Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jaká byla vaše první kytka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Jaká byla vaše první kytka
samec
samice
hermafroid
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
lada006
Stálý Člen

Karma uživatele lada006 - 22% Pěstitelská

Jaká byla vaše první kytka Příspěvek č. 1

Chtěl bych se vás zeptat jaká byla vaše první kytka ?
Moje první byla samice.

myslím pohlaví , a je to pro ty kteří sedily pěkně od začátku ze semene

Naposledy upravil lada006 29-09-2006 v 14:07 PM

Old Post 23-08-2006 v 14:43 PM
lada006 je offline   Profil uživatele lada006   Find more posts by lada006   Foto galerie člena lada006   Click here to Send lada006 a Private Message   Add lada006 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

lada006: imho. proc ne (tedy spíš proč by se to hodilo víc do outdoor) ? protoze vetsina lidi jede indoor z řízků a ze semínek na ven ... (bych řekl, že hlavně to bude asi finanční otázkou)

btw. to je vlastně můj případ...prvních několik kol byly řízky...pak tedy semena...sadil jsem 2, sklizel jsem 2 samice (ale to zas nebyla prvni kytiz )

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Naposledy upravil Co? 23-08-2006 v 18:30 PM

Old Post 23-08-2006 v 17:09 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Já měl poprvé nějaký noname , 6 kytek, 5 samic ( fakt) a 1 hermouš .
Jinak v anketě máš chybu, není hermafroid ale hermafrodit .

Old Post 23-08-2006 v 18:22 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Nechápu lidi, kt. vadí že lada006 založil tento threadr zrovna v indoor! Kdyby se jednalo o člověka s 10 kostkama a 500 příspěvkama, tak věřim, že dřžíte tlamy!

k otázce co mi prve vyrostlo - hermouš jak z učebnice

EDIT: Děkuji, že jste dostali rozum! /však vy víte kdo/

Naposledy upravil 23-08-2006 v 20:46 PM

Old Post 23-08-2006 v 19:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flí
Stálý Člen

Karma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ja myslim ze v ty ankete jeste chybi:nevim byl to takovej mrzak ze sem to nepoznal...
je to presne muj pripad.byla to asi metrova kytka pod zarovkou. kdyz mela 3cm vypadala jeste normalne a zdrave pak uz to bylo neco.
bylo mi 12

Old Post 23-08-2006 v 20:26 PM
Flí je offline   Profil uživatele Flí   Find more posts by Flí   Foto galerie člena Flí   Click here to Send Flí a Private Message   Add Flí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od mopslik

,,,, pokud pěstuješ indoor z řízků, tak dřž tlamu dvojnásob a nezásírej threadry!

neco proti pestovani z rizku??

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 23-08-2006 v 20:30 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ja mel svoji prvni kyticku samicku aji sem cucel bo to bylo spis stesti v nestesti jedno seminko, jedna samicka nahoda a radost v jednom ale taky me uplne zarazi a fascinuje jaky sem mel svuj prvni IN nato ze sem nemel uplne tak zarizenou laborator jak tady sleduju

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 23-08-2006 v 21:50 PM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

tak to nevim. bylo mi 15, pestoval jsem ji za oknem a to bylo v pohode. pak to matce zaclo bejt podezrely tak jsem ji vysadil ńa okraj lesa a jeste ve vegetacni fazi uschla pak jsem dlouho nepestoval a pri prvni sklizni jsem mel z 9ti kytek 2 samce, 7 samic. tepic

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 24-08-2006 v 09:59 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJpokrok
Stálý Člen

Karma uživatele DJpokrok - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdar no moje první kytky jsme měl na balkóně a byly 3 samice a 1 samec tak že pohoda mati to taky připadalo divné když pomalu začala miznou první a potom druhá.:c)) byly vysoké asi metr pade ale šišky byli nic mooc protože hnojení jsem ještě moc nepoužíval protože když jsme poprvé hnojil tak jsme jednu kytku uplně na mrtě spálil tak jsme to raši nezkoušel.ale jinak dobré pohuleníčko z mojich prvních holek. peace

Old Post 24-08-2006 v 10:46 AM
DJpokrok je offline   Profil uživatele DJpokrok   Find more posts by DJpokrok   Foto galerie člena DJpokrok   Click here to Send DJpokrok a Private Message   Add DJpokrok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Flí
ja myslim ze v ty ankete jeste chybi:nevim byl to takovej mrzak ze sem to nepoznal...

Jojo, přesně tahle kategorie tam chybí! Mě první kytky chcíply než začly kvíst, bylo mi tak 13...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 24-08-2006 v 11:25 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já sem v šestnácti zasadil svoji první kytku.....techniku, byl to samec, byl vysokej asi 50čísel a měl tři patra........Ale byl sem rád že sem vypěstil Konopí......

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 24-08-2006 v 13:43 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada006
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Až do včerejška to vypadalo na samici, ale dnes jsem si všiml že u dvou paliček se začaly tvořit nějáké malé bobule. Je vysokej 60 cm a kvete zatím 40 dní.

Old Post 25-08-2006 v 13:24 PM
lada006 je offline   Profil uživatele lada006   Find more posts by lada006   Foto galerie člena lada006   Click here to Send lada006 a Private Message   Add lada006 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Upozornění Hermafrodit Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od lada006
Až do včerejška to vypadalo na samici, ale dnes jsem si všiml že u dvou paliček se začaly tvořit nějáké malé bobule. Je vysokej 60 cm a kvete zatím 40 dní.

Máš hermouše , čti tady + tady...

Old Post 25-08-2006 v 14:23 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada006
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Reggaemanista: A co kdybych ty bobule odstřihával? Bude mít ten můj hermafrodit nižší obsah THC, dá se to hulit?

Naposledy upravil lada006 25-08-2006 v 14:48 PM

Old Post 25-08-2006 v 14:26 PM
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Hej povim ze se to hulit da, pac od kamose sem dostal nejakej matros a vydoloval sem z toho par seminek :-) no a byl to fklidu matros celkem ale taky netvrdim ze to je OK, proste nejlepsi je kdyz je pouz samica...

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 25-08-2006 v 15:09 PM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od lada006
Reggaemanista: A co kdybych ty bobule odstřihával? Bude mít ten můj hermafrodit nižší obsah THC, dá se to hulit?

Když budeš odtrhávat ty pylové váčky, ještě dříve než se rozevřou, tak budeš mít hulení bez jediného semínka...

Old Post 25-08-2006 v 17:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás