Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No fungovat by to mělo přítah odtah máš. Jestli tam nemáš moc teplo tak by to mělo být v pohodě. Ale dal bych nějaký stínítko na tu HPS.
A nevím na tý fotce to nejde vidět ale můžeš s tím sodíkem hýbat, nebo je tam napevno? V tom bych viděla asi nevýhodu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
tak teplota je tam kolem 27 takže si myslím že ideál lapma je tam z veřenýho osvětlení nooo tak nevím no pevně pridělana .... rozměrově je to 40x45x100 takže malinká skřínka tak nevím jestly ten sodik bude stačit tak ted budu pridavat ece jeden 70 w sodik z boku asi premejslinm no uvidime .....a místo stínitka mi poradili v grow shopu nejakou foli prej dělá stejný učinky jako stínitko ( rád bych ale casem pořídil stinitko ) chtel jesm tam dát komplet 400w výbojku ale nevím no jestly to už není moc na tak malou skrin ... dííky před za odpoved
Cau nechcem ti do toho kafrat ale ta lampa by nemala byt napevno lebo sa ti budu tahat rastlinky za svetlom a budu nic moc jemne povedane podla mojho nazoru je 400w na taku malu skrinku moc by si to neuchladil a cool tubu by si tam nenapchal.
Fakt extrémní topik, já když musím kvůli teplotě zvednou výbojku třeba z 20 na 23 cm, tak z toho nejsem div v depresích a ty máš tady ještě slabší výbojku, metr od vršků a pohoda...
Těch 27°C je docela dost, když máš tu výbojku takhle vysoko. Ten ventilátor ti to ani trošku nezvládá bych řekl...
no taky mám takovej dojem že ten ventylátor to nezvládá no a jeakej by ste mi poradili ventylator kdyz tam chci ece ten jeden sodik 70w ??? hmm jo a diky za uprimnost.. ale vis jak kazdej jednou zacinal ..
tak tady přinááším nejakj update .... všechno sem prostudoval a uděla .. tady nejaký fotky jak to ted vypadá díky za rady.... model je to no name ale je z krutýho venku co jsem kouřil a ostatni sou z lampy od kamoša(diler lampy... ) tak nevim no uvidíme dal jsem je tam proto protože jsem tu dkin dovichitával jak ste si všimli tak jsem tam nechtel kupovat drahý feminyzovaný semínka jinak hej houuu growu!!!!