TeCZko |
kamos nazranej jak dan hlasi: za veceri a pul je hodina :D |
|
|
NUMERO:UNO |
strč si ho do rohlíku :) |
|
|
Wokap |
Moje babička na mě - já vám mladejm vůbec nerozumim - co je to ten popiči rachot? :D |
|
|
|
většina iráčanů nesouhlasí s válkou v iráku :) (to prohlásil jeden naprosto zmaštěnej kámoš) |
|
|
xjackx |
To ja si jednou sel na benzinu koupit kamikaze, stalo 39kacek a ja ji dal 4petky a pak jeste korunu se slovy "TO MATE ABYSTE MI MOHLA VRATIT" lidi a kamosi tam chcali smichy :-D |
|
|
FlickerBird |
citace: |
..50 hub, s borynkou k lesu a dělat pussy workshop.. |
:p: |
|
|
Fantasie |
Ti rorýsi sou hrubí. Tady žádní nerostou..
Tučně |
|
|
|
Chtěl jsem si zpálit jeden vlas a chytlo mi jich víc.. Tuhle větu pronesl můj kámoš když přišel do školy s opálenou hlavou.... |
|
|
*dR->ZmRd$!* |
cus lidi dnes sme se spalili s kamosem jak papriky a meli sme otevreny okno on prej zavriho nebo sem nekdo vleze ja si otviram jenom dvere (venkovní):D |
|
|
Dr*Skunk |
na mliečku kamarat hovorí do nas ako do obecenstva nepametam presne k čomu to bolo ale znelo to tak:
človek debilný tada gramotný ale hlupy :mutant:_! |
|
|
Eloren |
to mě se jednou snažil vyjasnit (trochu)barvoslepý kamarád svou velice tíživou situaci: ''Ty vole to je uplne v prdeli ....................přestávám poznávat barvy....................třeba hnědou tu vidím jako zelelenou (po chvíli ticha) a zelenou jako hnědou .... to už je v řiti:-( '' |
|
|
j.train |
TYVOLE TY TO BONGO TAHAS JAK 14LETA HOLKA BEZ KALHOTEK..
A: LEPSI NEZ DRATEM DO OKA
B:JA MAM BREJLE |
|
|
Dr*Skunk |
Rozhovor:
A: Pozdravuje ta Marian
B jaký
A: ten co ma ucha jak pavian :frog:
B: kot si rob zo mňa pču |
|
|
Haggy |
Kamarodova oblibena vysirka:
Slyseli jste ten vykrik?? ... ne, co? To umrel PUNK!
nebo
Tyjo to je smrad, citite to? (vetsinou negativni odpoved s tim ze je na blizku nekdo kdo ma na sobe znacku FishBone) ... Smrdi tady chcipla ryba. |
|
|
kostě |
du si takhe kupovat jednou vypalenej jakejsi integráč a v tom shopu měli vystaveny trafo pájky a kámoš na mě valil "trafopájku už nechcu nikdy vidět" a ja zachvilec na tu babu ja chci tuhle trafo pajku načaž výbuch jak cip baba nechápe ajá ne tenhle integrovaný obvod .
a stim samim borcoj sedime vypuklý na lavce a on na mě "zzzssssmmssššš"
a chtěl řict zase mám sušáka |
|
|
|