Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dúfam že neopakujem nejaký thread (vlákno ) ale ...
už sa mi veľakrát zčadenému stalo, že som sa kruto zasekol na nejakom slove, výraze, ktorého orignalita, výstižnosť, jednoduchosť a vtipnosť ma držala 15min v kŕčoch smiechu samozrejme na triezvo sa mi také slová už tak úžasné nezdajú ale aj tak uvediem zopár ...
Hašit (haš cez poriadne zašitované sklo) ... trepka(stale neviem čo to znamená) ... zo stoicky pokojným výrazom vševedúceho človeka ktorý pochopil podstatu vesmíru predniesol Mates pamätnú vetu -> "já su v pasti!"(asi polhodinový smiech všetkých zúčastnených ) ... atd... máte aj vy nejaké nesmrťelné hlášky ?
nesmrtelná hláška ze školy - hodina matematiky: A teď vám řeknu vzorec pana Novýho, kterej nikdo nezná.
Anebo kámošovo hláška, kterou komentuje skoro všechno, kterou jsem od něj přejal: Kydaneček!
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"