Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sněmovna bude projednávat zákon, zda bude či NEBUDE trestné pěstovat si doma pro vlastní potřebu pár kytiček.
lidovci budou problémový, jak řekl správně moderátor
juchuchuu .. i když si pěstovat budem i bnez něj, je to příjemné sdělení.
Aspoň je vidět, jak jsou černoprdelníci mírumilovní, snášenliví a tolerantní a že to myslej dobře. Posledním důkazem budiž třeba víkendová demonstrace homosexuálů v Polsku...
obětuju perunovi aby se to povedlo... jestli jo tak MysteryBox se konečně rozsvítí
BTW pokud se povede, byl bych pro "společnou" oslavu ohňostrojem, bylo by zajímavé sledovat kolik growerů je ve vašem okolí... chce to ale se domluvit
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
jojo, link nebo další info by bodlo na stránkách PČR není nic k nalezení, jako vždycky když člověk něco potřebuje po stránkách oficiálních institucí
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
hele na netu jsem to horko těžko hledala a nenašla, v televizi moderátor co sleduje dění v Poslanecký sněmovně, říkal, že to mají na programu.
doufam že nebudou projednávat to, jestli to budou projednávat, to by mi jeblo.
tak a ted by me zajimalo, jestli jste si to nekdo precetl do konce a aspon neco z toho vite. ja z toho mam hlavu vybrakovanou, ze si snad pujdu dat fajfpauzu ... proc proste nenechaji lidi, at maj doma v truhlikach co chteji a nestaraj se o jiny veci, ktery by zasluhovaly pozornost ?
jako zajimavej paradox mi prijde to, ze si vlastne z nasich dani platime policii, ktera proti nam, vyrobcum drog bojuje, prestoze ji my sami svym chovanim pomahame rozkladat organizovanej zlocin.
Je tady někdo kdo zná další doplňky ,zajímá mně to množství větší než malé u outdoru , 1rostlina ,nebo váha ,nebo obshah thc, je to rozdíl má čtyřmetrová rostlinka může mít 400Gr ale mé kytky na pokusech zářivek tak odhaduju 50 Gr z 40kytek ,to by lidé okamžitě říkali ,zase
výrobce a díler. Dále jak to je s drzěním semen a řízku , je to někde řešeno ???? A co říkáte na svádění k výrobě a návodu pěstování a výrobě po internetu , s 100 a více příspěvky se nikdo už z toho nevykroutí....................... No celkem jsem zklamán a to není jisté že to ještě nevypustí ze zákona , to rozlišení drog. Určitě není důvod k velké radosti.
Jdu si udělat topinku z oleje v množství a síle větší než malé.
Naposledy upravil metalsodik 22-11-2005 v 17:13 PM
vypestuj hafo kytek
najmi nejlepsiho pravnika
vodstehuj se pryc
a kytky at zalejva babca
stejne te zavrou ked budou chtit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no a z toho co sem cetl, ze chtej pozmenit, vubec stastnej nejsem, jelikoz to nic neresi.
dalsi tuny textu. dalsi tuny textů. dalsi zakony joo...nic z toho
to si driv tu legalizaci pri schuzi snemovny, parlamentu, senatu a kdoviceho jeste,navrhnu sam
No tak jsem si to přečet, a myslím že kdyby to prošlo, tak je to napsaný, tak by to byla paráda....jen se mi moc nelíbí že tam zůstalo to tvrzení "množství větší než malé" viz např. "Kdo bez povolení pro vlastní potřebu pěstuje v množství větším než malém konopí, bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců, propadnutím věci nebo peněžitým trestem." ale je tam napsano že to bude stanovenoo nařízením vlády, tak jsem zvědavej co z nich vypadne.
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.