Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Světlo: Osram Son-T 250W + 20W ReptiGlo 8.0
Hnojiva: Základní sada AHáček + peroxid vodíku
Specialitky: GA-Sprey aplikován 25 den květu + posledních cca 10 dnů CO2 Tabs + 1 den napájení CO2 (z bomby dokud se neposr..lala) + elektřina (stres)
Genetics: Federation Romulan X Orange Crush X G13
Genotyp: mixed, indica/sativa, kytka má rozměry indiky, ale co masivnosti to je sativa
Doba květu: 55 až 60 dnů
Opar okolo boxu: když je teplota pod 26stC tak se to dá pěstovat v paneláku, ale nešahat na kytky...brání se a smrdí
Odér: Těžce ovocnej s narkotickým podtónem
foto1: ....a hurá pod sodík na 12/12 (předcházela zářivka 20/4)
foto2: den třetí
foto3: a za týden
foto4: taky asi týden
foto5: den desátý
foto6: den čtrnáctý
foto7: den čtrnáct a první zahnědlé blizničky
foto8: společné foto
foto9: den dvacet
ještě popis seřízení elektromozgu:
první analogové hodiny spínají světlo, uv-zářivku, ventilator (odvod tepla)...12/12
druhé analogové hodiny spínají ventilaci....1h pred začátkem dne a 4 hodiny po skonceni dne
digihodiny spínají čerpadla.....zalevám 1hod. 3x denně
to vše žere 355w
světlo.........................270w
uv-zarivka..................35w
čerpadlo.....................7w
ventilace.....................36w
elektrovýživa...............7w
a ještě pár....
a jestě 2 fotečky z 42 dne....tudíž 6 dnů před smrtí.....
a jedna mé elektrocentrály (watmetr,digihodiny na čerpadlo, analoghodiny na ventilaci,analoghodiny na světlo)
a ta soutěž?
tipuje kolik toho bude celkem ze všech čtyřech kytek....
to Co?: měl bych dotaz ohledně toho UV už jsem tady o tomhle typu slyšel a zajímalo by mě od kterého dne si tou trubicí na ně svítil a jak dlouho,slyšel jsem na to chválu,jak jsi s ním spokojenej ty?A jaký máš rozměr boxu?
Zdravíčko Co?,vypada to fajn i kdyz mozna by to chtelo vic vyuzit prostor a proto tipuju 77g i kdyz bych ti pral samo mnohem,mnohem vic!Ale urcite ti to vynahradi kvalitka!
Mej se a smej se!
Pekny Co? ! Taky bych si chtel tipnout, a proto bych te chtel pozadat, jestli bys nemohl zabrat jako celek... Nebo na fotce c. 16 (ta s 2 cigaretama) je to vsechno ?
mrakoplas: no to UVéčko když jsem si spočetl, tak má celkem 20w, z toho je 33%uva (k ničemu) a 8%uvb (účinné záření), tj. 1,8w žádaného záření...a k tomu to žere 35w...no nevim jestli se to vyplatí...příště bych do toho asi nešel, ale nechám ji tam...jinak je podélně (na straně) zavěšená a nejvíc svítí na ty přední dvě...
belladona: prostor 50x50x100cm...původně jsem plánoval 1 kytku....no ale nakonec mi bylo líto vyhodit ty zbylé 3 řízky.....navíc šli rovnou na květ.....takže zaplať pámbůhzato ....ale jak píšeš...doufám spíš ve vyjmečnou kvalitu než nějaký kila (což by bylo fantasticky )....no uvidime....proto to taky sejmu 48 den
havanajoe: nojo....to mi nejak uteklo že tam není celková fotoz.......doplním....
======= pro začátečníky ================
ještě nějaky info k živnému roztoku a zásobníku (mám pouze 8litrů)....
u předešlých pokusů jsem si spočetl, že nádherný EC a dostatečnou výživu pro 0,5kg kytku bude stačit 4-4,5l živného roztoku na 14 dnů...
protože tu mám ale 4 kytky, tak potřebuji 4x více živin, ale vejde se mi najednou 8litrů....tudíž živiny v roztoku dojdou o týden dříve...takže jsem na sedmi dnech a osmi litrech....
a ejhle...příznaky nějaké chyby ve výživě....tudíž 8litrů na 7 dnů je málo
===> takže jsem se opravdu přesvědčil, že prostě 4,5l je OK ale 4l je málo....
takže živného roztoku dávám 8l a měním každý 6 den...
příznaky chyby zmizeli (resp. jsem je otrhal a už se neukázali)....
co?-pokud chceš tak se koukni na tenhle trýd 5strana http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16804 ten taky používal Rapti glo 8,0 . A jinak neslyšel si o ReptiSun UV 2.0, 20 W ta prej má 3x více UVB záření, přesné hodnoty nevim ,ale pokud chceš seženu. jinak můj tip 50g
mrakoplas: nevim cim by me mel ten thread inspirovat....ale ty zarivky...leda tak reptisun uv 10.0 - tak ta má 10%uvb (ta moje 8%uvb) a reptisun je jeste o dvě kila dražší to si myslím, že nebude moje cesta chtělo by to nějaký alespoň 20w zdroj uvb