Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau jak minulý rok tak i letos jedu venek tentokrát bohužel nemám name ale no name odrůdu teda alespoň pro mě jinak je to od jednoho maníka tady kousek z města byla to dobrá ganja par semen bylo kouřil sem ten model dýl tak sem si to aj nasadil asi tak a ted to roste mám 3 mýsta budu je označovat jako místo 1,2 a 3 na fotkách ad máte aspon přehled počet kytek se dnešním dnes už měnit nebude venku možná jen ubývat (čoorky)
První dvě fotky je mýsto venku je to mýsto 1
další fotky jsou už se zahrady u babičky hlavní mýsto 2
a místo tři to tu zatim neni a brzo nebude
čau
jen malá vÍtka - oprav si chyby v textu mýsta s ypsilon vypadá to jak kdyby si vylezl ze zvláštní školy
víš čím budeš hnojit? at se daří
ta kytka vlevo vypadá ožraná od něčeho - bacha na slimáky a jiný
dík se zvláštní školy né blbej nejsem ani z nějak nízkým iq ale sem dizlektik myslím tvrdé napíšu měké víš tak to je
no co se týče hnojení minulí rok sem jel AH ale ted neni penez tak skusím přírodu dělám si výluhy s kopřiv atd. taky bych se chtěl zeptat co říkáte na hnojivo pro rajčata jestly je možno přidat cannabisu
Původní příspěvek od Smah dík se zvláštní školy né blbej nejsem ani z nějak nízkým iq ale sem dizlektik myslím tvrdé napíšu měké víš tak to je
no co se týče hnojení minulí rok sem jel AH ale ted neni penez tak skusím přírodu dělám si výluhy s kopřiv atd. taky bych se chtěl zeptat co říkáte na hnojivo pro rajčata jestly je možno přidat cannabisu
počkej, to snad platí pro psaní rukou..a né na klávesnici :lol: a nejde jenom o íýčka..
Původní příspěvek od Smah jo mám ale je to zase venku takže kořeny by se mohly rozšířit kamkoliv uvidíme co to udělá každopádně to nejsou moje hlavní kytky ty sou na místě 2
víšco, tadz nejde o kořenz, jde o to,že kdzž ti to vzkvete (jakože samice) tak mužeš mítt problémz s plísněma,protože se ti paldz budou otírat růyně o sebe a nebude to provydušěnný
kytka je hezká. asi už je i čas na ty kopřivy .) nebo je tak světlejší protože méně světla?
ad hnojivo na rajčata - tj širokej pojem - ale spíš ne jak jo...však ty kopřivy stačí
jo a ještě košatější bude když ji zastřihneš tohle nic není
Jinak co se týče hnojení hnojím mýma vlastnoručně udělanýma hnojkama a to jest pléška kopřivy ruzné listy růszných rostlin do 20l kýbla zalít dovou nechat začít tlýt a pak už jen zředit vodou a hnojit co vy na to ?