Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauky chci se pochválit i jiným než konopným uměním a to uměním pěstu etnobotanických rostlin jako je tu již zmíněný Leonotis mám semínka z vegetalismu tady sou fotky. Jinak se tomu říká planá tráva stavy jako z ganji akorád bez smíchu zapomínání a červených očí.
Jinak bych ještě dodal že dagga v květníku je stará měsíc a dagga v hlíně u plotu je stará cca 2 měsíce skoro všechno jinak se semen jsou podobná kmínu.
Faj to máš, já ho pojedu už třetím rokem. Tady máš foto co jsem sklidil minulý rok něco kolem 60g. Ze tří kytek.
Teď čekám na vaporizer, někde jsem četl že účinek LL vaporizací je o 5x větší než kouřením tak jsem hodně zvědaví.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No s listy jsem bohužel nikdy nic nedělal. Vždycky než jsem sklidil poslední květ tak skro všechny listy zežloutli a uschli. Ale kdyby sis je třeba utrhl při květu nebo před květem tak by to šlo. Ale nikdy jsem to nezkoušel.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
nn Nefotil jsem, no dokvetlo. Ono mi to začalo kvést asi v polovině prázdnin a kvetlo to skoro do podzimu, jak začne trochu zima tak to rychle uschne.
Proto taky čím dříve vysadíš tím líp, první rok mi to ani nezačalo kvést.
já sem minulej rok taky měl LL..a ikdyž sem vysadil celkem brzo, tak když se mi začaly dělat ty "koule" ze kterejch jdou pak květy tak přišel podzim a bylo to v prdeli, takže květ sem neviděl...
a v mojem čekání na květ - spíš ještě sem květ ani nečekal, tak mi Mr.MEN psal, že už má sklizíno milion květů..a já houby..
Smah: nn Bohužel doma by si asi 2,5m kytku neschoval, já měl dokonce 3m. Nezkoušel jsem to ale je to jednoletka jako cannabis.
Já tento rok sázel začátkem března. Tak doufám že zase něco sklidím, opravdu čím dřív tím líp. Ona pak květe a květe pak jí ty koule usychají a v těch uschlých se začnou dělat semena. Tak že tento rok jedu z vlastních semen.
cože to je pro mna ohromná novinka 0,1% to je z gramu 1000 mikro mazec kdes to čet ? .. no hledal sem a s tim salvinorinem pravdus nemel nikde o tom nic nepisou ani na erowidu ani na wiki ani na googlu
už nevim kde sem to čet stejně je to jenom stopové množství ale pravdu sem zamozdřejmě měl obě jsou z čeledi hluchavkovitích odkaz už sem nenašel nikdy se na to eště kouknu ale ted pro mě nemá cenu s tim strácet čaš