Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » První indoor - Satori,100W OSRAM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Obecné První indoor - Satori,100W OSRAM Příspěvek č. 1






Zdravim všechny growery,
rád bych se s váma podělil o svůj první indoor,vlastně možná i grow jako takovej,protože venku mi taky nebylo moc přáno..no snad se to letos obrátí.Všechny informace při stavbě sem čerpal odtud.Skříň sem chtěl o malinko větší,ale nakonec sem se přízpůsobil hotovej míře desek,který sem pokoupil v OBI a skříň si tak ztloukl za několik stovek sám.Ta má rozměr 40x40x80 se světlem OSRAM 100W VIALOX NAV-T SUPER4Y,přítah
do skříně zajišťuje pc větrák,kterej je zatím vyplej,o odtah s filtrací pachu se bude starat ventilátor BV100,14W kterej sem koupil za 220 v Baumaxu..taktéž zatím nefunkční.Na odraz světla sem pokoupil diamantovou folii,která je vylepená i ze spodu stínítka,který sem si taky udělal z kusu plechu.Docela mi vadilo průsvitání světla kolem dvířek,to sem pořešil těsněním na okna,je krásně tvarově přizpůsobytelný,takže ze skříně už žádný světlo neutíká,stojí to asi 40kč a banda mi toho ještě zůstala.Toť vše ke skříni.
4 x květníky maj 15x17(v x r) se směsí rašeliny na pelargonie a perlitu.
Jako osazenstvo se mi zalíbilo Satori objednané z Mandaly,který sem lupnul přímo do země.Jo zapomněl sem na můj minifolivovníček:-) na který svítím,abych tak dopomohl vysoké vlhkosti,kterou maj prej tak mladé rostlinky rády.

Rád bych si taky udělal mini matkárnu se zatím jedinou mamčou Satori,ale vůbec nevim jak to udělat,když mám normál semena a nepoznám co se z nich vyklube.Vyčetl sem tady,že se dá kytka zdegenerovat,když se dělá řízek ze řízku atd.... .Ale tak podle mne to přece nemůže bejt tak moc znát,když udělám matku z prvního řízku než ze semena,ne ? Jestli o tom někdo něco ví,tak budu rád za postřeh.

Naposledy upravil S.O.L. 09-06-2008 v 22:35 PM

Old Post 09-06-2008 v 22:26 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 1726  

Příspěvek č. 2

Ale v tom skleníčku jim větrej aby měli co dýchat tak aspoň jednou za den... Jinak s těma řízkama prostě matka ze semínka je nejlepší protože kdyš uděláš z klonu klon tak může byt nějaká degenerace, někdy to nemusíš ani vidět ale někdy můžeš mýt menší výnos atd.. Nevím mno kdybych si dělal matku tak jedině ze semínka a fakt nějako dobrou samici.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 09-06-2008 v 23:00 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dukarin
Stálý Člen

Karma uživatele Dukarin - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dukarin - 83% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 81  

Příspěvek č. 3

hodne super mas pekny boxik . Nice

Old Post 10-06-2008 v 05:40 AM
Dukarin je offline   Profil uživatele Dukarin   Find more posts by Dukarin   Foto galerie člena Dukarin   Click here to Send Dukarin a Private Message   Add Dukarin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 4

Hoj...
tak,tak nezapomenout nechat mimina nadechnout.
Skřínku máš pěknou,jsem zvědav jak ti to v ní pokvete.
S tou eliminací pachů.Nevím jestli se ti podaří tím větráčkem cosik profouknout z home made dílny,tak aby to ještě fachalo,o i komerčně nejmenším pacháči nemůže být řeč.

Co se matek týče,i když má Mr.MEN samozřejmě pravdu,ale pokud je matka mladá s původem,vůbec bych se nebál si udělat svou máti s jejího řezu.
Dělat matku s řezu koupeného od někoho,kdoví z čeho je hloupé.
Přeji ti radosti s groowem a hodně štěstí..


Zdarec

Old Post 10-06-2008 v 07:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 5

Zdar,díky za pochvalu a vaše rady.V pařníčku jim větrám minimálně jednou denně při zalévání,ale i tak tam je u země mezera,která z fotek není moc vidět.
Jak bude větrák fachat s pacháčem poznám až později,ale snad to bude v pohodě,jde o normál vetilátor na WC.Vrstvu uhlí v pacháči přizpůsobim výkonu,tak aby to šlapalo.
Teď k matce.......ze semínka by to určitě bylo nejlepší,ale jde mi hlavně o to jak bych popř. poznal že jde o matku až jí budu přesouvat ze skříně pod úsporku.Nemůžu ji přece nechat začít kvést.No a hned sme u druhý otázky.Snesla by vůbec kytka v pokročlilým růstu přesun ze sodíku na nějakou 23W úsporku,pod kterou chci matku mít?
Kdybych se přiklonil k řezu z první rostliny,taky by šlo o řezy provedené nejspíš těsně před přepnutím na květ a z nich bych vybral ten nejlepší(roli by hrálo hlavně jak vypadala mateční rostlina na konci)...ostatní by šli do skříně.Kdybych měl jistý semeno samice,tak není co řešit,ale jelikož sem grower trumpeta,tak mám z toho velkou hlavu.

Naposledy upravil S.O.L. 10-06-2008 v 18:37 PM

Old Post 10-06-2008 v 18:28 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamater
Stálý Člen

Karma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% Pěstitelská

Registrován: Jan 2008
Příspěvků: 183  

Příspěvek č. 6

Ahoj, vybrat spravnou matku ze seminek je pomerne beh na dlouhou trat. Pokud se k nemu rozhodnes tak bych mozna vzhledem k aktualnimu rocnimu obdobi postupoval takto. btw. Kde dale pisu ze das neco za okno tak tam predpokladam, ze jeste nemas tu skrin na matky.

1) Nechal rostlinky malinko vyrust pod lampou na rustove periode. Jakmile to bude mozne udelat prvni rezy, nejlepe nekolik z kazde matky, nechat je zakorenit ve skrini s "matkami".
2)Jakmile rezy zakoreni vyhodit "matky" za okno a tam se o ne dal starat, postupne si je tvarovat ohybat a stipat. Rezy rovnou zapnout na 12/12 ve skrini a nechat vykvest. Pak uz jen bude zalezet jak moc budes na to spechat. Bud jen rozhodnes, ktery rezy nejlip korenily a nejlip se formuji v kvetu(a samozrejme jsou samice) a podle toho vyberes matku, pokud to bude "nerozhodne" prihlednes na to jak jaka matka vypada vitalne a jak se ti povede rozvetvit a drzet co nejnizsi. Nebo nechas rezy uplne dozrat (samo ze vcas eliminujes samce a zrusis i samci matecni rostliny) a pak muzes mit vic rozhodovacich faktoru -velikost a trvdost palic, chut, formace kvetu apod. Jak rikam doba je ted tak dva mesice prihodna aby jsi pro matky ani nemusel delat druhou skrin, tu samozrejme budes casem potrebovat.

Pokud budes pestovat v tomhle rozsahu staci ti na matkarnu bohate jedna nlite blue trubice a rozmery skrine min 60*20*40 (s*h*v) a kyti te bude v pohode zasobit v rozsahu 5-10 rezu tydne, tedy pro tve potreby s prebytkem. Jen je nutne si od zacatku kyti ze semen co nejvice tvarovat a delat z nich bonzaje. Ja mam pod jednou takovouhle nlitkou 4 bonzajky a kdyz jsem zacinal pestovat pred trictvrte rokem tak jsem byl (ono vlastne jeste jsem ) taky grower trumpeta

NLite125W Extreme SOG

Wick System

Old Post 10-06-2008 v 21:02 PM
lamater je offline   Profil uživatele lamater   Find more posts by lamater   Foto galerie člena lamater   Click here to Send lamater a Private Message   Add lamater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 7

lamater : čus,díky za postřeh....jelikož mám dokonce k dispozici skleník(kde se už taky nějaký holky sluní),tak to není vůbec špatnej nápad.Stačilo by abych tam lupnul květináče tak na max.na 2 tejdny a zjistil tak zatím pohlaví u řezů.Dobrej nápad..určitě ho zvážím.

Old Post 10-06-2008 v 21:27 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 8


Tak zatím stále nuda,první semínka sem lupnul do země v pondělí asi centimetr do hloubky,ale ještě furt čumim na holou zem. Na květináče svítím v 2 hodinových periodách abych držel ve skříni teplíčko kolem 32 stupňů a klíčení tak urychlil.........už se kurňa nemůžu dočkat až je budu moc pozorovat,jak pěkně holky rostou

Old Post 12-06-2008 v 11:57 AM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 9


Tak se zdá že mi prostě v pěstění není přáno. Semínka už sou sedmí den v zemi a stále nic a tak mi to nedalo a jedno sem opatrně vyhráb a zjistil že není ani prasklý a tak sem postupně vyhrabal všech deset a ani na na jednom známka že by se o něco pokusily. Jelikož nebyli ani plesnivý,tak sem je lupnul na vatu,zabalil do sáčku a lupnul kvůli teplu pod lampu.Dám jim 3 dni a jestli nic tak letí. Jedná se o semínka z Mandala shopu,takže nevim kde je problem,snad mi neposlali nějaký shity.Dostal sem od nich ještě bonus 5 semínek Safari Mix,který sem lupnul do květináčků do skleníku,ty už maj za sebou 10 dní a co sem koukal na dvě v pátek,tak vystrčily mini klíček,ale dodnes ještě zádná nevylezla. Fakt nevim co s tim. Takže kdyby někdo měl řízky Satori,tak koupim!!! Jestli máte někdo podobnou zkušenost budu rád za radu.

Naposledy upravil S.O.L. 16-06-2008 v 15:14 PM

Old Post 16-06-2008 v 14:34 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 10

Tak se neukázalo ani jedno........vůbec to nechápu. Takže Satori nebude.... škoda,měl sem na něj docela chuť a o vyhozených pěnězích ani nemluvě. Zkusim sehnat nějaký řezy ať něco zatím roste,než seženu jiný. Nevíte kde jinde se dá Satori sehnat než v Mandala shopu ?

Old Post 18-06-2008 v 14:25 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 11

Tak sem tu zas s nějakýma novinkama. Takže sem napsal email na Mandala seeds s popisem mého problému,včera mi od nich přišla odpověď s odkazem na jejich rady ohledně klíčení jejich semen.Jeden z nich je dokonce tady na grooweru pěkně přeložený,mimochodem sem se podle něj i řídil,takže má první zkušenost s touto bankou naprosto hrozivá.

Old Post 24-06-2008 v 20:12 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

SATORI SNAD PŘÍŠTĚ.......JEDE SE INTERPOL Příspěvek č. 12



Naštěstí se mi podařilo od kamaráda sehnat řezy.Takže sem je přesadil do větších květináčů a lupnul pod lampu.Jedná se prej o IP neboli Interpol.Jde o už dost velké řezy,takže je budu už tenhle tejden přepínat na květ,chci jen počkat než se vzpamatujou z přesazení.Hnojit začnu asi po přepnutí,maj teď novou zeminu,takže to zatim asi není nutné. Jinak mám je přesazené 5.den. Ze začátku sem jim trochu přismahl horní listy,takže sem je trochu šmiknul.....nějak sem nedoufal že by ta stowka tak hřála a přidal sem na ně teda ofuk,ale i tak mám ve škříni přes den horko kolem 35stupňů,takže zřejmně ještě přídám větrák na ofuk výbojky.S vlhčením je to horší.Skříň mám kvůli co nejlepšímu využití světla tak na míru,že se mi tam už nic nevejde,takže rosim ručně...pro příště budu muset něco vymyslet.

Naposledy upravil S.O.L. 24-06-2008 v 20:45 PM

Old Post 24-06-2008 v 20:31 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 13

Captain America: Čus,je možný že sem udělal někde chybu já,ale že by byla tak zásadní aby nevyrostolo ani jedno semínko se mi fakt nehce uvěřit. Jinak tady je věta přímo od Mandaly k radě klíčení semen."Květináče dejte na teplejší místo, teplota 25+ urychlí klíčení. Dbejte aby půda nevyschla a květináče nebyly v chladnu. Během 3,5-7 dnů by se semena měla vyklubat na světlo."

Old Post 24-06-2008 v 20:37 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 14

Captain America : nic mazat nemusíš,názory do tématu taky patří a já sem za ně rád. Každopádně Satori se nevzdávám,chci jet tuhle odrůdu a jelikož ji jinde nemaj,takže za čas to u nich zase zkusim.Věřim že určitě neposlali schválně nefunkční semena. Pic

Old Post 24-06-2008 v 20:50 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EricCartman
Stálý Člen

Karma uživatele EricCartman - 96% Pěstitelská

Registrován: Oct 2006
Příspěvků: 421  

Příspěvek č. 15

S tou satori mě to mrzí že ti to nevyšlo... Sám jsem ji několikrát jel a vždycky jsem byl moc spokojenej. Interol pokud se nemýlím je nějaká hodně rychle kvetoucí a výnosná strain že?

TAG by EricCartman Podporuji zlepšení G.cz Klimatizace!!!
Stavba home boxu Easy groow by EricCartman Heatshield ANO či NE?
Dáme si do bytu dáme si lampu, pod lampu kytku a bude nám hej !
Špetka čísel má větší hodnotu něž hromada keců!
Vše funguje, jak si inženýři Mazdy naplánovali.

Old Post 25-06-2008 v 15:47 PM
EricCartman je offline   Profil uživatele EricCartman   Find more posts by EricCartman   Foto galerie člena EricCartman   Click here to Send EricCartman a Private Message   Add EricCartman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 80  

Příspěvek č. 16

EricCartman : taky mě to štve,chtěl sem jí jet kvůli jejím účinkům.....nejsem totiž moc příznivce zmaštujících skunků . Jinak sem koukal na tvůj Satori grow a jen tak sem tiše záviděl,fakt moc pěkný. Navíc na Mandale dělaj nějaký úpravy a hodlaj to tam spouštět až v lednu 2009,takže si ještě docela počkám. Ale tak třeba Interpol nebude taky špatnej,vůbec nic o něm nevim,takže sem sám docela v očekávání. Zatim mi docela voní pokoj,sem zvědav co bude až to přepnu na květ.

Old Post 25-06-2008 v 21:13 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-02-2013 - První indoor 125/200 W CFL - 152 odpovědí
07-06-2011 - první indoor 250 W HPS - 4 odpovědí
10-03-2009 - první indoor 150wsodík ..... - 22 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3214710 seconds with 32 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív