Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau helejte mam na listech nejake divne listy mam to v kvetinacich o prumeru 12 cm . Substrat je spojen s perlitem a raselinou a substratem pro pokojové kvetiny či co.... Zalevam velice jemne 1xdenne. A nevim co s tema listama je pomoooooooooc
v teto roční době je ještě málo slunečního záření po krátkou dobu
proto jsou listy asi deformované nebo vypadají jinak.. pokud muužeš zkus jim přisviti pár hodin denně ...čím ? infa je tu dost
.. se zalívaním to nepřeháněj... jo a rašelina je dost kyselá, zkus změřit pH ... připadně koriguj tak na 6.5
ad swetlo: porid si nakej swetelnej zdroj (aby tikytky nezacly hned qest)
ad bile tecky na listech: otoc list wzhuru nohama a esi tam budou maly pawoucci tak to sou swilusky a ty zpusobujou ty tecky dobre na ne zabira omite
Ty kytky maji zaprvý málo světla,takže souhlasim s vlčkem,a taky možná málo živin.....ale určitě si pořiď nějaký to světlo,jinak ti to nevyroste,hlavně teď,kdy eště skoro vůbec nesvítí slunce....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Díky vám vsem koupil sem nejakou zarivku s nejakym spektrep pro kyti. A ty pavoučci tam sou uplne mini tak nevim mam je jen omyt jako treba mokrym hadrikem nebo nejni nejaky postrik ????
na ty pawoucky (swilusky) je dobrej postrik priprawkem omite stoji par korun a na rozdil treba od biooilu mi zabral perfektne a stacit ti bude bohate maly baleni ja sem koupil to welky a mam ho este plonou prdel igdyz ho pouziwam docela casto jo a omyti ma ne nezabira taky sem to zkousel
tak narizkowat by asi sly ale newim jak sou na tom zdrawotne dyztak esi muzes tak je wyfot jako celek nebo po jende kytce a ja bych ti mohl do tech fotek nakreslit gde by se dali wzit rizky ale prwne nez budes brat rizky tak se zbaw swilusek jinak budou zbytecna wysilowat rizky
btw:zas tolik toho newim
tak to sorac ale myslel sem ze maji tech 115cm ale to melo asi byt 11,5cm ze ale podle fotek bych je este nerizkowal chce to tlustsi stonek ten by mel zesilit dyz na kytky budes foukat treba jen utlumenym wetrakem z komplu dale se rizky kraji asi tak 5 az wic cm dlouhy tagze bys je musel ustrihnout z hlawnich wrcholu a to by ti na kytkach asi nezustalo moc listu tagze zatim este pockej a zacni zastrihowat at se da udelat wic rizku hmmmm to sem ti asi moc neporadil
Cau, lidi hele mam problem z niceho nic se mi zacali na mejch 2 tejdny starech klonech zacali deformovat listy.. nevyskytuje se to na kazde rostlince.. ale je to jen nekde, a vetsinou na spodnich listech hledal jsem tu ale nenasel odpoved
Budu vdecny kazdemu kdo mi aspon trosku pomuze a poradi