Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Systém : Drip
Osvětlení : 600w
hnojiva : AH (123)
--------------------------------
Předem bych rád ještě jednou poděkoval za kvalitní genetiku a všem kteří si to zaslouží přeji hodně zdaru! a jdeme na to...!
Ahoj máš to hezky pořešený . taky mám WR ale mám to v hlíne ! Takže uvidime jak to bude vypadat u tebe ikdyž má 600W a ja 250 !
A hezky se to vetvi ! zastřihaval jsi ? Diky mej se
Scott
dobrý chlape ,jenom ti chci poradit jestli pojedeš znova,tak si předělej hadici na zalévání.Ke každé RW kostce udělej přívod na dvě kapiláry,jedu s takto upraveným zaléváním po prvé a nemůžu si to vynachválit........jedna kapilára na kostku je málo
Scott - nezastřihnul sem ani jednou.
MANHUNTT - dík za radu, no to sem si právě myslel, že je jedna kapilára na kostku málo, proto sem to od začátku pořešil tak, že sem zabodl kap. i mezi kostky skrátka jen do rohože, takže mam sice na každou kostku jednu, ale mezi kostkama veprostřed vraženou další tzn. pět kapilár na jednu rohož - tak uvidim...
Málo to není-jel sem na jednu kapiláru jak dlouho,ale je to lepší mít dvě na jednu kostku......už jenom pro to že když proplachuješ rohože,tak to máš jednou tak rychleji hotovo....
Máš to fakt pěkný, radost pohledět. Můžu se jenom zeptat na nějaký kvantitativní detaily - na jak velký to máš ploše a kolik tam máš kytek? Máš odtah z lampy a jak vysoko ji dáváš nad kytky? Můžou ty prostřední bejt krabatý, protože jsou spálený?
Díky a držím palce, těším se na finální vyhodnocení
Aaron - 12kytek tak 140 na 140cm....lampu zvedam tak aby nad kytkama bylo pod třicet(odtah od lampy nemam)...
a co se týče těch listů - jsou prostě jen světlejší KILL BILL pheno .kolem něj jsou kytky jako třeba NL až tmavě zelené...
Opět jsem zde s aktualizací fotek a vítám všechny příznivce kvalitního growingu !
PH 5,6-5,8
EC 2,5
Hnojiva jen 2,3.
Fotky jsou pořízeny z čtyřiatřicátého dne květu...
květiny začínají ukazovat svuj genetycký potenciál, tak to nebudu dlouho zdržovat a jdeme na to