Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj, správně se má zalejvat, až když je květináč vyschlej a lehkej. (nebo je to teda určitě lepší než tohle)
Takhle velkej květináč na slunci vyrdží určitě alespoň 5 dní bez vody... si to zalejval každej den ne ? (příznaky jsou stejný jako když je nezalitá... když jsem pěstoval poprvé, uhnilo mi takhle spoustu kytek a myslim, že spoustě ostatním lidem taky)
Si řekneš... joo, tak to budu pořádně zalejvat ať to má dost vody... a zatim se tam ty kořeny dusej.
Co se zeminy týče, jediná co mě kdy nezklamala je Plagron Royalmix.
Ahoj. No kluci nevim. Ja prvni grow jsem zalival pul litrem do 5,7 kvetniku kazdej den a holky si jen chrochtaly. Bxlo to teda v boxu a ne na okne. Jestli to zalivas na durch az tece voda s podmisky tak 3-4dny budou ok. Ale je to muj nazor. A jak vypada furt stejne? At se dari
Máš dole v květníku díry? Pokud ne tak už je asi pozdě. Pokud je přelitá teoreticky by mohlo pomoct vzít fén a fénovat květináč ze všech stran. Ať se daří
Kazdopadne kbetinac je to velkej a kytka nebude mit uplne rozjety koreny , pokud ji das 1x za 4 dny naloz ze neco vytece ,mas to prelity . Ja zalivam 40cm velky kytky na slunku v 6l kvetinaci 1x za 2 az 3 dny . Ty mas aspon 2 litru a kdo vi co je to za pudu .
Mam zkusenost se spatnou pudou ktera je tezka a kytka byla prelita i kdyz nebyl kvetinac uplne zalitej
Pokud to jeste zije , vytahni to ven, otrep substrat ,praskni to zpatky do kokosovyho mixu a pokracuj.
To se mi ukazalo jako nejlepsi na out v kvetinaci .
Pak uz byla lepsi jen jeden velkej kvetinac ,ala bozi zemekoule.