Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi vyrabim si skrin rozmery 56,5 x 70 cm rad prijmu veskere rady a nazory na tu konstrukci co sem zacal vyrabe delam ji druhym dnem takze jeste zdaleka neni hotova mam nejaky fotky.Ty pricky po stranach sou jako na posuvnej strop se zarivkou ale cim vic se na to divam tim vic se mi to zda neprakticky. inak ta barevnost tech desek neni umlsna e vyrabena jen z to ho co sem u babci nasel.
No tak fotecka tu neni, ale urcite ji dodas, co?
Jestli jsem pochopil, tak chces jet zarivku. No, nechci ti radit, ale radsi si kup sodik 70w a aby jsi z toho dostal co nejvic, tak by jsi mohl jet v-scrog, cimz by jsi zajistil, aby se strop nemusel posouvat. Nebo si kup aspon 150w ( na tvuj prostor klidne i 250w, zalezi kolik chces investovat) a jed scrog, ale tady uz budes muset mit lampu na posouvani, ale neni to zadny problem dat to na retizky. Zatim cest a postni obrazky.
no me to pekne stve obrazky mi tam nejdou dat nevis jak je tam mam dat ? a jinak ja se sodikem pocitam akorat sem se blbe vyjadril nevis kolik bych mohl dat za 250W a co je to ten v-strog pls diky
retizky mam v rezerve kdyz mi to s tim stropem nevyjde daj se pridelat vzdycky
Obrazek nesmi mit vetsi velikost nez 512Kb..Me sem nesly uploadovat obrazky ktery obsahovaly exif informace z fotaku...Jinak das edit/delete prispevku a tam zatrhnes modifikovat fotky no...