sWei |
určitě jde, loni jsem je měla venku a byla i slušná úroda bohužel fotky nemám |
|
|
Punkie |
Orange Bud jsme měli minulou sezonu, dozrál v pořádku, malé paličky, ale chuťovka ;) Výnosem byl slabší, ale stál za to - pohromadě ty malý oranžový kuličky vypadaly skvěle :D. Orange Bud Diesel (tvůj odkaz) máme letos, tak se uvidí a myslím že by neměl být problém :) |
|
|
Qwertulanus |
Díky...jeste kolik je výnos z jedné rostliny? alespon priblizne |
|
|
Qwertulanus |
Sorry že o tom nevim nic, ale kdy to píchnete ven?? |
|
|
|
Qwertulanus skus treba se podivat tady FAQ |
|
|
Qwertulanus |
JJ jasny ale ja myslel zrovna tuhle odrudu |
|
|
SakulVonRamlak |
citace: |
Původní příspěvek od Janski
Kluc co povite na tuhle banku: Paradise seeds ktera odroda je dobra teda naj. pro out ja sem rozmyslal nad ice cream co vi na to? |
Urcite Belladonna tenhle rok sem koupil 10 regular....moc se tesiiim na kveten a zbytek leeeta...a samozrejme podzim...:D |
|
|
thuglife |
čo myslíte dobrý výber semiačok??
5x DP-durban poison [feminised]
3x DP-autoMazar [feminised]
------------------------------------------
homie: (seedbanky neviem)
10x lemon haze [feminised]
5x white rhino [feminised]
5x the ultimate [feminised]
ešte mu dali ako darček 1x niejaky autoflower ... čo poviete?? |
|
|
|
Letos jenom 4x Mandala #1 z loňskýho balíčku, příští rok možná Durban... |
|
|
MORZIK |
letos lemon skunky pekne do kyblikuuu mazara a bigbud xxl |
|
|
Travojed |
letos zkouším automaty ( auto wembley, auto purple a cream caramel), mimo jiné moje oblíbene celoročky Wembley :)
Dále Tutankhámon a Pyramid, tak uvidíme co ztoho bude. Nejvíce jsem zvědavy na ty automaty. |
|
|
Qwertulanus |
Cus vsichni prosím o odpověd. Mám 10x Jack Herer a tak jestli by to šlo v 500 metrech vypěstovat bydlím kolem P
ardubického kraje.A jeste neni pozde na klíčení ted na zacatku května??
|
|
|
Pongo |
Původní příspěvek od Qwertulanus
Cus vsichni prosím o odpověd. Mám 10x Jack Herer a tak jestli by to šlo v 500 metrech vypěstovat bydlím kolem P
ardubického kraje.A jeste neni pozde na klíčení ted na zacatku května??
|
Čau,
mně osobně Jack Herer nedokvetl a to jsem ho měl ve skleníku a taky v cca 500 m.n.m ... a pozdě na klíčení ještě není .... a než se na něco zeptáš tak používej HLEDAT ... |
|
|
Lupix |
Ruderalis taky není vůbec k zahození. Má výdrž a dá se sehnat Norhern Lights hybrid... |
|
|
Lupix |
No name na zacatek a pak zkusit treba Northern lightsxRuderalis |
|
|
Karelaxo |
a co řikáte na ven mazara ? náky zkušenosti síla ? chut ? vuně ? mám jeho řezy co si o tom myslíte na ven ? |
|
|
|
Původní příspěvek od Karelaxo
a co řikáte na ven mazara ? náky zkušenosti síla ? chut ? vuně ? mám jeho řezy co si o tom myslíte na ven ? |
Fotogalerie pod sluncem, vystavený téma hned na začátku, je tam Mazara jak hnoje :D |
|
|
Zdenda89 |
Já letos jedu Sage, bublegum, c99 a Marley´s collie...co myslíte, dokvete to, nebo jaké s tím máte zkušeností? Buble minulý rok dokvetl v pohodě a bylo to asi zatím nejlepší out kytka... |
|
|
Karelaxo |
nevíte co to muže být ? |
|
|
HujerII |
Zdarek, co říkáte na Vanilla Kush? Máte někdo zkušenosti? |
|
|
Zdenda89 |
Ma nekdo zkusenost s S.A.G.E? |
|
|
tuffgong1 |
za mě jenoznačně critical + jedeme ho letos s kámošem po druhé a libec.....
Velké dobře se větvící kytky, supervýnos , pěkný hustý pálky, delikátní potence , dozrává +- 1. týden v říjnu .....
Z +- 9 modelů co sme za poslední 3 roky na poli odjeli je C+ nejlepší :D
Mohu jen doporučit ! |
|
|
Dan.Bass |
Původní příspěvek od Zdenda89
Ma nekdo zkusenost s S.A.G.E? |
Minulou sezónu jsem měl jeden jeho řízek. Dojel sice až později (konec října), ale pryskyřice více než dost, paličky krášně zbarvené do světlezeleno-fialova, chuť sice nevýrazná, ale stav zato velmi silnej, možná až překvapivě dost indikózní. |
|
|
Zdenda89 |
no, já někde četl, že to kvete až 10 týdnů...jedu to taky indoor, a zatím to vypadá, že 60 dní bude s přehledem stačit, jsem zvědavý na ten out, ptž paličky se mi zdají fakt dost malý...a vidím to tak na půlku listopadu...Ale díky za odpověď |
|
|
bruno.kudrna |
Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Zdárek:sun: |
|
|
MaaaYaaa |
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Čau, Wappu jedu letos jednu v threadu a dvě mimo u kámoše, nakonec napíšu o všech. Teďko je tak ještě na 3 tejdny počasí co hlásej, nebo 14 dní toho co je dneska, příjemný sluníčko.
Měl jsem jí z řízků od členů tady na G |
|
|
|
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Zdar.
Taky mám Wappu z řezu a takhle nějak teď vypadá, koukám že fotka mázlá, snad postačí a jak píše kolega výše tak tři tejdny určitě. |
|
|
ganja-steve |
jeden z nej out modelu, co jsem jel, je SMBog od Hlavy. No a letos to vypada na Durga Mata x White Dwarf (semena) od Exoduse( jeste jsem to nesekl) :)
Foto viz muj. outdoor 2012 |
|
|
Hajzl |
Já jel loni a letos Special Queen ( http://www.semenakonopi.cz/semenako...archparam=queen) Kytky byly loni cca 220cm vysoký a košatý. Z jedný jsem měl cca 300g.letos jsem na ně kašlal a měly jen cca 180cm.pulku mi sklidila nějaká kurva a kolik toho bylo nevi,teprve sušim. Kámoš co pěstuje ve skříni,říkal že na out jsou ty palice pěkně tvrdý.Kvést začínaj na přelomu červenec/srpen
Pak THS Mendocino Madnes,ale maj jen regular http://www.semenakonopi.cz/semenako...aram=mendocino. Taky vysoký přes 2m,ale dal jsem je blízko sebe a jeden byl sameca stínil samici.
A GHS AMS http://www.semenakonopi.cz/index.ph...hparam=ams,loni jsem měl jednu kytku a na ní bylo asi 100g a kámoš co to pěstuje ve skříni,říkal,že je to stejnej matroš jakej dostane on ze skříně.
Na začátek trochu krystalonu než prostou ke koňskýmu hnoji co je v zemi :) Queen je best a příští rok pojedu zase |
|
|
|
Tak můj nejlepší outdoor byl můj první před dvěma rokama. Semínka sem vytáhl z nafialovělýho hulení, který sem vyfasoval od známýho s tim, že je to shaman. Netušil sem, jak se pěstuje cannabis, takže semínka kličili na skříni, do 10cm vyrostli na okně (západní strana), pak do 20cm na okně (na jížní straně), do 50cm ve skleníku a pak sem je prdnul ven na dvorek (jílovitá půda), kde se navzdory očekávání dvěma nejstatečnějšim kytkám opravdu dařilo. Keře měli 2 metry, výnos byl necelých 380 g, chuť dřevitá, rauš hodně mozkovej a strašně uvolňující. Nakonec to asi fakt byl shaman. |
|
|
|
Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili? |
|
|
Kambu |
marek: tak muzu ti napsat napr. Shamana,Passion#1 nebo Frisiana-toho sem osobne este nemel,ale podle nekterych lidi,co ho tu pestovalo,měli pekne vysledky-..jinak bych spis raci prosel galerii pod sluncem a tam bych si udelal obrazek ;) zalezi i na pocasi atd no.. |
|
|
VFR |
Původní příspěvek od Marek4455
Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili? |
shaman, special kush, passion 1 a mas vymalovano :D
vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet... |
|
|
|
můžu to dát do foliovníku? nechci aby na to bylo nějak moc vidět |
|
|
|
jestli myslíš shamana do foliovníku :) to je přímo ideální |
|
|
frek |
Původní příspěvek od VFR
shaman, special kush, passion 1 a mas vymalovano :D
vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet... |
U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim... :) |
|
|
|
jo tak pro shamana jsem rozhodnutý, možná bych zkusil i nějakého skunka, kdy dozrávají skunci? |
|
|
VFR |
Původní příspěvek od frek
U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim... :) |
pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti
edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.
Pokud je tomu ted tak jak pravis SK radsi nee.. |
|
|
frek |
Původní příspěvek od VFR
pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti
edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.
Pokud je tomu ted tak jak pravis SK radsi nee.. |
Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.
Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst.... :D
Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.
A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička. :) :) |
|
|
HujerII |
A co vy, kteří ste pěstovali Frisian dew :-) ? Na netu se uvádi nejakych 9,7% thc, jak kvalitni to jsou nakuřovačky?
A ještě jeden dotaz, jsou nějaké kytky, které nevyžaduji moc slunka nebo alespoň ne tolik co ostatní kytky? Na balkon mi slunce svíti jen pár hodin ráno, rád bych sehnal genetiku, které by se tam lepši dařilo, nevite o necem? :-) |
|
|
VFR |
Původní příspěvek od frek
Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.
Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst.... :D
Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.
A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička. :) :) |
Ja sem taky ze severu :). Je pravdou, ze pocasi ovlivni hodne - pokud v cca +/- dva az tri tydny casu prechodu je aspon tyden zatazeno, tak se musi zakonite prechod na kvet urychlit (driv je tma a trva dele, pac mraky jsou svine :D )
- propo pestuju v "zakouti kde slunce v lete zapada uz v sedm a na podzim uz kolem paty, takze asi tak....
Hujer II - meteleskum bleskum :D :D :D - ne sorry :D.
k dotazu: tech par hodin rano je vazne malo... a celkove balkon ma pristup svetla pouze z jedny strany a to je malo. Kytka ti v polostinu krasne vyroste, ale potrebuje mit co nejvic svetla (nemluvim o primim slunecnim) treba ted me dozravaj kytky kde uz sviti jen 3h denne. V lete to bylo v poho, ale ted jak je mozol nizko, tak je to na pikacu, kazdopadne kytce to nevadi - spis ta teplota.. |
|
|
|
Tak jsem se rozhodl pro foliovnik, o rozměrech 3,5x2x2. Mohl bych tam nacpát když se povede 6 kvítí. Ale stavět ho budu až na jaře. Hodí se do něj shaman, Aneshesie a o třetím popřemýšlím... Ještě dotaz jakou plachu na to? |
|
|
vinczenzo |
Zdravím! Abych přispěl také svou troškou do mlýna:
DOPORUČUJI:
Skunk1 (DP) 3x venku, vždy naprostá spokojenost
Blueberry (DP)- letos poprvé, dojela v pohodě
Kannabia Special (Kannabia Seeds)- 2x venku, dojela krásně, je to lahůdka (stejně jako ostatní)
Durban Posion (DP)- asi nejrychlejší z výše zmíněných
Passion1 (DP) - taky dojíždí rychle, měl jsem jen failové pheno
BubbleGum - koncem října, ale zvládl to
AMS - dojela dobře
White Rhino - půlka října, kvalita výsledného produktu více než jen dobrá
Lemon Skunk - taky dojel, nevypadal nijak extra, ale chuť vynikající
NEDOPORUČUJI:
Ed Rosenthal SuperBud - začátek květu první polovina září, sklizeno v půlce listopadu - skleník
The Ultimate - nakvétání začátkem září, sklizeno na začátku listopadu, kvalita palic nebyla špatná, ale očekával jsem něco lepšího |
|
|
Nybles |
Z vlastní skušenosti mužu doporučit:Orange bud,White widow,Jack Herrer,Ice,Ak47xNl,Orange bud diesel,Ice cream. |
|
|
rtepsky |
- před pár lety jsem měl dva roky po sobě na zahradě Early Skunk od Sensi Seeds a spokojenost – neplesnivěl, sklizeň cca půlka října
- dále Hollands Hope od Dutch Passion - velká spokojenost, neplesnivěl, silný model (ale jinak DP nemůžu doporučit)
- Special Kush a Special Queen od Royal Queen Seeds – měl jsem poslední dva roky, naprostá spokojenost, ale náchylnost k plísni tam je (hlavně u SK, palice obrovské a naprosto tvrdé)
- moc doporučuju geny Guerilla Gold dále nakřížené v Dánsku Esbem – Danish Gold a asi cokoliv z jeho produkce, banka (možná silný výraz, spíš asi e-shop) se jmenovala Hybrids From Hell, teď se to spojilo se Zen Seeds, - pro naše podnebí jak dělané, minimum plísně, hotovo začátkem října, kvalita palic výborná |
|
|
@jdam |
papaya-sla koncem zari,vune dobra,kvalita prumerna,vzhlehove dobrej venkac,secteno podrzeno doporucuji |
|
|
|
dobré ráno :) Už tretím dnoň prehladávam forum a hľadám tému "rýhlo dozrievajúce odrody" viem že tu bola taká téma no vážne si neviem už inak pomôcť. Bol by som rád ak by niekto vedel a napísal link :) ďakujem |
|
|
|
To je autoflowering je hladám tému kde boli písane klaické odrody ktoré skoro dozrievajú. Ak taká téma nie je tak sa ospravedlnujem ale mám taký dojem že tu bola
|
|
|
butan234 |
čaute, tohto roku sa chystam na svoj prvy grow- out , mam zatial 7x noname a idem obiednat z Growshop.cz 3x Early skunk a 5X GWS ... feminizovane . Je to podla vas dobry vyber ??? rastliny možu byt kludne aj 3 metrove , z tym nemam problem len nech maju velky vynos a slušnu kvalitu... hnojiť budem čisto prirodne ( slepičince atd..) . thx za rady :) |
|
|
manastohovado |
ahoj ja letos jel snow bud od dp a naprosto supr model kytka mela 3,5m a v pruměru taky tak vaha po seschnuti a sestrihani ukazala 1020g z jedne rostliny.akorat u dp posledni dobou(3 roky) nak poklesla kvalita proste to sypou na kvantitu a serou na kvalitu takze zalezi jakej vychyta clovek pakl ale to asi u vsech seed bank.zkousel sem i early xxx od ministry a green poison od sweet seeds ale kopa plisně a pozdni dozravani ale zase kvalitka.tak hodně štěsti do nové sezony a mnoho gramů ne-li kilogramů po sklizni .pic manas |
|
|
Hopík44 |
P1 od DP na out mohu jen doporučit, sklízel jsem 30 září a z jedné 3,5m kytky 920g. Letos jí vysadím zase! |
|
|
VFR |
Cau Hope.
Nehermila ti? Me ve finalni fazi nasadila potvora.. |
|
|
Hopík44 |
Původní příspěvek od VFR
Cau Hope.
Nehermila ti? Me ve finalni fazi nasadila potvora.. |
Čus,
nehermila, byla úplně v pohodě! Asi stará várka, nebo mám štěstí na semena s DP, měl jsem a mám stále i OB od nich a zatím vše v poho.
Čtu tady ty stížnosti na DP ale já zatím štěstí.
P1 je klasika tak jí snad taky nepoprcaly
Jinak jsem jí měl predloni, tak semena byly třeba ještě v pohodě. |
|
|
PaVLoS |
Rád bych jestli nekdo nemá s těmito modely zkušenosti..
Nevím co objednat.
,,Dutch Passion''
Konkrétně něco z těchto modelů:Shaman,Passion,Purple 1,Snow Bud nebo Frisian Dew.
Díky za radu. |
|
|
|
Když zabruslíme k automatům tak mužu jedině doporučit auto Northern Light od royal queen seeds. Nevěřil sem tomu, ale kytka byla na automat doslova obří a výnos 80 g je n AF luxusní. (doporučuju zasadit až koncem června, potom je to to pravý. |
|
|
Slick-ace |
PaVLoS
za mě:
Frisian Dew, Passion |
|
|
tripmag |
no musim doplnit ze po Belladonne a Purpurea Ticinensis ma minuly rok o sile presvedcil Outsider od Hemcy Genetics |
|
|
fry |
Původní příspěvek od PaVLoS
Rád bych jestli nekdo nemá s těmito modely zkušenosti..
Nevím co objednat.
,,Dutch Passion''
Konkrétně něco z těchto modelů:Shaman,Passion,Purple 1,Snow Bud nebo Frisian Dew.
Díky za radu. |
Preboha hladaj, polka osadenstva groweru to uz pestovala k- |
|
|
gyzmo |
Ahoj od DP mám vyzkoušené všechny out modely kromě pamir gold a snow bud. Doporučil bych jen passion1 , ostatní modely od DP jsou slabé oproti p1 málo thc,dřív byla ještě dobrá trance. |
|
|
Obivanka |
Durban Poison je vraj nezničitelný :D ..mám ho od Dutch Passion a fakt sa na to teším :) A ešte Skunk#1 od Sensi Seeds, počula som že dosť neskoro dozrieva, toho sa dosť bojím kvôli tomu počasiu. :/
Dozrel vám ten Skunk aj skôr prosím vás? |
|
|
|
Původní příspěvek od Obivanka
Durban Poison je vraj nezničitelný :D ..mám ho od Dutch Passion a fakt sa na to teším :) A ešte Skunk#1 od Sensi Seeds, počula som že dosť neskoro dozrieva, toho sa dosť bojím kvôli tomu počasiu. :/
Dozrel vám ten Skunk aj skôr prosím vás? |
Čau.
Skunk#1 jsem měl, nedojelo to tak jak by mi bylo milé, ale kouř to byl dobrej. |
|
|
Majky-man |
Zdravím tak i já se letos rozhodnul nakoupit semena a to nawledujici výběr konstruktivní krytiku přijmu velmi rád
Royal dwarf A-RQ
Haze automatic A-RQ
Presidential O.G. Krush RQ
Early skunk SS
Fruit spirit RQ
Royal cheese RQ
Menší legenda A-automatika RQ-royal queen seeds SS-sensi seeds
Jsem připraven dát na vaše doporučení výběru modelů četl jsem to tu ale jedine co u toho mam je hodně chválená P1 a DP
Pokud budete něco doporučovat prosím víc psychycké modely nemám gaučáky rád |
|
|
karlos.borba |
Já mohu doporučit Frissian Dew,krásná vysoká kytka s neuvěřitelně obrovskou centrální palicí. Vlastně ono jich tam je hned několik.Dozrává už v září Barva květu je mírně fialová,chut nasládlá,doporučuji. |
|
|
tuffgong1 |
Re: Majky - man
od RQS jsem měl tu čest zkusit 3 modeli
Special Queen (posrali se hned na začátku)
A pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical (neplest s critical +), venku to byla malá kytka na který bylo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován "Critical -"
A co se týče toho Outdoor mixu tak, no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté a měké ...
Takže co se RQS týče, nikdy víc !
Ale třeba to byla jen smůla a budeš mít víc štěstí s RQS než já... |
|
|
|
Původní příspěvek od tuffgong1
Special Queen (posrali se hen na začátku)
a pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical venku to bila malá kytka na který yblo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován Critical - A co se týče toho Outdoor mixu tak no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté ...
Takže co se RQS týče nikdy víc !
Přesně tak, od nich už nikdy nic, desetkrát Jack Herrer, kamarád chtěl ušetřit za semínka taxem selektoval, z deseti semen osm kytek, z toho šest hermanů a dva samci, ale jak píše kolega, třeba to byla jen smůla. (dost se obavám že ne, od těhle rychlokvašek radši nic nebrat) |
|
|
Murph |
Ahoj vespolek,celkem hodne je tu doporucovany Mazar a Orange Bud od Dutch Passion.Ale nevim,jestli je lepsi feminizovane nebo regular seminka. Podle toho,co jsem cetl tak Orange Bud hodne hermi. Jde mi o vase zkusenosti zda feminizovane nebo regular a nebo jestli pro zacatecnika uplne jinou odrudu,diky! :) |
|
|
Slick-ace |
Hermit od nich může oboje. Pokud se chceš jako začátečník víc učit a máš prostor, jdi do regularu.
Pokud chceš "jistotu" samic kup feminizovaný. |
|
|
replay |
tak pred cca.4 rokmi som pestoval orange bud z regularov a ani jeden hermafrodit.z feminized si myslím,že tiež nie.ale inak pre začiatočníka orange bud dobrá voľba |
|
|
Korag |
Původní příspěvek od tuffgong1
Special Queen (posrali se hned na začátku)
A pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical (neplest s critical +), venku to byla malá kytka na který bylo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován "Critical -"
A co se týče toho Outdoor mixu tak, no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté a měké ...
Takže co se RQS týče, nikdy víc !
Ja mam zas presne opacne skusenosti, aj ked mi ku koncu nezelani hostia znicili vsetky klasiky, kamosovi sa zadarilo a de facto sme hulili pol roka iba vzorky od RQS, takze moje postrehy a skusenosti:
Queen: Skoda ze ti nevysiel, tak lacnu ganju a zaroven tak silnu ucinkami a tak podarenu asi nezozenies, je to riadna mastenica a zatial aj najsilnejsia ganja co som mal od nich!
Special Kush: Nieco podobne ako Queen, no mne to prislo slabsie, ale je to len o nieco, dalsia z variacii cena/zhulenos/stavy, za tak malo penazi taku kvalitku tiez len tak nezozenies a to je v podstate vsetko, len z tychto 2 najlacnejsich vzoriek sme mali asi 6 kytiek, mozem ti ale povedat ze odvtedy sa na ne nechytaju ziadne in ani out co som kupoval klasicky od dealerov, proste to su znacky. |
|
|
Piestik |
Velmi dobrá odroda do outu je shaman od DP. Výnos som mal 300g na rastlinu, +/- 100g(spodky) Postrehy: Vetvy rozťahovať čo najdalej od seba aby cez ne dobre prefukoval vetor , nakolko sú dosť husté a lahko sa šíri plieseň. Čo sa sily týka myslím , že 7/10 pre mňa super. |
|
|
Hlava |
:( |
:) |
Co to jako mam bejt ??? Dalsi 4 sem smazal potrebujes do sbírky nejaky body ??
Pak smazu.H. |
|
|
Jabli |
Hi Growers,letos jsem zasadil od Ministry of Cannabis:Mandalay,Nepalese dragon,White Widow a od Paradise Seeds:Delahase,
Nemá někdo s těmito kytkami nějaké zkušenosti?Mandalay zatím roste krásně-mám jí ve 40lit. kýblu a je to nádherně košatý strom asi 180cm vysoký zatím ale ani náznak květu tak uvidím co dál.Nepalese Dragon je trochu jiný pořádně začal růst až červenci asi 120cm vysoký zajímavý tím že má vodorovné větve.White Widow se nedaří vůbe asi 90cm vysoká ale pouze s 10větvičkami velice světle zelená,přitom mají všechny stejné podmínky ikdyž menší kýbl než mandalay.No a delahase je krásně košatá asi 150cm vysoká ale má hodně dlouhou dobu květu takjí zkouším zakrývat vypadá to že se začínají tvořit palice ale kvete 11týdnů a tady prý nedozrává,co vy na to má někdo nějakou zkušenost? |
|
|
Zajac |
dobrá seedbanka pro powerplant? :) |
|
|
zipo007 |
já jen múžu doporučit AFRODITE,BLUE Mataró (kannabia seeds)
Af sem skoušel v lese 1ks, a druhej v seči
v seči je popredu o cca 2týdny kvetu menši vzrust ridší palice
zato v lese Af, mohutná stavba bočných vetvý šišky jsou tvrdé jako kámen ale je pozadu v kvetený
Blue mataro- mam oba 2 v seči (sucho) -šišule tvrdý jako pest, nevoňí skoro vúbec ale nejvic mi dela obavy či vúbec dokvete |
|
|
guarana |
Původní příspěvek od zipo007
já jen múžu doporučit AFRODITE,BLUE Mataró (kannabia seeds)
Af sem skoušel v lese 1ks, a druhej v seči
v seči je popredu o cca 2týdny kvetu menši vzrust ridší palice
zato v lese Af, mohutná stavba bočných vetvý šišky jsou tvrdé jako kámen ale je pozadu v kvetený
Blue mataro- mam oba 2 v seči (sucho) -šišule tvrdý jako pest, nevoňí skoro vúbec ale nejvic mi dela obavy či vúbec dokvete |
Takže odporúčaš v sekcii najlepšie kytky na outdoor niečo, pri čom sa obávaš či to stihne dokvitnúť. |
|
|
Korag |
Od kannabie zase nedoporucujem, ja dovod je prozaicky, nestihnu dokvitnut , pretoze tiez strainy su stavane na spanielske pocasie, ale tak skusit mozes kamosi pestovali od nich BCN diesel a nejak to stihlo dozriet, zalezi od konkretnych modelov. |
|
|
zipo007 |
Původní příspěvek od guarana
Takže odporúčaš v sekcii najlepšie kytky na outdoor niečo, pri čom sa obávaš či to stihne dokvitnúť. |
no 1 af mi stihnul,ale ten 2 je odost pozadu v kvete tak ten nevim ci stihne
a blue,mataro ten zacal kvitnut v polovici augusta ,ale dokvest stihne protoze roste,bobta rychleji nez af |
|
|
sadař22 |
Zdárek všeci tak za sebe co sem za ty leta jel co mě fakt šmakovalo a ničilo:
Tak určitě Super Silver Haze od Greenhouse řez od kámoše z Rakouska odnekud z G-shopu síla kadidla maxi odpal nabednu konec Října sek.
Mataro Blue od Cannabia seeds fem. semena dojel sem ho koncem Října
Tenhle model neplesniví nezničí ho ani mráz a pekelně dobře chutná a zhuluje a hash byl taky nadstandardně chutnej!!!!
Galaxi od Cannabia seeds fem. semena Taky odpalová tráva chuť po jehličí jako bych si pohuloval kus smrčku nebo borovice rychle a hlavně mega mega moc dobry travky konec kolem pulky Října.
Skunk n.o. 1 Royal Queen Seeds hafo stromy plny palic neskutečná tráva vážně když vzpomínám nechtěl jsem to ani moc hulit dostavoval se u mě a mých přátel až schyzojidní stav fakt síla a hromady sklízel jsem až kolem kila suchyho odlistěnyho matra :)
Euforia Dutch Passion Moc dobrá a chutná volba indica rychle hotová pěkny keříky plny pálek odpalovák rád hulím s kámošama dycky se vysmějem pohodovej vzoreček kamkoliv pěkny tvrdy paldy.
Tutánchamon Pyramid seeds mno vrah vzorek opravdu vyselektovany puko !!!!ale!!!! kamarád sklidil a nebylo to vubec dobry je to semeno od semene bo spíš asi smula já sem měl killer s weed Kytka sama osobě zapáchá svěží skunk a chutná jak hash s ovocem skunkem mňamka palice spíš kyje pocukrovany doporučuji !!! Dojel sem ho koncem Října BYLA TOHO TAKY SLUŠNÁ BEDNA V SUCHYM A ODLISTĚNYM.
Orangebud x Diesel Fair seeds No jel sem ho dvakrat 2012 2013 Pokaždy pecka Fem. semena chuť hodně slušná na venek až překvapivá. Letos trošku jinačí fenotyp ale kupa dobryho pokouření a za kur.a dobrej peníz!!! Paldy jak beton pocukrovany jak zrovna padlej sníh Kosa letos ještě roste loni druhá pulka Října A hlavně luxusní ZHULENOST !!!!!!!!
White Russian Fair Seeds Keře plny dloooouhejch salámu sraďoch zasmolenej vymašťovadlo s horentním vynosem soused jel taky W.R. od Serious seeds a mužu řict že sou to oproti mejm chcípáci aji učinek a chuť je uplně jinde no hnojíme takřka ve stejny dny a stejnyma hnojkama jednoznačně fair seeds u mě vyhrál....!!!
Tak stačí si jen vybrat a vypěstit za každej model tady zmíněnej ručím co by rozmlsanej vyhulenec :) |
|
|
Natty Dread |
Zdravím, jsem rád, že už grower zase jede. :)
Letos plánuju nasadit Jamaican Dream od Eva seeds. Máte s ní někdo zkušenosti? Dozrává u nás?? |
|
|
Dobythek |
Jamaican Dream jsem měl minulý rok ve skleníku a dojela bez problémů, jenom trochu náchylná na plíseň... Paličky byly krásný kamínky, takže můžu jenom doporučit... |
|
|
auroraindika |
letos po dlouhé době pojedu durban ...to nesklame..a taky pamír gold...vše ok |
|
|
Natty Dread |
Původní příspěvek od Dobythek
Jamaican Dream jsem měl minulý rok ve skleníku a dojela bez problémů, jenom trochu náchylná na plíseň... Paličky byly krásný kamínky, takže můžu jenom doporučit... |
Nemáš nějaké fotky? :) |
|
|
Pupiset |
2roky zasebou a spokojenost hotovej je začátkem října,sativa pheno víc nandavá,ale hůř chutná indyka je mnamka. |
|
|
Natty Dread |
Původní příspěvek od Pupiset
2roky zasebou a spokojenost hotovej je začátkem října,sativa pheno víc nandavá,ale hůř chutná indyka je mnamka. |
Letos jedu taky :) těším se. Pěstovali jste někdo venku model Veneno od Eva seeds? Dostal jsem od nich 1 semínko jako dárek |
|
|
Chaby |
Zdravíčko, z nepřeberného množství odrůd jsem si vybral dva favority pro letošní out a to:
Ministry of cannabis - Mandalay,
Barneys Farm - Vanilla Kush.
Mohl by mi někdo poradit, kterou vybrat popř. přispět vlastními zkušenostmi? Za všechny rady budu vděčný ;) |
|
|
VFR |
Vanila: kosa min. konec rijna.... jinak supr |
|
|
zhuleny cap |
ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved |
|
|
|
Původní příspěvek od zhuleny cap
ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved |
zdar, hodně záleží na tom, jakej bude podzim, ale asi bych s tim ven nešel, maximálně tak do skleníku :rasta: jo ve skleníku by to šlo, ale musí se dávat velkej pozor na plejseň |
|
|
zhuleny cap |
dik za odpoved muzes mi doporucit nejakou odrudu outdor co dokvete do pulky rina |
|
|
|
Původní příspěvek od zhuleny cap
dik za odpoved muzes mi doporucit nejakou odrudu outdor co dokvete do pulky rina |
taky nad tim teď dumám a asi bych dal ven SnowBuda nebo ňákou tu fialku treba Hollands hope, blby je, že v našich podmínach sme omezeny na dominantní indiky, pořádná sativa ma moc malou sanci dokvest.
Sice se da zatmivat i outdoor, kdyz to de, ale moc lidi to asi nedela. :D |
|
|
zhuleny cap |
Původní příspěvek od KLOGG23
taky nad tim teď dumám a asi bych dal ven SnowBuda nebo ňákou tu fialku treba Hollands hope, blby je, že v našich podmínach sme omezeny na dominantní indiky, pořádná sativa ma moc malou sanci dokvest.
Sice se da zatmivat i outdoor, kdyz to de, ale moc lidi to asi nedela. :D |
no ja zakrejval minulej rok mazar a luxus ale tenhle rok nemam cas a tak potrebuje venek skterym nebude moc prace uvazoval jsem nad pasion pasion ale ja outdorum moc nerozumim na strankach banky pisou ze to vykvete na zacatku rina ale nepisou tak polohu je rozdil severni morva a jih cech |
|
|
mumuk |
Passion 1 od DP ti u nás dovede i ten popis sedí, na věnek dobra volba |
|
|
kammo |
modely hybridsfromhell...lacne,solidne,nenarocne a do konca septembra hotove,jedina nevyhoda ze su to regulary,pripadne semiato od female seeds,pripadne splif seeds |
|
|
|