Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
On myslím bzučí normálně. Teda aspoň mě. Dokonce mi praská když se dlouho dobu nepoužívá, vždycky když ho zapnu tak v něm začne drsně praskat.
Ale zatím po mých 3 indoorech jde pořád stejně.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
mne tak isto bzucal od novoty tak som ho zacal skumat a to jak keby rezonovala ta bocna plechova stena, tak so chytil kladivecko jemne tukol a uz ide odvtedy ticho
zdravim ja jsem mel 100w a silene to bzucelo jen pri startu,pak jsem koupil novou vybojku a uz to bylo lepsi,ted mam predradnik 400w a pri startu jen trosku bzuci a pak uz ne
Já mám docela dost starej předřadník 150W a vubec o nem ani nevim nebzučí nedela nic ale koukam ze vam jo a je to normalni tak to bych se mnel asi bát ne ? jinak se mi zahřejvá na 86 stupnů
Ježiš, prostě to neřešte že bzučí/nebzučí.. Je podle kvality, stáří, výrobce, atd, atd.. Dělá to nejspíš vysoký napětí, stejně jako u stožárů na poli. Vysoká teplota je taky normální, přístroj pracuje, zahřívá se.. Tak nehledejte vědu v čem není.
Zdar growers:bzučení je normální když to nebzučí tak vím že mi nesvítí lampa a neco je špatně.
S teplotou jsem si poradil žebrama ze starý televize celkem to pomohlo.