Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim growers... nasel jsem na netu jednu hracku ktera otrhava listky z palic ... nemate nekdo tuseni na jakem principu to funguje je to docela mastne tak jsem si rikal ...spojme sili a pořešme nejakou inprovizaci , usetrime si praci s e strihanim listek po listku ....
Tak o vetsi blbosti jsem fakt neslysel. S tema listkama ti odejdou i zahnedly pestiky a mraky pryskyrice. Presne takovejhle vysavac bych fakt nebral. Ono totiz to snad ani nemuze fungovat. Kdo nekdy zkousel odtrhnout listek z palic jen tak rukou vi, ze je potreba nemala sila a stejne se odtrhne nekde v pulce listu a nikdy ne celej rapik u stonku.
Nevim o co go. Ja si rok co rok poustim stejny cd boba marleyho a nuzkama si to dam. Navic si delim ty "lepsi" horni listky do alkoholu a "horsi" do kose.
Zkratka nebrat, peace.
hej kemo kdyz se podivas na hlavni stranku grw tak tam mas odkaz na stahnuti videa z kannabis cupu , a tam je to ukazane jak stim tipek pracuje a teda musim rict ze je to fakt efektivni ... jinak boba marleyho posloucham tez
ne, svym vysavacem to neudelas. Je k tomu zapotrebi silnej vzduchovej proud v jednom malym miste, a zadnej dalsi vysavac k tomu nepotrebujes, ono to ma motor v sobe a ty listky ti litaj do ty zeleny krabice. A jak rika gambler, ohlodani neni idealni a prijdes o spoustu pryskyrice ale zase neprijdes, protoze ji z toho oskrabes jako hash a taky zustane v tech listech ze kterejch muzes udelat zase hash nebo nakou mnamku...
Vysoce výkonný ruční střihač Kermith, vysoce kvalitní střihací systém - 3000 otáček/minuta, téměř nehlučný, jednoduchá obsluha a údržba, schránka vyrobená z odolné a tvrzené oceli
tady to taky pouzivaj na 5:50 ..myslím že to může bejt dobra vychytávka...už vidím ten nástavec na normální vysavač s nějakým šnekem kterej bude otrhávat listy
můsí to bejt levnější...
no to ne .... ale jako vychytana vec to je .... myslim ze pri vetsi sklizni (outd) to usetri mnoho casu .... ale zase se pripravite o ten pozitek ... z toho proste to neni ono viz : gambler
Ja si rok co rok poustim stejny cd boba marleyho a nuzkama si to dam.
Pokud ste viděli Canabis Cup, kterej si můžete stáhnout na úvodní stránce groweru. tak tam to jeden týpek tím "otrhával" a šlo mu to na pohodu Doporučuju stáhnou t podívat
Ja myslim ze v tom videu z Cannabis Cupu je jenom frezka(uz je to dyl co jsem to videl).Frezka mi prijde jako mnohme vychytanejsi a uzitecnejsi vec nez tohle.Treba jak tam s tim ten typek na palici zakroutil listy k palicce.To by se dalo dobre vyuzit v idooru.Kdyz chcete mit svetlo az dole,tak jednoduse zkroutite listy a je po problemu(jenom jestli to ty listy moc neposkodi).Taky se s tim da strihat.Myslim ze system u tyhle hracky bude mnohem jdnodussi a takze by se to dalo nejak udelat. http://shop.growshop.cz/katalog/det...496ea92935eb529