Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ?? - Klikni zde pro originální téma |
Bulb |
Interista, Mirex...
Nerikam, ze je to spatny, ale jak jsem psal ze zkusenosti toho shamana a passion radim proste mezi ty slabsi odrudy co me prosli pod rukama... v tech zacitcich kdyz jsme tady na tech odrudach zacinaly tak to byly pecky, ale postupem casu a ziskavanim kontaktu na dobre rezivo atd atd... jsme venku vyjeli uplne jine mordy, ktere maji tu latku trosku nekde jinde...
Hehe a jak pise RF pokud si vikendovy hulic tak to bude akorat...
Edit: letos nejspis taky sahnu po shamanovi nebo passion, je tam jistota ze to krasne dozraje, a tak vubec... |
|
|
zippo007 |
chcem sa spytať na vonok buduete tuto sezonu davať aj fem či len reg? stale nwm do čoho viac investovať :/ |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od zippo007
chcem sa spytať na vonok buduete tuto sezonu davať aj fem či len reg? stale nwm do čoho viac investovať :/ |
Jsem rozhodlej že pojedu z fem až na nějaký semínka z minulýho roku. |
|
|
Bulb |
Původní příspěvek od zippo007
Pokud nechces nebo nemas moznost selekce a chces sadit na temer jistotu, tak jdi do fem... |
|
|
Dýmy |
Původní příspěvek od Bulb
jsme venku vyjeli uplne jine mordy, ktere maji tu latku trosku nekde jinde...
|
Jaky mordy myslis? |
|
|
zippo007 |
jj idem na istotu selekce to ne možno časom.. ale vela som čital a nwm teda aš taku pozornosť tomu venovať nechcem, a pretosa bojim zemito zhermi alebo niečo podobne a tobi bolo smutne :D |
|
|
The jackal |
Čaute,
Chcel by som sa spýtať na odrodu Dolce Vita od dutch passion, má s ňou niekto skúsenosti?
Vďaka |
|
|
Frenky 090 |
jo tak panove ted opravdu nevim co vybirat .. ale vidim to na DURBAN , PASSION 1... mozna SHAMAN.. ale libily by se mi řizečky ! jestli ma nekdo možnost a ma zajem tak se ozvěte .) |
|
|
fr00st |
mam v planu koupit, oba dva druhy seminek. jde mi hlavne o kvalitu/vynos. |
|
|
fr00st |
co doporučujete vy za semínka?
sem zacatecnik,jde me o kvalitu/vynos.
-cena 1200 kč
slyšel jsem že pro zacatecniky je dobry durban passion . |
|
|
Frenky 090 |
joo myslim ze na ty zacatky jatli ze jedes OUT je urcite dobrej Durban rychle ti pojede a krasne se vetvi klido bych se kouknul na toho passion 1 mensi tim padem i vynos ale je nenarocnej a dela divi .) aspon co sem slysel ... ale jestli budeš vybirat tak se rozhodne koukej na pocet dni nebo tydnu kvetu je to dost dulezity protoze min rok sem prisel tak o pulku vynosu kuly blbej plisnim ktery me zastihly ponevadz sem mel okolo 60-65 dnu kvetu vybirej okolo 40 ale samozrejme koukej i na jiny specifikace .) |
|
|
|
durban nevim jestli se hodně větví, já ho měl dycky dost sativovej a větve začal jet až po pár záštipech jinak to bylo docela koště. rychle roste to jo, ale vejška je relativní , jde o větve - raději metr vysokej hustej keř než dvoumetrový koště s jednou vrchnou
já bych koukl třeba trochu dozadu tam máš infa víc než dost ,) |
|
|
fr00st |
dal jsem na vas, seminka obědnana, děkuji . ) doufam ze budu s touto odrudou spokojen jako vy :) |
|
|
MedWeD |
zkoušel nekdo snowbud od DP?,nebo dolce vita? přimo venku a ne ve skleniku,nebo jaky jiný model by jste doporučili? |
|
|
MedWeD |
takze nakonec jsem koupil od DP holands hope a frisian dew ,je to feminizovany tak uvidime co z toho vyroste |
|
|
Jay-jay |
řeknu to opět...co se týče sortimentu od Dutch Passion, tak nejlepšími modely (z hlediska dozrávání, množství a kvality) jsou Mazar a Orange Bud |
|
|
Scarface |
no vidim ze tu je velmi vela prispevkov ale tak ake semena najviac odporucate na outdoor? bude to moj prvy out a nevadi ked budu stat aj okolo 60e hlavne aby bol dobry vysledok |
|
|
IgorGrinder |
čo hovríte na Quick One od Royal Queen-u? :)
2mesiace a máte potechu |
|
|
Scarface |
zippo007- to mala byt odpoved pre mna? lebo tam je strasne vela druhov a ja sa tomu moc nerozumiem, skor by som chcel poradit konkretny druh. |
|
|
@jdam |
meaple leaf indika-----nejvic |
|
|
Freshman |
Zdar,chtel sem se vas zepatat jestli nekdo z vas ma zkusenosti s Himalayan Gold a NEPALESE DRAGON,letos budu mit rezy tak sem na to zvedavej... dik :) |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Ahoj nevite nekdo jak dlouho potrva growshopu doruceni objednavky kdyz jsem si objednal seminka od Dutch a Paradise seeds? Jsem myslel ze to maj nako poreseny kdyz je tam takle nabizej... v patek jsem to poslal s tim at me to doruci PPL a stale se nic nedeje zacinam se bat aby to netrvalo jako tomu bylo drive treba i tri tydny... |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
Ahoj nevite nekdo jak dlouho potrva growshopu doruceni objednavky kdyz jsem si objednal seminka od Dutch a Paradise seeds? Jsem myslel ze to maj nako poreseny kdyz je tam takle nabizej... v patek jsem to poslal s tim at me to doruci PPL a stale se nic nedeje zacinam se bat aby to netrvalo jako tomu bylo drive treba i tri tydny... |
proc si tam jednoduse nezatelefonujes a nezeptas se ?? |
|
|
_Dr.Skunk_ |
napsal jsem jim mail ... tak uvidim co z nich vyleze...
jinak ten muj dotaz jsem sem napsal hlavne proto jestli si treba nekdo taky neco neobjednaval a nevi jak to snima je nez to zacnu resit volat atd. :pimp: |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
Volej do shopu tam zachrapali , PPL to trva max 2dny a jeste ti predem volaj , psal jsi telefon do objednavky ?? |
|
|
Ms. Herb |
zdravim pani groweri
ma tady nekdo prosimvas zkusensti se seedbankou world of seeds ? zkousel sem zalozit topic ale nic moc odpovedi tak to zkusim i tady...protoze vo tyhlety seedbance tady toho nic moc neni, ale co sem zkousel googlit tak jenom sami pozitivní odpovědi byly... tak ? ma nekdo grow techhle breederu zasebou ?
a jeste lepe kdy mel nekdo zklusenosti s temahle modelama :
afghan kush+black domina
http://www.mazar.cz/cs/produkt/544-...mina/?katID=267 |
|
|
norbit |
zdravím jakej máte názor na shamana od dutch passion? Prý je spolehlivej na out, rychle zraje, a je odolnej proti plísní, ale málo se větví...je to pravda, kdo s ním má zkušenosti? |
|
|
daweed2 |
ja som zasadil Magic Bud ale pruser je to ze si nedavam bacha a tak mi jedno semienko nevyslo a druha rastlinka jak mala klične listy co bolo max cm od hliny som odtrhol nechtiac , vyroste este ? |
|
|
Pacho_007 |
zdaravim!!!tak na zaciatok uvediem ze som dost velky laik do pestovania ale co to uz mam nastudovane.
tento rok sa chystam sadit outd. ale neviem aku odrodu.mohol by mi niekto poradit nejaky kompromisny ideal?byvam na juhozapadnom slovensku v okoli nitri a potreboval by som odrody ktore su odolne voci skodcom a plesniam a nevadi im ak ich clovek obcas nepoleje alebo teda skor take co nevyzaduju nejaku extremnu starostlivost pretoze toto leto budem mat fakt nabite. |
|
|
w33d |
podľa toho čo píšeš tak by ti asi vyhovoali indiky o tie sa netreba až tak starať a niesú náchylné plesniam ale záleží aj podľa toho aký stav ti vyhovuje... |
|
|
chuta |
spis sativi indika ti dozraje pozde |
|
|
|
To máš trochu poplantané ne?
znám mnoho indik co dozrávají září-řijen a mnoho sativek co dozrávají řijen-listopad, to co píšeš je spíš vyjímka člověče. |
|
|
Pacho_007 |
trosicku sa asi odbocilo od problematiky :D poradi mi teda niekto konkretne odrody???aj s indiky aj so sativy alebo proste akekolvek kvalitne odrody ktore su v sulade s mojimi hore uvedenymi skromnymi podmienkami:D ...
uz je asi aj na case ked maju dozret do jesene...rad by som si prestudoval konkretne odrody a konecne objednal...takze ak mate nejake tie typi rychlo snimi sem prosim...ak by sa dalo este dnes podvecer......
Původní příspěvek od w33d
podľa toho čo píšeš tak by ti asi vyhovoali indiky o tie sa netreba až tak starať a niesú náchylné plesniam ale záleží aj podľa toho aký stav ti vyhovuje... |
ak si sa pytal na stavy z maku tak mam radsej tie pri ktorych sa zasmejem a nie len blbo vytreto hladim pred seba a nechapem :D |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od Pacho_007
trosicku sa asi odbocilo od problematiky :D poradi mi teda niekto konkretne odrody???aj s indiky aj so sativy alebo proste akekolvek kvalitne odrody ktore su v sulade s mojimi hore uvedenymi skromnymi podmienkami:D ...
uz je asi aj na case ked maju dozret do jesene...rad by som si prestudoval konkretne odrody a konecne objednal...takze ak mate nejake tie typi rychlo snimi sem prosim...ak by sa dalo este dnes podvecer......
ak si sa pytal na stavy z maku tak mam radsej tie pri ktorych sa zasmejem a nie len blbo vytreto hladim pred seba a nechapem :D |
Tady je tipů celejch 20cet stránek , stači čist .... |
|
|
BegginHonza |
Nemam jinači možnost,ani prostředky k tomu pěstovat někde jinde než za oknem postavit kytku a jet si svoje..
Poradte mi nějake v dobre ceně odrudy FEMINIZOVANE(seminka)
Tento tyden chci koupit seminka tak se ptam vas:) Bude to teprv moje prvni kytka..
S kytky chci mit dobrej vynos,a hlavně aby to byla super zkuřovačka aby to předčilo taji ty lampy z česka od dealu apod...
dik za rady. |
|
|
Ski |
Nejlepší bude určitě vybrat nejakou samonakvétací odrůdu když to chceš mít za oknem :) tak se zkus kouknout na nabídku growshopů a pak zapátrat :) líbila se mi odrůda Syrup prý má super chut a je to islnej model :)) a seženeš i feminizovaná seed koukni se na groweru co lidi pojedou :)) a co tě zaujmme ale takových modelů je :)) |
|
|
tuffgong1 |
i ty vtipe budeš pěstovat za oknem a chceš lepší matra než lampy :D promin (ale opravdu se musim smát) kdyby šlo vypěstovat lepší matro az oknem než pod lampou tak by tady za oknem pěstovali všichni ne ? :D
no když budeš mít štěstí tak z toho budeš mít něco srovnatelnýho s kalsickym outem z venku :-)
ale jinak jak už říkal Ski ten autokvět by byl nej :D |
|
|
|
Za oknem to nebude jako venku i ta automatka venku jede líp.
okno je nouzovka a leda jižní strana ať to má vůbec trochu sluníčka!(jinak to nemá moc smysl leda to dávat ven na balkon na slunko) |
|
|
tuffgong1 |
sem psal když bude mít štěstí :-) (ne že to bude určitě stejný :-)
já ho třeba minulej rok měl (štěstí) na okno jsem hodil řízek (stejnej model jsem jel i venku) a na kouř to bylo celkem srovnatelný ........... |
|
|
|
Původní příspěvek od tuffgong1
a na kouř to bylo celkem srovnatelný ........... |
to je snad jasne kdyz je to stejny model:D rozdil by byl kdyby se sklizeli v jinaci dobe(datumu)
BegginHonza :
pokud ti nejde o vynos tak tam nasad co chces pac za oknem muzes mit i v prosinci........ :D ale jestli neco co dozrava outove tak se koukni do http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=26 nebo http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=4
a pokoukej co sadi ostatni...... vetsinou ty modely co sadi nejvic lidi jsou odskouseny pro cr podnebi...... |
|
|
tuffgong1 |
kamo a co je na tom jasnýho ? :D
když dám stejnej model pod 150hps a stejnej pod 600w hps tak to tayk nebude ajsně stejný :D nejde o model , ale o podmínky a štěstí .-) |
|
|
šapša |
i ty vtipe budeš pěstovat za oknem a chceš lepší matra než lampy :D promin (ale opravdu se musim smát) kdyby šlo vypěstovat lepší matro az oknem než pod lampou tak by tady za oknem pěstovali všichni ne ? :D
no když budeš mít štěstí tak z toho budeš mít něco srovnatelnýho s kalsickym outem z venku :-)
ale jinak jak už říkal Ski ten autokvět by byl nej :D |
Pane kolego,trochu se pleteš. Ty indoor modely od Vietgongu co se prodavaj komerčně minimálně ve dvou třetinách republiky maj s ganjou společnou akorát tak zelenou barvu. Bez vůně s účinkama asi tak na úrovni sena takže jakýkoliv trochu lepší noname je v poho strčí do kapsy. Veř,že vím o čem mluvím několikrát v poslední době testováno. A s cenou asi 170 x větší než kterou bych byl schopen akceptovat :) |
|
|
tuffgong1 |
zdravím tě
s tím skušenosti nemám jsem z Prahy a v tý části kde bydlim si lidi takoví sračky ani nedovolej prodávat :D by dosatli hned po držce :D v životě se mi to nestalo tudíž nwm mno ..... Hold muj nazor na to že windoor nebude nikdy lepší než lampa se nemění ( nějaký větve vůbec neberu v potaz to mezi normální lampy snad ani enjde počítat :-)
(a nechcu se tě dotknout , ale 2/3 zavětvený ... to mi připadá krapek přehnaný) |
|
|
|
když dám stejnej model pod 150hps a stejnej pod 600w hps tak to tayk nebude ajsně stejný :D nejde o model , ale o podmínky a štěstí .-) |
jo sry ja zapomel ze cim mas vice watu tim vic ty lumeny zvysuji procenta ucinych latek....... kdyz reknes "kour" byl stejny, to jako rikas co? cim vetsi wataz tim vetsi vynos( kdyz ma nekdo tuleni nemoc to je jina) ale kour bude stejny..... jo jasne zalezi na dobe sklizni, suseni a skladovani.............. |
|
|
tuffgong1 |
Původní příspěvek od Kus hoven
jo sry ja zapomel ze cim mas vice watu tim vic ty lumeny zvysuji procenta ucinych latek....... |
jj každý občas zapomene :D
no hele divil by ses , ale i to kolik kytka má světla tak má vliv na celkovou kvalitu a já nwm mno , ale tak mě to přijde celkem nic k nepřemejšlení na tom že když mám kytky (nějakej extrem pro příklad) pod 23w usporkou a pod 1000w hps tak bych dal ruku do ohně za to že ta pod litrem bude potentnější :D
třeba řikej že ne , ale já si nepřestanu mylset to že čim lepší podmínky :D tim víc to zkuřuje :D
no hele nemá cenu se hádat o blbosti každej má svou pravdu ..................
celkvově uzavíram své působení v tomto foru s tim že kytka pěstovaná na okně neni ono ( ikdyž se to občas vydaří) a že pokud je možnost a člověk neni lemra líná tak muže zvednout prdel a najít si nějaký pole kde mu to poroste mnohem líp a a okno pěsty to nechat spíš jen pro radost at je se nač dívat :D |
|
|
Priestess |
Ahoj, chtěla bych poradit...mám semínka od
Dutch passion: Frisian Dew 10ks/fem
Passion 1 10ks/fem
myslela sem co nemam za super odrudy na ven (driv jen no name),
jenže sem tu našla příspěvky typu: Tyhle modely to je hulení pro děcka...
jestli hulíš víkendově tak ti to bude stacit asi...:D a pod...
no de mi o to abych se nestarala celou sezonu o neco co nezhuluje poradne, uz jen vykopat ty jamy a natahat tam tolik kyblu hnoje byla fakt drina...aby to nebyla marnost jako loni Orange Bud od DP regular mel nadherny kvety obsypany , ulepeny, vonavy, tvrdy jak kameny, jen to nic nedelalo..:( No Name řídký listnatý paličky z kytí na stejnym fleku dávali super stavek....
No a tak sem ještě přiobědnala od
Royal Queen Seeds? Special Queen 10ks/fem
o pulku levnejší odruda než ty z DP.
Myslíte, že by to mohlo bejt takhle dobrý?
Nebo mám ještě něco sehnat, treba tu nakej řízeček od někoho?
Ale pak teda co za model?...
Sem utratila pro mne těžký penízky za ňáký relax modely...:D Ach jo:(
Tak kdyz bude mít někdo tip pro mě, nebo zkušenost s těma odrůdama, budu ráda...cau a hodně sluníčka.::) |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od Priestess
Ahoj, chtěla bych poradit...mám semínka od
Dutch passion: Frisian Dew 10ks/fem
Passion 1 10ks/fem
myslela sem co nemam za super odrudy na ven (driv jen no name),
jenže sem tu našla příspěvky typu: Tyhle modely to je hulení pro děcka...
jestli hulíš víkendově tak ti to bude stacit asi...:D a pod...
no de mi o to abych se nestarala celou sezonu o neco co nezhuluje poradne, uz jen vykopat ty jamy a natahat tam tolik kyblu hnoje byla fakt drina...aby to nebyla marnost jako loni Orange Bud od DP regular mel nadherny kvety obsypany , ulepeny, vonavy, tvrdy jak kameny, jen to nic nedelalo..:( No Name řídký listnatý paličky z kytí na stejnym fleku dávali super stavek....
No a tak sem ještě přiobědnala od
Royal Queen Seeds? Special Queen 10ks/fem
o pulku levnejší odruda než ty z DP.
Myslíte, že by to mohlo bejt takhle dobrý?
Nebo mám ještě něco sehnat, treba tu nakej řízeček od někoho?
Ale pak teda co za model?...
Sem utratila pro mne těžký penízky za ňáký relax modely...:D Ach jo:(
Tak kdyz bude mít někdo tip pro mě, nebo zkušenost s těma odrůdama, budu ráda...cau a hodně sluníčka.::) |
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=9
O passionu nic třeba dodávat , všichni co jí měly tak spokojenost.
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4 |
|
|
Priestess |
to MDe_:
díky za odkazy...vypada to tam slusne a nakej ucinek to prej taky ma, tak kdyz nechytnu naky spatny pheno tak by to melo bejt v poho.
A ta Special Queen by mela bejt silna...:) |
|
|
marw |
Nemůžu si pomoct ale musím předchozí dva příspěvky komentovat,levné varianty od dutch passion za moc nestojí a kor v fem.variantě,ten passion rozhodně není zase až taková šupa jak tu někteří tvrdí,je možné že pokud koupíš reg.semena narazíš na nějaké zajímavé pheno co za něco bude stát ale většínou je to opak.
To že se kolegům podařil je i hodně tím že jsou to kluci šikovní a hlavně tím,že je kytka z řezů a hlavně je to takové pheno co za něco stojí a jak se říka ideál do naších podmínek a odzkoušené!
Z vlastní zkušeností můžu říct,že u těchto vzorku jako např.passion,holands hope a podobně se vytvaří velice rychle tzv.tolerance a po delší době kouření to za moc nestojí,nebo spíše nestojí za nic,mám od nich dopěstovaných poměrně hodně strainů a jediné co bych doporučil na ven je snad jen mazar,kterému to ovšem trvá trochu déle s dokvetením ale pak to stojí za to!
Jinak pro příště se poohlední tady v bazaru po nějakých semenech a nebo řízkách,začni stím klidně už v unoru či březnu,protože potom už je často pozdě bo dobří matkáři toho maji většinou moc a je problém řezy vůbec v dubnu nebo květnu sehnat.
Jinak můžu doporučit třeba paradise seeds a jejich bellu,která je za polovic a ještě mě venku nikdy nesklamala.
Každopádně jak říka Jan Zakopčáník slunce v duší a at to roste! |
|
|
tuffgong1 |
shrnu to asi takhle někomu se to líbí někomu ne někdo tvrdí že je to na prd někdo si to vychvaluje tudíž dokud si neuděláš vlastní obrázek tak názory ostatních moc neřeknou .................
přirovnal bych to k Phitaminu a přípravkum podobnejm někdo si to nemuže vynachválit druhej by to lil do hajzlu :D |
|
|
marw |
No nechcu tady flejmovat ale pane tuffgong1,myslím že se slečna ptala na radu ohledně dané genetiky ,tak sem ji odpověděl,myslím že ty jsi zrovna jeden z těch co by měl držet jazyk za zuby,když si projedu tvojí galerku a tvé plnohodnotné příspěvky nenacházím nic nového a hlavně jsem si nevšiml že,by jsi něco od dutch passion pěstoval,nebo snad vůbec něco dopěstoval,takže jsi pro příště přirovnání k phitaminu nech pro sebe a radší předved co umíš.
Ps.pak smáznu. |
|
|
Priestess |
to marw:
díky za komentář, no nepotěšil si mě..:D
Příští rok to udělám jinak, zkusim tu Bellu z Paradise seeds a tak...
no prostě mě asi zlákaly ty popisy na stránkách DP u toho Frisian Dew
a Passion 1...ted bych to nejradsi naházela na hromadu hnoje a kašlat na to..v říjnu se jít mrknout jestli neco..:), než to dávat do pracně vykopanejch děr, do každý se vešly 4 kýble(hnůj, kompost, perlit a tak) , je to na super místě kde svítí od rána do večera...chjo:(
Snad ta Special Queen bude dávat...:D
to tuffgong1:
no asi máš pravdu, ale bojim se, že za 130€ to bude
drahej obrázek..:) |
|
|
marw |
Myslím,že rozhodně nemusíš házet flintu do žita s Frisian Dew zkušenost nemám a ani sem ji nekouřil tudiž nemohu soudít ale co jsem tu tak pokukoval tak by to nemělo být tak zlé.
Uvidíš na podzim sama jak budeš s konečným produktem spokojená a co víš možná to bude zrovna to pravé ořechové co hledáš.
Tu bellu jsem ti uvedl jako jeden z příkladu že jsou i levnější varianty co mohou za něco stát a já konkrétně jsem sní spokojen.
Holt někomu to stačí a někomu ne,pořádně se tady poohlední a věřím že časem najdeš to co hledáš. |
|
|
Jay-jay |
taky se vyjádřím...
prvně musím reagovat na tvrzení, že OB od DP je slabota. dle mého No.2 na ven v našich zeměpisných šířkách. dozrává poměrně brzy, krásně se větví, má bohaté květenství a dorůstá do solidních výšek. kouření je to více než příjemné. pro mě už léta jasná volba.
co se týče Passion, tak co vím, tak snad jen to, že je to dobré kouření, ale kytka bývá poměrně řídká a je náchylnější k plísním. osobně jsem ji však nepěstoval.
a mazar?! jo..mazar. mazar je prostě jasná No. 1!!! lepší strain na ven neexistuje. je sice pravda, že si dává načas, ale ne tak moc zase a v půlce října je skliditelný. pokud nenastane vyloženě období dešťů a mlh, zvládne to. mlhy přicházejí až koncem října a slunka už není tolik, aby to vysušilo.
co se týče belly...nedoporučuji. měl jsem sice pouze F2, ale nebyla holčička schopná dojet. strašně mě to mrzelo, protože kdysi před léty jsem viděl bellu venku zde od člena hellboy a zamiloval se...
k tvým dalším modelům nic moc nevím, ale já osobně preferuji spíše stabilní varianty a různým crossům s "impozantními" jmény nevěřím /neznamená, že nejsou fain/
z mého pohledu venek vypadá takto:
1. mazar
2. orange bud
3. power plant
4. AK-48 (Nirvana)
5. vdova (Nirvana)
průměr:
- vdova (dutch passion)
- hollands hope (DP)
- shaman (DP)
zklamání:
- durga mata (F2)
- bogglegum (F2)
nehodnocen:
- durban poison (serious seeds - nevylezla semínka)
chtěl bych ještě vyzkoušet:
- chronic /kurva moc moc moc bych ho chtěl prubnout/
- trance
- skunk No. 1
- nějakou variantu Afghanu
- napravit reputaci Durbanu Poison
letos jsem vsadil jednoduše na klasiku a jedu první dva. vlezl by se mi ještě chronic, ale není kde sehnat klony a do prahy přes celou republiku nepojedu |
|
|
karlos.borba |
A co říkáte na Mataro Blue? Zkouším ho letos poprvé,přivezl jsem si ho ze španělska,z peti semen vyklíčili tři a ty rostou nehoráznou rychlostí,jen aby tu u nás dozráli,mám šanci?? |
|
|
w33d |
Ja som ho dostal Grátis 3x k durban poisonu čo som si objednal dal som ich jednému kamošovy a som na to zvedaví tiež že ako to dopadne |
|
|
Priestess |
to Jay-jay:
No ohledně toho Orange Bud, ja neřekla, že to je slabota, chvalila jsem ho naopak: Orange Bud od DP regular mel nadherny kvety obsypany , ulepeny, vonavy, tvrdy jak kameny, jen to nic nedelalo...
tzn. vůbec nic, zklamání..:( Asi smůla, no...
Jinak díky za tip, na Mazara je tu chvála velká...škoda, že uz nejsou penízky na nákup dalších seeds...příští rok ho objednám.
No každopádně příště až budu objednávat semínka, tak nedam tolik na přechválený popisky na stránkách seedbank, ale na zkusenosti zdejších pěstitelů...:)
Musim si vystačit s tim Frisian Dew, Passion 1, Special Queen...
celkem to je 30 semínek fem., tak z toho snad něco bude.
Výhoda těchto odrůd dle popisu seedbank, by měla být v krátký době květu a dozrání koncem září.
A jestli to bude mít ňákej účinek...poreferuju Vám po sklizni...
bohužel nemám srovnání s žádnými výpěstky ze semínek seedbank jako Vy, znam jen kvalitu co se prodává v Praze 200,- za sakl, naký skéro, bo co ja vim a to by mi stačilo...jen nevim jestli to co se da objednat ze seedbank se tomu muze rovnat..fakt nevim..OB z lonska vysmech..:D
Tak at se daří..:) |
|
|
frek |
Zdar. Sice ani jednu z těhletěch nemám, ale zato mám Anesthesii. Klíčivost 2/4 takže nic moc, ale jinak zatim roste pěkně...:) |
|
|
JAHmaican |
Myslím že AMS je zkratka Anti-mould system ( mould - plíseň)
Avšak nepěstoval jsem ho. Od GHS a ještě k tomu feminizovaný bych si ale nekoupil.
No nic, kdyžtak zkus a uvidíš, rád se alespoň podívám :D |
|
|
Patres92 |
proč ne feminizovane ? |
|
|
frek |
Původní příspěvek od Patres92
proč ne feminizovane ? |
Trochu si projdi Grower. Ti, co pěstovali něco od GHS nebyli z 50% vůbec nadšený z výsledného produktu, a jejich feminizovaná semena jsou pověstná tím, že spíš než samice ti vyroste samec. Ovšem ne vždy je to pravda...
Zkus a uvidíš :D |
|
|
Jara |
Zdar letos jsem si pořídil sensi skunk protože má dozrát rychle a uš teď má kolem metru, určítě doporučuju. |
|
|
Jara |
A.M.S mi roste ted na zahonku a zatim su spokojenej- sou to pekny kule tak doufam ze to nebudou samci ani hermouše. |
|
|
auroraindika |
já osobně letos zatim nej co roste tak to je známí critical+díky veletrhu že no a pak to je caramela(samsara seeds) a autoflower NL super.... |
|
|
|
Původní příspěvek od auroraindika
já osobně letos zatim nej co roste tak to je známí critical+díky veletrhu že no a pak to je caramela(deliktus samsara seeds) a autoflower NL super.... |
Je hezký že roste, ale jde o to aby to dokvetlo. |
|
|
Sikter |
souhlasim z budvarem, noname modely jednak vždy nejlevnější nebo spíš zdarma a do poslední chvíle překvapení a že se někdy člověk nestačí divit... :-) |
|
|
|
Měl jsem domluvený řezy Frisian Dew od člena z groweru ale nějak to nedopadlo,,, ještě že jsou kámoši tak jsem dostal hrst noname semen ale všechny jsou se skéra z venku tak alespon něco :) snad to bude napřezrok lepší ale na ten Frisian Dew jsem se fakt těšil :p |
|
|
gro-samta-wer |
Pod tu hžavou kouli venku snad jedině no name to je zvyklí na jakýkoli podmínky a roste snad všude ve stínu i na celodenním slunci |
|
|
Interista |
cau nevim kam to mam dat tak to dam sem...co rikate na tuhle kytku?
Mam ji nejak zastrihnout nebo je vsechno OK? Prubezne velke listy ustrihavam
http://www.2i.cz/000fa78d5e
diky za odpoved |
|
|
kola666 |
nic nestrihaj nechaj ju tak rast , ani ziadne listy by som nestrihal , pripravis sa o ziviny ... |
|
|
|
Původní příspěvek od Interista
cau nevim kam to mam dat tak to dam sem...co rikate na tuhle kytku?
Mam ji nejak zastrihnout nebo je vsechno OK? Prubezne velke listy ustrihavam
http://www.2i.cz/000fa78d5e
diky za odpoved |
Nic bych s ní nedělal, listy netrhej pokud nejsou žlutý. |
|
|
Interista |
diky moc za radu...a jak vypada celkove? Jsem laik...myslite ze z toho neco bude a baj voko kolik tak asi? :) |
|
|
farmer36 |
Zdar .. Na Slovensku mýslím že sa už mení podnebne pásmo z mirneho do daždivejšieho...celé počasie je hore nohamy... Najlepšie modely ..DURBAN POISON,HOLAND HOPE,MAZAR, a spet k mýšlienke vzhladom na to podnebie počas pestovacej sezony mýslim že bude asy najlepšie vela AUTOmatou...dávat ich skoršie lebo na jar je pomaly u nás viac slnka ako cez leto ,tu 60% z sezony prší a Vetšie odrody ako DP to nemusia zvládnut (skurvená plesen)...Please poradte/odporúčte aké automaty sú vhodne do tvrdšých podmienok ako napriklad v lese. SORRY ZA HRUBKY A PRAVOPIS není čas :) čus |
|
|
big daddy grow |
growu zdar neviem sa rozhodnut tak potrebujem poradit: hollands hope alebo ealy skunk.poradte |
|
|
.:INDI:. |
farmer taktiež ma jebe to počasie a taktiež uvažujem na buduci rok nad automatmi už mam nejake vybrane stačí pozriet sekcia Autoflowering a len si vybrat.... |
|
|
big daddy grow |
ale ked som to tu prestudoval tak tiez rozmyslam nad autoflower od dutch passion a to taiga ale idem out tak este uvidim ze ake bude pocasie podla toho sa rozhodnem |
|
|
Pongo |
Původní příspěvek od big daddy grow
ale ked som to tu prestudoval tak tiez rozmyslam nad autoflower od dutch passion a to taiga ale idem out tak este uvidim ze ake bude pocasie podla toho sa rozhodnem |
cau... No s tou Taiga bych si to rozmyslel... Kamosovi z toho vyrostlo pekny hovno a me uplne to stejny hovno :) vsak mrkni do meho threadu co mam v podpisu... |
|
|
big daddy grow |
diky moc.Tak uzz ostava len hollands hope od dutvh passion alebo early skunk. |
|
|
snake4442 |
Mozete mi niekto poradit.
Neviem sa rozhodnút medzi Early skunk a Hollands hope
ak má miekto skúsenosti s týmito odrodami prosím poradte mi. |
|
|
Slick-ace |
snake4442: těžko vybrat pouze z těhle dvou, ale jdi do HH. |
|
|
ganja-steve |
Původní příspěvek od JAHmaican
Myslím že AMS je zkratka Anti-mould system ( mould - plíseň)
Avšak nepěstoval jsem ho. Od GHS a ještě k tomu feminizovaný bych si ale nekoupil.
No nic, kdyžtak zkus a uvidíš, rád se alespoň podívám :D |
spousta lidi s tim ma spatny zkusenosti, ale ja muzu potrvdit pouze opak(mozna,ze vyjimka potvrzuje pravidlo). Dostal jsem darem indica mix( gws, white rhino, train wreck, cheese, lemon skunk). pestovano pod 400w v hodne punkovym prostredi, kde kytky zazival stres casto(nevetrano, tri dny nesla elektrika, praskla rtutova vybojka a uplne to popalila:) ) no a kupodivu ani jeden hermac. vsechny kytky az na wr fakt libovy, trvdy palice, velkej vynos i to dobre fungovalo.Lemon skunk a cheese byly fakt libovky:) |
|
|
ganja-steve |
Původní příspěvek od snake4442
Mozete mi niekto poradit.
Neviem sa rozhodnút medzi Early skunk a Hollands hope
ak má miekto skúsenosti s týmito odrodami prosím poradte mi. |
Na HH bych se vykaslal. pestoval jsem ho 2006(klon) a vubec me to nezhulovalo:/ musel sis dat fakt brutalni rouru a ten stav moc dlouho netrval.
¨
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=127050 |
|
|
|
Kamarád ho měl, kytky krásný obrovský, ale nedokvetly. |
|
|
ganja-steve |
Původní příspěvek od Mirex
Kamarád ho měl, kytky krásný obrovský, ale nedokvetly. |
Mne to dokvetlo celkem brzo; nekdy po pulce zari. Bylo to i celkem dost obsypany, pekny palice, ale proste to nejak nemakalo. |
|
|
|
Původní příspěvek od ganja-steve
Mne to dokvetlo celkem brzo; nekdy po pulce zari. Bylo to i celkem dost obsypany, pekny palice, ale proste to nejak nemakalo. |
Kamarádovi to ještě ani touhle dobou nekvetlo, kytky měli tři metry, obrovský keře, bohužel tam stáli až do sněhu a pak schnily, stejně na nic nic nebylo. |
|
|
big daddy grow |
ma niekto niake sskusenosti s early skunk piste pozitiva,negativa |
|
|
|
Si najdi v galerce pod sluncem Kambuho out, tam zjistíš jak je early skunk opravdu early. |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od Mirex
Si najdi v galerce pod sluncem Kambuho out, tam zjistíš jak je early skunk opravdu early. |
myslel jsem,že to začne kvest dřiv,když je to Early,ale i po 10 dnech zatmívání nenaskočil květ tak nevím,bud to tak je nebo sem něco dělal blbě nevím,příští rok zasadim znova a uvidím..
Co se týče stavbově,tak je to krásná větvená rostlina s několika vedlejšíma větvama*velice krásně se to větví,ale co se týče květu,tak mě to vcelku zklamalo,ale tak nehážu flintu do žita, začal kvést 28 srpna od toho dne po dnešek se paličky velice rozjeli a na objemu to jde hodně poznat no,jen otázka aby to dozrálo ..nechám se překvapit..každopádně to zkus,příští rok do něho pojedu znova at zjistím jestli to je stejné nebo jestli to nebylo aj tím,že sem ho měl v květníku a pak jsem ho zasadil do zemi.. |
|
|
Vocotide |
Pěstuji Early skunk druhým rokem a sklizeň byla loni zhruba v půlce října a myslím, že jsem to měl ještě nechat tak 14 dní v zemi :) Letos to bude myslím velmi podobné. Také jsem se pustil do dvou dalších Earlů od Sensi Seeds - Pearl a Girl a dokvétat budou také až v říjnu. Jsou to asi earlové vzhledem k tomu z čeho jsou zkříženy :) Ale Early skunk je super košatá pěkná rostlina s velkým výnosem, do které jsem se zamiloval :)
Tady je krásně vidět, jak Early skunk začíná oproti jiným druhů kvést později - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57718 |
|
|
mučačo |
tak tohle je muj letosek,pocasi nepreje tak se chystam nabrousit kosu.Prvni foto je pineaple chunk,mandala1 a mandala1-jina kytka,jinej flek,porovnani se zapalovacem... |
|
|
|
|