Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
proste zatloukat ja o nicem newim...
pak proste to hrat na to ze sis myslel ze pro vlastni potrebu,dyz ti najdou prazdnou tak to hraj na to ze si tam pestujes bylinky,nemaj to jak dokazat...
a dyz uz ses hodne v haji tak si zahraj uplnyho debila
takhle bych to delal ja zatloukal a zatloukal....
ted chytly benga v Brne pestitele: mel tam 3 pul metrove kytky, indiky, vybavenou s klimatizaci---> to je samozrejmost , ale pridelaval si tim takze to na nej nekdo prasknul a hrozi mu 5 let.... chudak ale zavinil si to sam------> dealing
no s tím zapíráním...mě jednou chytli jak si ožralej nesu domů značku a já jim tvrdil že sem ji našel uprostřed silnice a nesu ji na policajtárnu no a začli do mě hustit..i celkem tvrdě tak sem jim řek že sem s tím chtěl poslilovat..no dostal sem 500 pokutu
švestky sou blbé, o tom nemůže nikdo pochybovat a proto si mislim, že pokud nejsi magor a nenavšíví tě denně doma 50 "kamarádů" tak je všechno ok a není co řešit, sice se něco vždicky může posrat, ale kšeftů si lidi HODŇE všímají...víc než jednoho neustále vyhulujícího klučinu nebo holčiny
hEh ,piatok 13steho co bolo pred nedavnom ,som behal s chalanmi pre modeli vse jak se patri ,a len tak zosrandy som si dal 2 pytle rakuskej sracky do ponozky ,a co se nestane hukacka a baaf ,prehliadka vsetky veci na kapotu atd ..trosku vystraseny aj s chalanmi sme im vsetko ukazali ..kontrolovali doklady ,do cigaret pozeral ,opasok ,skoro vsetko ,,iba na moju lavu ponozku zapomel ,a tak s panem bohem sem im povedal ..do pol hodiny som nakoniec nevedel v ktorej som dymenzii D ruLz viden CaP
jj to je pravda..to si mel stesti jako prase...no jo kdyz te berou benga tak nema cenu klast odpor nebo nejak kecat...visjak sou to smejdi(teda myslim ty nehuliče)...a navíc je pech ze maji pravo te prosacovat jen tak na ulici...proto je lepsi byt na verejnosti treba nekde v centru v klidu a potom se nekde vyblbnout..tot muj nazor.. jo jinka mam taky nervy bo par baraku vedle bydli mestak ktery je dobre hovado a vecne mi dava vystrahy za ruzne picovinky...no vzdycky mi jde mraz po zadech bo jezdi domu sluzebnim autem.a to je peklo kdyz jedou pred barakem benga a zastavi... a ja si pak z poza rohu vsimnu ze jen nekdo couva pres pulku cesty a oni cekaji...:-)mam toho doma MOC malo:-(a to by byl pech mit za takove nic pruser..:-(
posledni dobou se mi zda ze uz na to jak se rika lidove policajti serou...
nerikejte mi ze denne odpaluju brka pred kamerama a nigdo nic...
dyz sme byly jednou v zahradach v praze vodpalujem dalsi brk pred kamerama a v tu ranu kamosovi negdo zavola...
ze prej otec ze na nej cumi pres kameru tak at to tipame a mazem pryc