mučačo |
uups,tak tohle je ona mandala1... |
|
|
mučačo |
...a tohle jina mandala,se zapalovacem,vse hnojeno jungleindabox... |
|
|
mučačo |
a tohle je ganesh od mandala seeds,vzhledove je to koste,ale je v kvetu trosku rychlejsi nez mandala,tez hnojeno junglem... |
|
|
lostypos |
Royal Queen Seeds - Special Queen
hnojky: Phyt-amin, terra bloom - plagron, PK od ATA, final solution.
kosa konec září.
zvolil jsem hodně špatný substrát a to se odrazilo hlavně na výnosu, jinak chuť velice sladká až do karamelu a účinek totálně zničující...:)
čekal jsem suchyho okolo 50g,ale bylo tam něco přes 100.
každopádně příští rok, dám znovu tutu odrůdu... |
|
|
lostypos |
Royal Queen Seeds - Special Queen
hnojky: Phyt-amin, terra bloom - plagron, PK od ATA, final solution.
kosa konec září.
zvolil jsem hodně špatný substrát a to se odrazilo hlavně na výnosu, jinak chuť velice sladká až do karamelu a účinek totálně zničující...:)
čekal jsem suchyho okolo 50g,ale bylo tam něco přes 100.
každopádně příští rok, dám znovu tutu odrůdu... |
|
|
Travojed |
Zdar chlapi, jsem sice začátečník, nevím zda mi tento model v growru poradili kvůli toho, že jsem začátečník, ale Special kush #1 je na konci záři ke sklizení :) a mám sní cca 400g :D + fest dobrá chuť. Když dáte do hnojiv takovou "pálku" jako já letos, tak se kytička ukáže v dobrém světle (vím,že do toho dávate mnoho). Měla 3m, nebylo třeba zastíňovat,zastříhavat nebo tak. Jak to tak sleduji, jsem jeden z mála, který už sklizel 3.10. :p řídil jsem se FAQ a skvělými radami "groweráku" hlavně při sklizni a kvetení. Dám jedno foto, jinak galerka :p
Přeji vám ten nej pěst (ať neškrábe a dělá to, nač je jeho účel) ;) Mějte se chlapi !
na obrázku šiška 20g , ani to není vršek :D Jak říkam, zkuste. Kdyžtak mám semínka, ale nejsou těžke k sehnáni. |
|
|
invysible |
Nazdarek.Ja bych se chtel zeptat Euforii od Dutch Passion pac ji v G encyklopedii dosti vychvaluji a tady se spomina jenom jednou.Jake s ni mate zkusenosti,kdy dozriva nejakej smoke report.Ma ale na mysli klasicky outdoor ne v sklenniku.dikes |
|
|
|
tady nějakej seznam neohraný outový genetiky , která určo stojí za to , asi nejsem sám koho už nudí dutch passion apod :D
první kategorie - nejel sem, ale klidně bych se nebál koupit :
panacea první česká seedbank neasi : ) sunrizer a bohemian gold anebo rovnou OUTmix
madness a mataro blue (advanced seeds), female seeds easy sativa , outdoor c99 , skunk special a jiný., mekong high (dutch passion), mendocino madness (TH seeds), biddy early (magus), bangi haze a možná i orient express by to tu stihl (ace seeds) a některý věci od KC Brains (brains choice...)
a kategorie druhá - prakticky sem jel a sem spokojenej !
nepalese jam (ace seeds), purps (bcbud depot), danish gold , |
|
|
marw |
No stím mataro blue bych to neviděl až tak růžově,kamoš je letos jel ve femi podobě a z 5 kytek 3 samečci jak víno ,jak je to možné,to co mu zustalo nic extra takový horší průměr s tendencema hermatět,toš tak z matoro blue. |
|
|
invysible |
Hm no kluci a co s tou Eforii?Nikdo nic?Dyt Efuorie taky neni moc casta v outdooru co sem koukal.. |
|
|
benjichaouat |
euforii nebrat.pestil jsem venku 2 phena.jedno dozralo v pulce rijna,palice mensi,ale nadstandartne tvrdy.z kytky 600g,ale na to jak to vypadalo to byla desna sracka.druhy pheno dozralo zacatkem listopadu.palice naopak vetsi,ale listnatejsi a ne uz tolik tvrdy a stavek z toho uplne stejnej.pod lampou stejny phena zabijela. |
|
|
invysible |
No jo.Takze to asi ostane na tych "overenych" odrudach.Se rozhoduji mezi Power Plantem,Durban poison a Frisian Dew.Nevim z tych seed banek se mi nejvice pozdavaji Sensi seeds,Paradise seeds,Dutch passion nebo Flying Dutchmen.Chtel bych neco energickyho teda spis sativku ale abych nemel problemy sklidit vcas,nakolik sem zacatecnik v pestovani konopi.Ale skusenosti s growingem mam,tedka pestuji v kokose,co je aspon pro me ten best spusob jenomze si ho s konopi nemuzu dovolit-indoor neprichazi v uvahu a outdoor to chce neustalou starostlivost a samozrejme taky beru v uvahu corky!!!Teda jednoznacne hlina a na strome. |
|
|
|
early durban FD sem taky vlastně měl , no zralej byl ke konci září a sativka celkem jo a feer cena ...(čistej durban je trochu jinde, většinou je to prakticky durban/sk1)
euforka je skvělá co jsem měl v plicích já (rok a dva z5), ale venku dozrávala pozdě (cca touhle dobou klidně) , takže spíš do skleníku
marw dík o podělení, mataro neberu teda :) |
|
|
invysible |
No jo takze final 5.Vsechno od Dutch Passion feminizovany..Durban Poison,Frisian Dew,Khola,Power Plant nebo White Widow.Nase podminky sou co mozno nejvetsi vynos z jedne kytky (200g+) a kvalitni stavy.Rust by to melo na strome.Ja se fakt nevim rozhodnout..Asi jeste pokoukam nejaky ty serialy jak se ktere odrudy osvedcili.Nebo navrhnite kterej :D |
|
|
Časlove |
citace: |
Původní příspěvek od invysible
No jo takze final 5.Vsechno od Dutch Passion feminizovany..Durban Poison,Frisian Dew,Khola,Power Plant nebo White Widow.Nase podminky sou co mozno nejvetsi vynos z jedne kytky (200g+) a kvalitni stavy.Rust by to melo na strome.Ja se fakt nevim rozhodnout..Asi jeste pokoukam nejaky ty serialy jak se ktere odrudy osvedcili.Nebo navrhnite kterej :D |
Pokud budeš pěstovat na stromě, tak ani omylem nepočítej s 200g. Osobně vůbec nechápu proč někdo pěstuje na stromě, podle mě je to holej nesmysl...
No a co se týká modelů, taky bych bral D.p. neboF.d., ale existujou kvalitnější věci na ven, ale chce to hledat a občas něco risknout! |
|
|
krast |
Jak píše časlove, na strom se vykašli. Když si představim jak tam lezu, tahám kýble, tahám hlínu, tahám sazeničky, v létě tahám vodu aby to nevyschlo, přivazuju kvůli větru...tak bych začal hledat nějaké jiné místo.
Kholu jsem měl, není špatná a dozrála by snad i za trvalého deště neboť vůbec neplesniví, ale prostě to nejni nic extra. |
|
|
invysible |
Hledte mam vyhlidnuty 3 perfektni stromy,perfektne pristupni, kybl tam dostanem hodne jednoducho-prehodime lano pres konar a kamarat mi ho posle hore.Je to pohoda :) A hlavne to delam kuli corkam protoze v mym okoli ja plna p*ca houbaru a myslivcu, nebo sikovnejch hajzliku takze to nebudu riskovat.Bude tam 20L kybl zavlazovani vyresene. |
|
|
benjichaouat |
Dobre se u nas letos povedla heavy duty fruity.kvet do konce rijna,ale nadherne rostla 2metrova borovice.Uzasne silny aroma.na venek strasne pronikava vune.ucinek parada, je v tom citit silnej afghan.pristi rok bych tohle chtel za a nebal bych se prubnout i heavy duty haze. |
|
|
Krychle |
letosni zkusenosti: Purple Power od Female seeds - sklizen konec zari, parada; Erdbeer, Bubble Erdbeer a Double Gum z Flowery Fields, sklizen zacatek rijna, palice jak kamen;) |
|
|
Bender |
Zdravím Growers!
Zkoušel jste někdo letos Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo od Dutch Passion? Ptám se proto, že mi zajímá, jestli je jejich genetika stále tak kvalitní, jak se tvrdilo a tvrdí. Rád bych je další sezonu vyzkoušel. Ze zkušenosti (nejen mojí) vím, že co byla kvalitní genetika před lety, nemusí být kvalitní genetika dnes. Nikdy jsem nic od Dutch Passion nepěstoval, takže by mi zajímal váš názor... |
|
|
pipoboy |
tiez by ma zaujimal nazor growerov co pestili tieto modely ako pise Bender vyssie (Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo)..chcel by som vediet ktora varianta outdoor colormixu sa viac oplati v pomere mnozstvo/kvalita thc |
|
|
bruno.kudrna |
sice skleník ale zatím nej shaman a skunk1 seed banku nevím byl to dar v podobě malých kytiček,ale byl z toho luxus nad luxus od té doby sem to neměl stále zouším nové a nové |
|
|
bruno.kudrna |
skunk 1 a shaman sklizeno koncem září kvalita mela jinak special kush ale potřebuje moc místa je to obr taky white domina a la blanca stojí za to letos kromě autofloweringu jedu od dutch pasions passian 1 chybí mě tam ten křížek já vím.uvidíme jaký to bude dám vědět |
|
|
sneck05 |
jaka je prumerna vyteznost z kytky? |
|
|
Travojed |
Se Special kush #1 jsem měl letos skoro 300g :D a mňam proplach jsem ji hlavně dal, takže bylo to výborne ! |
|
|
frek |
Měl jsem Anesthesii od Pyramid seeds a bylo z ní něco přes 450 géček... Takže slušný..:) |
|
|
tuffgong1 |
s kámošem sem jel Critical + a luxus skoro kolem 500g |
|
|
D.T.S. |
shaman je luxusní oldschool modylek |
|
|
Travojed |
jj příští rok ho chci zkusit :) |
|
|
Karelaxo |
zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju |
|
|
|
Původní příspěvek od Karelaxo
zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju |
Nejanči, to je v pohodě, nemůžou vypadat všechny semínka stejně. |
|
|
Karelaxo |
jasně to jo ale tyhle semínka sou fakt malinký ale zase je divný že sou všechny stejný a kámošivo přimo tohodle modelu poslaly minulej rok větší budu rád za každou uklidnujicí radu :D |
|
|
|
jasně to jo ale tyhle semínka sou fakt malinký ale zase je divný že sou všechny stejný a kámošivo přimo tohodle modelu poslaly minulej rok větší budu rád za každou uklidnujicí radu :D |
Jsem od nich už pár semínek měl, třeba Purple #1, to byly uplně pidisemínka a vylezly všechny, buď v klidu.
Sázel jsem i Mazara a Shamana, kluci měly i ty colour mixy kde je i ten tvůj Frisian a všechno vzešlo, jo a ještě Trance od nich, taky všechno vzešlo, zbytečně jančíš :D |
|
|
Karelaxo |
dobře děkuju za uklidnění fakt moc a eště jenom mám otazku daváš rovnou dohlíny ?:) |
|
|
|
dobře děkuju za uklidnění fakt moc a eště jenom mám otazku daváš rovnou dohlíny ?:) |
Vždycky rovnou do hlíny. |
|
|
Karelaxo |
tak tady sou semínka ty malinký s porovanním s běžnímy conato řikátě nezdá se vám že sou fakt malinký ? |
|
|
Karelaxo |
řeknětě co si o tom myslítě :) děkuju |
|
|
Apartman |
Zasaď na jaře a uvidíš-taky mě kdysi vyděsila velikost semínek Purple 1 ale vylezly všechny-a dokonce někdy jedou rychleji, než větší ostatních modelů. ;) |
|
|
|
tak tady sou semínka ty malinký s porovanním s běžnímy conato řikátě nezdá se vám že sou fakt malinký ? |
Proč to furt řešíš čeče, vypadaj normálně, akorát jsou menší, byl tady o tom i thread, ale jsem línej to hledat. |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Chlape nejanci. Me pripada jak kdyby si sazel poprve seminko ganji. Na te velikosti nijak nezalezi. Banka od ktere seminka mas patri k nejlepsim. Minulej rok jsem mel od stejne banky 5x P1 5x Pamir gold a vsechna seminka v pohode vyjela. Taky uz se pomalu chystam objednavat a budu preferovat stejnou banku protoze me nezklamala a tim si me ziskala :) |
|
|
Karelaxo |
jasně jasně ale spousta mejch znamejch řikalo když nato koukalo že to budto nevileze a nebo s toho bude nakej chcipák ale taky se mi to zdálo jako blbost spíš sem se chtěl ujistit :) |
|
|
Karelaxo |
a do jaké hlíny sazíš ? nakej light mix ? :) |
|
|
_Dr.Skunk_ |
jasně jasně ale spousta mejch znamejch řikalo když nato koukalo že to budto nevileze a nebo s toho bude nakej chcipák ale taky se mi to zdálo jako blbost spíš sem se chtěl ujistit :) |
To je uplna blbost. Spoustu lidi zas rika ze kdyz je velky pheno je z toho vetsinou samec nebo hermon. Podle me na seminku nepoznas nic. Proste to musis prubnout a verit mu. A na naky kamose co se ti to snazej zneprijemnit uz na zacatku bych se vyprdnul... Ta banka je fakt dobra hold nekterej model ma semeno mensi nekerej zas vetsi. Ale vis co se rika co je maly je dobry :p: |
|
|
_Dr.Skunk_ |
a do jaké hlíny sazíš ? nakej light mix ? :) |
Ja osobne ze zacatku na kliceni semen nebo mlady rezance preferuji nijak predhojenou pudu ( dobre se me i osvedcilo ). Takze takle z shopu se me zda nejlepsi grow mix samozrejme to neni levna zalezitost a spoustu lidi si udela vlastnorucne podobnej mix za polovicni peniz... |
|
|
Janski |
tetno rok pojedu Durban poison , shaman , passion 1 , wonder woman uvidim co stoho bude ... |
|
|
lavor |
Ahojte všichni,
mám možnost zasadit venku do foliáku. Ale nejsem si jistý co bylo nejvýhodnější. Chtěl bych pěknou úrodičku:D jako každý ale nejsem si jistý, kterou kytku mám zvolit. Zatím uvažuju nad Special kush, big bud , Shaman. Může úrodu pokazit samec, který by kvetl někde bokem cca 50 metrů? Moc dík za rady. |
|
|
Karelaxo |
feminizovaný voole vem a máš po prblemu ne :D |
|
|
@jdam |
ja bych sel bud do shamana ale ten je nic moc spis bych sel do special kush ten ma grady,a o tom opyleni....zalezi na vetru a jaky jsou mezi samcem a kytkama prekazky(kere,stromy,prevyseni terenu,ploty atd...)kazdopadne muze se stat cokoliv,me se oprcaly kytky a nejblizsi samec byl UDAJNE zhruba 30 metru ale vis jak....hodne stesti |
|
|
frek |
Když blbě foukne, tak ti to může oprcat kytka, která je daleko klidně přes 700 metrů.... |
|
|
|
Kdyby jen 700metrů ale klidně i 2 kiláky. |
|
|
|
Když toho samce bude hlídat a včas oseká květy a nechá tam jen jeden tak to bude v pohodě, alespoň mě to vychází. |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Z lonske sklizne me moc zachutnal Pamir Gold. Fakt luxusni model hlavne jak naklada. Ted sem projizdel phena na gshopu. A hodne me nalakal tenhle vzorek. JH takle pekne upravenej aby koncem zari byl zralej a este za ty prachy no neberto cece.
http://www.growshop.cz/katalog/deta...-jack-herer-5ks |
|
|
Janski |
Chtel bych poradit kera kytka je nejvodnejši na outdoor. prečetl sem nespočet stranek a info o tychto odrodach ale nevim se rozhodnout.
Chtel bych pjeknej výnos a pohodove koureni.
Chci se zeptat kdo jakovou skušenost ma s tyma kytkama a kdo by mi co poradil ! |
|
|
vendiz |
Shaman je outdoorová klasika, hodně odolná proti plísním i svilušce
volil bych ho už proto žě v genech toho Purple#1 už má :) ale u všech třech co jsi uvedl neni problém pěstovat out s pěkným výnosem... |
|
|
Janski |
Lebo sem četl nekde že Durban ma dost dobry vynos cca 500g ale zas chuť nic moc. Shaman dobrou chut ale ne zas tak dobrej vynos (250g), a o Purplr sem se skoro nic nedočet nikde neni skor nic psane ..... |
|
|
|
Shaman je na výnos v pohodě, Purple taky, oboje už mám zasazeno pod CFL :D
Durban Poison mi ani nenakvet. |
|
|
asfalt |
shaman neni nejsilnejsi, takove relaxacni palivo, pokud ti to nevadi, lze doporucit, jak tu uz nekdo psal, je to nenarocnej a odolnej kultivar, nejvic se mi na nem libi ty tmavefialove az cerne palice, opravdu nadhera;) |
|
|
maroferik |
Tiez by som potreboval radu. Tento rok by som chcel zasadit nieco do kukurice. Miesto mam vybrate pekne pri elektr. stlpe ale potrebujem radu ohladom semienok. Chcel by som kupit tri rozne odrody. Problem je v cene. Na kazdu z nich mam len 25e(800kc). Ide mi dost aj o mnozstvo lebo tento rok nemozem ist indoor tak toho potrebujem HODNE ale musi to byt aj sila. |
|
|
|
Původní příspěvek od maroferik
Tiez by som potreboval radu. Tento rok by som chcel zasadit nieco do kukurice. Miesto mam vybrate pekne pri elektr. stlpe ale potrebujem radu ohladom semienok. Chcel by som kupit tri rozne odrody. Problem je v cene. Na kazdu z nich mam len 25e(800kc). Ide mi dost aj o mnozstvo lebo tento rok nemozem ist indoor tak toho potrebujem HODNE ale musi to byt aj sila. |
Přihoď ještě 200 korun, kup si colour mix od DP, už hned teď zasaď pod nějaký úsporky, nech vyrůst, nařízkuj, vyházej ven, skliď :D |
|
|
maroferik |
Kľudne by som dal aj niečo dnuka ale rodičia mi v byte našli môj homebox aj so 20dnovou rastlinou zhabali mi všetko a preto idem tu kukuricu. |
|
|
norbit |
a co frisian dew? letos si ho chci pořidit...co mi o něm řeknete, prej je to nejlepší odruda pro out? |
|
|
method77 |
soj groweri...mate nejake skusenosti s Jack Herer outdoor?..mam dost vela semien tejto odrody a chystam sa posadit tuto jar, tak chcel by som vediet ake to ma ohlasy... |
|
|
frek |
norbit, method77
Chvíli zkuste hledat. Frisian tu pěstuje pomalu každý druhý, kdo jede outdoor, a J.H. taky už pár lidí jelo.
:) :) |
|
|
Jay-jay |
řekl jsem to mockrát a řeknu to zas:
na venek nejlepší od Dutch Passion Mazar a Orange Bud |
|
|
frek |
Původní příspěvek od Jay-jay
řekl jsem to mockrát a řeknu to zas:
na venek nejlepší od Dutch Passion Mazar a Orange Bud |
Tak,tak. Tyhle odrůdy na out jen tak nikdo nepřekoná :) |
|
|
norbit |
Původní příspěvek od frek
Tak,tak. Tyhle odrůdy na out jen tak nikdo nepřekoná :) |
a co shaman? tohle bude muj prvni out... |
|
|
|
Původní příspěvek od norbit
a co shaman? tohle bude muj prvni out... |
Shaman je boží, pár lidí ti ho tady pohaní že je to slabota a tak podobně, ale mě Shaman baví, určitě vyzkoušej. |
|
|
véča |
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se semínky FairSeeds. Jsou dost dobře cenově dostupná a tak o nich přemýšlím.
Někdo nějaké zkušenosti? Budu vděčný za každou zkušenost nebo radu.
Pěstu zdar. |
|
|
|
Původní příspěvek od véča
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se semínky FairSeeds. Jsou dost dobře cenově dostupná a tak o nich přemýšlím.
Někdo nějaké zkušenosti? Budu vděčný za každou zkušenost nebo radu.
Pěstu zdar. |
Tato seedbanka má již svůj thread : Fair Seeds - zkušenosti (?).Měj se :o.
NEŽ ODPOVÍŠ K TÉMATU
- JE TVOJE ZODPOVĚDNOST RESPEKTOVAT PRAVIDLA KOMUNITY!
- V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE BÝT TVOJE REGISTRACE ZRUŠENA!
* Hledal jsi odpověď na tvou otázku v Návodech, FAQ a Slovníku pojmů?
* Hledal jsi odpověď v archívu diskusních fór?
* Týká se tvůj příspěvek skutečně tohoto tématu?
* Přináší tvůj příspěvek něco užitečného k tématu? (Obdivné komentáře patří spíše do hodnocení Karmy)
* Zkontroloval jsi, zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby? |
:rolleyes: |
|
|
Volcano |
Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra |
|
|
Apartman |
Původní příspěvek od Volcano
Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra |
všechno to bývá tak mezi tím 1.-5. říjnem ;) |
|
|
manik.luke |
Zdravim měl bych dotaz, který ze zdejších modelů v bazárku doroste co nejvíc do výšky ? (z vlastních zkušeností) |
|
|
thuglife |
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!! |
|
|
frek |
Původní příspěvek od thuglife
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!! |
Já myslim, že lidi uměj číst, takže se stačí zeptat v jednom vláknu a né to cpát do tří, nebo do kolika jsi to napsal :DD
Jinak Jestli chceš pořádný outdoor, buď zvol nějaký venkáč od DP (Passion, frisian, shaman...). Jinak za sebe bych Ti doporučil Anesthesii od Pyramid seeds. Velká ůroda, odolná jak sviň a hlavně ta síla. Rozmrdá tě to a ani nebudeš vědět jak :D. |
|
|
thuglife |
tak dik jasne jasne studujem vlakna ktore mi treba a dozviem sa takto lepsie ked napisem hocikde .. |
|
|
maGnum |
Ahojte, nakolko ma durban poison len necelych 9%thc chcel by som ako prvý outdoor skusiť nejaku inu odrodu :) môzte mi poradit medzi tými dvoma ktoru by ste brali ? prosim nejakych znalovcov na dobru odpoved/e :) MOBY DICK-FEM , SPECIAL QUEEN # 1 - FEM. alebo SUPER CRITICAL-FEM ??? outdoor pravdepodobne na strom ... ale to sa este uvidi .. |
|
|
war.lobo |
Původní příspěvek od Volcano
zdar,
mel jsem tenhle mix minuly rok. Passion 1, Durban Poison byli ve skleniku - sklizeno nezrale bo zaclo pelsnivet. Frisian Dew byla venku, krasne dozrala koncem rijna, kvalitni hueleni ...
bobo |
|
|
cranked |
Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.
Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit :)
Peace |
|
|
|
Původní příspěvek od cranked
Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.
Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit :)
Peace |
Čus!
Všechno tady je, jen hledat! :smash:
Jinak Nebulu jsem venku měl, nedozrála ůplně ale makala parádně, White Russian nevim, zbytek ti v pohodě dozraje. |
|
|
Janski |
Kluc co povite na tuhle banku: Paradise seeds ktera odroda je dobra teda naj. pro out ja sem rozmyslal nad ice cream co vi na to? |
|
|
Janski |
co je podle vas lepsi Passion 1 nebo The Church od (Greenhouse seeds)? |
|
|
|
Původní příspěvek od Janski
Kluc co povite na tuhle banku: Paradise seeds ktera odroda je dobra teda naj. pro out ja sem rozmyslal nad ice cream co vi na to? |
Hledej v Odrůdy a šlechtění.
Původní příspěvek od Janski
co je podle vas lepsi Passion 1 nebo The Church od (Greenhouse seeds)? |
Nelze určit, která je jednoznačně lepší ale ber spíše Passion#1 (DP) než The Church (GHS nebrat). |
|
|
ParadoX |
Tak zdravím vás,
čo si na tento rok pripravujete ? :)
Ja idem tento rok na OUT 1x Osiris, 2x Super hash, 1x Wembley a 5x New York City, všetko od Pyramid Seeds, tak som zvedavý čo to bude zač :)
Ak niekto má z týmito odrodami skúsenosti, sem s tým...
Dík |
|
|
BunyMax |
Nazdar
Tento rok si tiež beriem Auto Wembly a Auto Purple. + Frisian Dew od DP. A Pyramid seeds iba viem že klíčivosť bola vždy 100% |
|
|
ParadoX |
Autoflowery sú podľa mňa blud a Frisian dew neni model podľa môjha gusta, toť mé zdelenie ;)
Ale zase môžu aj prekvapiť |
|
|
frek |
Čau,
Nejprve se zkus mrknout tady na groweru. Myslim, že nejdaš o každé kytce X vláken. Taže by ti to mělo pomoct s výběrem. Jinak já bych ti vdovku na ven moc nedoporučoval. Celkem pozdě kvete a je dost náchylná na všechno :D |
|
|
Pio |
Už sem se koukal, vyhledával jsem všechny ty odrůdy..
A myslíš že zbytek se na outdoor hodí? :) |
|
|
Pio |
Asi bych chtěl ten Hollands Hope, nevím, jak to je venku s tim Kushem, ten Mandalay bych asi také docela chtěl a ještě mě zaujal Passion #1 , to je taková klasika. |
|
|
frek |
Původní příspěvek od Pio
Asi bych chtěl ten Hollands Hope, nevím, jak to je venku s tim Kushem, ten Mandalay bych asi také docela chtěl a ještě mě zaujal Passion #1 , to je taková klasika. |
jojo, passion a HH je zaručená kvalita. šel bych do toho :). a když budeš mít tyhle dvě, tak klidně ten critical můžeš zkusit. |
|
|
Pio |
Tak jo, díky... Buďto Critical, nebo Mandalay, ten Mandalay má uvedený dobrý výnos, ale Kush bude asi lepší...
Teď mám teda fakt dilema :) |
|
|
Punkie |
Hollands Hope pěstoval kámoš dvě kytky a z obou měl malý výnos, palice byly taky menší, ale pokouření to bylo slušené. Asi po 3 měsících pořádnýho sušení jsme to dali do jointu a byla to jemná chuťovka :) Určitě si ho někdy nasadím na OUT. Critical jsme dostali na veletrhu, ale rostl ve špatných podmínkách, odhad byl tak 30 g, ale bylo z něj 70. Pevný palice, sladká vůňě. Po sušení asi 4 měsíce nám to připomíná hotovej med :D Chuť taky medová, ale jestli to není vsugerací :o) Mně osobně zatím nejvíc sedl na OUT Mazar, spokojenost s vysokým výnosem, tvarem a tvrdostí palic, vysokou účiností a kořeněnou chutí :) |
|
|
Pio |
Ten Mazar vypadá dobře, ale je to indoor, dá se to fakt pěstovat i venku?
A ještě mě zaujala Frisian Dew ...
Sakra, to je fakt blbý, každej den najdu několik odrůd, tak který si pak vybrat, když je výber tak veliký. |
|
|
Punkie |
Měl jsem trošku s Mazarem problémy s plísní, ale né moc velký. Neměl jsem to kde sušit zrovna :( ale bylo to monstrum a určitě si ho několikrát zopakuju :)
Vybrat si co pěstovat no, v tom je ta krása, ta rozmanitost. Asi celej život budu pěstovat a stejně nestihnu všechno :D |
|
|
Pio |
Nojo.. Tak letos skusím něco, příští rok zase něco jiného, udělám si seznam, letos teda asi Mazar, White Serbian a tu 3. ještě nevím..
I když se to možná zase zítra změní ;) |
|
|
Leito&Elegantic |
caute ctu ale nikde jsem nenasel Green House Seeds Kalaschnikova a Diamond Girl. Tyhle jsem poridil na letosni outik a chtel jsem vedet co si o tom myslite. |
|
|
EDA45 |
Mě hodně láká Purpurea(Pan Ker a Jahmaican),tak sem neodolal a už klíčim semena..Je to krása a brzy(na konci září) je dokvetlá..A jasně že taky prdnu ven PP (Dutch Passion).. ;) |
|
|
|