Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minuly rok mel smele zacatky (fialky, holandsky neznamy, swiss out - extra zdrave kytky) a smutny konec (corka, strata genetiky), takze letos zacinam v podstate od piky s mixem ca 30 neznamych seminek...nechavam se prekvapit
Pro zacatek dve zdanlive stejna makra pro poteseni oka....
zepar detailu:
zatim rostou v kelimcich od jogurtu a standartnim zahr. substratu
executor: no hele uvazoval sem ze budu postovat pravidelne, ale
a) maly kytky si kazdej predstavime, ty moje se zatim zasadne nelisi
b) dve maj asi 10 cisel, zbytek sou takovy mrdky az se to poradne rozjede tak si zas strihnu nejaky slusnejsi zabery
moje kyticky vypadaji naprosto stejne. Mam to v truhlicich a ve dvou malych kvetinacich. Zhruba deset kousku u okna o zbytku nemluvim..je toho moc....Vsechny tyhle kytky vypadaji naprosto stejne takze jsem jeste ani ja neudelal uvodni foto
Millanm: olympus c4000zoom (4mpix, 2.8 sklo ), dosvecoval sem si zleva bodovkou, zprava de denni svetlo, jinak clona byla nekde kolem 5.6 - 7, vzdal mezi spickou skla a kytkou tak 2cm...samozrejme stativ, mezi fotkama je rozpeti nekolik hodin...
Hollister: zatim na terase, jedna nejprubojnesi presazena do terakoty. stejne natvrdo ven pudou max 3 a budou v plastovejch cernejch kyblech minulej rok mi to nedelalo sebemensi problem, prze k tomu aby se ti uvarily koreny nepotrebujes jenom "plastovej tmavej"
kytky nerostou uplne idealne, protoze jako obvykle se v kelimcich nepohybuju v idealnich hodnotach pH, ale to se spravi s novym substratem jakmile budou hodny presazeni do ty doby skusim aspon potesit vase oko
Takže tu máme další z řady fragmentů mé zelené reality, tentokrát spojený s dotázkem.
Kytiz na obrázku maj tak +- 3cm, raší jim třetí patro, sou 24/0 na jižní terase v kelímcích (zahr. substrát rašelina soběslav + písek 2:1 - lepší by bylo 1:1, možná 1:2, protože potvory děsně dlouho vysychaj). Obden dostávaj 0.3 bi algeen postřikem, zálivka zhruba co tři dny etc...
Každopádně zajímalo by mě jestli to zbarvení na novejch lístcích je reakcí na nízký teploty v noci.... ?
nízké teploty v noci určitě nejsou dobré,můžou pozastavit růst nebo ho zpomalit,ale myslim si že tohle nejsou známky nízkých teplot....jinak to máš docela pěkný,akorát ti to nechce nějak růst, aty +-3cm je nějak málo........zkus to šoupnot pod spořivku.........K4YOU za fotky a snahu
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Na WS a Afghanovi mi sli do fialova i palice kdyz se zacalo na podzim v ochlazovat, takze bych to na zimu klidne videl
To, ze rostou pomalu bych nevidel jako vazny problem,,, psal si 3cm 3 patra,, to neni spatny ,,,
Pockej za tejden, 14 dni jak vyleti
jo tak to jak je máš fialový je 100% zimou a ničím jiným....důvod mého názoru? mám na poli kytky co přešli teploty kolem nuly...sou stejně fialový...a za oknem mám naprosto stejnem model, stejná doba zasazení. no prostě všechno stejný až na tu teplotu a kytky za oknem fialový vůbec nejsou...