Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HNOJIVA+DOPLŇKY
------------------------
biobizz grow,bloom,topmax
b´cuzz květový stimulátor
cropmax
hycol-z
vermesfluid
magnéziová sůl
bi-algen
a málem bych zapomněla na jednu báječnou věc-SUPRESIVIT (jde o houbu trichodermu, aplikuje se to spolu se zálivkou a ona žije v symbióze s kořenama a pomáhá rostlině)
dodržování lunárního kalendáře
Hmm, ženská moc hezký, takovejhlech 24 kyti mit, to by nemuselo bejt vůbec špatny na 400w...K++ zasloužiš! kolikatej den hodlaš jednotlivy modely sklidit? Já jen, že bych se stavil Na co prosim tě používaš tu magneziovou sůl? kolik měřej kyti ted a kolik měřily, když si přepla? Taky planuju spíš hodně kytek v malejch kvetinačich než velky kvetinace a malo kytek...myslim, ze kvalitou i množstvím by to mohlo bejt o něco zajimavější... GL
No vypadá to pěkně, paliczky nafouknutý, barva taky vypadá zdravě.. no krása holčino máš můj reZpekt páč to vypadá luxusně. Staráš se o to sama nebo ti někdo pomáhá ?? No nádhera.. docela nestíhám, každopádně K+ slečno..
btw: i když mám svoji holčinu takk dyby měla takové grow skills, určitě bych ji uvítal
indický-konopí: chystám se to sklízet postupně, protože JH kvete +10týdnů tak to nechám 9týdnů, pak sklidim vršky u ww a pog a ještě tak 2týdny to tam spolu s tím hererem nechám a tý ww pak možná ještě trochu tmy, je to doporučovaný, tak uvidim
magnézium je složkou chlorofylu, takže na výživu, některý modely ho likvidujou hrozně moc, takže jim tim obohacuju zálivku. já sem koupila magnéziovou sůl do koupele (těžej to někde v rusku 2000m hluboko) na návodu se píše:"vodu z vany můžete směle používat na zalévání rostlin v bytě. budete mile překvapeni již po 2týdnech" neobsahuje totiž jen magnézium ale i sodík, bor, síru a vápník.
odhaduju že po přepnutí se vytáhly tak o 20cm na současných cca 55, jen ti hereři jako sativy rostou víc takže ty se vytáhly ještě tak o 10cm víc. no je to skoroklasický SOG jen jsem si dala víc práce s ohejbáním aby ta plocha byla úplně pokrytá.
jinak díky všem za Káčka za odměnu vám budu průběžně dělat chutě dalšíma fotkama
teď jsem se šla podívat na ten vermesfluid ale zjistila jsem že nemám vermesfluid ale BICOMP basic-vodní výluh vermikompostu, ale mělo by to být samé, jen koncentrace může být jiná. já ho aplikuju normálně zálivkou, postřiky téměř nepoužívám. Dávkování 2víčka do 1,5l vody a jen v růstové fázi. i když teď jsem přisypala pár lžic toho vermikompostu normálně ke kytkám tak jim to snad neublíží.
na fotkách je růstová fáze, nevím kolikátý den ale doba na růstu celkem 27dní od přesazení do hlíny
wildo ReZpEcKt je na me strane akorat bych se chtel zeptat z ceho si je jela jestli z rizku nebo ze seminek?ale spise bych rek ze z rizku jinak K+ PeAcE
já pěstuju out už hodně dlouho, tak 6let a in necelý 3roky ale předtim jsem se tomu tolik nevěnovala a taky neměla možnosti co mám teď (třeba vlastní bydlení).
skříňka už je pěkně stará, jsou to asi dřevotřískové desky sešroubované k sobě, původně to byla jedna skříň, pak se tam dala kovová konstrukce na rozdělení ve 2 a taky už se 2krát stěhovala, a už je pěkně děravá od různě přesunovanejch odtahů a různejch úchytů, takže jen čekám dokud se nerozpadne abych mohla pořídit novou tky je to pěkný monstrum, má přes 2m na vejšku tkže příště to bude rozhodně něco nenápadnějšího.
toho vermikompostu mám 60% v základnim substrátu (bylo toho tolik že jsem to musela míchat v kuchyni na podlaze, dost šílený), přisypala jsem jim jen tak na přilepšenou, ale pokud se ten tekutej má používat jen v růstové fázi, asi to nebude ideální.
všechno je to z řízků, konečně mám dobrou genetiku a to je základ všeho, takže doufám že už se to bude jen zlepšovat
ad vermes- Právě že je na období kdy ho použít tolik názorů že jsem se musel zeptat na další (každej doporučuje něco jinýho a dost lidí si protiřečí).
Takže jsem tim došel k názoru že na růst supr a na květ nic nezkazí (spíš naopak)...end
moc pěkné,nemám co dodat,jen že v mojí skřínce ted také roste 24květníků po 4l hlíny ,jen jiné modely a 600W,docela slušná náhodička ,přeji pěkné pokouření.....
tojo vypadá to tam pěkně temně ale tohle je zrovna kvalitou tý fotky-jde tam asi stín od otevřenejch dveří, jinak tam světlo je a ty rostliny jsou navíc při každý zálivce posunovaný a optimálně rozložený po prostoru. na týhle fotce je to vidět líp. je tam momentálně 8rostlin, 250W MH což není optimální, ale plánuju zredukovat počet a navíc z nich beru jen vrcholový výhonky takže to taková hrůza nebude.
horší je to právě s výškou, původně ta skříň byla jen na květ a byla tam spousta prostoru, ani nebyla potřeba cooltube protože se to vyvětralo, ale jak se to přepůlilo tak se musela cooltube udělat nahoře i dole a u matek začalo nekonečné ohýbání a tvarování, zapomeneš 3dny a můžeš jít řízkovat protože se tam nevejdou
jo a větrák, mám hrůzu že se zadře nebo tak něco, určitě to neni určený pro provoz vzhůru nohama taxem objednala za 250 klipsnovej, včera dorazil tak ho nainstaluju a budu mít klid
Me by zajimalo,proc je to zrovna tajemstvi holčičí skřiňky a ne treba wildiny he he.
Uz tu padla otazka - stavelas to sama?
Zadalsi by me zajimalo,proc nekoupis nejakou planta nebo agrovybojku a nesvitis s ni rust i kvet.Myslim,ze by to vyslo nastejno jako kdyz svitis s tou 250w mh a mozna by byly vysledky v rustu i lepsi.250 mh bych prdnul do matkarny.
No jinak michat substrat v byte na zemi je parada.Ja to micham ve vane a pohoda.Vana ma asi 200litru a to by ti melo stacit.Myslim,ze je to lepsi nez to michat v obyvaku na koberci he..
-Jeste bych se chtel zeptat,jestli jsi se nekdy setkala se zloutnutim v konecny fazi kvetu kdyz mas takhle pekne namichanej biosubstrat.