Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Thak men jednoznačne zmenila pohald na svet a na ludi co mam okolo seba vela ludi sa ukazalo akí su v skutočností...kto je aký kkt a podobne veci...taktiez mi dala nezabudnutelne zazitky a pocity na ktoré budem spominat len a len v dobrom...no taktiez mi pripravila Boh vie o kolko casu hladaním rozných veci ktoré som nekam zalozil ale moja kratkodoba pamät si to bohužial nepamätala....este teraz mam niekde v dome zopár gramov ale tie rafinované skrise v stave zhulenosti su proste nevýpatratelné...
Takze co mi dala? Asi to tu uz vsetci dobre rozpitvali
A co mi vzala? Musim sa priznat, ze trochu z tej pamati, ale to sa po case vynori a este sa mi nestalo, ze by som zzabudol na nejaku dolezitu vec(fakt dolezitu).
A este nieco, ale to mi nevzala, ale mi to ani neulahcila.....proste sa to nezmenilo, ale chcem to tu niejako vyjadrit Dokazem sa s babami bavit uplne v pohode, ci som zhuleny alebo nie, ale iba ako kamarat.... Aj ked sa uz niejakymi cestami dozviem ze niektora baba po mne ide abo tak, tak aj tak sa s nou nedokazem bavit o vaznejsich tema alebo naviazat niejaky vztah.......POMOZTE MI ludkovia, ako prekonat tu barieru nedokazania vyjadrit svoje city zenam???? Proste mi to nejde aj ked citim k tej urcitej osobe fakt trochu iny(vaznejsi) cit ako ku ostatnym, stale nedokazem nic vyjadrit na vonok a to ani cez ine osoby, kt. by mi to chceli ulahcit(to mozno preto, ze mam vsugerovane ze takym dohadzovacim sposobom nemoze vzniknut super vztah na este najsupernejsom zaklade )
jude:
Tak zkus jakousi hru. Zkus to prostě nebrat tak vážně a udělat si z toho trošku prdel. Když to nepřeženeš s nějakým hóóódně drsným humorem, tak se snad nic hroznýho nestane.. No a pokud se situace bude vyvíjet slibně, tak můžeš plynule přejít do dalšího levelu..
mě dala to nejdůležitější...VIZI.
Vizi toho, jak mám žít. Dala mi pochopení toho, že jsem jedinečnej (stejně tak jako každá jiná lidská bytost). Že nejsem shoda náhod a nejsem předurčenej k obyčejnýmu životu (pokud si jej nevyberu). A hlavně mě naučila toleranci vůči názorům ostaních.
Co mi dala ganja?? Tak predevsim mou milovanou polvicku protoze s tim jaky jsem byl nez jsem zacal kourit tenhle vselek bych ji neziskal ani neudrzel. Taky mi otevrela oci.Diky ni rychle prokouknu kdo to mysli uprimne a kdo je jen pozer. A vzala? Vzala mi deprese,stresy vzala mi chut se zabit a to vse nahradila laskou ktehle planete a zivotu. Takze vzala jen to spatne a dala to dobre......
Osobne si ale mylsim ze je to jen na nas co si z ni vezmeme a co ji na oplatku za to dame
Původní příspěvek od L@dES3K Marihuana je svatá rostlina, která vám pomůže najít pravdu.......samozřejme ne každý tu pravdu najde a ne každý tu pravdu hledá.
A aj ked ju najde, nie kazdy si ju chce pripustit, ze prave to je pravda.