Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,zajímalo by mě jestli se dává do skleněnky nákej filtr nebo sítko...Ještě jsem ze skleněnky nikdy nehulil...jen mi to připadá divný,že pokud se tam nedává žádnej filtr,tak tu trávu přeci musíte vdechovat ne ?
Ještě sem skleněnku s filtrem neviděl, pokaždý sou tak dobře provedený, že hrdlo pod kotlem je zůžený, tak že se nemusíš bát, že by si měl mít plnou pusu pálení. Jo a taky přece nebudeš do fájy ládovat úplně nadrcený hulení na prášek ne Loupneš šišku a jedeš
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Skleněnka s filtrem ty voe mazec co se tady člověk doví Prostě nabiješ matroš do té širší strany a pálíš....až se budeš chýlit ke konci tak tahej pomalu aby jsi nechytl kometu.. Bl.
hehe takze tady je to uz i kompletni navod na to jak hulit ne jen jak si to pestovat. Sklo muzu jen doporucit hulim pres neho nejcasteji a take nejradeji nebo si tak muzes nejlepe vychutnat chut a ucinek daneho vzorku.
Ty jo nevím jak vi ale někdo sí dává filtr do skla já bych řekl že to není zas tak na škodu... Jinak sítko je velmi dobrá vjec na dobrý skla za 10kč jsou na prd potřebujete nějakou z velkým kotlem... Já sítko používám protože kouřím šalvjej extrakty a ty jsou vjetšino najemno jinak by se to kouřit nedalo... Teď se mi rozbilo sklo co jsem měl asi půl roku byla fakt skvělá i sra--y z toho chutnali dobře...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
ja nejrasi hulim ze sklenenek co se prodavaj v trafice za 12 - 14 korun.sice se po prvnim padu vetsinou rozsypou ale brcko je z toho podle me nejlepsi.treba speka si davam jen s prateli,jinak jen sklo.
nono, mě taky neni úplně jasný jak se má skleněnka "správně" kouřit. Občas se mi stane, že tu paličku smáčknu moc, takže to v kotli tvoří hrudku, která hoří jenom po povrchu a uvnitř je nepoškozená
malda: no mě je jasný, že se to musí umět vychytat, paličku nesmáčkout ani málo ani moc, ale dost často se mi stane, že se toho prostě najim, proto skleněnky moc nekouřim
na tadyto ( kdyz neprohori spravne) mam tuzticku z ikey (kazdej urco ma par doma ) kdyz to spatne prohori tak lehce zmacknu tuztickou zbytek matrose do prostred a min prda z toho pak jeste vytahnu,vetsinou dva ..... ovsem o chuti uz nemuze byt rec...
jinak u nas prodavaj o 2 koruny draz (misto za 10,- za 12,-) sklo ktery je dvounasobne tlusty jako u tech tenouckejch normalnich a kotel ma 2x vetsi rozmer, myslim ze ta investice neni takovej rozdil ale v pohuleni nejvic,proto doporucuju poradne prohlizet...... a hlavne narozdil tam od ty normalni prezije i pad z vetsi vysky
ad popel do pusy : pozoruju to i u kamosu ze moc proste tahaj , ze skla dlooooooouhej pomalickej sluk jinak - a) prohori jen pulka a nazeres se b) shori celej a nazeres se pac dohori az na jazyku c) vdechnes matros aniz by ti zhorel( mega toy technique,ale uz sem taky videl na nejaky party ) . prostepomalej sluk a parrada
neni problem si dat pak 4-5 prdu z 1 skla ( jinak obcas taky radsi dam jednoho mocnyho nez vickrat hulit) a z toho 3 s dobrou chuti
foto ta trosicku jina sklenenka, pro porovnani ohen .... kolik delaj ty dve koruny na rozdilu
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
ze sklenenky hulim uz asi tri roky ... za tu dobu jsem jich pknej par vystridal od keramickych, drevenych az po ty sklenene .... a sklo je proste sklo, ze skla je poradne citit ten smak te travy a nic neujde na skodu ... naboreni taky neni zadna veda,ze zacatku jsem vzdycky naboril malo a ostatni mi za to nadavali takze ted tam cpu celkem velke mnozstvi, protoze tak aji tak se to vzdycky roztahne
Ze skleněnky musíš hulit hlavně pomalinku a v klidu. Ale pokud chceš, můžeš si tam dát sítko. Nejlepší je to z kohoutku co je třeba na záchodech někde, nebo se dá koupit v instalatérství (dneska už to tolik nefrčí, ale pamatuju si na základce, když nebyl ani jeden kohoutek ve škole se sýtkama ). Musíš pak z toho vystříhnout malé kolečko, to promáčknout a zasunout do kotliku. V tom kohoutku jich je asi pět na sobě...
no já tam třeba nervu tu paličku v kuse, ale třeba ji trošku "natrhnu" nebo prostě rozstřihnu na pár menších kousků a kouřím tak, že ke kotli přiblížím zapík a pomalu šlukuju, u kotle se udělá při nádechu podtlak a ten plamínek se pak stačí ke matroší, kterej se spaluje - takhle to udělám třeba 3-5x, podle toho kolik tam toho narvu...
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter nono, mě taky neni úplně jasný jak se má skleněnka "správně" kouřit. Občas se mi stane, že tu paličku smáčknu moc, takže to v kotli tvoří hrudku, která hoří jenom po povrchu a uvnitř je nepoškozená