Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem zase jednou zhulil a premyslel co to vlastne schiza je,ale k zadnemu zaveru jsem se nedostal tak se ptam co si pod pojmem schiza predstavujete.
Nejspis od slova schizofrenie, tedy psychoza, rozpolceni osobnosti, dusevni nestabilita, zmatek, nebo tak neco. Slangove se taky pouziva pro vyjadreni lehkejch paranoidnich a jinejch neprijemnych stavu.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
hele fakt bud rad ze nevis co je schiza. Schiza v souvislosti s hulenim neni moc obvyklá ale když příde je to hnus. Já to několikrát zažila a je to nepěkný. Já sem celkové dost nevyrovnaná osobnost, takže mam s timhle občas problemy. Ale pěkný výtlemy stejně nad tema par hnusnejma zažitkama převažujou, takže se hulení fakt nevzdam.
No a co se teda dělo. Když sme dokouřili v pěti lidech 4 jointy skunků, z těch pěti lidí v půlce 2 odešli.(ja zustala)
No a pak sem byla hrozne zhulena. Sla sem po ulici a zjistila, ze se na me kazdej diva...pak sem mela fakt divný pocity, porad sem se nečeho bala. Kolem jezdili auta, co byly stejny jak mojí mamy, taty, strejdy a pod. Myslela sem ze se zblaznim, chodila sem po kraji chodníku a schovavala se do vchodů. Pak jeli kolem fizlové. To me dorazilo. Zalezla sem do takovýho dvorku a hodinu tam sedela, aby me nikdo nenasel. Děs. No a pak sem mela občas takový stavy, že třeba vypadam hrozně, že na mě kamoši civí, že smrdim a ostatní to ví a různě, to už sou psycha jinyho charakteru. Nikomu nepřeju. Ted se tomu zasměju, ale v ty chvili mi do smíchu nebylo, radši bych se propadla do země.
2Wendy:Máme přesně to samí, že na tebe každej kouká,smrdim....yes, je to tak, ale je to haluz....Nebo fakt nemůžu do autobusu...Každýho koho sem se na to ptala, tak řikal že nic podobnýho nemá(což si myslim že je nějakej hemz,nikdo nebude tak moc o.k.),což mě navádělo k tomu, že sem asi fakt už blázen,a chtěla sem se vysrat na ganju, no na všechno, a že začnu žít spořádanym životem....Ale koukam že sem našla spřízněnou duši,tak snad blázni nejsme, nebo sme vobě....
Jo schízu měl v životě asi každej... Ale popravdě, připadá mi že je to prostě fakt jen malou sebedůvěrou. Postupem času se v tom ale naučí každej chodit... Přece jen, kolikrát sem zmaštěnej jak sádlo a říkám si "no mě tak potkat někdo známej" a přitom na mě kámoš za pár dní vybalí "tys byl zhulenej ?" a já říkám že jako prase... Je to jen o té sebedůvěře... Holky, věř te si a kluci..dejte jim to anjevo a máme vyřešenej další problém..mazec
to Wendy: Tohle se mi taky asi pře 2 - 3 rokama stalo, je to hnus ale jak říkáš, dycky se tomu rád zasměju...
p.s. víte co je větší schíza ? že všichni kolem vás jsou zhulení a vy ne
To, o čem mluvíte není schíza (schizofrenie), ale stíha (stihomam) a též paranoia. Stíha od slova stíhat. Tedy neustálý pocit, že mě někdo stíhá, sleduje, podezřívá.
Asi to bude tou sebedůvěrou-ne že si nevěřim,ale příde člověk na kterýho nemam zrovna nej názor, vzpomínky, nebo mi prostě celkově nesedí,tak to mě úplně rozhodí z tý mí hladinky...Ale neberu to nějak vážně,už...A taky je mi to celkem jedno...A né že bych smrděla ,ale že ze sebe cejtim ganju, cigára,piko nebo sem se polila pivkem...Ale stavy v tu chvilku nijak příjemný..Ale je fajn to jít rozehrát na fotbálku,to mě probere,myslim....Jinak se mi teď voběsil známej ze Slanýho-ten měl paranoju(ale před nějakzm časem padnul na špatný lidi, a začal foukat techo-byl na léčení, každej mu to rozmlouval...Nic).Když sem s nim aasi tak před 2 tejdnama mluvila,tak už byl fakt špatnej-rozklepanej,bílej a že ho někdo sleduje, že nespí-noční můry,chodil jenom na málo frekventovaný místa,nedůvěřivej, tajný agenti,fakt už blázen...Ale řekla bych že to pro něj bylo určitym způsobem vysvobození, ale tohle si fakt nemusel ....Jinak PEACE S TEBOU JIŘIKU....
NEvim jak sou na tom ostatni ale po papiru vzdycky dostanu strasnou schizu ze se z toho stavu nikdy nevratim a nevim co mam delat prozivam stav podobny bad tripu sem celej spocenej srdce busi jaxvine a v hlave uplny psycho . Cim to muze bejt? Docela bych se chtel techto pocitu zbavit
"Jehlou žílu kuchnu, potom zmáčknu buchnu, začla mi nová éra, evrydej dva gramy héra"
Nejvetsi schizu sem mel kdyz sme dali husty mliko a kazdej kdo ho pil zacal jeden po druhym blejt, ne ze by bylo spatny, byl sem jaxvine, blejt se mi moc nechtelo, ale kdyz me kamik malem ohodil tak sem to uz nevydrzel . Jak sem to ale pustil ven tak schiza byla pryc a pak uz jenom vklidu mlikovej stav .
Včera sem byla u kámoše,a tam sem si udělala hustou schízu-pak i jemu...Sem se zapřemejšlela nad tim, že vlastně MUSIM umřít, netušim kdy, kde a hlavně jak!!!Že se to nedá nijak odálit, zastavit,a že to prostě MUSÍ přijít..Dneska mi to tak strašný nepříde, ale včera se mi chtělo skoro aj brečet:-)!!Ale pak mě uklidnil, že aý budu umírat, tak ve mně bude tolik adrenalínu, že to ani nebudu cejtit...Blázen....Fakt jak sem se nad tim zadumala, no šílenost, ale jak na něm bylo vidiět, jak se konečně nad něčim zapřemejšlel,a jak mu taky běhal mráz po zádech, a zrovna do smíchu mu nebylo....FUJ
bavim se tu
Ne ze bych nikdy nestihoval. Kdysi se stavalo docela casto, ale naposled to bylo nazacatku podzimu po jednom vazne libovym mliku..+-6 hodin rause v klidu, ale PAK! Asi o pulnoci lezime s kamosem u nas na zahrade, on total vytuhlej, ja znicehonic zaslechnu naky zvuky z dalky a uz to jede No kamika sem budil snad 10minut a to sem si rikal ze dyz to nedam tak vazne chcipnu On pak chudak spal v parku na lavce protoze nebyl stavu dojit domu ... no skratka libovy mliko ;D
Ale treba prvni rok-dva co sem hulil sem nerad chodil do mesta apod. , ale cosi se zlomilo a tet vazne rad jezdim i busem a tlemim se na lidi, s kamosema si nekdy navzajem umele vyvolavame stihy, ale tomu se clovek po chvili akorat zasmeje...
Ja to mam opacne. Na zacatku jsem mezi lidi chodil. Ted uz se jim zhuleny vyhybam. Clovek musi resit prilis mnoho veci a prilis mnoho nahod muze do prubehu vyletu zasahnout a tak. Chci mit kontrolu v dobe kdy nejsem schopen resit slozitejsi situace.