Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.. letos poprvé základám téma :-) at se s váma můžu podělit o svoje uspěchy/neuspěchy :-) rozšířit obzory sobě i členům na G..
takže letos pojedu foliáky .Zem substrát typu B+kompost+Perlit. Hnojky : plagron grow,bloom
Odrůdy
- Hollands
- Frisian dew (dutch passion) fem.
- OG kush (Dinafem) fem.
- Dinachem (Dinafem) fem.
- OG kush (RQS) fem.
- White russian (Fair seeds) fem.
Automaty
-Automazar (Dutch passion)
-Auto big devil xl (Sweet seeds) - oba automaty budou jak ve skleníku tak venku abych moh porovnat..ptž sem nekde čet ze by se automaty nemeli davat do skleniku protože pak maj velky rozestupy mezi patry a řídký palice,což jak sem na G koukal neco pravdy asi bude tak uvidíme
popravde vetsinu znich jedu prvně tak sem zvědavej na všechno jinak bohuzel mi 2/3 automazaru posly :-/ automaty sem daval 10.dubna normal seeds dám klíčit na přelomu květen/červen pač tam nechci mit žadný monstra si myslim kdyz to budu x krat zastipovat a ohejbat ze to bude tak akorát do tech 1,5m :-)
Tak tady sou naky fotecky v levo automazar nak se mu nechce do květu v pravo big devil xxl a dole auto kalach zkouším poprví ohybat vzhledem ze se to zasadil moc blízko sebe byla to nutnost (venku vsechno chciplo.. vzhledem k tomu ze sem se moh dostavit jednou tejdne tak slimaci vsechno sezrali ani tuny vaniše nepomohhly )
-takže jsem byl nucen sklidit automazara přesto že mu chyběli tak ještě dva - tři týdny.Díky rodičům kterým jsem neustale opakoval at zalevaj rajcata opatrne ze na palice nesmí voda nasledek byl techto vedrech se dostavila rozsáhla plísen.. fota susiny ani smoke report nebude vzhledem k okolnostem :-(
-jinak auto ak-47 od natural seeds vypada zatim pěkně..fakt skvělá ananasová sladká vůně
-ostatní kytí vzhledem ke mnohačetnímu zastříhávaní vypadaj pekne rozvětveně mam z nich radost za tejden odjizdim na mesic pryc tak doufam ze přežijou v pořádku
takže ted sem zvážil automazara a prosusenych odlistenych palic je 110 g vážil sem to třikrat pač sem tomu nemoh verit a takovejch 10 sem vyhodil kvuli plisni i přesto ze mu chybeli tak dva tejdny tak zkuřuje obstojně udelal mi radost zejtra dodám foto sušiny (zkošen byl 18.7 ae chtel sem az zacatkem srpna )