Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tedy napadlo mě:
Ve volný chvíli si občas otevřu malování a občas sesmolim nějaký nákres věcí ve skříni, třeba co bych chtěl,nebo co mám,nebo prostě jen nějaký nápad nějakého boxu,ale proč toho nevyužít,někdo by třeba měl zrovna doma staré kamna,bojler,pračku,cokoliv a měl by k tomu nějaké věci a zrovna tenhle nákres by mu pomohl k tomu aby si utkvěl svou představu,tak tedy, posílejte kdo chcete,budu rád za všechny a ostatní jistě taky.
KUFR: tak nákres kufru je tak nějak spíše zatím orientační. ještě to chci poladit a nějak pořádně promyslet, je to hrubej nákres.
Kdyžtak házejte každej svoje nákresy do jednoho postu ať jich tu není zbytečně moc a bude to i přehlednější. Děkuji.
Zajímalo by mě , jestli máte někdo stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W , případně na jaký prostor ho používáte na 250w nebo 400w. Je tu někdo kdo tam má třeba 2* 250w ??????????????
Zrovna takovej thread sem hledal. Zrovna bastlim skříň 150w. DWC a potřebowal bych to trošku zkritizovat a poradit... jsem strašnej umělec,tak doufam,že z toho aspoň poznáte,jak a co by mělo chodit. Jde mi hlavně o to větrání... chci dát odtah ze stínítka alu-flex rourou a do ní nějakej silnější sunon. odtah ze skříně do boční stěny asi jakejkoliv průměrnej axiál. Na proudění stud. vzduchu pak větrák na klipsně 16v. myslíte,že je to šťastný řešení? uchladim to? není to blbě vyšpekulovaný? Až vyřešim větrání přidam další nákresy,ve kterých se zaměřim na vzduchování,odraz světla a spol.
No prostě vás tu budu otravovat úplně se všim,abych to měl do detailu ... stal se ze mě kultivační megaloman
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 06-10-2006 v 01:04 AM
fistekk
paradna inspiracia pre nas vsetkych mame nad cim rozmyslat
ja musim dostavat dom a jadna miestnost bude vyhradena a specialne upravena na nieco taketo
.........dobrej napad tyhlety nakresy......
..........hodinari mas to nice............................
..........nakres boxu,ve finale ovsem trochu jinak
nutno zvetsit na plnou velikost,jinak hrozi ztrata autenticity!
Matko291: Metalsodik se alr ptal jestli ma nekdo wing(a pouziva vybojky vic jak jednu) peace"...
Metalsodik: ja mam 600W jedenkrat pod wingem na plochu 120*120cm
a je to shining jaxvina...+ tepelny stit pod tim...
Takže po menší rozpravě s panem hodinářem a vlastní úvaze,do čeho chci vlastně jít( i když zklamu svého gurua ) jsem nákres finálně změnil. tohle je jenom rychloverze pro srovnání.... místo odtahu seshora stínidla jsem zvolil odtah ze strany pomocí alu. místo 4 řízků do hydra technikou H-scrogu jsem zwolil 6 řízků do hlíny a techniku Sog. přece jenom sem dost vypadl ze cviku a myslim,že tento způsob mi nejlépe pomůže se pomalu otrkat..
Tady postup,jak jsem postupoval při stavbě. Od ztlučení konstrukce až po srovnání hodnot.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 12-10-2006 v 12:39 PM
tak jsem se jednou nudil ve skole a splodil tohle...
trochu popisu k tomu:
1) ventilator na odtah z aluflex roury a na odtah z boxu
2) ventilator na ofuk kyticek
3) ventilator vhanici vzduch do stinitka
4) nahrada zvlhcovacky - nadoby s vodou a hadrem
pritah vzduchu je pasivni dirou ve spodu, mam na nem takovej kryt aby to tolik nesvitilo ven
Tak sem házim taky nákres mého boxíku(silně amatérský nákres)
Ale díky tomuhle řešení tam mam krásně regulovatelnou vlhkost a teplotu kolem 22°C, takže pohoda