Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Green Crack od Humboldt seed organisation.
3 feminizovana semena , klicivost výborná - za 2 dny šly do hlíny (18.5.). Zhruba po 3 dnech asi moji chybou jedna rostlina uhynula kvůli zakryvani urizlou pet láhví.
podrobnosti:
medium: zahradnicky substrat + perlit
-zalevano odstatou vodou
-od 14. Dne růstu hnojeno Plagron alga grow cca 2ml/l.
-ph vody i média neutralni
-asi 25. den růstu presazeno do větsich nádob se stejnym médiem
-nyní zalivka každý den nebo obden večer Alga grow 4-5 ml/l .
Critical z řezu 1 ks. Byl nakvetly, nyní vypadá že se díky periode prepl zpět na rust ale nic moc si od toho neslibuju.
zalevam podle počasí atd , hnojivo večer cca 2 ml/l alga grow.
Foto 1 - GC - 2.den
Foto 2 - GC - 4.den
Foto 3 - GC - cca týden a něco k tomu
Foto 4 - GC - 27. den
Foto 5 - Critical asi 14. den po presazeni do hlíny
UP.
První 3 foto - Critical
poslední dvě přírůstek Northern Lights auto.fem. od Fair seeds. Přidávám pk 13.14 a občas bloombastic .
Green crack nafotím až se dá dohromady po problému co jsem měl s listy a růstem , což se vyresilo presazenim z kýblu do zeme.Uz zase roste a zelena se.
Tak to nechápu a mám proto dotaz. Mě všechno roste v kýblu lépe než v zemi. Jedině když vykopu obrovskou jámu a vyplním jí substrátem, tak je v půdě lepší výsledek. Pokud udělám malou díru (tak 1dm3), do které šoupnu sazenici, tak výsledek v kýblu od 10l výše, je vždy lepší. A v textu čtu že v kýblu se tomu nedařilo (skoro chcíply, atd.) a pomohlo přesazení. To nebyly ty kytky v těch kýblech zalévaný? Nebo se neproplachovaly? Co tomu chybělo?
úplne přesně ti nedokážu odpovědět. Dokud měly místo na kořeny všechno bylo ok, potom začaly mírně uvadat a po čase odspoda žloutnout a odpadavaly listy. Zaléval jsem obden.Upravoval jsem ph na 6,0 - 6,5. Nic nepomáhalo. Ze zoufalství pak postřik proti skudcum. nic. Vykopal jsem jámu cca m2 a vyplnil stejným médiem jako v kyblích. Prolil upravenou vodou (ph) s Lignohumatem ( kvůli korenum). Již po 5 dnech byl vidět rozdíl .Myslím že v těch kyblích se ty kořeny moc zahrivaly a neměly místo na tvorbu nových kořenů.
Ahoj mám kytky v květináčích 6,5l viz můj letošní grow... listy mi odpadávali taky ale spíš mi příjde že kytka schodila listy který neuživý.... jinak jedou jak mají a jsou to celkem vysoký i široký kytky... jen pro příště bych opravdu volil medium těch 15- 20 litrů a určitě bude po problému já neměl na výběr tak jsem je sekl do tehle jinak co se týče mě tak připravenej záhon (navoženej hnuj konskej,kompost,kvalitní zemina) je nejlepší věc co může být viz letošní grow a můj scrog
@kwb možná hloupá otázka v těch kýblech jsi měl drenážní díry? Nikdy jsem se nesetkal s podobným jevem a to i u velmi náročných a rozmazlených slečinek.. Pokud není v kýblu místo ns odtok, tak zahnije a chcípne i takový plevel jako je pažitka
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
KALAJDY: tohle jsem podcenil, příští rok to plánuju připravit pořádně. Jak pises, hnůj kompost atd. Mrkni do mojí galerie a uvidíš jak kytky vypadaly nemocný. Mam dojem ze nechat je v tom stavu tak bylo po nich.
Witko69: hloupa otázka to není, stejne tak nejsem hloupy ja. Samozřejme ze díry na odtok tam byly.
Koukám že si měl podobnej problém jako letos já u dvou kytek přesně takové listy jsem měl taky... já to řešil přesazením u jedné a druhou jsem nechal zato jí dvakrát vydatně prolil a zjistil že jsem je přehnojil Řekl bych že se to přepálil ale tím že si je dal do země si nic nezkazil ba naopak Mají volnost a můžou se roztahovat jak chtěj tak jim je přeci jen nejlíp