Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nebude se ti ta 6tikoule v tom stínítku ztrácet?Měl jsem něco podobnýho,teď tam mám jednoduchou vlaštovku a nemůžu si to vynachválit.
Na PoG jsem zvědavej
Ať se daří tobě i svěřenkyním .
cau
asi budu mit podobnej nazor jako kabutoa taky jde videt ze to svetlo ti vychazi hodnedo stran..coz je docela ztratove..ale jinak to vypada na krasny grow..jen tak dal..
co treba dat na ct jeste nejake stinidlo ktere by lepe usmernovalo svetlo?..
kabuto:jj aby jim nebyla zima
a jinak nad tim přemejšlim taky-dát to volně s obyč. stínidlem-ale myslíš,že v tom bude podstatnej rozdíl?pořád nevim jestli se do toho mám pustit-jestli se vyplatí to celý kuchat.
lucky:no do boků to svítí schválně aby to osvítilo celou plochu a to stínítko nad taky koumu
Rozdíl to bude,potřebuješ rozprostřít světlo o co největší intenzitě na pokud možno celou plochu(osvit kytek)
Tohle ti svítí hafo vprostřed a až zbytečně do stran na stěny.
Je jasný že pokud tam nedáš trubku tak se ti to bude hůř chladit,ten TD160,no uvidíš.
Já jsem skříň rozebral letos 3x kompletně a teď pojedu teprv 2. jízdu,ale trochu podumat nad stínítkem se vyplatí(světlo,větrání,vlkost a správný hnojky-best)
mám tu nový fotky z 25. dne květu......................td-čko 160 sem poslal zpět na výměnu za 250-tku(nechal sem se zvyklat od amálky),kterou mám na poště takže mám zatím trochu vyšší teplotu,ale jinak zatím bez problémů.zatim.M.
Zdarec...jo, to ses nechal od Amalky zviklat dobre, 250dina stoji za to. Mas to moc pekny, ale dost bush, nebal bych se to trochen prostipat od zbytecnejch listu a taky spodky oholit. Ono se to totiz dolu stejne poradne neprosviti, a misto tech malech chciplejch palicek co by se tam udelaly, budesh mit mohutnejsi ty nahore.
takže v neděli 29. nastal čas sklizně..........takže sem tak učinil ........no a jelikož se mi tím pádem uvolnil flek,zasadil sem novou posádku,který dopřeju nově koupený hnojiva BIO-BIZZ(grow,bloom,root,květ.stimul.),a začnu jim taky měřit a upravovat ph-koupil sem ADWA péhámetr..........tak sem zvědav jak se to na holkách projevý
ad fota:prvních 7- jsou focený cca 20dní před koncem
8.-9.- nová várka(nebula,beladona,bublegum)
10.-sklizeno
čus,no tak jack je v pohodě jen to chce k němu vybrat vhodný společnice,protože roste víc do vejšky a taky trochu dýl dozrává(místo nebuly co sem měl já by byl určitě lepší pwp,co se vzrůstu týče),...................no a co dál.....dobrej model,ale sou i lepší ...........měj se a ať ti to roste.M.
.....takže po zvážení sem byl trochu zpruzenej,páč sem očekával víc než 260g,ale budu doufat,že to bylo špatnejma řízkama.........no a dál bych představil holky po 20dnech růstu a 5 dní sou teď v květu,zatim vše bez problémů...........pokračování příště.M.