Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jistě jste si všimli, že se projednává novela trestního zákona.
V nové verzi, je zakotveno, že pěstování pro osobní potřebu bude pouze přestupkem. Pokud vám například odhalí pěstírnu se 3 kitickama, tak je to pouze přestupek (podobně jako chůze na červenou). Což je příjemná změna, proti současnému stavu, kdy je pěstování konopí v libovolném množství klasifikováno jako trestný čin za který můžete vyfasovat klidně 3roky. Novela má bohuzel platit až od roku 2007
Více o této novele zde: POZOR: Sněmovna bude projednávat...
Takže se vás ptám, co uděláte až novela výjde v platnost?
Výjdete z utajení?
Začnete groweřit? (nekteři se třeba zatím bojí)
Zvětšíte W pestírny?
Zrušíte na provoz nákladný indor a budete sázet na zahradu? (zvědaví sousede/duchodci už vás nemají proč udat)
Nebo nebudete dělat nic?
Na tu novelu jsem čekal už hoodně dlouho!
Já už tedka planuju, co udělám.
1)vybuduju malou skrinku, at mam neco v pokoji na divani.
2)ve skleniku zasadim 2/3 řízky nějaké značkové genetiky
no a asi za 0,5 roku začnu shanět osivo, nebo spíš řízky (vzhledem k tomu jak dlouho trvá sehnat kvalitni genetiku...)
Zatím jsem se bál pěstovat, nevím, jak bych to ve vězení rozchodil. Zatím zustanu u legal. psychotropnich rostlin, a 1.1 2007 do toho šlápnu!!!
Co budu delat-Budu slavit
Sice pestuju i ted, ale hned prvni dem vybehnu do terenu a zridim si tam naky hezky policko a uprostred si necham misto na lehatko a budu tam chodit relaxovat do ty nadherny vune, koukat jak kyticky rostou a zahulim si s kazdym kdo pride v miru,...
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Nechce to nějakej mod převézt na anketu? Jinak já jsem šťastnej, protože to je to, co by většině z nás mělo snad stčit. Je to něco, po čem pořád voláme a najednou z ničeho nic je to tady, přestože to někteří z nás nečekal ani za několik let, takže paráda
Dubinek :
Ja jsem tam puvodne anketu dat chtel, ale spouste lidi by nesedeli odpovedi.
Jestli jsis precetl nekolik predchozich odpovedi, tak by jsi zjistil ze kazdy ma jiny nazor.
Mozna by vsak stala za uvahu anketa:
Zrusite nebo omezite sve indor pestovani?
1)ano, zasadim ven
2)ne, indor je lepsi
3)neomezim, ale zasadim i ven
lakladno :
Nevim uz odkud to mam, jeste skusim pohledat, a jestli nic nenajdu, tak se ti hluboce omlouvam! A samozrej to upravim. Dal uz prosim jen pres PM, at se to tu nespini oftopicama
cosecha:
Víme, že to tady ješte neni, ale to nebyl ani snih a vesele se o tom debatovalo.
Napiš, co budeš dělat až to tak bude.
bratia cesi, radujte sa! aspon u vas to zacina vyzerat trocha k svetu! ja v CR zijem, ale nejako vyznamne sa nechystam zmenit technologiu. aspon trocha vyjdem z tiena....
na outdoor sa este nechystam, zase by mi to niekto uyebal...