Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 
Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ?? - Klikni zde pro originální téma
Siki
Můj favorit je EARLY SKUNK od Sensi seeds. Krásně roste, není až zas takový problém kytka kolem 2 metrů. Pěkné větvení, takže se téměř nemusí zaštipovat. Rostlina je vitální jak v průběhu růstu tak při přechodu na květ. Náchylnost k plísním je minimální a kytka dozrává do pol. října. Palice jsou poměrně tvrdé, nádherně vonící a výnos záleží na velikosti rostliny.High je silné mírně tripové při překouření však stoned.
junfun
přátelé, venku sem zkoušel spousta modelú, ale jden je oravdu vyjmečný, je to Himalaya: rostlina dorustá 150cm výšky tak i šířky. velmi dobře větví i bez záštipu, geneticky je připravena rúst až do 2500m nadmořské výšky, zřejmě proto nikdy nebyl problém s dozráním(druhá pol.října). pod širým nebem sem se u ní nesetkal s plísní, ve foliaku či skleníku už ano. Má velmi dobré účinky , ale co bych podtrhnul je naprosto nezaměnitelná chut a vúně. dávám 6 hvězdiček z5ti.
wasco123
Na outdoor je naljlepsie genetika Passion #1, Purple#1, Purple Star, Shaman a Twilight, ktore by sa dali zaradit medzi modely s vysokymi vynosmi aj v cjladnejsom pasme. Dozravaju neskor a su odolne voci skorym mrazom.
Mal som moznost vyskusat tu genetiku v outdoore 2006 a musim povedat ze neje nutnost to ani velmi hnojit (potom aspon neskube v hrdle).
Nebulaquest
Willy Jack:)
Siki
Další skvělý model je HOLLANDS HOPE, bylo tady o něm napsáno hafo, takže já ho jel od Sensi seeds, bohužel žádný fialový pheno. Nicméně kýtí jsem zaštipovel, takže konečná výška asi 150 cm, šišky pěkné pokryté opravdu mocnou vrstvou krystalů.Kytky bez problému dozrály v druhé dekádě října. Jinak vcelku těžká indika(moc bych nedoporučoval do společnosti), která oddělala nejednoho vášnivého kuřáka. Špek tak pro 4-5 lidí.Náchylnost k plísni u mě nulová!!!
Zdrafim, tak moj oblubeny a aj velmi kvalitny model do nasich pomienok je Khola od Dutch passion. Ma velmi dobry rastovy potencial, dobre sa vetvi. Kvitnut zacina v priebehu augusta...vyplyva na to vela faktorov.kvet ma priblizne 55-65 dni. Je to velmi vdacna odroda. Jej cut byva ovocna jemne nasladla. Jej vynosy pravidelne presahuju 250-300 g
Velmi malo ludi, vlastne skoro nik ju tu na G nepestuje co som sa cudoval. Odolnost voci plesniam je velmi dobra.
Odporucam
Mozdik
Na outdoor, ja pouzívam odrody s tzv. autofloweringom ( kvitnutie nezávisle na fotoperióde ). Nemusí Vás potom kruto prekvapiť, že vaše kitky počas kvitnutia zamrznú! Lepšie je si úrodu naplánovať do max. 10. mesiaca.

Dobré odrody : Ruderalis Skunk, Ruderalis Indica, Mighty Mite, Early Bramble, Ealry, Guerilla Gold

PS : Radšej zasaďte skôr, ako skliďovať neskôr.
mrak xXx
Tak já jsem měl leto dvě kytky Big Buda, a můžu povědět že to bylo velmi zajímavé:D, slušný HIGH, jedno z nej:D, a lehounce škrábe, ale v poho;)
Pupiset
2Bransfer:Ta highway delight se mi moc nezda kamos ji koupil letos v amstru a skoro to nekvete a to ma sklenik:confused:
Otestovane modely-Mango,Shaman,Passion1,Early Misty,Early Bud:viz.muj Out;)
Pristi rok bych chtel zkusit Byddis sisters a papayu.
Pupiset
Passion 1,ten je donasich podminek absolutne vpoho,sice mi nesedi uplne chutove,ale ucinek super.
Mango od K.C.Brains,sice klicivost semen jsem tu uz nekde propiral,ale jinak to sami co passion.
Shaman,ten mam letama proverenej,moje stalice:love:
Early Bud od nirvany,jeduho uz 2hym rokem a maximalni spokojenost:leaf:
Letos jsem jeste zkousel Caramellu od Homegrown fantaseeds,ale tu nemuzu moc doporucit,sice by v nasich podminkach dokvetla,ale je hodne nachylna na pliusen i kdyz na morave by mohla bejt vpoho.
Co setyce qwality semen od Nirvany,tak ja mam zkusenost dobrou,a konkretne k te Early Misty,myslim si ze se da u nas v pohode pestovat,jel jsem ji loni i letos.Minulej rok me zas tak moc nepotesila páč jsem ji pestoval docela vysoko,ale vynos hodne dobrej a nato ze by chtela jeste 2tydny nechat tak jsem byl z ucimke velice spokojenej,letos jsem ji sklizel uplne dozralou predposledni řinovy vikend.
Pro ilustraci fotky EM z lonska:pimp:
outdoorista
určitě na venek se hodí Papaya,moc pěknej model,moc chutnej a silnej,odolává plísním,dozrává od konce září do půlky října,luxus,nemohu vynachválit:)
wasco123
Ja si myslim ze odrody od Dutch Passion urcene na outdoor su pre nase klimaticke podmienky asi NAJidealnejsie
Pupiset
Mno ja bych nepodcenoval tu Nirvanu,jak pise outdoorista,papayu jsem kouril z letosniho roku a natoze byla jeste neuplne doschla tak musím říct ze moc dobre,vcetne vynosu,pristi rok doní urcite jdu:)
outdoorista
jj,Nirvana není špatná banka,jen má nepravidelnou genetiku,už podle phenotypu jako u Papayy,jednou je kytka celá zelená,jindy fialová,ale to se stává i u semínek z bank,který maj stálou genetiku,např Dutch Passion má skvělý modely na out(Shaman,Durban Poison,Hollands Hope,at...),u těhle odrůd jsem viděl taky různý phenotypy,a semínka byly ze staejnýho sáčku,takže aspon rozmanitost:)
Ingy
příští sezonu bych chtěl sázet od Nirvany Pure Power Plant a Nothern Light.Chtěl bych se zeptat jak se hodí do našich podmínek,jáké byly výnosy a účinky.dík moc.Ingy
SID
citace:
Původní příspěvek od Ingy
příští sezonu bych chtěl sázet od Nirvany Pure Power Plant a Nothern Light.Chtěl bych se zeptat jak se hodí do našich podmínek,jáké byly výnosy a účinky.dík moc.Ingy
Nothern Light jsem měl loni(z řízku)a takhle mi narostl v cca 12l kýblu.Učinky jedním slovem:paráda.Jednu větvičku jsem si opylil tak jsem zvědavej co z toho vznikne.
citace:
Původní příspěvek od Wokap

co to tady bliješ za sračky? Koupils někdy nějakou genetiku od Nirvany? Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!
wokap jenom jestli neblijes sracky ty! :eek:
nirvana mnou testovane model JH WR PPP vyborne
PPP lepsi nez lecktery ultra drahy genetiky..rozdilne phenotypy sice jo ale nic rozlisnejsiho nez GWS od greenhouse jsem jeste nevidel zlata nirvana myslim ze je to celkem kvalitni seedbanka...vse co je levne nemusi byti hned shit!
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od deth.
PPP lepsi nez lecktery ultra drahy genetiky..rozdilne phenotypy sice jo ale nic rozlisnejsiho nez GWS od greenhouse jsem jeste nevidel zlata nirvana myslim ze je to celkem kvalitni seedbanka...vse co je levne nemusi byti hned shit!

Support!

B52 byla za ty prachy uplni vynikající a třeba Holland Hope minimálně výnosem taky nezklame.

Jo a Hindu Kush byla uplně lahůdka!
tekknou
citace:

Naprostej souhlas ,nirvana je prostě stará dobrá klasika ,dopodrobna v CZ což je taky její+že:)?!!Tak teď vážně ,shit se nemusí podařit koupit jen u nirvany,já z mojí zkušenosti na ni taky nadávat nemůžu měl jsem od nich něco z bílých odrůd a pohoda..Akorád OutMixy a taký ty celkem laciný "plebs" seeds na ven na mě moc velký dojem neudělaly ,ale jinak jak řikám,v rychtiku seedsbank.:flower:
citace:

Taky se pridavam ze Nirvana je v poho bank, a za ty ceny je to supr, mnel sem HH a COB a obe byly dobry po vsech strankach :D

edit: Velmi dobry model na out je opodle mne Khola fem. od DP
Vybornej rastovej potencial ( stromy )
Pocas 4 rokov vzdy dozrala a minulej rok sme ju davali na jednom fleku dolu na zacatku listopadu :eek::eek: a to byl podzim urpsany a nebyla plesniva ani jedna chychnicka :eek: stavba palic je dobra a chut je vynikajuca, vynos byva cca 300-600g ...sice se pise na strankach ze mam obsah THC 7,2 ale podle mne to tak neni :):D
Klicivost maju vybornu, i pomer samic maj vysoky bez vyskytu hermafroditenia..pestovane 4 roky a kazdy rok 1-2 balicky zrn :):D
Takisto je na tom Durban poison fem. a este su to podle mna i velmi stabilne genetiky na 90% kazdy rok take iste rastliny po vsetkych strankach (rast, kvet, chut ) a mavaju i poriadene tvrde sisky, obzvlast durban ktory dozrieva i o neco driv.
Tot vse :D:teef: Skusenosti s mojimi kamosmi na Svk za 4 roky :D
Zlosin*
ma nekdo zkusenosti s Afghanem od Nirvany?
d!Ne74
citace:
Původní příspěvek od Undersehn Awas
ja jedu tenhle rok Blue Berry a objednal jsem wonder women, což je prej total masakr..az kilo na metr ctwerecni...tak si myslim ze 10 m ctwerecnich by mohlo stacit

Neni to náhodou až 1kg/m2 při SoG? Jinak ja letos pojedu Durban poison a hollands hope (F2 z nirvany, ale furt nepsi nez nic), zkušenosti s nima nemam, ale mam za to, že jsou to hodně odolný outdoor modely.
Spsemi
citace:
Původní příspěvek od Zlosin*
ma nekdo zkusenosti s Afghanem od Nirvany?

No mam minulorocnu skusenost. Veeeeelmi podaraene .. az na ten neskori kvet a maly vynos, ale kvalita to bola maximalna. Dole siel cca 25.10 ale chcel este dva tyzdne, plesenm ziadny, vona bola vyraznejsia pocas rastu, nezastrihnuty mal cca 170-180 cm, krasny vianocny stromcek. Ak tak by bolo dobre nastartovat kvet hnojivom. Len odporucam

http://grower.cz/forum/showthread....light=%2Bafgani
Hašišák

citace:
Původní příspěvek od electron
myslite ze tyto modely:Shaman,Voodoo ,Passion #1,Orange Bud,Mazar,Euforia,Blueberry,Isis ,Oasis,Power Plant,hassbery jsou vhodne na ven? zaujali mne a chtel bich je zasadit
1, Myslim, ze kazda seedbanka ma napsanou dobu kvetu u kazdeho modelu,tak si to muzes spocitat zdali se to da stihnout.

2, Prakticky vsechny modely jsou vhodne ven.
Nikdo ti nerekne, jaky budes mit z ktere odrudy vynos, neb zalezi na mnoha faktorech.

3, Proc to resis ted, kdyz budes sazet na jare? :wink:

4,chtel bich=chtel bYch :p:
Trawa.cz
IMHO de spíš o to kdy daná odrůda začne kvést (bez zatmívání). Nějakejch +- 10 dní květu je celkem jedno, jestli ti začne kvíst o měsíc pozdějc, než by měla
casmirek
přiští rok chci zasadit Durman Posin ale mám trochu strach že nestihne dozrát, hodně lidí už si ztěžovalo že začíná pozde kvíst tak newim no...
Nesss
citace:
Původní příspěvek od casmirek
přiští rok chci zasadit Durman Posin ale mám trochu strach že nestihne dozrát, hodně lidí už si ztěžovalo že začíná pozde kvíst tak newim no...

LOL, povez mi vice o odrudě Durman Posin...o te jsem vazne neslysel...nemyslel si takhle treba Durban Poison??? LOL :david:

jinak pokud ho opravdu chces pestovat, vazne se nemusis bat ze ti nedozraje, max tvoji blbosti. Ja ho jedu x-ty rok a pokazde v pohode...mel jsem jak F1 (ale nirvanu moc nedoporucuji - lepsi si drobek priplatit) tak cross a vse ok, sklízeno mezi prvníma.
A co se účínků týče....proste DP patří do elite crew outdoorového growu!
DP je prostě můj oblíbenec a venek bez nej si neumim predstavit!

citace:
myslite ze tyto modely:Shaman,Voodoo ,Passion #1,Orange Bud,Mazar,Euforia,Blueberry,Isis ,Oasis,Power Plant,hassbery jsou vhodne na ven? zaujali mne a chtel bich je zasadit

pokud pojedes HB orig. od mandaly, za sebe musim rict, ze kyti se ven moc nehodi...dost nachylna a loni jsem ji sklizel az zacatkem listopadu,palice spise listnate, ucinky sice dobre, mozna dost dobre ale HB spise pod lampu. tot moje zkusenost.

Blueberry jsem jel F2 a v pohode...ale pozor pokud budes objednavat orig. tak at jsou spise out nebo aspon greenhouse...jinak si myslim ze dopadnes jak ja s tou hashberry.

a vůbec zas jedno z duplicitních témat!!!! :faq:
casmirek
Nesss: samozdřejmě že sem myslel Durban Poison , to byl jen překlep

chtěl sem si koupit semínka u Nirvany ale raději si připlatím a půjdu do DP (bude to rozhodně kvalitnější)
Lowrider
Ja mam venku ted asi 3 Hashberry no a na kveteni budou este tak mesic potrebovat,takze Hashberry na ven nedoporucuju.
vojtaxxx
tohle už se tady řeší od roku 2005 galerie outdoor odrůd....

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=41992
LSD-3D
NESSS--SUHLASIM ZE DURBAN POISON OD NIRVANY V ZIADNOM PRIPADE TENTO ROK SOM SI OD NICH OBJEDNAL A JE TU ZACIATOK OKTOBRA A ZIADNA SISTICKA
kripalu
Nesss: Kdy ten Durban sázíš a od jaké seed ho máš ? Myslíš, že Durban dozraje i na Vysočině ?
Já jsem četl už pár příspěvků, kdy lidem Durban nedozrál, jestli ho třeba nesází pozdě nebo jestli nejseš v končinách s lepšíma podmínkama.
citace:

me (koho co 4. pád)
bych (tak to prostě je)

To jsem se učil tuším ve 4. třídě? Kolik že ti to je? :rejp:

Téma už tu bylo, nahoře máš od člena odkaz, hledej. Mimochodem, na každé stránce seedbanky se dočteš nejvíce.

closed
raStaVK
demolisnman-tak problem pri ww je v tom ci ti stihne dozriet ale pri dobrom pocasi by s tym
nemal byt problem, mozno potom s pliesnami, skus vyriesit nejaku kratsie
kvitnucu kytku :) :rasta:

peace
LemonJelly
Treba zvazit lokaciu policka a aj pocasie je dost premenlivy faktor.
Kazdopadne ja som nemal problem ani s jednym modelom, plac mam priam rozpravkovy.

U mna zatial vedu Mandala a DP strains, reg. aj fem. - bezproblemove.
Podobne pridavam nazor, ze WW je vhodna na OUT, za 5 rokov este nikdy nesklamala, tohtorocna priam neprekonatelna.
RTW
Kdo by mi doporučil nějaký vzor na OUT.Chtěl bych něco vysmáté,pohodové,energické a aby by to nebyl výtlem atak.
Ujoo
cauko, jak je to s early misty? chcem si na tuto sezonu objednat z holandu tuto odrodu. pise tam, ze ma dost thc, pestovanie je jednoduche a nie je az taka draha.
jufik
citace:
Původní příspěvek od Ujoo
cauko, jak je to s early misty? chcem si na tuto sezonu objednat z holandu tuto odrodu. pise tam, ze ma dost thc, pestovanie je jednoduche a nie je az taka draha.

O early misty tady je taky myslim psano ...
T.N.R. any ?
Asi jsem zacal blud ,ze se tady lidi maj ptat na odrudy ,co chteji ... sry ,ale na tu T.N.R. jsem fakt zvedavy a nikde sem tu nenasel zminku o tom ...
.:INDI:.
T.N.R je od kc brains pišu toto
T.N.R

TNR is a special outdoor plant. The parents are a Thai lady that has been growing for 28 years in Holland, crossed over with a double KC 2. This plant is the giant of cannabis plants, with huge colas. The buds have a pure Thai aroma.

Breeder: KC Brains
Origin: Thailand / Holland
Outdoor
Flowering: 56 days

čiže to treba vyskušat:D
cernobyl
nevim jak komu ale me sa na venek osvedcil chronic a kamosovi shiva skunk, dozrali do konce rijna , ale jeli sme i nebulu a ta jeden rok byla uplne nadherna, krasne dozrala a vsecho fungovalo jak melo a potom dva roky uplne vyhorela .
groweasy
Durban poison a Passion #1 mozem doporucit... Minulorocna uroda bola fakt super... Passiony sa sfarbili pekne do fialova a strasne moc zhulovali (niekedy az prilis). Zato Durbanik:) asi najlepsia odrodka aku som mal, pohodova trava, zaruceny smiech, ziadne zle stavy atd atd :) Durban je moj favorit:) Vynos Passionu bol asi tak 60g na rastlinu a Durban to iste ( tento rok to bude 2,3,4,5 krat tolko :D snad :D) Takze este raz Durban, Passion... fajn volba :-P
Sillaz
Tento rok se chystám poprvé pěstovat-Outdoor.. By mě zajímalo, který model by byl nejvhodnější. Nějaký odolný, silný, chutný s velkooou sklizní :oD Uvažoval sem o Purple Nº1 ale všichni tady vychvalujou durban. Já nevím.
2barry2
vsetky?ale myslim ktore su naj......pre zaciatocnika a nedam z kazdej rovnako.....
strýček pompo
pic jel jsem loni HIGHWAY DELIGHT od quality seeds a nemůžu si ztěžovat byl to jeden z nejlepších modelů, který sem pěstoval, akorát nevim jestli se to dá ještě někde sehnat koukal jsem na jejich stránky
a tenhle model tam nebyl
tomman.30
dobrej model je magic crystal, loni se mi povedlo 1200g/rostlina ale ve skleniku
Spsemi
citace:
Původní příspěvek od tomman.30
dobrej model je magic crystal, loni se mi povedlo 1200g/rostlina ale ve skleniku

noooo .. nejak sa mi nezda ze na tej kytke na fotke je 1200 ... .. ale tot len moj osobny nazor

Spsemi
Třeba Lowrider si pochvaluje "Hashberry"

Tak Hashberry mě fakt překvapila,za tu cenu sem nečekal nic moc, ale nakonec to stalo za to Ze 4 kytek byly 2 samci (jeden prezival az do Vanoc u me v pokoji, mel sem ho ozdobenej jako vanocni stromecek).
Obe kytky rostly tak rovnomerne, nakonec mely neco pres 190cm. Zacaly kvist docela pozde, jen o neco driv nez Safari, nakonec to jen taktak stihly protoze zacaly bejt ty podzimni mlhy a s nima se zacla objevovat i plisen. Muzu rict ze palice byly tvrdy a velky, coz ze zacatku nevypadalo. S prichodem chladu hashberry jako jedny z prvnich byly uplne fialovy, i nektery vrchni palice zfialovely.
Kdyz sem to pak pokurovalo, docela me to prekvapilo, je to dost nevypocitatelny, napoprvy mi prisla halucinogenni,ale to se postupem casu srovnalo. Chuť ma opravdu hashovou, jemnou, nekdy vas prekvapi,kolik ste toho natahli.

Stačilo by se podívat na Out galerii.
Co si kdo pochvaluje.
Cannabis ti jako rostlina zimu nepřežije.Spálí se mrazem.:girl:
Ale viděl jsem hodněkrát, co popadali před zimou semínka tak na jaře některé naklíčily a vyrostli.Hlavně jsem to zpozoroval u nás doma.
Na podzim jsme tam s kámošem z bývalého učiliště hulili jak pras*ta. :frog:
Semínka jsme házeli do záhonu.Na jaře příde sousedka který jsme ji propůjčili pár záhonu tak že tam mezi hráškem ji roste cannabis.:sun:
No fakt tam rostl...Bohužel nepřežil přesazení.Kámošovy zase vyhrabal pes větší díru.Tak tam ze srandy hodil pár semínek.Vlétě šel okolo na procházku a co nevidí krásnou vzrostlou kytku.

Tak že uvodíme závěr. :faq:
Žádná vzrostlá kytka zimu nepřežije. ( mám na mysli cannabis)
Semínka za to přežijí.(Nevyplatí se je to malí procento)
romer
čau lidi,objednával jste už letos někdo z Nirvany ?? já v loni posílal eura v obálce a nedočkal se ničeho nič..........
Method
2 romer:Mam tie iste skusenosti s Mandala Seeds... :D
userr
a co tak Khoola?velmi vhodna na nase podmienky
BoBoR
ja som pocul ze holands hope a early girl su super na out...
hard110
podla mnaaa určiteee woodoo a mazar 100% skusenosťťť určite anooo
Method
VooDoo jednoznacne odporucam aj ja...
Kokesh
Nejlepší kytka na out...? Pokuď budu brat na výnos asi bych bral Durmana nebo Early Skunk či Shaman ... Pokud bereme jako silou tak bych zvolil WW, SS , Woodoo nebo Jamajskou perlu
FatJoe
Woodo je v pohode chut, vona a silaaaaaaaaaaaa
minco326
nazdar, chcel by som sa opytat ake mate skusenosti z mandala1 ... dik
LemonJelly
citace:
Původní příspěvek od minco326
nazdar, chcel by som sa opytat ake mate skusenosti z mandala1 ... dik

Velmi dobre.
Mne dozrela v polovici oktobra ( JZ Slovenska ), plesen ziadna, rast velmi dobry. Stavy tiez :D
Zhodnotil by som to slovami: Za malo penazi vela muziky :guitarist:
Beethoven
Ja by som urcite radsej zobral od Dutch passion.
.... priamo z Holandska
fruityjuice
ja mel minuly rok Mazara proste THC bomba... roslo to uplne samo a dokvet uplne v pohode.. akorat ten vynos neni nejak zazracnej ale jinak proste mazec.. White island.. takova sativka vyrostla asi 1,60m takovej prumer. a Super skunk to byl strom asi 2,30m a vynos byl uplne neuveritelnej.. nebyl tak dobrej jako ten Mazar ale jenom o malo horsi..
trávníkář
Máte nekdo zkušenosti s Dutch dragonem,Blubery,White Widow,Super skunk a AMS?????
Mám je venku-Pat a Mat OUT O9
jsou luxusní ale nevím jestli dojedou a jestli si někdo nepamatujete kdy vám to začlo zhruba kvést...Moc díky je to můj první OUT
já měl white widow x papayu od jednoho člena. z nirvany 4 roky starý byly origo semínka který se zkřížily...pheno ww kvetlo na začátku září až, kvůli špatnému počasí nedokvetly a chytly plísen asi po 5-6ti tejdnech...jinak stavbou celkem fajn, když sem zaštípl byl dobrej keřík prostě indiky...vdova mívá malý ale tvrdý pálky který dávaj ... co se týče blueberry tu jsem měl indoor. original od dje shorta. dělá dobrý palice - takový oštěpy. vůně a chut je velice velice dobrá jenže mě to moc nezhulovalo takže BB já osobně akorát na křížení kvůli chuti
Zlosin*
zkoušel někdo KC36 od http://www.kcbrains.com/ ?

je to hybrid sativa/indica. prý Outside flowering 6-9 weeks, height 1.75 m, yield up to 900 gram.

což nevypadá vůbec špatně na to, že 10 semínek pořídíte za 15 éček.
Zlosin*
tak to jsem rád :) hlavně mě těší, že to opravdu začíná kvíst taky brzy.

Předpokládám žes to teda měl z KC brains ze? Jak to bylo s klíčivosti a počtem samců?
Pupiset
ja sem mel od KC mango,a v pohode,klicivost za 1dna,samcu minimum,myslim ze jen 1den.
to už nějak nevim heled . klíčivost dobrá a u některých pohlaví neznám...ale i kdyby mě vyklíčilo deset samic ty bys mohl mít várku kde vyklíčí tři samci a jedna holka třeba...
nekrad111
ludia co ako to zatial vyzera moze byt aby orange bud mal dobu kvetu 90 dni mne sa to zda akosi hrozne dlho alebo je to podmienkami pls odpiste na moje
_Dr.Skunk_
ja sem byl v predchozich letech moc spokojenej s Papayou moc pekny fialovy kytky koncem zari krasne zraly na venek luxus letos jedu samy rizky co sou spise na In a mozna to ani nedojede
kamil
KC? Nic moc, měl sem letos KC36 a z deseti semen, osm vyklíčilo (díky mojí blbosti), ale těch zbylých osm byli všechno samci. Jo, když má někdo štěstí...
KC36 mám zrovna v květináči ... start a až do poloviny květu to vypadalo a vonělo dobře... paldy malý a řídký (s kvalitní péčí)...takže jejich popis very good yielder vůbec nesedí
uvidíme jak to bude s kvalitou (max dva týdny do sklizně těžko říct chlupy mi zhnědly už dřív, ale i když se nafouknou tak to bude furt nic moc)
Celller
Cau, taky mam jedno KC36, je to z rezu, vymenou za jiny rizek a je to rychlovka, kyticka mala, dlouho bez pece, ma si jen 30cm a na kazdy vetvy ma peknou tvrdou palici, spodky taky hezky, a jeste sem ji opylil, takze vypada jeste tvrdsim dojmem.
Semi
Ja mam s Early misty zlu skusenost...
Vybral som si rastlinu kvoli nizsiemu vzrastu, v reale to boli ale priam skriatkovia (a to aj napriek stimulovaniu rastu hnojenim). Z 20 semien mi vyslo 16 samcov... (???) Samozrejme na vlastnej blbosti som sa ale poucil, ze nie vsetko lacne, musi byt zarucene dobre.. preto http://www.amsterdammarijuanaseedbank.com/ neodporucam
Časlove
Já si nemůžu vynachválit Lebanese- tak za tři tejdny už sklízim, výnosově to vypadá hodně dobře, palice krásně orosený, tvrdý jako kámen a navrch to má krásnou červenou barvu (teda alespon jedno pheno) http://grower.cz/forum/image.php?at...27674&size=full
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Já si nemůžu vynachválit Lebanese- tak za tři tejdny už sklízim, výnosově to vypadá hodně dobře, palice krásně orosený, tvrdý jako kámen a navrch to má krásnou červenou barvu (teda alespon jedno pheno) http://grower.cz/forum/image.php?at...27674&size=full

vypadá jako OB, co jsem měl vloni i letos. počítej,že ti to ztmavne normál do hněda rychlostí blesku. v této fázi je kytka nádherná
[CZ]Neon
z letosnich doporucuju:
rakosnickuv cross Lowryder2xDiesel Ryder, i jeho F2 ode me.
Euforia (dutch passion)- klon od lukyna (brzo nakvejta)
Purple Widow (dutch passion) - klon od franty (brzo nakvejta, kvete rychle, sklizen vidim tak mozna uz 20. zari)
Khola (dutch passion) - klon od franty ( relativne brzo nakvejta, kvete rychle, sklizen vidim tak mozna uz 30. zari)
Sweet Tooh 3 a Sweet Mendobog - oboje klony od nejvyssi hlavy Hlavy - docela brzo nakvejtaj
Hash Plant (seminka od nevim koho) - brzo nakvejta a sklizen vidim tak konec zari. pozor slysel jsem ze se na groweru obejvuje nekolik phenotypu. Letos jsem si to nakrizil nechtene s LR2xDR takze prosti rok mozna dokvetu jeste driv
Ingemar's punch - doma mi zacal kvest asi dva dny po slunovratu a venku ho jedu a dokvete mi tak kolem 20 zari
SES - pod timto nazvem se skryva rakosnickovo tajemstvi - sativa dokvejtajici prvni tyden v zari!!!
Budha's Sister a jeji krizenci ode me - kvalita od roku 2006 ;-)
Black domina - kvalita od Tayemadetoxe od r2007 :)

z let minulych co si tak pamatuju (jel sem uz vic jak 40 modelu):
GWSxWR - cross od Romaala
Hindu Kush - rizek od franty
Durban Poison - rizek od nevimuzkoho

z toho co SILNE NEDOPORUCUJU jet venku:
Shiva Shanti II (sensi seeds; nedokvetla), G13xSkunk (MR.NICE, nedokvetl), ChronicxPPP (aeromani cross, nevhodne do nasich podminek), Nectar C99xNL (Nectar seeds, strasne pomalu nakvejta, sklizen vidim nejdriv na konci rijna), Kali mist x PPP (aeromani cross, doma dokvetl az v druhy pulce prosince :D)
DannyBoy
Nedoporučuji

Jack Flash - začal nakvétat 14 září
Aurora B - začala nakvétat 10 září
Critical Mass - nedokvetl
G13 x Matanuska - dokvétá hrozně pozdě začátkem listopadu

Shit - nakvétá venku začátkem září
Royal Orange - nezačal ještě kvést

doporučuji

Papaya a její Crossy
PPP - Nirvana
Super Skunk - Nirvana
Orange Bud - DP
Erdbeer a jeho Crossy
Swiss Crypto
a pak všechny autoflowery

to jsou mé zkušenosti
Stoned_r41d3r
Co se tyka genu, se kteryma mam zkusenosti uz par let, nemuzu nedoporucit SweetMendobBog, ktery se tu na G. da sehnat ve forme rizku od jednoho mistniho residenta.

Potvrzenym faktem je, SMB je jeden z modelu, kterym pomuze alespon jedno zastipnuti pri vegetaci.
Je to relativne nenarocna genetika, dozravajici stabilne koncem zari/zacatkem rijna se stredne dobrym vynosem, neni prilis nachylna na plisne ani parazity, jeji plod produkuje dobry zkoureni s jen pomalu budovanou do toleranci.
Machoman
Mazar,Mazar a zase Mazar-není rok kdy by neukázal svoje přednosti.Vysokej výnos,nadstandartní kvalita i vzhled,ovocnej odér a to všechno i celkem brzo.Na kosu dle pestrosti phena konec září-pulka října.

Až bude venku hotovo doplním:bandit:

Jen bych podotknul že soudit geny podle řezanů není moc objektivní,kdo má venku víc ruznych phen ze stejnych genů ví o čem mluvím.Rozhodne je to ale efektivnejší řešení...

Slunce nejen v duši,ale hlavne na obloze:sun:
elanius
Machoman mna predbehol, neda sa jednoznacne odsudit dannu genetiku ako nevhodnu na out. Priklad, povedali by ste, ze super silver haze je vhodna na out? Tento rok sa mi dostalo do ruk pheno, ktore dokazuje ze aj naoko nevhodna genetika moze prekvapit (foto je stare pad dni) :
PARANOIK
tak tak,mna taktiey prekvapila ssh,brutalne orosene,velke palice
Arjan
Pro letošní rok jsem zvolil seedbanku Dutch Passin. Reference byli dobrý tak jsem nějak nevahal. Tím to bych je chtěl i trochu pochvalit nevím kde ta banke sídlí (bo jejích pobočky) ale semínka mě došli za 7dní :D

Tak první odruda je Durban Poison... asi se budu opakovat ale docel the best off!!!
Palice jako Kamen a když jsem to sklízel tak co kytka tak 3 přepravky (ořezaný nej haluze a otrhaný listy). Učinnek : 1 kotlík pro 2 lidi = jedna bitka o které nevím že jsem se jí zučastnil... naštěstí to zpravilo pár morek.

Druhou mou volbu jsem měl nachstaný spíše na Indor. No nedalo se jinak a museli jít holky ven... :) a v celku dobrý výsledek. Na učinnek i chut velmi dobra(lehký kouř, příjemná chut a rychli konec ovšem ne uspávací) ale Durban má palice jako kámen!!!

http://www.dutch-passion.nl/index.p...etail=37&grow=2
Pantata knedlik
Jen v rychlosti k objednavani semen. Pripada mi, ze kazdy stale experimentuje a kdyz ma stesti, tak narazi na banku, ktera ma v nabidce 30 semen a je rad, ze jeho objednavka opravdu dorazila. Objednavam u zprostredkovatele, nabizi seminka asi triceti seedbank. Sam jsem objednaval trikrat a vzdy bez problemu do nekolika dnu. Vyhodou take muze byt, ze dana firma je v U.K., tedy by nikoho ani nahodou nemelo napadnout, ze to mohou byt seminka.
http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/
Svorc
caute groweri.Chcel som sa opytat ci mate niekto skusenosti s AMS a Himalayan Gold ako out?? prosim bud mi sem odpiste alebo PM :P dakujem
Časlove
citace:
Původní příspěvek od Svorc
caute groweri.Chcel som sa opytat ci mate niekto skusenosti s AMS a Himalayan Gold ako out?? prosim bud mi sem odpiste alebo PM :P dakujem

Čus! No tu Himalayou jsem měl loni i letos venku. Loni jsem schytal hodně špatný pheno- žádný palice jen listy, takže šla rovnou na haš. Letos jsem to zkusil znova a nakonec z toho vypadl takovej lepší průměr. Takže záleží hodně na phenu jaký schytáš... Rozhodně bych, ale radši vsadil na jinou banku, než je Greenhouse.
ale zapomel podotknout ze to vubec nezhulovalo :D
karezz
ahoj ti z vás co měli DURBAN POISON kdy jste ho zhruba zasadily a kdy sklidili ??
hydrono
Sadit zhruba v polovine dubna ale to zavisi od pocasia, a nezabudni si zasadit najsamrv doma aby ti to prezilo aby rastinka mala paru poschodi a potom ju mozes dat out... a kde chces sadit?
citace:
Původní příspěvek od karezz
ahoj ti z vás co měli DURBAN POISON kdy jste ho zhruba zasadily a kdy sklidili ??

zalezi na tom kde.pocitej s tim,ze to bude monstrum,takze pokud mas zastineny misto ,ktery neni videt,tak rup s tim ven uz zacatkem kvetna,ale radsi bych pockal.
karezz
4-hydrono

no někde kousek u pole aby na to hodně svítilo sluníčko nebo máš něaký TIP ??? jo a nemůžu to mít doma budu muset dát naklíčený semínka rovnou OUT :( vadí to hodně ??
hydrono
no tak pockal by som aby bolo teplejsie a potom by som to aj prikryl z flaskou a kazdy den chodil na to pozerat...
monkies
ja ted viseju posion 1 tak sem zvedavej jak mi to dopadne mislim ze by mnel vykvict
kucables
...no pocasie je proti nammm...nepockaaame do konca apriiila????
.:INDI:.
pockajte do konca maja holčiny :D
mirosk
citace:
Původní příspěvek od kucables
...no pocasie je proti nammm...nepockaaame do konca apriiila????

Fuuuu, ani neviete ako som sa dobre zasmial, ty vole.
No teraz by som určite nedával nič von :D
kacerik
sweet puple-mate stym niekto skusenost? nic extra o tomto modely najist nemozem ale vyzera to na dobru odrodu
Chikoo
čau letos skusim Devilmatic,Kandahar ,Carnival,Pamir Gold
nemáte někdo skušenosti stěmito modelama?
respekt
ahojte chcel by som sa opytat: kupil som no name semienka rastie mi to ale neviem ako tu dat foto aby som vam to ukazal že čo to je za odrodu..pripomina mi to kukuricu lebo to tak skoro presne vyzera semienka boli marihuanove aspon dufam..tak ak niekto mal takuto odrodu a vie čo to je budem rad ked napiše že čo to je dik :)
Machoman
četl si nekdo vůbec název toho threadu?

Proč tady píšete a fotíte takovy chujoviny?!
Zítra to promažu...
Easybot
ahoj pratele
minuly rok sem mel Northern Lights ve skleniku a Start Lights na balkone 25l kybl. sklenik 350 suchych cistych nezastipovano ponechanoprirode privazano posledni tyden kytka nebyla zvykla odolavat povetrnostnim vlivum a pod naporem sisek se ritila k zemi xD hnojeno hnojem na podzim + odstate redene slepicaky sklizen okolo 14rijna chut jedna z nejlepsi a zkurba velice high

balkon smes zakladni kompost pisek bezna hlina rust tycinkovy hnojivo z zahradkarstvi kvet plagron bloom sklizeno asi 18 rijna a 65 dzi vetve privazovany tvar vanocniho stromecku vyska asi 60 cm
oboje dozrate velice dobre konkurovalo lampam :)
mohu jen doporucit :)

letos mam k dispozici tyto chtel bych pls poradit kterou do skleniku a kterou muzu dat ven a na co se vysrat diq :)

super skunk
white widow
euforia
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Easybot
ahoj pratele
minuly rok sem mel Northern Lights ve skleniku a Start Lights na balkone 25l kybl. sklenik 350 suchych cistych nezastipovano ponechanoprirode privazano posledni tyden kytka nebyla zvykla odolavat povetrnostnim vlivum a pod naporem sisek se ritila k zemi xD hnojeno hnojem na podzim + odstate redene slepicaky sklizen okolo 14rijna chut jedna z nejlepsi a zkurba velice high

balkon smes zakladni kompost pisek bezna hlina rust tycinkovy hnojivo z zahradkarstvi kvet plagron bloom sklizeno asi 18 rijna a 65 dzi vetve privazovany tvar vanocniho stromecku vyska asi 60 cm
oboje dozrate velice dobre konkurovalo lampam :)
mohu jen doporucit :)

letos mam k dispozici tyto chtel bych pls poradit kterou do skleniku a kterou muzu dat ven a na co se vysrat diq :)

super skunk
white widow
euforia

s vdovkou by neměl být problém...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma