Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Cooltube a potíže!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Cooltube a potíže!! Příspěvek č. 1

Ahoj ahoj zdravím Grower

Koupil sem si Cooltube(125mm) a Mh 250w výbojku ,páč 400w zatím neudávím!!!!
S tím bych si poradil,jenže bych potřeboval poradit co s pachovým filtrem!!!!
Bude mi stačit odtah za skříně 250M3???Rozměry pěstebního prostůrku jsou(VxSxH)-(130x60x60)Myslím tím,že budu přes trubku odtahovat i vzduch z prostoru pod výbojkou!!!!
A aby sme se dostali kam potřebuji:"pacháč" mám dát před cooltube dovnitř nebo ven před skřím nakonec?????

Rady sem Prosím a děkuji

Smějte se na lidi okolo,uvidíte vrátí Vám to.Budou blbě koukat!!!

A nebo néé???

Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla!! A.J.C
(jenže zkuste se na ňu usmívati 18 hodinek)To chce kamarády

Old Post 26-09-2005 v 11:20 AM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Já myslím, že pacháč určitě koncový, už ho máš nebo budeš pořizovat-taky bych potřeboval, ale funglovku z growshopu nechci, kotel peněz

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 26-09-2005 v 11:40 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ješte jsem si vzpoměl Ty chceš mít odtah ze skříňe jen přes CT? Já mám odtah přes CT - EURO1 a ještě jeden ventilátor 150m3, a teplota je poměrně v poho

Kdo hulí ten umí

Old Post 26-09-2005 v 11:43 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Thcmh
aka to je pomerne v pohode teplota?

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 26-09-2005 v 12:08 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Papaito: pachovej filtr dej ven a k němu solo odtah. Stejně budeš mít hoňku to uchladit.Záleží na okolní teplotě a velikosti cimry.
Thcmh:http://www.mladypestitel.cz/ventilace.htm

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 26-09-2005 v 12:41 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hele to chceš jet pod mhčkem i květ? jinak pokud tam dáš silnej větrák tak to uchladí...pacháč na konec...jinak doporučil bych ti tam dát ještě jeden přítah...pak už to uchaldí určitě

to thcm: tak jak vůbec vdovky? jedou? mě se ted jedna na balkoně začíná příšerně cukrovat

Old Post 26-09-2005 v 12:54 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

loeX: zatím nebylo v pěstírně místo tak jsou pod zářivkama, ale už pujdou pod sodík
aenema: proč jsi mi dal takový odkaz? já mám vše OK to Papaíto má problém s teplotou.
matko291: 26-28 víc ne

Kdo hulí ten umí

Old Post 26-09-2005 v 15:23 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Papaíto - me se zda 250m3 na takovej prostor moc velkej hukot.V zadnym pripade tam neudrzis primerenou vlhkost.Takze bych ho dal na uzavrenej okruh cooltube a na odtah z pestirny ventilator s mensim vykonem a na nej nasadit pachac.
Dalsi varianta je odtah pres cooltube vsechno.Potom bych pachac namontoval pokavad ti to rozmery dovoli primo na cooltube.Pak by se ti mela daleko min zasirat prachem zevnitr.Pokavad ho namontujes az nakonec za cooltube tak se ti lampa bude silene zasirat.Na funkci pachace to nema vliv jestli bude in nebo out..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-09-2005 v 19:46 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od Thcmh
Já myslím, že pacháč určitě koncový, už ho máš nebo budeš pořizovat-taky bych potřeboval, ale funglovku z growshopu nechci, kotel peněz
Pochopil jsem z toho že sháníš levnější pach. filtr

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 27-09-2005 v 16:16 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

určitě sháním, ale levný myslis, že 1150Kč vyhodit za pacháč je v poho? podle mě je to zbytečný a vymyslím to tak, aby to bylo co nejlevnější

Kdo hulí ten umí

Old Post 27-09-2005 v 16:44 PM
Papaíto
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

to aenemaík za radu,ale všiml sis co jsem psal? větrák(250m3)odsaje 250 takovejch skříněk co mám já.Takže tam vůbec nepůjde o to,že bych to neuchladilo tak jak potřebuju

A nebo néé???

Old Post 28-09-2005 v 12:54 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

To Thcmh:

"určitě sháním, ale levný myslis, že 1150Kč vyhodit za pacháč je v poho? podle mě je to zbytečný a vymyslím to tak, aby to bylo co nejlevnější"

Myslím,že se šikovnýma ručkama se dá vyrobit kolem 500-,budeme to kolem půlky října s Krychličkou zkoušet,tak dám potom vědět,ale ten g-manův nebo carlosuv návod na pachový filtr je taky asi zhruba v téhle ceně myslím

To Jahudka:

250m3 na takovej prostor moc velkej hukot.V zadnym pripade tam neudrzis primerenou vlhkost..

No to je další problem!!Mám zvlhčovačku,ale mám pocit,že to bude okamžitě ten větrák nasávat out
Řekněme,že mám doma RK250m3 který jde podtočit až někde na 125-150m3(čili prakticky neslyšné) to by mělo na CT k udržení 25 stupňů stačit ne???

Mám tedy ještě Euro1,ale bude tenhle stačít na ten pachový filtr??Nebo je moc slabý???(to je jak ve školežáku Nováku ptej se celou větou

A nebo néé???

Old Post 28-09-2005 v 13:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-10-2007 - cool tube a pokrytí - 4 odpovědí
29-11-2005 - Cooltube!!!! - 13 odpovědí
29-06-2004 - CoolTube zadarmo - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás