoor:
Galaxy - pěkný hustý menší keřík dozrál a vše bez plísně
White Rhino - dozrál ale plíseň na 30%
White Russian - dozrál Plíseň na 10%

příští rok chci: Mazar, W.Rus, C99 hybrid, AK48. Doporučíte ještě něco? placu je dost :-)
kofein76
Odporúčam Biddy Early , pôvodne genetika od Magus Genetis, teraz túto genetiku vlastní Serious Seeds. Indicove pheno dozrete na konci septembra a sativove pheno druhý októbrový týždeň. Ozaj fajnove hulenie.
Mankey
tuffgong1: RQS. Je to teda sice fakt silný brko, ale tolerance je poměrně malá. Po měsíci už to chce něco jinýho. I tak je to ale neskutečnej model
orome9
treba na venek je skvelý Shark shock od mr.Nice, (rizky od jiste víte koho, mistr B.)
pišou že má 50 dnu kvetu ale vydrží i více. letos bylo vlký léto, nejdúležitejší mesíce pro out september a oktober byli zamračené, pomerne vlhké. Sklidilo se to troška brzy a i tak to byla šleha prvotrídní. odolnost vuči plísnim super, vynos vynikajíci, vúne velice nenápadná, kytíz počas celá doby krásne zelené, . prihnojeno AH.

jeden rízek i od tech nejlepších matkaru v čr stojí cca 100 kč, to je čistý pakatel, nad no name je docela zbytečné premýšlet, protože ta ostatná energie kterou do pestu človek vloži je uplne stejná a když vám vyroste značkový materiál oproti búhvíčemu....
jako ne všechni NO name jsou shit, ale na druhou stranu, když máte holky od značkových matkare tak to je vždy kvalita....

peace and love:)
sadař22
Tak další modylky na moje doporučení :)

ZEN - CBD SEEDS Vypilovaná sativka dobrej stávek ukecanost aktivita hulím ho všude nejvíc v práci z borcama. Dobrá ovocná vuně a chuť první prdík je dycky tak chutnej MŇAMKA dozrává v pulce řijna.

Barneys Farm - Crimea Blue
Velice potentní rostliny z těchle semen dobrej matroš tři prdíky a kaša má sladkou chuť a hromadu pěknejch palic dozrává v pulce října.Určo si ho ještě v budoucnu zopáknu.
@jdam
California Hashplant -nebyl to teda zadnej zazrak co se tyce vzhledu,ale byla hotova 3 tyden v rijnu ,jen je nachylna dost na plisne,protoze tvorila opravdu VELKY centraly,jinak parada
lacix7
chci se zeptat na BIG BUD XXL od ministy cannabis
máte stím někdo zkušenosti ? a jenom ta pro zajímavost jakej jste měli výnos ?
CyberWorm
Loni jsem pěstoval Ultra White Amnesia od Ministry of Cannabis. Velké kompaktní palice, poměrně dobrá odolnost vůči plísním. Účinek je hodně silná high. Stačí málo a maká dost.
fyree
Chci se zeptat tady v čr stihne mi dorust white window.... blue Berry a Big bud ? nebo to je z cela nerealné.. nekteří radí ano nekteří ne... semena sou z Grow b---u
frek
citace:
Původní příspěvek od fyree
Chci se zeptat tady v čr stihne mi dorust white window.... blue Berry a Big bud ? nebo to je z cela nerealné.. nekteří radí ano nekteří ne... semena sou z Grow b---u

Záleží na tom, kde to budeš mít a od jaké banky to budeš mít.

Buď se trochu rozepiš, nebo si projeď outdoor galerii, všchny výše zmíněné modely tu lidé nesčetněkrát pěstovali. A ať jen nerejpu... Blueberry od DP mi dojela někdy kolem 20. řijna.
fyree
Jde o to že sou to seminak z Groweru (bazaru) puvod seed banky nevím skusím se doptat. ale diky a kde to budu mit bude to v lesiku (je řidky a svetlo velmi dobře prosvita) sice to není nic jako pole ale i tak co mysliš ma to šanci tam pěstovat ?
frek
citace:
Jde o to že sou to seminak z Groweru (bazaru) puvod seed banky nevím skusím se doptat. ale diky a kde to budu mit bude to v lesiku (je řidky a svetlo velmi dobře prosvita) sice to není nic jako pole ale i tak co mysliš ma to šanci tam pěstovat ?

Pokud to je sémně od zdejších lidí, tak to dojede uplně v klidu. :) A lesík je v pohodě, taky tam letos asi pojedu.
fyree
Jo ? ja mam strach že pres ty stromy to nebude ok :( přeci jen to není louka kde to sviti furt.
zlobivejkluck
Ja letos poprve zkousim seeds z legosky z akce seminka seniorum. Tak jsem zvedav, jinak mam par zbitku z aurory od paradise a minulej rok co je kamik dal ven rikal ze slusna pecka tak to vyzkousim. Pujde ven i nejaky zbili veprovi WhitewidowXTheUltimate Pac v terarku se moc nevokazali tak to zlikviduju na zahonek ven, stejne tak PowerPlant. A dokonce tu zbyli 2 paradni klasiky OG od humbold tak to taky prdnu ven a uvidime XD
Maxeaux
citace:
Jo ? ja mam strach že pres ty stromy to nebude ok :( přeci jen to není louka kde to sviti furt.

cau, pred tym nez ides sadit je dobre si na flek zobrat kompas a podla toho si vis predstavit drahu slnka. ak to chces mat uplne presne, stahni si do telefonu aplikaci SunSurveyor. tu je priklad, pozeraj od 0:40 - https://www.youtube.com/watch?v=w8O1Z0BMee8
Mard
citace:
Původní příspěvek od zlobivejkluck
[B]Ja letos poprve zkousim seeds z legosky z akce seminka seniorum.

Mě z akce "semínka pro seniory" vyklíčilo 5/5 a roste to jak z vody. Zatím nevím co bude na konci, ale jsem zvědavej. Snad to trufne automaty :-)
svolnyradikal
Mám (krom autokvětů) Orange Bud a Psicodelicia.OB jsem dělal před pár
lety a spokojenost.Psico letos poprvé.Ale vypadá spokojeně.Takže budu
taky
Vovva96
Zdravím, máte někdo zkušenosti s Torpédo? Chtěl bych vědět co od toho čekat, jelikož tento rok semnou totál vyjebal Pakistan valley. :(
Mard
citace:
Původní příspěvek od Vovva96
Zdravím, máte někdo zkušenosti s Torpédo? Chtěl bych vědět co od toho čekat, jelikož tento rok semnou totál vyjebal Pakistan valley. :(

Copak se stalo s Pakistan walley? Je to čistá indika, kvete jen 50 dní, tak si nemyslím že by to na outdoor byla nějak náročná rostlina.
Vovva96
Všechno bylo v pohodě, ale jednoho dne mi všechny chcíply, nevím proč. Všechno jsem dělal jak předminulé roky, tak jsem zkusil Torpédo a to je zatím bez problémů. Nevím co od toho čekat, jak zvládá plísně atd. Zjistíme, uvidíme a pak se s Vámi podělím o nové zkušenosti. Pakistan je super genetika, tu mám nejraději, jelikož je nenáročná, velmi dobrá a nádherně voní. :)
orome9
no letos sem vyskoušel Smooth smoke od Tropical Seeds (rezi jiste víte kerej mistr B.:). preplo to na kvet už 1.8. takže teď po mesíci a týdnu to vypadá že za 2 týdne už bude hotovo:)
Mígl
citace:
Původní příspěvek od orome9
no letos sem vyskoušel Smooth smoke od Tropical Seeds (rezi jiste víte kerej mistr B.:). preplo to na kvet už 1.8. takže teď po mesíci a týdnu to vypadá že za 2 týdne už bude hotovo:)

Prosimtě a jak je ten smooth velkej, jakej máš cca výnos z jedný kytky, přemýšlim o nějaký semenech do skleníku na příští rok.. Pěstuji tam zatím klony a jsou to kytky jak hrom a u těch feminizovanejch semen nevim jak to je
Mard
Zkusil jsem letos Afghan #1 na out (bez zakrývání) a nic moc. Kvete zatím jen samec a dvě holky ještě ne. Tak aspoň pyl bude, ale co opylit touhle indikou je otázka. Počítám že ty holky budou pěkný opruz končící někdy v listopadu. Ještě že jsem prubnul jen tři kytky. Mazar už krásně kvete a je dost obalenej.
Witko69
Cum Laude od Positronic. Překvapující brzka sativa. Uvidíme jak se zadaří konec. Ptedpokladam polovina rijna
Sir_Major
Witko 69 Cum Laude jsem chtěl zkusit taky ale měl jsem obavy že mi to outdoor nedozraje. Potom dej rozhodně vědět jak to dopadlo! Máš u mě K+
sadař22
Zdárek ve spolek :)
Tak určo frisian dew popř (duck) dozraje koncem září a dobře nahuluje
Další z rodiny DP Holland"s Hope taky dobrá výnosná odruda ven sice sem letos chytl jedno pozdní pheno ale i tak.

Další co je u mě dobrá genetika na ven tak určitě vše co nabízí sweet seed ve fast verzion. Odjel sem letos vše co fast verzi mají a spokojenost nejvíc do konce září všecko posklízeny a tráva je lux.
Witko69
@SirMajor. Cum Laude stále zraje, až na jednu větev, která byla napadena plísní, žádné neprijemne komplikace. Vlhko a neslunecno posledních tří tydnu ji pěkně zabrzdilo, takže predpokladam, ze po slunecnych dnech které přicházejí, by mohla byt po dvanácti týdnech zrala. Vyplati se počkat, terpenove profily, jak v parfumerii, od borovice, pres kadidlo, benzin až k citronu. Prekvapive stále zelena, vetraky zloutnou, jasné N deficit nutí bylinu vycucat zásoby do poslední kapky.. Spodní větev opylena samcem JamPearl se nafukuje téměř zralymi semeny
folta
hele jak velké ty fast verze vyrostou ? popř.gramáž ?

citace:
Původní příspěvek od sadař22
Zdárek ve spolek :)
Tak určo frisian dew popř (duck) dozraje koncem září a dobře nahuluje
Další z rodiny DP Holland"s Hope taky dobrá výnosná odruda ven sice sem letos chytl jedno pozdní pheno ale i tak.

Další co je u mě dobrá genetika na ven tak určitě vše co nabízí sweet seed ve fast verzion. Odjel sem letos vše co fast verzi mají a spokojenost nejvíc do konce září všecko posklízeny a tráva je lux.
Hanns-G
Výborná odrůda na venek je LSD,nasadila na kvet v půlce srpna a prakticky vždy stihla dozrát první týden v řijnu se slušným výnosem a to jak venku tak ve skleníku,nikdy nechytla plíseň a má krásně tvrdé palice..White russian jsem zkoušel jeden rok,bylo suché září a říjen takže nechytal plísně a výnos z jedné kytky byl 400g-sklizen probehla 15 října.Bluebarry byl první značkový model který jsem sadil na poli a krásně dozrálo v půlce října se solidním výnosem,ale první týden v říjnu už měla silný náběh na finále,je to nenáročná kytka a nevyžadovala nějako větší péči.Letos se k tomuto modelu určitě vrátím.
Mard
citace:
Původní příspěvek od Hanns-G
Letos se k tomuto modelu určitě vrátím.

No jsi úžasný pěstitel, vše ti vychází. Ale jen mě malinko udivuje že se ještě teď v listopadu a prosinci chystáš sázet outdoor. Dle mých zkušeností z toho nic moc nebude, pokud jsi na severní polokouli! Ale třeba nám píšeš z Austrálie.
huhuga
čus - z tohohle roku můžu 100% doporučit - jak herer od vision seeds.
z toho co sem tenhle rok pěstoval je to daleko před druhym místem!je to fakt high lvl :D
růst: krása roste vytálně a jen tak něco jí nezabije(kvuli mí volovině přišla o 90% listů a za dva tejdny už zase vesele rostla :)
dozrává těsně před začátkem října nebo kousek po začátku.
ze 3 semínek 3 vylezli :)

tenhle rok budu skoušet od stejný banky critikal impackt a sem navážkách jestli pro jistotu ještě nekoupit jacka...
prostě kdo začíná a chce vypěstovat něco co jemu i kámošům upálí palici,není lepší volba :D
murmur
Jacka Herera od Vision seeds jsem pořídil za půlku 5ks na Cannafestu, ale ven se asi nepodívá. Teď se na něj ještě víc těšim :-)
LamkaQ
sorry ze sa sem takto votrem ale chcel by som sa opytat ci už ma niekto z vas skusenosti z odrodou Kalasnikova...
Gorila
Jďete se vysrat...
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od LamkaQ
sorry ze sa sem takto votrem ale chcel by som sa opytat ci už ma niekto z vas skusenosti z odrodou Kalasnikova...

daj do vyhladavaca "white russian" je toho tu kopec
Gorila
Kolko minut beži vám na Slovansku, ja sem so nechťal zpitat.
lacix7
čau lidi chci se zeptat jake mate zkušenosti s orudama

:Big Bud xxl (ministry of cannabis)
chronic (the bulldog amsterdam)
white russian (fair seeds)
orangde bud (fair seeds)
super silver haze (dinafem) forum jsem si procházel ale informace nejsou většinou dostačijící....popř kdy vám zhruba dozrali a kolik jsme měli výnos cca za odpovědi budu rád....
slamacek
Ahoj kluci, já si na letošek pořídil od Natural seeds semena AK-47. Byli pro mě zajímavé cenou za 12 ks. Zadruhé jsem potřeboval kvůli podnebí hlavně sativovej typ i sklizeň koncem září je přijatelná. Za třetí je to i léčivka a vhodná na mastě apod. Jak budu s touto kytkou spokojenej ale budu moci říci až na podzim, takže jsem jen chtěl říct co poroste u mě letos AK-47. :)
Hvězdář
citace:
Původní příspěvek od slamacek
Ahoj kluci, já si na letošek pořídil od Natural seeds semena AK-47. Byli pro mě zajímavé cenou za 12 ks. Zadruhé jsem potřeboval kvůli podnebí hlavně sativovej typ i sklizeň koncem září je přijatelná. Za třetí je to i léčivka a vhodná na mastě apod. Jak budu s touto kytkou spokojenej ale budu moci říci až na podzim, takže jsem jen chtěl říct co poroste u mě letos AK-47. :)

S tím koncem září bych s jistý nebyl. Co tak koukám do galerky tak to lidi sklízeli okolo půlky října nebo i pozdějc. Věřit seedbance údaj o outdoor sklizni je blbost, protože i blbých 10° zeměpisné šířky navíc ti změní průběh světelné periody o 3 týdny (respektive zpozdí nakvétání). A genetika od Naturalu údajně pochází z přeprců od Bulka ze Španělska, tzn. doba sklizně bude posunutá vzhledem k odlišné světelné periodě ve Španělsku a u nás cca o 2-3 týdny. Což tak celkem sedí. Navíc ze semen nikdy nevíš, jaký budeš mít fenotyp rostliny, jeden může dozrávat brzo, jiný může být nezralý ještě na konci října (když zrovna vychytáš pheno ala mexican sativa). :)
Mard
citace:
Původní příspěvek od slamacek

Tady je to snad jako u blbejch! Kvůli podnebí sativový typ?!? Sakra, sativa kvete i 3 měsíce na rozdíl od indiky, která kvete dle typu od 6 týdnů do 8 týdnů. U nás sklízet koncem září sativu jsem nikdy neviděl. Ano, existují FAST verze fotoperiodických kytek, které v průběhu září stihnou plně dozrát - já letos zkusím FAST S.A.D. abych to viděl na vlastní oči. Ale většina obvyklých rychlých strainů dojíždí v říjnu.
lacix7
čus...má někdo zkušenosti s opiem od paradise seeds ? co se týče dozrávaní kvality a výnosu ?
Pupiset
2lacix7:Letos jsem ho jel out a nedoporučuji,sklízel jsem ho někdy po půlce října,ale ještě chtělo,ale plísen se ukázala,kytky pěkný,košatý,ale dost listnaty,a účinek oproti indooru bída,bohužel nemohu najít fotky.
frek
lacix7: Měl jsem ho v roce 2013 venku. Sklízel jsem kolem 15. října. Ještě by pár dní sneslo, ale bylo hnusně. Plíseň nebyla skoro žádná a kouř to byl dobrej.
Foto mám v podpisu.
lacix7
díky kluci :D tak zřejmě padne volba na orange bud diesel a critical+ :D
bruno.kudrna
Zdravím
Tak po tom co sem to tady celý pročetl,sem se rozhodl.
Na letošek vemu mazara a orange bud od DP a anesthezii od pyramidu.
Ještě to nemám objednaný,tak kdyby na můj výběr byla velká kritika můžu si to ještě rozmyslet.
Jo a bylo by to do skleníku......Díky
Zdárek:sun:
crazyben
Bruno, OB od DP mě nepřesvědčil ani indoor, je pravda že neměl uplně ideální podmínky, můžeš mrknout na muj pěst v podpisu máš link (venkovní sem měl taky ale ne svuj a bylo to hodně podobný, jen já ten svuj líp proplách se mi zdálo).

Ty paličky se mi zdáli takový vzdušný, vůbec ne listnatý, ale vzdušný... neměly prostě takovou hmotu jak bych si představoval. Navíc jeden pěkně zmutoval (femky). Poweplant co byl vedle měl šutry (a větší) ve stejnejch podmínkách, ale zas dýl dozrával takže ten ti taky nedoporučim, on mi ale celkem dlouho dozrával i ten orange. Mazar jako indika to asi dá (bude záležet na fenu), ale jinak bych volil spíš outdoor model nebo nějakou varietu skunku aspoň... ty vypadaj dobře právě ve skleníku.

Nechci tě odrazovat, jen přispět se svojí zkušeností.
jackson
Čaute, chcel by som poprosiť o radu :)
Minulú sezonu som mal zasadený colour mix 1 od DP(Frisian Dew, Passion # 1,Shaman). Dozrelo to v ideálny čas na začiatku oktobra/ríjen. Tento rok som plánoval zasadiť colour mix 2 kde je hollands hope, durban a frisian. Chcem sa spýtať či niekto máte skúsenosť s modelmi hh a dp a či stihnú dozrieť aj v trochu väčšej nadmorskej výške kde už od polky oktobra hrozí sneženie...
dik ;)
Sir_Major
Jacksone toho bych se nebál. Tyhle modely dozrávají zhruba stejně. Začátkem října. První sníh taky neznamená že musíš kytky sklidit. Pokud je kytka odolná vůči písním a neplesniví snese sníh i mráz.
Atara
Jakson: Hollands hope jsem měla 2 roky skoro u Krkonoš a dozrála. Jeden ve skleníku, vypadala krásně ale potom skoro celá zplesnivěla, je dost náchylná na vlhkost. Druhý rok venku, 1,70m dlouhé ale hrozně řídké paličky, no nic moc. Na Canafestu mi přímo u prodejce řekly že je to spíš taková citlivka do skříně než naven takže už jí letos nepojedu. Do chladna se mi osvědčil Big bud xxl, dozraje i když je na něm sníh :D
nadrzajda
Ahoj Holoto!

Přistály mi doma 3 pytlíky semínek. Odrůdy jsem odvodil od pročteni této diskuse kdy se opakovaly nejčastěji tato jména Passion 1, Durban Poison a Shaman. Jsem okolo Český sibiře (70km na jih od Phy) v cca 1000 m.n.m . 4 roky jsem na outdoory zanevřel, ale už se vážně těším. Vše i ovocný stromy zde dojíždí o 14 později, takže se to snad zmákne. Vzal jsem femiňáčky ať se neobtěžuju s pylníkama. Hodlám třetinu jet normálně, pro další třetinu vyrobit foliový domeček a poslední třetinu v kýblích jet formou guerilla gardeningu po okolí. Už jsem vyklíčil, doma je rozjedu v kelímcích a dle počasí asi ani nebudu čekat na 3 zmrzlý Serváce/Pankráce a Bonifáce a kolem začátku května pujdou na vzduch. Přeji všem zdárné úspěchy a dobrou sezónu, žádnou škodnou jak hmizí tak lidskou a děkuji za mnohaletou diskusi, jež mi byla pomocí při rozhodování.
Mard
citace:
Původní příspěvek od nadrzajda
Jsem okolo Český sibiře (70km na jih od Phy) v cca 1000 m.n.m .

No kolego, nechci být pesimista, ale na tvém místě bych zkusil na outdoor autoflower. A vysadit tak, aby kytka v květu využila maximum slunečního svitu, tedy aby kvetla v červenci a srpnu.
wostepak
mate nekdo zkusenosti s Critical mass od MR. nice nebo s Cannalope Kush od DNA genetics venku?

Jinak me osvedcene odrudy:

Durban poison - Dutch passion
Frisian dew - Dutch passion
Hollands hope - Dutch passion
Critical+ - Dinafem
gyzmo
Dutch Passion mě poslední roky velmi zklamal s outdorem.
Dříve jeden z nejsilnějších venkovek Pasion1 je v současnosti průměrná tráva.Purple1,krásná rostlina,zelené listy,fialové palice,ale nezkuřuje,shaman průměr,durban poison velký výnos,ale témeř nezkuřuje,frisian-lepší průměr,zdánlivě připomíná starého P1.
Zkoušel jsem Early xxx od Ministry of Cannabis a také zklamání,dozrála v půlce října,kompaktní palice,zajímavá peprná chut,ale zkouřenost podprůměr.
SAD od sweet seeds asi nejhorší co jsem kdy pěstoval,rostlina nedozrála koncem září jak je uvedeno,ale začátkem listopadu ani zdálnilvě nepřipomínala rostlinu na obrázku a neodpovídala vůbec popisu,škoda místa na záhoně..
Jako nejlepší ze semen se mi osvědčil Sensi star od Paradise,krásná indika,velmi mnoho pryskyřice,na listech i stoncích,kompaktní palice,menší vzrůst,dojela v půlce října.Chut nic extra,ale zkouřenost velmi silná,většina lidí šla po pár prdech spát.
Belladona od Paradise taky velmi dobrá,ne tak silná jako sensi star,člověk musel vykouřit celého špeka a pak šel spát:),ale dozrávala o týden dřív,taky kompaktní delší palice,vzrůstem spíš indika,výborná zemitá nezaměnitelná chut.
Durga Mata od Paradise,dojela začátkem října,velmi vysoký výnos,menší rostlina krásně větvená,chut taková kořeněná,nic extra,ale zkuřovala nadprůměrně.
White Berry od Paradise,krásná kytka,náchylná na plísen,dojela v půce října,krásné kompaktní palice,rostlina vysoká cca 2,5m,fialové palice,velmi lehký,ale chutný kouř.
Pěstováno na jižní straně,černozem s kompostem a kravským hnojem,přihnojeno občas slepičincem.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od gyzmo
SAD od sweet seeds asi nejhorší co jsem kdy pěstoval,rostlina nedozrála koncem září jak je uvedeno,ale začátkem listopadu ani zdálnilvě nepřipomínala rostlinu na obrázku a neodpovídala vůbec popisu,škoda místa na záhoně.

No vidíš a u mě sice indoor zatim to nejlepší... pěkně hutný paličky a krásně obsypaný. Takovej jakoby pižmovej pronikavej smrad, stačilo utrhnout lístek a okamžitě to bylo cejtit v celym bytě... když byly v klidu tak se to dalo. Jedna kytka jak druhá. Ještě to schne tak nemůžu soudit jak silný to bude... ale už teď je jasný že seno to nebude.

Ono ve španělsku maj trochu jiný počasí než u nás, tak bych dobu dozrávání out u nich bral s rezervou.

Jinak wostepak ja jel Hollands Hope sice už před šesti lety z reguralu. Celkem odolny kytky na kterejch toho je relativne dost, ale chutove ani ucinkama to neni nic extra.
Durban Poison, tak tohle je pro milovniky sativy luxus, ale malokdy se povede, je malinko narocnejsi. Taky uz par let dozadu.
Jeste sem od nich jel s oblibou samana... chutove nic moc, ale na out slusny high. Trosku listnaty, ale velky paldy, krasne se vetvil. Ma takovy zvlastni, pro me nepopsatelny, aroma. Toho sem jel vickrat.
Vsechno tohle sem jel out z reguralu... po dobrejch zkusenostech sem koupil naky femky na indoor a nasraly me tak ze uz od nich asi jeste dlouho nic nekoupim.
gyzmo
Kdysi cca 10-15let zpátky jsem jel taky indoor,ale většinou jsem pěstil z řízků.Kamarád měl právě matky od Dutch Passion,jako nejlepší,nejsilnější a nejsladší byl Budha,kdysi ho DP nabízelo,ted jsem ho u nich už pár let v nabídce neviděl.Ostatní modely z řezů od DP co stály za to byl určitě i Mazar a O.Bud,oba dozrávali i venku,ze semen jsem zkoušel jen Skunk1 a Brainstorm .U S1velmi slušný výnos,chut i zkouřenost průměrná,ale dozrával i venku.Brainstorm,dozrál koncem října,dobrá chut,i zkouřenost,ale na ven se nehodí.In mě zklamala WW.
Letos si objednávám právě na ven jen Durga Matu,Belladonu a od Natural seeds chci vyzkoušet B.Dominu.Jinak mám své osivo,křížence právě Passionu1 s Belladonou a Sensi Starem + čistou F1 generaci P1 tak jsem zvědavej co z toho vzejde.Kdyby měl někdo zájem můžeme povyměnit..Semen mám dost:)
crazyben
Tu Black Dominu tam máš taky nebo tu budeš objednávat? Nad tou taky pořád přemejšlim, ale nevim odkud bude nejlepší vzít.
Apartman
citace:
Původní příspěvek od wostepak
mate nekdo zkusenosti s Critical mass od MR. nice nebo s Cannalope Kush od DNA genetics venku?

Criticall Mass-venku docela dobrý-po půlce Řijna je hotovej, trochu bacha na plísen, ale vesmes pohoda-mel jsem ho minulý rok z klonu...
citace:
Původní příspěvek od gyzmo
Dutch Passion mě poslední roky velmi zklamal s outdorem.
Dříve jeden z nejsilnějších venkovek Pasion1 je v současnosti průměrná tráva.Purple1,krásná rostlina,zelené listy,fialové palice,ale nezkuřuje,shaman průměr,durban poison velký výnos,ale témeř nezkuřuje,frisian-lepší průměr,zdánlivě připomíná starého P1.

Tak tak...se známým jsme se na tom také shodli...no letos zkouším po letech dvě semena P1, tak uvidim....zatim se klube ale suveréně nejrychleji ze všech modelů-v tom je dobrej, ale jestli to bude nějaký průměrný seno, tak budu taky naštvanej...
Pamir gold se taky zhoršil jsme konstatovali společně se známým...došli jsme k tomu, že prostě se pár let odrůdám asi nevěnují, tak degenerují...co ale jim ted jde perfektně jsou automaty-prej ten Auto-BlueMazar je docela malej obsypanej keřík-ideální na ven.... Nevíte nekdo kdy dozrává venku Power plant a jestli hodně je náchylný na plísen? Mel jsem kdysi Taigu a tu ovocnou chut si chci připomenout... ;)

Jinak zkouším Early skunk, C99 a Somango od Naturálu, tak jsem zvědav, kdy první dvě odrůdy dozrají-Somango je lehce po půlce Rijna-to už mám odzkoušený...

Od Humboldt letos prubnu Bubbas Gift a Black D.O.G. -píšou tam konec Září,ale bude to tak Ríjen tipuji...
gyzmo
Criticall Mass mi taky dojel v půlce října a byl to moc dobrej a výnosnej model,ale měl jsem ho z řezu a přijde mi,že kytky z řezu jdou do květu dřív než ze semen.
P1 jsem zkoušel ted 2 roky po sobě a fakt se to nedá srovnat s těmi staršími modely,úplně něco jiného.
Letos jedu z fem semen jen Belladonu,Durga Matu a na zkoušku jsem si objednal tu B.Dominu z Natural seeds.Regularů mám svejch dost a věřím tomu,hlavně na ten Sensistar s Passionem1 jsem zvědavej.Na fotce současnej P1
fotosynteza
Budúci rok by som chcel ísť Orange Bud alebo Durban Poison a nejakú indiku, viete mi poradiť nejakú odolnú s vysokým výnosom?
Je teraz už neskoro na AF?
Witko69
Na AF pozdě ještě není, ale 21.6 se zhoupne slunce a den bude pomalu ubyvat. Experimentoval jsem s Dinafem Roadrunner 2 který byl vyset v půlce července a dozral normálně. Konec rijna
fotosynteza
Tak skúsim ešte 3 rastlinky, konkrétne Magnum Buddha seeds.Dúfam že z toho niečo bude.Vďaka za odpoveď.
suares
FOTOPERIODICKY
Special queen (9/10) : dobrá odolnost proti plísni,chut nasládlá, hotovej podle fenotypu ale pohybuje se to v rozmezí mezi 10.-25. říjnem, jedna z nej odrůd do našeho podnebí.Opět rozdíl mezi skleníkem a klasik out, ktery zkuruje obstojně.. ale pokud to nakrmíte pořádne ve skleníku prasknete tam naky věže a nechate 25% trichomu zhnědnout.. tak to silou přebije vetsinu klasickych nedozralých ,,komerečných" modelů. Já jako dycky hrdina sem srolil půlgramáka.. pak sem nevědel ktera bije fakt pecka!

Durban poison (9/10): Opěvuju ho zde už nakej rok a jedu ho po 4. :D a pojedu ho asi až do důchodu skvělá sativa, vizáži možná zklame slabší odér, vzhledem lepší out oproti queenu který je krásně obsypanej a smradlavej..Ale zde je kriticky ze je ho těžke vypěstovat tak jak se má aby se moh projevit v plný síle..některý lide ho zde haní.. že je to slabota a prumerny venek.. ale věřte že pokud date jeden do skleníku a date mu vsechny živin a hlavně aby při kose měl mlečně zalitý trichomy!! pokud ho zkosíte o týden dřív či o týden později tak učinek je opravdu bohužel průměrný.. je to zvláštný ale je to tak :D delám s nim pokusy už 4 roky :D ale pokud mu dáte všechno odvděčí se vám silným sativovym stavem.. kdy nakych 05 je opravdu silný sousto hlavne pro člověku který není na něj zvyklej.. mám ho rád hlavně kvůli stavu kdy se vám všechno rozzáří, mužete citi lehke brnění v končetinach, zvýšený srdeční tep ale hlavně radost a smích ktery je pro sativi typický..po 10 minutach hned nastupujou křeče do koutků.. a každá blbost vám příjde minimálně ůsměvná :D nedejbože se stane něco fakt vtipnýho..to pak po hodce co nemuzete dejchat a mate křeče v břiše přemejšlíte jestli si to zopakujete :D ale druhej den máte jasno.. ve zkratce plísen opravdu minimální,konzistence-vzhled-vůně průměr, zhulenost = <3

Power plant (7,5/10)- v rustu skvelí vytální kytky dobře se větvý měl sem dva phenotypy jel sem ho pouze jednu sezonu proto nemuzu objektivně posoudit.. vzhledove a vuni na tom neni špatně..stavově takový lepší průměr.. Stav je zajmavej je to takový pure high.. když po normalnich modelech mate jakoby takovou mlhu tak tady na tom vidíte FullHD a mate uplně čistej obraz taky energeticky a hodne premejslivej ale pak prichazi granat a stoned jak prase i když to je 100% sativa takže bacha :) Odp: Me dozrával od 15. do konce října

Orange bud (4/10) - po zastrihavani menší paličky, řidčí šišky opet jel sem jen jednu sezonu nemuzu ho objektivne zhodnotit.. mozná sem mel smůlu na pheno dokvetl v půlce října ale vizáží ani stavem nijak nenadchnul možná smůla na pheno :)

Dinachem (6/10) : Odpornej smrad :D (ve špatnym fakt to smrdělo jak ho*no ale intenzivně), obsypanost brutální, zkořenost humusácká (dve žiletky) silnej stav ale alespon pro me dycky nepříjemnej vymastovak totalní ale nejakej gurman to muze ocenit :D pač je to fakt síla, bohůžel sem docela valcil s plísní odolnost je špatná.. ale nejspíš si ho jeste nekdy zopakuju né že né

White russian (fair seeds) (8,5/10)- měl sem fialový a bílý pheno vzhled bílýho skvělej tvrdý šišky pekne obsypanej fakt bílej rus.. fialový trochu ridší a strašne sladká vůne nechápal sem... stavově skvěle vyvázenej model... myslenky,smích atd.. zadna zasekavačka učinek silnej.. taky ho radim mezi jeden z nej co sem udělal

OG kush (dinafem) (3,5/10)- pozdě dozraval tak zacatkem listopadu.. plesnivel..tudiz se nemoh poradne projevit me bohuzel nepotesil

L.S.D. (barney) (5/10) - takovej průmer moc sem mu nedal.. verim ze by se moh ukazat v lepsim svetle.. ale kouril sem poctivej kokos.600w lsd a řeknu vám že to je neco neuveritelnýho :D to ani moc nejde popsat ten stav.. najizdy az po 20 minutách od zkouření brka..hodina,dve to stoupa třetí hodinu to dojde vrcholu a pak to zase tři hodiny pomalu klesa, nechapali sme a testovali sme nekolikrat a opravdu tam ten stav trvá 5-7h !!!! pár znamejch se nachytali ze si to popálili řekli si v cajku za dve hodky mam autoskolu atd... :D a v tom nejvetsim hukotu byli na mistech kde fakt bejt nechteli na sračky :D

AUTOMATY
Big devil Xl (9/10) - Velký výnos (nejvíc 70g kytka), kvalitní obsypany prorostlý šišky, smrad citronovo-pomerančovej, stav nadprůměrný. Zdrava pekna vitalní kytka doporučuju všem začátečníkům, i pokročilým :D

Automazar (9/10) - většinou výnos od 30-50g, předminulý sem narazil na pheno ktery sem nechápal at se do země propadnu jestli kecám ale výnos sem meril suchej odlistenej a vazil sem to 4x bylo tam 120g a tak 10 g sem vyhodil ptž byli chytlý plísní
za 3 roky co sem ho jel sem narazil na minimalne 3 phena jedno je min výnosný zato material z toho skvělej silnej skunkovej smrad..kde opravdu geso vám prosmrdí celej byt jak kdybyste to tam přehrabovali vidlema :D a o stavech ani nemluvim z tohodle fenotypu sem dával jednou blunt pak sem byl donucen se dívat na film.. kde sem absolutne nic nechapal jak kdyby kazda scenka byla o necem jinym totalne se mi vypnul mozek a žil sem fakt jen z přítomnýho okamžiku 3h kvalitní zkouřenosti.. další pheno je opet dobra indikova zkouřenost.. ale odér a vzhled slabší.. stav take.. ale výnos dvojnasobný

AK 47 (natural seeds) (7/10) - dobrej výnos,skvělá cena, peknej vzhled, stiplavej smrad, vysmatost.. dobrej kour

sweet skunk (sweet seeds) (5/10) - řek bych průmer zkouřenost normální,vzhled taky... takovej průměr no :D nenadchne ani neurazí

Tangelo rapido (8/10) - Strašně tvrdý šiška nevidel sem ani takovej indoor :D proste kamen prebarvenej na zeleno,vůně slabší... zkouřenost a výnos skvělý :)

Think different (8/10) - opet skvela konzistence prorostla, smrad skvělej,zhulenost silná pekne vzhledove asi spolecne s automazarem jeden z nejlepsich automatu od dutch passion

-jeste je par modelu co sem jel ale jelikoz si je nevybavuju tak to asi nebude nic extra
-chtěl bych zkusit ještě venku :thinkfast, thinkbig, green poison FAST, cream caramel FAST, killer kush FAST,Wappa (paradise), Opium, Kraken, Quasar, Critical + a excalibur... tak kdybyste nahodou meli nejakej zkusenosti s temahle odrudama tak budu rad za info :) pestu zdar.. a at se zelena

kdyztak tady naky fotky a vetsi reporty : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=73078
pajoss
Ja sem mel od naturalu seminka za par korun a kytky bxly luxusni smrcky pres dva metry v n.v.asi 600 metru aji dozraly.critical plus earl skunk a sweet orange ten sem nechal azdo 6listopadu krasne fislove proste luxus a stavy energeticke zadny gaucak proste parada
Rusalinka
Tak já letos zkoušela Vanilla kush a musím říct že jsem maximálně spokojená ;)
Panel
Tak rozhodně Big Bud a ještě je skvělej Mazar. Stojý za pokus. Hrozí jen riziko, že u nich už zůstanete :)
Jurij Gagarin
Zdravím,já měl loni hezký kytí.Jack Herer,byl skovanej ve foliaku,pak musel bejt odkrytej,docela mohykán měsíc před kosou mne někdo předešel,a ještě pár kytí sem měl venku.Letos pojedu opět out,ale udělám si sám své řezy z matky
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od Jurij Gagarin
Zdravím,já měl loni hezký kytí.Jack Herer,byl skovanej ve foliaku,pak musel bejt odkrytej,docela mohykán měsíc před kosou mne někdo předešel,a ještě pár kytí sem měl venku.Letos pojedu opět out,ale udělám si sám své řezy z matky

Info jak svina :D
Jurij Gagarin
Zdravím.Já minulej rok měl ve foliovniku Auto Jack Herer,a mimo foliovník skoro 2 metrového giganta Jacka Herera,ale čorkaři sklidily předčasně.
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od Jurij Gagarin
Zdravím.Já minulej rok měl ve foliovniku Auto Jack Herer,a mimo foliovník skoro 2 metrového giganta Jacka Herera,ale čorkaři sklidily předčasně.

Zdravím
No kdy si to sázel?Od jaké banky to bylo?Co plíseň?A kdy by si to sklidil ty aby to nebylo předčasně?Myslíš že na základě tvé informace někdo půjde do toho Jacka s tím jakej to má fajn out model??Asi ne že??
Jak říká Maxeaux:Info jak sviňa :teef:
THeHouse
Zdravim
Rad by som sa opytal ake mate skusenosti s Big Bud XXL, a aka je vynosnost
P1R4T3
TheHouse .... mám istú otázku :D taktiež idem tento rok do BIG BUD XXL od Ministry of Cannabis a taktiež by som rád vedel či už ho niekto skúšal, poprípade nejaké rady k nemu ... okrem toho BIG BUD XXL plánujem taktiež CREAM CARAMEL od Sweet Seeds + nejaké malé automaty. Ak by mal niekto nejaké skušenosti s týmito modelmi tak budem rád za rady :)
colphan
Ahoj groweři,
nemá někdo zkušenost s odrudou Gold rush od Spliff seeds ?
http://www.cannapedia.cz/cs/odruda/gold-rush-outdoor
Její vlastnosti a hlavně brzké dozrání mě potěšilo.
Jediné z čeho mám strach : " ideální pro chladné, horské počasí" - nebude to dělat bordel v našich zeměpisných šířkách ?
Díky za odpovědi :)
CannaMate
Zdravím !

Být Vámi, určitě mrknu na výběr odrůd přímo dělaných na outdoor zde - http://bit.ly/VenkovniOdrudy

Pohodový den přeji ;)
Vovva96
Ahoj bando, poradíte mi nějakou mordu, která se hodí do naších podmínek... Aby co nejdříve dozrála pokud možno bo cikorki mi už párkrát ukradli mé krásné Torpéda. Přemýšlel jsem nad Jackem, Vdovou popř Bílým rusem. Nemám s nimi zkušenosti. Dííky
joelitoo77
čo som tu tak čítal tak veľa ľudí tu chváli pamir gold ,passion 1, durban posion od dutch passion sú odolné voči plesni a osobne sa na ne tiež chystám.
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od joelitoo77
čo som tu tak čítal tak veľa ľudí tu chváli pamir gold ,passion 1, durban posion od dutch passion sú odolné voči plesni a osobne sa na ne tiež chystám.

Zdravím
Tady passion #1 z loňska.Jen tak pro inspiraci :teef:
joelitoo77
passion 1 mám v pláne určite, inak ak sa môžem spýtať čím si to hnojil ?
Kroko
Za mě doporučím sweet seeds fast v., jediná nevýhodá je když se potká špatné počasí a neprodyšné bambule :)to je do kopru , jinak passion 1 a frisian dew v porovnáním s fasty májí více venkovní strukturu a jsou proti plisním odolnější
Mafox
Čau, poradíte prosím nějakou odrůdu dle následujících parametrů.
1. Na výšku co nejmenší a obecně čím menší, tím lepší
2. Co nejvyšší % THC
3. Outdoor, ideální je krátká doba kvetení
Na zbytku nezáleží, nějaké tipy? :-)
zahradnick
citace:
Původní příspěvek od Mafox
Čau, poradíte prosím nějakou odrůdu dle následujících parametrů.
1. Na výšku co nejmenší a obecně čím menší, tím lepší
2. Co nejvyšší % THC
3. Outdoor, ideální je krátká doba kvetení
Na zbytku nezáleží, nějaké tipy? :-)

Ahoj,

týmto požiadavkám asi najviac vyhovujú automaty, výber je naozaj široký a môžeš si vybrať či už chceš mať sklizen za nejakých 7-8 týždnov od výsevu alebo až za 13+, podľa toho ti kytka môže narásť od 30cm až do 1,5m, možno viac... Tiež je výhodou, že si môžeš vybrať rôzne sativy, čo pri fotoperiodach nie je vždy možné/vhodné... Stačí si na eshopoch zadať tieto kritéria a vyjde ti komplet zoznam, ktorý by podľa seedbank a eshopov mal vyhovovať tvojím požiadavkám :)
Hammerfall
Čau lidi, mám takovou otázku, hodlám to vysadit tuhle sezonu tady u nás na jihu naší země, na divoko, místa mám vybraný a není problém se o to často starat, ale stále nevím co vzít, chci kytky po FIMování asi kolem 1m až 1,80m a chtěl bych vysoký obsah THC a výnos, zkušenosti mám jen s no name kytkama, váš názor na to vzít jako menší kytky Critical kush (případně odolnější Ganesh spirit) a větší OG kush?
MaXi
Zdravim borci, tento rok chcem prvykrat v skleniku pestovat zelene zlato, tak 2-3 rastlinky (miesto nepusti). Sklenik je vysoky 2m, ma 2 okna a klasika dvere, rastlinky budu na druhej strane, oproti dveram (sirka 2,5m, neviem ci sa tam vlezu 3 palice)..... Precital som tu skoro vsetky temy tikajuce sa outdooru, mam poznacene aj neake odrody, ktore by boli najvhodnesie. Problem je ten, ze hladam najodolnejsie odrody proti plesni, kedze v skleniku budeme pestovat aj inu zeleninu. Viem ze co sa tyka sklenika, tak najdolezitejsie je hlavne v obdobi kvetu co najviac vetrat, a tam je ten problem, kedze kvoli zelenine (rajciny, paprika, salat, uhorky a pod.) sa praveze moc vetrat nemoze....Kvoli vyske by to mala byt asi neaka indica , ale zasa ja vyhladavam obidva tipy uletov, tak co by ste odporucali za mix, kde je aj vacsie zastupenie sativy? Sadit budem zaciatkom juna, rozmyslam, ze dam rastlinky do vacsich kvetinacov a tie potom zakopem, nech sa netahaju tak do vysky. S pestovanim zacinam, tak budem rad za akukolvek radu. Zdar
TheHarst
Jedna z nejlepších co jsem odzkoušel je Big Bud XXL, bohůžel nemám foto ... Ale krásná Indica :) Pořádný masitý palice ... Z jedný kytky bez zastříhávání atd ... Prostě jen volný rust cca 250-300 g dry úplně v klidu :) Hlavně odolná vůči nemocem a plísním...

Další co můžu doporučit je Pineapple Chunk od Barneys Farm ... Super kytka sice vzešly jen 2/5, ale pomocí zastříhávání atd ... Výnos 850-900g dry / kytka ... Odolná vůči plísním a nemocem a super do českých podmínek ... když je zima jde hodně do fialova ... ale po usušení to není moc vidět :) Hlavně vzhledově outdoor vypadá jako indoor :) Dyštak foto Pineapplu :)
Tommyaware
Zdravííím..... Mám dotaz jestli s normál feminizovanými semínky se musím vice starat o květ než u autofloweringu?.. Základní info o menším vzrůstu a výnosu atd vím,ale tak nějak všechny rozdíly a zkušenosti..například jestli jsou více odolnější venku atd ..Nejsem schopem se rozhodnout před nákupem)) Dííííky díííkyy dííky.....
Maxman
citace:
Původní příspěvek od Tommyaware
Zdravííím..... Mám dotaz jestli s normál feminizovanými semínky se musím vice starat o květ než u autofloweringu?.. Základní info o menším vzrůstu a výnosu atd vím,ale tak nějak všechny rozdíly a zkušenosti..například jestli jsou více odolnější venku atd ..Nejsem schopem se rozhodnout před nákupem)) Dííííky díííkyy dííky.....

Venku se o květ starat nemusíš, to zařídí příroda :-)

Odolnější nejsou, ale můžeš květ načasovat na srpen/září a tím se vyhnout "plesnivým" podzimním časům.
Switek
Cus nejakej pátek už to sázím a prvním byla Royal queen seeds : speciál queen kytky to stihli do poloviny října ty sem jel tak 4roky pak sem zkusil S.A.D FAST VERSION velký rostiny palice také ,erly skunk supr volba pak taky outdoor mix od Reserva privada to byl taky dobrej kauf jinak to furt zkouším ale tyhle me nikdy nezklamali tak at se daří zahrádkáři ! :-)
Flusanec
Čau mám takový dotaz.Na jaře chci objednat fem.semínka.Chci co největší výnos.Našel jsem si pár odrůd, ktere by to mohly splňovat, ale nejsem si jistý jestli je to správná volba už jen kvůli tomu, aby to stihlo dozrát.Proto bych chtěl poprosit o vaše názory. Díky

Durban poison
Super Silver Haze
Monster
Mobydick
Big bud XXL
Sugar candy
misanthropetino
Ahoj decka,
mne sa tento rok zase osvedcila Cream Caramel fast version od Sweet Seeds. Kosa koncom Septembra-Zari takmer bez plesne. Palicky su tvrde ako kamen, vonia to zaujimavo, funguje vyborne. Vynos taktiez velmi slusny.
Maxeaux
Mne zas ten CC FV behom 1 tyzdna uplne zhnil. Tesil som sa ze ake paradne palice, ze za tyzden kosa, no a ked som tam dosiel tak som len cumel.
Ale z tych fast version veci najvac chvali tu na G je na Killer Kush tusim.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma