Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čestec lidi. Sorry že zase rozebírám něco co tu asi určitě bylo, ale brouzdal sem po groweru a vůbec sem nepochopil techniku taštipování FIM. Asi ty kytky budu chtít zaštípnout, takže ta FIM technika bude pro mě jasná volba.
Já nevim jestli sem to dobře pochopil tak sem to sem radši nakreslil jak to chápu a chtěl bych vědet jestli to chápu dobře.
1) Normální zaštipování
2) FIM technika
P.S. ty obrázky nejsou umělecký díla
nakreslil si krásnu kitičku:-)) na druhej fotke to je dobre znázornené,no je dôležité zasiahniť aj stonku,nie len tvoriace sa lístky,lebo potom vyrastú len odrezané lístky nie vetvičky.ale ako tu už niekto nedávno spomínal,myslím že majster sunihet:ide skôr o šťastie v presnosti zásahu:-))
jj tak tak de o to umeni se trefit a zasahnout wice pater ono w podstate w tech zarodkach listu nahore je par zarodku budoucich pater a gdyz trefis dwe wyrostou ctyry wyhonky tri sest dyz jen jedno patro tak dwa ale to je klasika ale chce se to casem "naucit" a s nakresama mas uplnou prawdu
hm ja se ted o to pokusil asi u 15ti kytek. tak u 4 zacali rust znova listy - tak sem to znova uriznul o kousicek niz. Sem dost zvedavy no...
Jinak myslite ze je lepsi to zastrihnout, kdyz to patro je uz vic narostle nebo kdyz sou ty listky jeste malicke?
Taky mě zajímá, jestli je lepší střihnout maličký chumílek listíků, nebo jít na jistotu u větších.Byla by větší pravděpodobnost úspěchu při jasnější situaci u větších chumlů?Nebo už to potom postrádá účinnost?
u vetsich chumlul jak to nazzyvas uz to podle me postrada ucinnost pac ty bunky so sou tam na deleni tech pater uz sou uplne jinde... proste zkouset kdyz mas malej shluk tak to parkrat zkusis a ono se to casem podari..
ty jo umis pocitat raz dwa tri patra plus slusne wyrostly listy cili ctyri tagze srihej !!!!! a doporucil bych teda esi mohu tak tu ruzici mensich listku ty co sou nahore weci bych este nechal ale jak chces