ivanski123 |
Ahoj nekdo zkusenosti s White widow venku? Dostal jsem ji od Dinafem jako darek 5 kusu. Z tech 5 ti 3 shnili uz v srpnu. Podeziram ze to byly automaty pac zacali kvest nekdy v polovine cervence. Ty 2 co prezily daly 80g sucheho. Brutalni vune. Palice byly takovy hodne vzdusny vubec ne zatazeny. Stav ultra indikovej - velka tezka zhulenost spis navecer.
Byl to muj prvni grow takze mnoho chyb chtel bych je zkusit znova a lepe ale nevim jestli to ma cenu v nasich podminkach.
Jinak velice prekvapila Black dominator od Dinafem kompaktni tvrdy super vonavy palice. Vybornej stav.....indikovy ale takocy jemny....muzes fungovat. Urcite pojedu znovu. |
|
|
suares |
Mě osobně se velmi zalíbily fast verze od sweet seeds, jen to hoši ještě vychytany a je tam dost phenotypu. Docela mě děsí.. me to plesnivělo tak nak středně. Kamíkovi strašně, a pak čtu zde, že někomu vůbec. Za mě CC TOP věc |
|
|
Pupiset |
K těm fastum,jeli jsme letos Green Poison fast,hotovej byl přelom září/říjen-což je o necelej měsíc dřív než regular,nachylnost na plísen veliká,a učinky mě zatím nějak neohromily,snad se to časem zlepší.Sluší se dodat že za to první tak úplně nemůže páč takhle mrzký září dlouho nebylo,neházím flintu do žita a příští rok zkusím nějaký jiný fast model. |
|
|
HardyVonCunt |
Zdravím, taky jsem jel GP F1 od Sweed Seeds a za mě palec nahoru. Hotový byl opravdu brzo, sem tam nějaká plíseň, ale žádný horror to naštěstí nebyl. Účinek byl celkem dobrý i když nejsilnější model to opravdu není. Příště ho jedu znova spolu s DurbanPoison a přemýšlel jsem i o Pamiru. |
|
|
NT guerilla |
super outdorovky maju hybrids from hell .. spokojnost velka.. aj celkom pekne crossy.. proste co si vyberies to bez problemov dozreje do konca sept.. ziadna plesen.. odporucam.. |
|
|
Maxeaux |
NT - nemas nejake fotky? Report by tejs bodol. |
|
|
NT guerilla |
foto nemam.. ale tak mal som od nich leb 27 .. leb30 .. hashplant 2 .. vsetko krasne vytalne zdrave rastliny.. pestovane 1200 mnm.. ziadna plesen.. vydrzali tiez mrazy.. vsetko su to prevazne sativy.. takze aj stav tomu odpoveda... happy high .. inac aj zenseeds.. to su tiez dani mali perfektne modely.. od nich som skusal ovela viac veci..len im vykradli seedbanku a genetika je uz fuc.. velka skoda.. |
|
|
2echy |
Zdarec,souhlas s NT..Měl jsem HP2 a to byla za mě top venkovka..Některý phenka byla hotova uz v začatkem září.Pohodová sativka,s lehkou pomerančovou vůní.Jen pro některý mí kolegy slabá.Pro mě akorád.Bohužel fota nemám.. |
|
|
zelenakoule |
Čusík, objednal jsem od hybridsfromhell.net hfh-hashplant2 a přibalili jako bonus 13ks HFH WILD MONK ;-) za mě super.
Tak jsem zvědav.. |
|
|
mademoiselle |
zdravim co jsou to NT nevim co to je za banku dik |
|
|
Warmi |
Zdravím jeli jste někdo critical cheese od dinafem na outdoor? |
|
|
Pupiset |
Má někdo zkušenost z Cream mandarine fast version od Sweet Seeds?
Doba sklizně,náchylnost na plísně,síla/chut'? |
|
|
TheHarst |
citace: |
Původní příspěvek od Pupiset
Ano mám. celkově náchylné nejsou jen minulou sezónu bylo špatné počasí, ale dorostly krásně... Docela velké tvrdé pálky, pořádně obsypané a parádně to hulilo, chuť tak nějak lehce tropická.... Zhulilo to dost, nejvíc ještě s kombinací Green Poisonu, to bylo pak zabijácký :D A sklizeň... Nějak okolo zaří-říjen... Záleží na podmínkách :) |
|
|
thaavi |
Čau, měli byste tip na rostlinu na outdoor na dvorek, která neroste moc do výšky (cca do 1,5m), hodí se pro klima jižní Moravy a nemá moc silné aroma. Díky |
|
|
centurion |
Kámo tak tobě hodně závidím. Na jižní Moravě dojede v pohodě všechno. Klidně si vyber nějakej hezkej indoor model. |
|
|
Apartman |
Původní příspěvek od thaavi
Čau, měli byste tip na rostlinu na outdoor na dvorek, která neroste moc do výšky (cca do 1,5m), hodí se pro klima jižní Moravy a nemá moc silné aroma. Díky |
Čau, letos jsem šel do tohodle amnesia-xxl-autoflowering ale když si zasadíš o měsíc dýl nějakou indiku, tak to budeš mít s velkou pravděpodobností taky do toho 1,5m ;) |
|
|
quicktime |
Zdarec.
Nějake tipy na outdoor FASTY? nebo potřebuji outdoor, KTERY SE RYCHLE SKLÍZÍ ( VIZ ZLODĚJI!), kde je malá náročnost na vodu a roste to jak plevel a má to velky výnos
PĚSTOVÁNÍ SUBTROPY JIŽNÍ MORAVA.
- přemýšlím o GREEN POISON FAST
-EARLY SKUNK
-BIG NUTS FAST
DURBAN POISON
SKUNK 1 FAST
/ možná MAZAR, WHITE RUSSIA, PASSION 1, BIG BUD, )
DÍK ZA RADY. jde mi 1. RYCHLÁ SKLIZEN, 2. NENÁROČNOST 3. VÝNOS ASPOŇ 500G A VÍCE.
A MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST CZECH SEED BANK ? PŘÍPADNĚ FOTKY DÍKES |
|
|
lukysek195 |
zkoušel jste někdo Magnum a BIG DEVIL XL AUTO ? |
|
|
Layt |
Zdarec mám přímý tip na rostlinku kterou bych chtěl a nenašel jsem tu něco takového .. Potřebuju rozvetvenou do šířky asi 1,5m a do výšky taky .. Indicu a nemusí být moc odolná proti plísním .. Nemáte tip ? |
|
|
dawed |
Jel jsem to loni na vysočině...cca 650m.n.m. a sklizel jsem koncem září.Palice tvrdý jak šutr.Mel jsem to z klonu od mistniho člena.Chuťově to nebylo špatný , ale znam i lepší..co se týče sily tak ji davam 6/10.
I pres ne úplně idealni pocasi na konci kvetu byla sklizena bez plísně.Letos ji zkusim ze semene primo od sweet seeds.
Původní příspěvek od Pupiset
|
|
|
Pítr90 |
Zdar, můžu doporučit Northern light od místního člena. Vloni ve skleníku paldy jak ruka od loktu ke konci prstů 😉 a žádná plíseň 😉 |
|
|
crazyben |
Původní příspěvek od Pítr90
Zdar, můžu doporučit Northern light od místního člena. Vloni ve skleníku paldy jak ruka od loktu ke konci prstů 😉 a žádná plíseň 😉 |
indoor mam odzkoušený, ale zajímá mě kdy Ti to dozrálo v tom skleníku? |
|
|
Pítr90 |
Měl to ode mne ve skleníku kamarád, kdy to dozrálo přesně n nevím, ale někdy v půlce října cca. Pálky parádní, opravdu velký, tuhý. Chutná celkem dobře, přesně to nepopíšu, už je to nějakou chvíli, co jsem to kouřil naposled |
|
|
gyzmo |
Ahoj doporučuju stálé klasiky od paradise jako Belladona ,Durga matha a Sensi star. |
|
|
Layt |
Co si myslíte o critical + 2.0 ?? Nějaké zkušenosti ? |
|
|
pospa.m |
Moji favoriti za ty leta co jedu outdoor jsou Frisian dew, Bohemian gold a durban poison. Zarucene u nas dokvetou a je to dobry hulenicko. |
|
|
thaavi |
Původní příspěvek od centurion
Kámo tak tobě hodně závidím. Na jižní Moravě dojede v pohodě všechno. Klidně si vyber nějakej hezkej indoor model. |
Tak nakonec jsem vybral na výrobu extraktu Royal Medical od Royal Queen Seeds na chatu
a na relax automat Mazara od Dutch Passion na zahrádku
Ještě uvažuju o Killer Kush od Sweet Seeds na nějakou guerillu
Tak co si o tom myslíte? Tak snad to klapne, dám info, díkec za rady. |
|
|
mejzy |
Co říkáte na auto ww od dutch passion? Voní hodně ? A co výnos a kvalita? Jinak mazar od nich je boží |
|
|
LamkaQ |
ahojte mam tiež otazku ohladom tych odrôd vaše nazory na
Hollands Hope fem.-Dutch Passion
Pamir Gold fem.-Dutch Passion
Kalashnikova fem.-Green House Seeds
Big Bud fem.-Sensi Seeds
za kazdu odpoved vopred dakujem :) |
|
|
Piskor1 |
Kalasnikova 100% zplesnivý kvůli náchylnosti a tvrdosti šišek.Nutno velmi hlídat,ale plíseň postupuje od středu šišky/stonku/ tak je to dost složité. |
|
|
Piskor1 |
Pamír super ale místo Hollans hope bych dalmShamana nebo frisiana dew. |
|
|
LamkaQ |
Piskor1 a keby som tu kalashnikovu dal do neakych večšich kvetinacov ? hollands hope preco neni dobra po večšine čo som pozeral tu na G tak s nou problem nemali..a keby som este miesto hollands posadil dalsi pamir? |
|
|
Raizer |
Čau, má někdo zkušenosti s S.A.G.E od TH seeds? Stihne dozrát na Jižní Moravě? Konkrétně až na hranicích s rakouskem. Ještě by mě zajímal Super silver haze od jaké seedbanky je nejlepší. Jinak v plánu mám tento rok ještě osvědčený durban poison od DP. Díky |
|
|
The OG |
Původní příspěvek od Raizer
Čau, má někdo zkušenosti s S.A.G.E od TH seeds? Stihne dozrát na Jižní Moravě? Konkrétně až na hranicích s rakouskem. Ještě by mě zajímal Super silver haze od jaké seedbanky je nejlepší. Jinak v plánu mám tento rok ještě osvědčený durban poison od DP. Díky |
Jde o pheno, Sage dojíždí v klidu ve skleníku na jižní moravě, čiste out nevím, ale jak říkam chce to rychlé pheno. SSH to samé, pokud máš rychlejší a odolnější pheno tak ho stihneš i bez plísně, z reguláru je to loterie, classic. |
|
|
Piskor1 |
-čemu zabrání větší květináče ?? jako že to budeš schovávat před deštěm ??? vlhkost je všude,ale však skus a třeba počasí vyjde.. hollans hope sámo v pohodě ,ale kvůli výnosu a struktuře palic bych šupnul shamana.. |
|
|
LamkaQ |
-no hej tak som to mal na mysli len som sa zle vyjadril a tak mohlo by vyst aj to počasie nanahneval by som sa :) tak dokupim este aj toho šamana ,a na tom fleku kde to budem sadit tak mi aj tak ostane neake miesto navyše cca pre 4 až 5 rastlin tak vedel by sie ešte poradit neaky dobry modelik ktory by nemusel mať štrukturu palic jak kameň ale aby bol vynos taky nadpriemerny... |
|
|
centurion |
na šamana se vybodni, to je hrozný seno bez vůně, bez chuti, bez účinku. jestli chceš dobrou sativu od dutch passion, tak ti doporučím orange bud. jel jsem obojí a obojí dojíždí zhruba stejně, výnosy jsou stejný, ale hulení je úplně někde jinde. dobrá nenáročná kytka |
|
|
Piskor1 |
Frisian dew, critical +, |
|
|
sakumprdum |
Letos davam vše od sweet seeds,jejich fast version crem caramel ,sweet chees,super skunk vše by mnelo dojet v pohodě koncem zaři . |
|
|
lachim111 |
letos po prve skusim jack herrer (green house seed) a bruce banner#3 |
|
|
centurion |
hele sice to tam nikde nepíšou, ale mě přijde, že to je normální automat, jinak je blbost, aby něco dojíždělo v půlce srpna, protože se to nemá jak přepnout, tou dobou mají dny přes 16 hodin |
|
|
quicktime |
citace:
Původní příspěvek od quicktime
-* MÁ NĚKDO ZKUŠENOST S EARLY MAROC ?
https://www.philosopherseeds.com/es...huana-p-13.html
JE TO NORMÁLNÍ OUTDOOR A PRÝ SE DÁ SKLIDIT ZAČÁTKEM SRPNA, PŮLCE SRPNA.
ZAJÍMÁ MĚ TO KVŮLY KRÁDEŽÍM
hele sice to tam nikde nepíšou, ale mě přijde, že to je normální automat, jinak je blbost, aby něco dojíždělo v půlce srpna, protože se to nemá jak přepnout, tou dobou mají dny přes 16 hodin
TO MI JE DOCELA FUCK.UVIDIM.TOLIK AUTOMAT VENKU V GUERILLA PODMINKACH VYNOS ASI ZADNY NEDA, NE? NEBO NEJAKA ZKUSENOST? JSEM JIH MORAVY |
|
|
zahradnick |
v pohode to dozraje v polke srpna, mnoho seedbank už robí takéto odrody, nie automaty ale brzo dozrávajúce modely, viď "Fast Version"-y od sweet seeds napr....
Philosopher Seeds - Early Maroc
GENETICS:
Early Maroc strain comes from a very early seed of a pure variety (Landrace) from Morocco.
Since this is a difficult variety to keep indoors during the vegetative phase, crossing to feminize it was long and hard work.
CULTURE:
Ideal for outdoor and Guerilla grows. Not recommended for interior. Suitable for dry hashish extraction.
It's best attribute, no doubt, is its precociousness. Early Maroc is harvested in mid-August in temperate climates. To harvest in August, we recommend germinating in late March or early April, after the snow. Photos and users comments of this variety of early flowering marijuana can be seen on our blog demonstrating this striking peculiarity.
Early Maroc produces robust, compact and easy to grow plants. Upper-middle reaches a height of (125-175 cm) which gives good yields even with minimal care or planted in arid lands. Its precocity and low demand for nutrients and water, make it ideal for guerrilla growing.
For crops in pots, a container of about 50 60 liters will be enough to fully developully.
Its lighting, nutrient and weather needs in general, make Early Maroc inadvisable for indoor cultivation, because it is difficult to handle.
TASTE AND EFFECTS:
When the plant is green it gives off sweet aroma, very similar to a strawberry bubblegum. Once dried and cured, this scent is transformed into a fragrance of spicy tones and old wood. Its flavor is reminiscent of black pepper.
As for its effect, this is slightly euphoric in the first 30 minutes, and during the second phase of the buzz, becomes a relaxing effect on body and mind. This second phase is of short duration.
FEATURES:
· Genetics: Maroco landrace
· Sativa-Indica content: 100% Sativa
· Outdoor harvest Northern Hemisphere: Mid/late August
· Outdoor harvest Southern Hemisphere: Mid/late February
· Outdoor yield: 350-450 g/plant.
· THC: 17% |
|
|
Maxeaux |
v pohode to dozraje v polke srpna |
vlastna skusenost? |
|
|
zahradnick |
Původní příspěvek od Maxeaux
vlastna skusenost? |
konkrétne tento strain nie, skor som reagoval na to, že to nemusí byť automat aby to stihlo dozrat do konca srpna |
|
|
sakumprdum |
Podobny automatum jedna centralni větev a hotovo vynosově to taky nebude žadna slava:) |
|
|
centurion |
jak ta kytka teda funguje, když to není automat? moc teda nechápu životní cyklus tý kytky. jestli se přepíná už při 16/8, tak to zasadíš a hned kvete nebo? od takovýho paskvilu bych teda řádnou slávu nečekal. jestli chceš něco brzo dojetýho, a relativně dobrýho, tak zavítej do rubriky mezi automaty. |
|
|
nikolajmorozov |
zdravim, v euforii(spíš v nahulenosti) sem objednal vanilla kush od barneys co dneska přišli a tak nějak nevim co od toho venku čekat. :D moc sem toho na netu o outdoor pěstování tohodle modelu nenašel. konkretně doba sklizně, přibližná doba květu.. banka uvádí že sklizeň koncem září ale na seedfinder zas konec října. což je trochu rozdíl :D kdyby teda někdo měl zkušenosti tak budu rád! mějte se a ať to letos roste))) |
|
|
SMOLA33 |
Caute, aká seedbanka je najkvalitnejšia? |
|
|
Kroko |
UltraSkunk od MoryVole, ne od těch provařených je tu toho dost a nové třeba zkusit :) |
|
|
Tipek1312 |
Zdarec hoši jaký máte názor na Chronic jsou to řízky rostou krásně Tedka už sem po druhé hnojil i zastrihl jaký máte na to názor? A nějaké rady? |
|
|
thaavi |
Původní příspěvek od thaavi
Tak nakonec jsem vybral na výrobu extraktu Royal Medical od Royal Queen Seeds na chatu
a na relax automat Mazara od Dutch Passion na zahrádku
Ještě uvažuju o Killer Kush od Sweet Seeds na nějakou guerillu
Tak co si o tom myslíte? Tak snad to klapne, dám info, díkec za rady. |
Takhle dopadl Auto Ultimate od Dutch Passion, velikost bych možná čekal větší, ale stín z koruny stromu asi nebyl nejoptimálnější podmínkou pro bujný růst. |
|
|
thaavi |
A takhle Royal Medic:
moc pěkný 2 kytky, 2x jsem zaštípl FIM, kytka se dost rozvětvila a měla tendenci se ke konci lámat. Výška tak akorát, jak jsem si představoval, po hranu zídky :) Palice tak průměr, žádný velký granáty to nejsou, ale spokojenost s celým průběhem pěstu. Bylo to moje poprvé, nevěděl jsem, co od toho čekat a teprve jsem se učil se o kytky starat. Ale zvládli jsme to. |
|
|
thaavi |
NAKONEC Killer Kush, kterého jsem nakonec umístil taky pod strom na zahrádku, do kukuřice jsem si ho zasadit netroufnul. A celkem se povedl, Je to docela silnej materiál :) |
|
|
Vaporizator |
Durban je náchylný na plíseň, každý rok boj .
Osvědčily se critical2.0 ,critical chesse a critical Jack, paldy jak pěsti cca2m super chuť a dlouhé stavy , samozřejmě třeba hnojit a zalévat jinak je to o ničem 😅😅 |
|
|
jetjet |
Kde se dají koupit? |
|
|
bullík23 |
Za mě nejlepší na out a to již třetím rokem - Killer Kush - je to nářez a libová chuť :-) |
|
|
Loco5er |
Ja jsem na cannabis festu v Praze nakoupil u Dinafemu a porad tam pridaj nejakej ten automat nebe neco zajimavy plus ke koupi. Green Crack outdoor fakt muzu jen doporučit. Poradne prihnojit guanem a vysledek je skvely. Vune, vynos, high vsechno ma skvely pomer vykon cena. |
|
|
Piestik |
Zdaar lidi. Medzi outami by nemal chybat Auto mazar od DP je to tak stabilny a kvalitny vynos ze si to bez neho ani neviem predstavit. La blanca ma naopak dost sklamala v skleniku chytala plesen na kazdom konari a na koniec aj hlavna stonka , rovnako kvet finisoval az v 11 mesiaci co je fakt des. Naopak Quasar od budhy dobre znasal i vysoku vlhkost a na to ake salamy nahadoval dojel uplne bez plesne. Cim dalej sa priklanam k horskym odrodam, napr. odrodam z danska tzv. danish ktore su hotove na konci 9 mesiaca. Za zmienku urcite stoja super automaty kde je ruderalisu do 10% ale staci to aby sa faza rastu spolu s kvetom skratila vtesnala do 120 dni! |
|
|
nikolajmorozov |
tak automazar je tady uz 100x zpominana odruda.. spis by me zajimalo jestli nekdo nema matku mazara a poskytnul by rizky. protoze kdyz mi bylo asi 16 tak kamosky bratr z vedlejsi vesnice mel rizky mazara a byl to kour jak krava. byl to od pohledu jasnej venkac ale chut jak podlampa kdyz sem zacinal palit.. zkratka chlazena, otevrena plzen/uzeny maso))) a obrovsky ale kratky palice, takovy tenisaky. :D
ten danish, pokud myslis esbeho banku hybrids from hell, tu tady taky par lidi(asi dva nebo tri:D ) jelo a bylo hodne ohlasu na kvalitu a rychlost kvetu.. ja si to ale asi nikdy nekoupim protoze se mi na fotkach nelibej ty ridky palice :D (joke) na icmagu je taky par lidi to jeho danish gold apod. jelo out a parada.
me prave prijde ze lidi furt v outu jedou milionkrat jety modely co jsou 100% jistoty aby dojeli u nas a nikdo neriskuje(jestli tu nejaky vlakna jsou tak sem slepej, muzete poslat) a nezkusi modely od Humboldt, DNA, T.H seeds nebo podobnejch coz je si myslim skoda.. ja treba loni zkusil Black Doga od Humboldt, skepticky sem to koupil s tim ze to dozrava hezky jen v californii a ve finale sem to sekal mezi prvnima s tim, ze to bude jako posledni(to samy Vanilla Kush od Barney's Farm-taky kvalitni kour). letos kupuju asi za 3.5litru semena od Humboldt a DNA s tim ze to bude top a prekonam bidaky co tu pestujou fasty od sweet seeds a machrujou:D(jen prdel, neberte to vazne) me to treba prijde jako plevel po tom, co sem videl u kamose s.a.d fast, kde z 5 kytek byla tak jedna pouzitelna, jakoze pekny palice a fungovalo to. asi uz me jen tak neco nesunda.. myslim to v tom, ze spis udelam kvalitni model na kterym vnku bude 150g kvality a chutovky, nez 500g tuctovky. |
|
|
Reggaemanista |
Původní příspěvek od nikolajmorozov
myslim to v tom, ze spis udelam kvalitni model na kterym vnku bude 150g kvality a chutovky, nez 500g tuctovky. |
Jj, přesně, já taky raději jedu na kvalitu než kvantitu, ikdyž jsme u outdoor připomenu opět můj oblíbený Dr. Grinspoon u kterého to platí doslova...Raději málo a kvalitu než jet na kvantitu nějakou čutku.
Edit : Jinak já doporučuji na outdoor High Altitude=-=vysokohorský Snow Bud od Dutch Passion. Jel jsem ho roku 2010 a sklidil jsem sice jenom 10g ale byl to jeden z nejkvalitnějších modelu, co jsem kdy kouřil. Tak málo toho bylo asi proto, protože jsem ho pěstoval na stromě - smrku. Neskutečně uplifting - povznášející stav, taky euforický. Ale myslím, že jsem měl tenkrát štěstí na pakl semen, které jsem objednal. Phenotyp rostliny kterou jsem měl, byl úplně stejný jako palice na officiální fotografii Snow Bud-u, kterou prezentuje Dutch Passion, to jsou ty sněhove bílé palice. |
|
|
xaverius |
Já letos zkusím dva modely od delicious seeds - golosa a eleven roses. banka deklaruje sklizeň v půlce září (golosa) a na konci září (ER). Prozatím mám vyzkoušeno, že si musím připočíst 2-3 týdny k oficiálnímu termínu sklizně, zejména u španělských bank. K objednávce jsem navíc dostal automat auto dark purple.
Není to žádná velká seedbanka a moc referencí k ní není, hlavně u nás. Tak jsem zvědavý. |
|
|
gyzmo |
Poznatky s několika modely z min roku venku.Vše vyseto na 1.Máje.Hodnotím jako ve škole..
Pamir Gold(Dutch Passion) - 4
odolná proti plísni,později dozrává(začátek října),výrazná chut,ale stav slabší podprůměr.Celkově zklamání..Od DP bych volil na ven raději Passion1
Green Poison fast(Sweet Seeds) - 3
Na fast verzi později dozrává(začátek října) ,jinak výborná chuť,menší vzrůst a celkem i funguje tak nějak průměr:)
Sensi Star(Paradise Seeds) 2-
Chuť průměr,menší vzrůst max do 2m ,velký výnos,palice menší,ale prorostlé,tvrdé jako kámen.Dozrává později(2týden/polovina října) a dost hnije.Stav celkem uspokojivý i pro denního náročného kuřáka(sucho v ústech,lenost),ale čekal jsem na vítěze CC a nejsilnější indicu mnohem víc
Durga Mata(Paradise Seeds) 1-
To mínus dávám jen za nepříliš výraznou a lahodnou chuť,jinak super,oproti sensi star o něco méně tvrdé palice,ale jinak mnohem silnější,menší krásná kytka max tak do 1,5m,krásně ocukrovaná i na listech dozrává na přelomu září/října.Silný účinek,sotva se dá ubalit jak máte zalepené prsty:)Za mě nejlepší outdoor:)
Na obrázku Matka Bohyně a v pozadí sensi star,jinak mám vše zdokumentované,kdyby někdo měl zájem jak tyto odrůdy vypadají v květu..
Doplnju,že jsem pouze zahradník,konopí pěstuju pro léčitelské a okrasné účely mimo ČR zcela legálně,nikoliv pro výrobu a distribuci drog:) |
|
|
Johny Cashflow |
Někdo zkušenosti s critical kush dinafem Out? Dikec |
|
|
Johny Cashflow |
Loni Vanilla kush barneys farm a blue widow dinafem, obě půlka října, vdovičky moc hezky, dvě fena solidní výnos cca 750 kytka, vanilla chuťofka, paldy hrozný šutry.... |
|
|
lachim111 |
2 roky dozadu critical kush (barneys farm) zber 2 tyzden rijen rastlina 2.3 metra nieco cez700g |
|
|
Johny Cashflow |
Jj, díky, měl bys nějaký postřeh ohledně chuti a kompaktnosti palic? |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 15. září sklizeno
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
klasický z Mountfieldu, perlit, slepičince a oslí trus
Výnos +/- 70g !pečlivě! ostříhaného materiálu
cca 1-2g plísně
Ideální indica na den. Dá se po ní fungovat, krásně tvrdé palice. Na chutě nejsem expert, ale mě to připomíná zeminu s nádechem dřeva. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
8 týdnu květu, cca 200 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
Výnos +/- 65g !pečlivě! ostříhaného materiálu
cca 5g plísně
Chuťovka. Hybrid, žádná extra uspávačka, krásně tvrdé černé palice. Nejlépe voněla, po ananasu a jahodách. Tak jak voněla i chutnala. Podle mě tato fialová obluda je nějaké jiné feno, další Gorilla byla zelená, ale vůni měla také takovou nasládlou. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
bez plísně
Vynikající indica, mnoho malých tvrdých palic. Stačí 0,25g a měl jsem gaučlock. Mě osobně voněla hrozně po obyčejný trávě, jak kdybych cítil chlorofyl. Kámošovi voněla jak klasický Skunk (odrůda samozřejmě). Stejně i chutnala. Měl jsem 2 rostliny, obě byly totožný! Buď náhoda nebo dobře ustálena genetika. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
cca 2 - 3 g plísně
Extrémně orošená indica. Palice nebyly tak prorostlé. Na druhou stranu listy byly hodně pokryté pryskyřicí. Asi má nejorosenější odrůda za sezónu 2k19. Ideální na výrobu hašíše, olejů atp. Stav byl též celkem gaučlock. Vůně byla taková nasládlá. Též jsem měl 2 rostliny a také byly obě totožný! Hoši z HSO asi umí ustálit genetiku. :-) |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
Výnos +/- 40g !pečlivě! ostříhaného materiálu
bez plísně
Též krásná indica. Palice byly tvrdé, prorostlé. Rostlina byla krásně černá, ale palicím zůstala zelená barva. Dobrý kouření, po kterém se dá fungovat, když se to nepřežene. Vůně i chuť byla také nasládlá. Přijde mi, že většina rostlin měla nasládlou chuť, možná díky hnojivům. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
Výnos +/- 25g !pečlivě! ostříhaného materiálu
bez plísně
Malá indica. Palice byly tvrdé, prorostlé, ale obsahují lístečky. Dobrý kouření, takový slabší indica efekt. Výnos celkem mizerný, na to, že rostlina byla cca 200 dní stará. Celkem přeceněná na stránkách HSO. Trošku zklamání, ale pro lidi, kterým nejde o výnos, ale jde jim spíše o "tajné" pěstování např. na balkóně ideální. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
Výnos +/- 25g !pečlivě! ostříhaného materiálu
bez plísně
Nádherný hybrid. Tvrdé, orosené a parádně prorostlé palice. U kytky jsem jel na kvalitu, než na výnos. Též jsem jí musel ohýbat, aby nepřerostla balkón a mohl jsem jí udržet celou ve fóliovníku. To se mi nakonec nepovedlo a větve se začaly dotýkat fólie, tak jsem jí sundal - bál jsem se hlavně plísně. Ohýbal jsem pomocí mříže, co dělila patra fóliovníku + provázky. Stav uzemňující. Spíše než hybrid mi přijde více na indicu. Z 3 rostlin byly 2 rostliny "mrzáci", nerostly jim souměrně patra atp. Takže jestli RQS ustálí genetiku, šel bych do ní znova. |
|
|
Yaakub |
Prosím mody o smazání mých příspěvků, měl jsem otevřených moc záložek a spletl jsem si téma... už jsem je přepsal do správnýho, ale tady mi nejdou smazat... ještě jednou sorry a díky |
|
|
bedrich64 |
Ahoj, zkoušel někdo vanila kush od barnyho. Měl sem z řezů a bylo to super větve všede tak že dost vršků. |
|
|
anon3574337 |
Royal queen seeds white whidow .sensi seeds early skunk |
|
|
Jálo |
Původní příspěvek od centurion
na šamana se vybodni, to je hrozný seno bez vůně, bez chuti, bez účinku. |
tady je to samej odborník :D |
|
|
Alpinestars |
Zdarec, letos bych chtel zkusit banku mr. nice a vybral jsem si 3 modely, chtel bych jet jet jen jeden ale nevim kterej, co myslite, mate s nimi nejake zkusenosti?
jedna se o:
NL5 X AFGHAN Odkaz zde
DEVIL Odkaz zde
EARLY SKUNK (nechci znat sensi seed, ale jen od mr. nice) Odkaz zde
Uvitam jakoukolik radu/pripominku/nazor,
diky a pestu zdar!
Gl in 2k20.
|
|
|
Subatomic |
Nejlepsi kytky co jsem mel venku:
Pamir Gold (Dutch Passion)
Kandahar ( Ministry of Cannabis)
Mendocino Madness ( T. H. Seeds)
Himalayan Gold (G.H.S.)
White Strawberry Skunk (Strain Hunters)
A. M. S. (G.H.S.)
Wappa ( Paradise Seeds) |
|
|
thaavi |
Pěstuju jen 2 sezony venku a mohu doporučit následijící kytky:
Killer Kush F1 - odolný proti plísni, velmi dobrý výnos a silný kouř
Automazar - nenáročný automat, oproti jiným automatům pěkně vyrostl, pohodový kouř
Royal Medic - košatý keř, kouř mírný, spíš na léčebné účinky
Northern Lights - velký výnos, celkem slušný kouř
White Domina - platí to samé pro Northern |
|
|
sakumprdum |
Letos budu zkoušet super skunk od sensi seeds prej pecka mate někdo zkušenost stimto modelem out? |
|
|
plagatek |
tento rok jedu : catarakt kush, lsd , special kush , special queen. critical kush . blue cheese, critical + 2 0 nebo jak to je... snad to budou poradne kere. |
|
|
hightweek |
Tak já jedu zbytky z loňských semínek a nově (jen zajímavé, vše autoflower):
Industrial Plant CBD / Dinafem
Med Gom CBD / CBD Crew
Sweet Nurse CBD / Sweet Seeds
Honey Peach CBD / Sweet Seeds
Siberian Haze / Kalashnikov Seeds
...
ať se daří! |
|
|
zelenakoule |
Zdravím všechny,nevíte kam se poděla seed bank hybridsfromhell?
Za mě super a levné semínka.
Nemá někdo tip na podobné s dobrou cenovkou? |
|
|
Alpinestars |
cus mate nekdo zkusenosti se zastrihavanim mazaru v outdooru ? je to vhodna odruda na zastrihovani ? dik |
|
|
StanoZajeci |
Vždycky jsem zastříhával všechny odrůdy včetně Mazaru od DP a vždycky na pohodu |
|
|
Lemonade |
Haze Special od KC Brains.Nadmíru košatá, sezona bez dramat do konce,15.-25.10 vršky-středy hotový.Dobrý výnos, hodně středních palic i bez zástřihu, ztráty z plísně 0,1%, kdybych to neměl krytý před větrem bál bych se lámání, slabší stonky. |
|
|
YngwieM |
Seriousseeds Serious 6 a od tohodle roku i Serious 7. Odrůdy vyšlechtěné přímo pro outdoor. Opravdu luxusní odolnost proti plísním a všemu ostatnímu. |
|
|
|