Easybot |
myslis teda ze vdovklu do skleniku a ty ostatni muzu svihnout ven ?
nebo nakou uplne vypustit diq :) |
|
|
Sili |
s tou vdovou si myslim ze to bude ok |
|
|
Punkie |
Minulej rok jsem s kámošem objednával Biddy Early, na venek jeden z ideálních vzorů, výnos uspokojující, palice orosený jako medem. Chuť byla trošku hrubší, ovšem ovoce vynikalo..Už se těším na letošní Biddy, poněvadž nečekaně všechno zhuleno... :o) |
|
|
Arjan |
Zdravím Out pěstile
Letos budu sadit 6 modelů všechny z řízku. Ještě jsem z řízku nepěstil tak jsem zvědaví co potem bude. :D Bude to celkem jízda. Něco mám jen na zkoušku horší dokvítavost atd. Řízky mám od člena G.
Když výjde podzim bude to zajímavý :D
Denny boy
Chees
GWS
White russia
Critical Mass
S.E.G.A
Loni jsem sadil Mazara a durban poison. Ten Mazar no prostě pohádka za štastným koncem:DD |
|
|
Kambu |
letos se chystám na White Ice tak su zvědaví jak to bude vypadat venku ;) jinak venku sem byl spokojený jak s bílou vdovou tak i orange badem.. |
|
|
hej-rup |
Já letos chystám :
TOP 44
Orange Bud
White widow mix
black jack
TOP 44 x belladona
Chronic
Durban Poison
Něco ze semen, něco z řízků.. a snad ještě přibydou. |
|
|
awcryw |
ja ja som novacik tento rok sadim prvi krat idem
Durban Poison
holland hope
ale mam v plane nejake hidro ale az po urode |
|
|
gadjah |
shaman děcka šaman:-)))) |
|
|
RaScaL |
Tak Early Girl (NIRVANA)
Perfektna na OuT Vyrasla mi cca 2 metroch sisky ma trosku meksie ale cca 7%THC. Ale rast am rýchli.
A SHaman |
|
|
hosip1918 |
Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět. |
|
|
Apartman |
citace: |
Původní příspěvek od hosip1918
Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět. |
Taky zdravim-můžou mít až 2.8metru.http://www.greenhome.cz/katalog/1111 |
|
|
hosip1918 |
Díky za odpověd a odkaz
Budu to mít v 20 L květináčích tak to snad tak vysoký nebude.Pařník mám jen 2,5 m. |
|
|
hosip1918 |
Ještě jsem se chtěl zeptat těch co pěstovali Passion #1 od dutch passion jaka byla zpokojenost.Hlavně se sklizní z jedne kytky. |
|
|
Filipzzhk |
wdovu bych se do skleniku celkem obaval, nakvetala malinko dele a dost nachylna na plisen, ale palice mely velice dobrou stavbu..
mazar ve skleniku - obrovskej high,nadherna vune,palky ridke,male mnozstvi
Letos zkusim ve skleniku Power plant (dp) a durban poison(dp) jeste premyslim o euforii, nebo o big bud.chystam se tam rizky hodit, az kolem 10 cervna,neni to moc pozde?pred rokem sem to tam hodil 20 dubna a musel sem tak4x serezavat(moc to rostlo,diky fzh |
|
|
|
Může někdo doporučit na balkón (jih dost slunka)
nějaké kiti (víc sativa než indika)
do 5-10L květináče a velikosti vzrůstu do 1 metru(případně s přistřižením) s dobrým výnosem(i na bočních větvích)
hledal jsem nějaké tipy ale bohužel nikdo se zatím nechválil co je nej na balkon.
Že by třeba The Pure Skunk #1 ?
dík za doporučení :-) |
|
|
Nebulaquest |
tak já letos poskytnu informace o keřovité Four Way...tak uvidíme,zatim si de hezky |
|
|
Jaguar |
já letos jedu
Hollands Hope - velký růstový potenciál a dobře se větví
Blueberry - roste docela pomalu,větví se docela dobře
Jack Herrer - mám keříčky,rostou opravdu pomalinku,ale výhodu beru tu že dnes začali kvést :smoker: :)
a do budoucna plánuju:
Belladona - vypadá jako skvělej model i na out ale není tady o ní ani zmínka
Dutch Dragon - taky hodně oslavovaná ale zde jsem o ní viděl jenom zmínku jestli ji někdo už jel..
tak jestli by jste veděli něco z vlastní zkušenost k belladoně nebo dragonovi tak sem pisněte :) |
|
|
TH! |
K té Belladonně. Jel jsem ju venku a dobrá kytka. Sklízel jsem asi v polovině října, fungovala skvěle. Výnos byl taky dobrý. Ale má sklony k plesnivění, tak to chce hlídat. |
|
|
outdoorista |
mě Belladona začala kvést koncem října........možná špatné pheno,asi jak kterej kousek no.....nebylo z ní ani na mlíko:( |
|
|
|
Já koukal na Belladonu v galerii outdoor odrůd a vypadala dobře.
Jinak už jsem se tady ptal a nikdo nic, tak to zkusím ještě tady, co Apollo 13, má někdo zkušenost s tímto modelem venku? |
|
|
Squirrel |
velmi dobrá odrůda na OUT je Master Kush, každý rok mi doroste hodně přes 2 metry, dobře se větví a stihne dozrát. GreatWhiteShark už má hodně nakveteno, řekl bych i více než Master Kush, takže taky dobrá na OUT, pozdější bude White Widow(o té už jsem to tu někde četl že je problém s dozráváním, tak potvrzuji). |
|
|
@jdam |
Super skunk.......mensi vzrust ,ale za to poradne kosata rostlina.....sklizen zacatek rijna...silene uzasna chut....a efekt vysoce povzbuzujici....tohle koureni se da v pohode pokourit neni to brutalni jako white widow nebo amnesia ze jsem z gramovyho brka nepouzitelnej a zralej na reset |
|
|
mark330 |
Chcel by som sa spýtať akú odrodu by ste my doporučili na Out 2011 .
Rozmíšlal som nad (Hollands Hope, Orange Bud, Euforia) ale môžte poradiť aj dake iné !
Chcem si spraviť matku tak preto to zhánam takto skoro !
Vopred ďakujem za dobrú a dosť dôležitú radu |
|
|
D.. |
neviem cisom taky rozbity ale thread s presne rovnakym nazvon tu zu je :D
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
edit: k otazke
pokial chces robit matku a tvoj vybe je od DP dobru sjusenost mam s
indica mazat
sativa power plant
obe dojdu trochu neskor ale vysledok stoji za to! |
|
|
Machoman |
To se mi vzhledem k sativoidnímu ražení této genetiky moc nezdá.Možná ses sekl v threadu,nebo at teda kamoš ukaže fota. |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od Machoman
To se mi vzhledem k sativoidnímu ražení této genetiky moc nezdá.Možná ses sekl v threadu,nebo at teda kamoš ukaže fota. |
Taky by mě zajímaly fota , když jí má venku .. :) |
|
|
Squirrel |
Já od nich objednával loni a přišel o penize(prý ani nedošli k nim). Z Nirvány to bylo bez problémů |
|
|
kc33 |
při letosnim out pestovani a pozdnim dozravanim jsem vydel ve skleníku model Snow White od nirvany a opravdu velkej rozdil o proti mangu ktere je jako jedna z nejlepsich kyti na out a to bych chtel videt -sw-za dobreho a krasneho zari a ne jak tenhle rok....se skusenosti doporucuji..sw ma rodiče bíle wdovy a dost ciste afgan indici-ktera tomu zrejme dodava velke a hunate hlavicky..zdravim kc |
|
|
lubik07 |
hej ahoj...mam 4x Misty outdoor.....su nadherne...odporucam....:D len by som sa rada o Misty viac dozvedela....mal uz niekto tento druh?....pekne prosim, smutne koukam.....:) dajte vediet....vsade som hladala, a zatial vysledok = 0 Nieco okolo Early Misty tu je, ale moja kraaaasna tu nie je.... |
|
|
kc33 |
taky dobry model na ven je shiva shaniti2 od firmi sensi seeds ale ta jeji typicka citronova chut vam zacne po tydnu lezt krkem.. |
|
|
kola666 |
kc33
: kedy si kosil Shivu Shanti 2 ? stihne dozriet ? |
|
|
Bratři v tripu |
My osobne jedem pristi rok Durban poison (venku) a Orange bud (sklenik) plus nejaky ten noname... |
|
|
Rosnik |
Zdarec groweři, také bych potřeboval poradit ohledně výběru odrůdy na přístí outdoor grow... Jsem začátečník co má za sebou jednen grow, aby se tak nějak naučil co je to vlastně vůbec ta samice a co samec a dopadlo to celkem slušně, tak jsem se rozhodl že příště si místo noname z hulení od kamaráda koupím nějakou tu genetiku... mám vyhlídnutý out. mix od Dutch passion což čítá 6 semen - 2x Shaman 2x Frisian Dew a 2x Passion #1 ..... Co si o tom myslíte ? Je to vhodný výběr ? Budu rád za každou radu, Groowu Zdar ! |
|
|
krast |
Jo, dobrý výběr. Jen by to možná chtělo víc semen :D |
|
|
|
tak to je otázka která mě každej rok víceméně vyvede z omylu co je dobrý a co ne na ven...
bohužel neni vdova jako vdova apod. a taky existujou různý phenotipy podle zdroje takže to taky celou situaci ztěžuje :confused:
co by mohlo bejt dobrý venku a doprostřed října?
letos mě překvapil kross od berrei - gueriella gold/GG x Danish passion ne přesně tohle ale podobný se dá koupit na zenseeds / hybrids from hell od esbeho. 3-15 září se sklízely indikový phenotypy a někomu to vyhovuje víc než shaman kterej nasazuje vysokou latku celkem...
celkově bych se koukl na net na fora a mrknul co pěstujou lidi co bydlí severněji a musí to řešit ještě víc než my na jihu moravy tadyk...anglie, dánsko, holandsko - to co dopěstujou tam v říjnu pujde tady na 99% !!!
jinak co mě zaujalo víc tak :
TNR(kcbrains) ,Timewarp(next generation), 8MilesHIGH(mandala) , Purps (BCdepot), hazed erdpurt (zen seeds), early durban (flying dutchmen)
nebo různý krosy jak píšou nahoře LOWRIDER2xDISELRIDER od Rákosníčka asi umí taky pěkně zkrátit dobu květu když je skříženej s dobrotama :) jeho NHPWR naprostá spokojenost a to sem první kytku sekal poslední tejden v srpnu...
potom herihuana mě překvapila jak brzo byla. kvalita ani nemluvim je to taková morda až ste z toho pěkně vypatlaní když se hulí trošku víc :teef: zkrátka spíš na dobrou noc, během dne dokáže odkráhlovat jen o trochu větší množství
shaman je taky výbornej sladkej a silnej :) dutch passion celkově dobrý (frisian dew, purple1, durban...) ale už mě tyhle známý věci víceméně omrzely. ale i tak sem si nakonec objednal early durban od FD :wink: |
|
|
Rosnik |
Původní příspěvek od krast
Jo, dobrý výběr. Jen by to možná chtělo víc semen :D |
Děkuji za odpověď :) Proč myslíš víc semen ? Jako kvůli klíčivosti nebo aby ze mě nebyl takový "malozelinář" ?:D Tak mám omezené možnosti, vím že se mi to xkrát vrátí ty náklady do toho vložené, ale ten sáček 6ti semen stoji kolem 1100,- což je pro mě celkem vysoká položka + ještě chcu koupit letos hnojiva od plagronu když už kupuju takové semena... |
|
|
|
tak se koukni do bazaru na řízky, semínka , někomu třeba napiš PM
ale neřeš to tady, informací máš po serveru víc než dost k tomu co se ptáš !
času do jara na rozmyšlenou dost |
|
|
Ortaniel |
Tak on je dycky lepší větší počet ... to máš problém hned při klíčení, pak ti to v mládí sežerou srnky/slimáci ... v červenci je to samice/samec ... a do finále plíseň a čórky ... čím víc, tím větší šance. |
|
|
cernymi |
na ven můžu doporučit crtitical mass a blue widow od mr.nice. dozrály obě, zatímco moby dick od stejné společnosti už ne. |
|
|
skafto |
Máte niekto osobné skúsenosti so Šamanom??? ako sa mu darí v našej klíme,aký má výnos...tento model mi dosť zachutil už pri prvej ochutnávke :-D ... |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od skafto
Máte niekto osobné skúsenosti so Šamanom??? ako sa mu darí v našej klíme,aký má výnos...tento model mi dosť zachutil už pri prvej ochutnávke :-D ... |
Používej FAQ nebo HLEDEJ .. Ne jeden grower pěstoval letos šamana na své zahrádce :) |
|
|
D.. |
Vo FAQ toho o Shamanovi veľa nenájde :D
skafto: Shaman a DP sú pravdepodobne najčastejšie out modely na G.cz
Pozri encyklopédiu a nájdi si pár threadov klik |
|
|
1fono |
Shaman je v pohode ale hlavne ho zastrihni aspon raz lebo sa malo vetvi.inak som s nim nemal ziadne problemy...myslim ze bol hotovy prvy oktobrovy tyzden.. |
|
|
|
chtělo by to občas vlastní iniciativu a zeptat se přímo prodejce/výrobce semínek oni ti rádi odpoví a když ne tak na to ser výběr je obrovskej... |
|
|
Piklstain |
no raz som sa pital ale neodpovedali skusil som tu druhi krat tiež nič tak so msa nato v*jebal a ano vyber je obrovsky |
|
|
|
a indika dominat ? mal by šancu dozrieť ? alebo by ma zaujímalo abko by som mohol ja nejako inciovať kvet bez zatemnovania ktoré by v mojich podminkach nešlo diki |
|
|
Borisek |
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) :) dik |
|
|
Časlove |
Původní příspěvek od Borisek
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s himalayan gold v tuzemskych podminkach :) dik |
Tak za 1. bych doporučil zadat Himalayan gold atd. do vyhledávače, hmmmm?
Jinak já jsem jel tenhle model venku a asi takhle, první rok jsem měl jen jednu samici a naprostá hrůza, snad nikdy jsem neviděl nic horšího (už nikdy od GHS), žádný palice, jen listy do tvaru květu... Nedal jsem si ani jeno brko z 2m kytky! Rok na to jsem to zasadil aby se neřeklo, když doma byl plnej pakl semen. A nakonec i když stavba celý kytky vcelku prapodivná, tak výnos, vůně, chut i zmaštěnost docela průměr, možná i nadprůměr...
Loni zas 2 smaci...
Každopádně GHS pro mě skončily, všude jen samá reklama, 1. místa v Cannnabis Cupu, ale když už se tak vychvalujou, tak bych čekal nějakou stabilitu! Každej dokáže pokřížit pár modelů a když jsou dobrý, tak se tam vždy nějaká kvalitní matka najde, ale to je pro nás outdooráře docela k ničemu!
Co bych doporučil já, tak je The Purps od BC Buddepot, už mi pod rukama prošlo docela hodně věcí a tenhle model mě přesvědčil, že laťka, která pro mě tvořila první třídu v outdoor modelech se dá překonat a to několikanásobně, nedávno jsme tim přichucovali a umocňovali kvalitní geny z pod 4kila, což by mě vživotě nenapadlo, že se dá s outdooorem udělat! |
|
|
muso |
Původní příspěvek od Borisek
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) :) dik |
GWS som si siel, darilo sa mu velmi dobre, dozrel v polovici oktobra (ak si dobre pamatam). ale chut/efekt = priemer. |
|
|
hardteknos |
cs gele ja vim ze mam hodne blbej dotaz ale co znamena femizovana semena a regular semena popripade jaky si mam koupit predem diki |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od hardteknos
cs gele ja vim ze mam hodne blbej dotaz ale co znamena femizovana semena a regular semena popripade jaky si mam koupit predem diki |
zd tak feminizovaná semena znamenají že budeš mít samice, regular je to,že nevíš-mužeš mít jak samce,tak samici,tak i hermiho..regular semena jsou vhodné pokud by si chtěl nějaký vlastní kros-že bys sis regular samcem oprcal nějakou větvičku nějaký samice...a jaké si koupit? záleží na tobě jestli chceš feminizované nebo reguláry..byt tebou tak bych zauvažoval o těch feminizovaných. |
|
|
Frenky 090 |
Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil s výberem rostlinek na tento rok ... minulý rok sem pestoval ve skleniku mel sem tam NEW YOURK CITY DIESL a NEBULU akorat že me pri poslednich dvou tydnech kvetu zastihly nemile plisne a z urody mi zbyla takřka polovina ... chtel bych vybrat neco s mensim dobou kvetu a specifickou chuti spise na outdoor bud do skleniku nebo primo na zahradku poradite mi prosim nekdo ? |
|
|
Frenky 090 |
taky bych uvazoval este o nake ciste SATIVCE neco jako je "Dolce Vita" nebo "Sacra Frasca".. mate nekdo zkusenosti s temito modely ...? .) |
|
|
|
já zkoušim pure sativu nepalese jam od ace seeds dubi psal že můžu očekávat harvest uprostřed října
potom purple maroc feminiseds 95%sativa sklizen srpen/září
sacra frasca není čistá sativa ,) skoro nic není čistá sativa a to co je většinou nejde pěstovat v čr venku |
|
|
max.xx |
Loni nedokvetly ani kytky ktere jiny roky dokvetly,nesvadel bych to moc na vzor nebulu jsem mel pred 2 roky a v pohode. |
|
|
tuffgong1 |
lidi mám hrozný dilema :D od jednoho člena gr jsem si obědnal seeds, za to mu děkuji došli v poho + bonus a já od vás chcu radu budu selektit ženský , ale místo v boxu je omezený takže mi poraďte co tam dát
MTF x g13 x Out Mix
nebo
MTF x g13 x Passion 1
?
samozřejmě to nebude jen jeden model z těchto dvu ete tam bude pár dalších , ale u těchto se prostě nemohu rozhodnout :-)
a ještě jedna věc mám semena Critical + (fem.)
myslíte že je hodně velký hazard z hlediska genetické nestálosti a hermafroditismu z nich dělat řezy na out ? (někde jsem tu četl že se Dinafem s Critical + ktery rozdavali na Cannafestu moc nevytáhli a občas herměj .....) |
|
|
zippo007 |
no jabisom zvolil asi to MTF x g13 x Passion 1 :)
nom sice moc skuseny nejsom a nechcem tu davať rady ale jasi myslim žebi to šlo možno sa objavi par hermoušku ale malo by to byť ok :) ved to skus na chybach sa učime tak aspoň budeš poučeny :) |
|
|
tuffgong1 |
no ja pravě si chyby dovolit nemůžu :D když to zhermí tak mi to oprca celý pole to raději budu mít critical + jen jeden :D než abych to ryskoval :D
jj sem toho passion chtěl dát spíš tak si to ete rozmyslim :D třeba ete někdo něco poradí .-) :D jinak dík za odpověd ........... |
|
|
krast |
Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno :D Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma. |
|
|
JAHmaican |
Původní příspěvek od krast
Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno :D Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma. |
Ne, Outmix je můj, vychvaloval jsem ho já a semena jsou taky ode mě :D
|
|
|
tuffgong1 |
Re : krast :-) já mám 2 ono stejně u mě na poly bude jen jeden .......spíš my šlo o to že když bych chtěl podarovat kamarády a tak :D jen takovej nápad , ale jinak díka za nabídku :D
a s dokvětem tomu věřim přece jenom doba květu 45-50 neni moc :D
no asi tam hodim ten cross s Outmixem :D |
|
|
krast |
Já nevěřim ničemu...ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak. A jestli seženeš další semena tak poznáš tu manii, kdy máš kopu semen, nemáš vůbec místo na poli a ještě chceš kupovat další :D |
|
|
tuffgong1 |
věř i že já v tý manii sem :D asi 10 druhu semen :D a ještě mám vybraný fem semena a ještě bych chtěl řezy :D , ale to prostě na pole nenarvu :D ze zoufalství sem musle s kámošem přistoupit na to že urobíme další políčko :D
ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak
to mluvíš o Critical + ? |
|
|
krast |
ne, ne..to jen naznačuju že někdy nevyjde vše jak má. Nedozrál mi 2x early durban a New city citral začal kvést začátkem října(jiné pheno tu někomu dokvetlo v pol. září)
jinak ta manie se semenama je fakt hrozná :D to dilema vyzkoušet něco jiného než co pěstují ostatní a rizikem že to nedokvete |
|
|
tuffgong1 |
se divim s tim early durbanem
no a já to mám dvojitý dilema co dát do boxu na selekci a druhý dilema co všechno dát na pole :D s tim žes se mi do box vejde tak 1/4 toho všeho co bych chtěl a na pole tak polovina :D |
|
|
krast |
byl od seedsmana, příště pouze od flying dutchmen
tak aspoň že se ti vejde polovina na pole. já bych na to stávající dokázal dát tak maximálně 1/5 :D a stejně se asi neudržim a ještě další semena objednám a pak děj se vůle boží! |
|
|
Nesss |
Bez problémů během růstu, různých plísní a s ohledem na počasí v minulých 3 letech, mi vyrostli tyto odrůdy:
Purple Widow, WidowSkunk od DeSjamaana
TNR, KC.36 - KC.Brains
Fruit spirit - RQS
TOP44 - z řezu a tuším že nabízí Nirvana
Nebylo třeba nic extra, jen nebejt blb a o kytky se trochu starat... |
|
|
|
new city citral mě jedno pheno dokvítalo v září tj. ostatní začly příliš pozdě ...
early durban od FD dělám matky tak snad natrefim na dobrý early phena . ještě máme balík od zenseeds ale to je bokovka |
|
|
kammo |
zacinam rozmyslat o tohtorocnom outdoore a mala by to byt co najindikovejsia rastlina...ak mate skusenosti poradte do akeho strainu sa oplati investovat. |
|
|
|
kammo - kámo, čoveče řeknu ti tady žádný informace nejsou. už vůbec ne konkretně v tomhle vlákně :D |
|
|
MDe_ |
Kammo - Zbluj se z toho :D |
|
|
Interista |
Ahoj jsem upnej novacek a letos bych si chtel zasadit asi 3 rostlinky outdoor...muzete mi nekdo poradit jake? Kytka at neni moc vysoka a je toho hodne a dobre to zhuluje diky moc :)) |
|
|
kammo |
Původní příspěvek od RespectFlowers
kammo - kámo, čoveče řeknu ti tady žádný informace nejsou. už vůbec ne konkretně v tomhle vlákně :D |
Su ale to mnozstvo spominanych odrod/vacsinou hybridov/ mi uz lezie aj usami..ak by som to mal vstko selektovat a overovat zlozenie genetiky,povod seedbanku a neviem co tak by som tohtorocny outdoor asi presvihol.Niesom tu castym navstevnikom tak som myslel ze da niekto par konkretnych typov a pomoze zuzit vyber,...trosku mam prehlad,ale aj tak som dufal.Nevadi nechcel som to tu zasierat...asi vsadim na menej znamu undergroundovu seedbanku zenseeds...vraj realne skoro dozrievajuce odrody. |
|
|
D.. |
kammo: Modely od Zen seeds tu pestovalo už dosť growerov.
Prejdi si Out galériu je tam aj zopár odrod od Zen seeds .
Potentných indík vhodných na out v našich klimat. podmienkach nájdeš 2 prdele, so sativou je to trochu horšie.
Najsilnejšia indika, čo som mal možnosť doteraz vypestovať bola
Aurora Indica .
Dozrieva dosť neskoro, kosil som ju koncom októbra. Pokiaľ bude jesenné počasie tak "super" ako minulú sezónu, nestihne ti dozrieť alebo splesnivie. Niečo od Zenu by bola asi lepšia voľba (napr. klik , klik , klik ).
Původní příspěvek od MDe_
Kammo - Zbluj se z toho :D |
To si si mohol odpustiť :( |
|
|
w33d |
skus durban poison od DP tiez ho pojdem tento rok a su na nho velmo dobre ohlasy ale ak chces nieco lepsie silnejsie tak skus orange bud od DP |
|
|
Interista |
ten orange bud od DP je urcen na pestovani uvnitr nebo ve skleniku a ja to budu mi normalne venku...to nevadi? |
|
|
D.. |
Interista: Orange Bud
Původní příspěvek od dutch-passion.nl
čas sklizně venku: Konec října |
Včera som tu dával odkaz na Out galériu , keby si to pozrieš našiel by si tam aj OB, a nie raz( 1 ,2 , 3 )
Keď chceš s niečím pomocť, skús napísať aj nejaké podrobnosti( máš radšej indiku/sativu, budeš pestovať doma na záhrade alebo niekde v lese poprípade kukurici, koľko si ochotný investovať... ).
A Hladaj!
Sa mi zdá, že podaktorí( teraz to neber osobne) vedia len písať, Čítanie je nad ich schopnosti... |
|
|
Interista |
neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo |
|
|
w33d |
indka-Stoned
sativa-vysmiatost
teda aspon tak ma to tu ucili pani growery :D |
|
|
tuffgong1 |
:D jooooo litr za 3 semínka je blbost tady v bazaru seženeš za litra 10 řezu :D (male rostlinky samičího pohlaví) |
|
|
Interista |
ja jsem tuhle informaci ani nehledal, ale dik jsi hodnej |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od Interista
neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo |
pokud tě zajímá co za odrůdu chceš,tak nejlepší bude,když si projdeš Fotogalerii pod sluncem nebo Outdoor galerii,kde uvidíš,jak komu se co podařilo vypěstovat..a pak si uděláš vlastní názor,kterou odrůdu si vybrat..jinak co ti určitě dojede je Shaman,Pasion#1..ale pokud chceš něco jiného,tak doporučuju si projed zmínené tready ;)
Edit: jinak za litr seženeš i 5 feminizovaných semen..nebo jak tu bylo psáno si mužeš koupit řezy,kdy máš jistotu že budeš mít samice |
|
|
!R4mZ! |
Zdravim,
chtěl bych se zeptat na váš názor na modely Power Flower a La blanca +
nějaký zkušenosti s nima na out.
Díky :) |
|
|
Tommy92 |
chtěl bych požádat zkušené pěstitele o radu, já coby začátečník nemám žádnou zkušenost z outdoor odrůdami mohli byste mi poradit který feminizovaný mix by byl pro mě lepší? outdoor mix 1 nebo mix 2 ? v první řadě mi jde o výnos).. tady je odkaz : http://growshop.cz/katalog/seznam/1...minizovane-mixy
předem díky za rady :-) |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od Tommy92
chtěl bych požádat zkušené pěstitele o radu, já coby začátečník nemám žádnou zkušenost z outdoor odrůdami mohli byste mi poradit který feminizovaný mix by byl pro mě lepší? outdoor mix 1 nebo mix 2 ? v první řadě mi jde o výnos).. tady je odkaz : http://growshop.cz/katalog/seznam/1...minizovane-mixy
předem díky za rady :-) |
čau,tak osobně bych si vzal ten mix 1 .. |
|
|
Tommy92 |
no já chtěl vědět kterej by byl lepší pro začátečníka.. tak že sem chtěl vidět nákej názor.. proč myslíš že 1 ?? :-) |
|
|
Kambu |
no já chtěl vědět kterej by byl lepší pro začátečníka.. tak že sem chtěl vidět nákej názor.. proč myslíš že 1 ?? :-) |
tak shaman a pasion#1 ti dozrají bez problému..co se týče Frisian dew tak také a je to robustní kytka-co sem viděl u druhých tak jim krásně dojel (osobně sním zkušenosti nemám) .. co se týče u mixu2 tak tam se mi nelíbí durban poison.sním sem měl problém,aby mi dozrál..sadil jsem ho 3x a jen 1x mi dozrál..prostě ho už sadit nechcu :) ale říkám,je to jen můj názor,proč ten mix 1 .. |
|
|
Tommy92 |
Původní příspěvek od Kambu
tak shaman a pasion#1 ti dozrají bez problému..co se týče Frisian dew tak také a je to robustní kytka-co sem viděl u druhých tak jim krásně dojel (osobně sním zkušenosti nemám) .. co se týče u mixu2 tak tam se mi nelíbí durban poisen..sním sem měl problém,aby mi dozrál..sadil jsem ho 3x a jen 1x mi dozrál..prostě ho už sadit nechcu :) ale říkám,je to jen můj názor,proč ten mix 1 .. |
jo četl sem si právě recenze na všechny modely co sou v mixech a myslim že podle toho co psali týpci je v každym mixu odrůda která je zajímavá. .ale asi pujdu do ty 1 jak říkáš.. dám na radu zkušenějšího |
|
|
|
Původní příspěvek od Kambu
čau,tak osobně bych si vzal ten mix 1 .. |
taky bych šel do tý jedničky a taky že půjdu, jen se chci zeptat když je o tom tady řeč, jsou ty semínka nějak označený co je co? |
|
|
Tommy92 |
Původní příspěvek od Mirex
taky bych šel do tý jedničky a taky že půjdu, jen se chci zeptat když je o tom tady řeč, jsou ty semínka nějak označený co je co? |
to by mě taky docela zajímalo, ale myslim si že to rozdělený bude, přece to nepošlou všechno v jednom.. to by pak bylo k hovnu když nebudeš vědět co je co... hele kdy budeš objednávat?? na objednání je ještě čas ne? |
|
|
Bulb |
Taky bych pro zacatecnika doporucil spis tu 1, shaman a passion jsou strasne lehke na pestovani a dozrajou do konce zari (ze zkusenosti do pulky), frisian dew nemam odzkouseno... ta 2 je uz krapet tezsi, dozrava to pozdeji a u hollandu i durbanu se mi temer pokazde ukazala plisen a sklizeli se na prelomu zari/rijen a pozdeji... ale pocitejte s tim, ze tady tyhle jejich oldschool modely nejsou zadna morda, je to takove normalni huleni.... jestli muzu doporucit tak Pamir Gold byl loni primo luxusni...
Co se tyce rozdeleni seminek, tak kazdy druh ma jinou barvu a v zadu na obalu je to pak popsane |
|
|
|
to by mě taky docela zajímalo, ale myslim si že to rozdělený bude, přece to nepošlou všechno v jednom.. to by pak bylo k hovnu když nebudeš vědět co je co... hele kdy budeš objednávat?? na objednání je ještě čas ne? |
Budu kupovat teď bo to nacpu pod zářivky a ješte to pak nařízkuju :D |
|
|
Interista |
to Bulb: co myslis tim ...je to takove normalni huleni.... ? To myslis treba o tom 1.seznamu? Premyslim totiz o nem :) a ikdyz jsou feminizovana tak neznamena ze na sto pro to budou samice? |
|
|
|
interista - pokud máš odhulíno nějakej rok tak tě jen tak "obyčejný"šaman nepřekvapí :frog: jakože za levnější peníz se dají sehnat silnější a nápaditější modely na ven
ale záleží jenom na tom jak hulíš. pokud víkendově a ne furt, tak se neboj bude to silný pro tebe. někteří lidi mají prostě vysokou toleranci protože nedokážou dát pauzu :biglaugh: |
|
|
Interista |
No asi jsem neco mezi ... hulim tak obden vecer k nejakumu filmu (a stejne pak nevim jak to dopadlo nebo o cem to bylo ale super :) ) a tak...loni jsem mel od kamose rizek bilou vdovu(teda aspon rikal) a vubec jsem se o tu rostlinku nestaral a mel jsem toho asi 100g vetsinu jsem rozdal a zbyla mi tak ctvrtka a zamiloval jsem si to...lepsi jak nejakej chlast to se vubec neda srovnavat. Tu vdovu bych bral ale kazdej rika ze to byla nahoda ze se mi to tak povedlo tak nevim. :o( |
|
|
|
Původní příspěvek od RespectFlowers
interista - pokud máš odhulíno nějakej rok tak tě jen tak "obyčejný"šaman nepřekvapí :frog: jakože za levnější peníz se dají sehnat silnější a nápaditější modely na ven
ale záleží jenom na tom jak hulíš. pokud víkendově a ne furt, tak se neboj bude to silný pro tebe. někteří lidi mají prostě vysokou toleranci protože nedokážou dát pauzu :biglaugh: |
Jo a jsi si jistej s tím Shamanem?
Tady i rozmazlenci co jsou tak debilní ze skunků za který utrácej nehoráznej majlant měly co dělat aby Shamana ustály.
Edit: kdybych byl z jížní Moravy jako ty tak bych taky experimentoval. |
|
|
|