Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co na to řikate mate s tim nekdo nejake zkušenosti hledal jsem a nic nenasel proto zakladam threat jestli to tu uz je jen reknete smazu to...No ale problem mi dela to zalevani pokud nebide pravidelne prset cos asi nebude mate nejakej napad jak to vyresit?
hele to uz tady nekdo jel, tusim langos, dokonce si na to vyrobil samozavlazovaci system (ale daji se tu na g najit i lepsi). ale myslim ze je to blbost, podminky sou sice idealni (slunicko) ale parkrat za rok tam nekdo stejne vyleze kvuli kontrole/udrzbe a vyhodi ti to, taky bys to tam mohl mit 5 mesicu a starat se o to jak k*k*t a pak smitec (to byl myslim zrovna langosuv pripad). radsi to dej do prirody
jo na střechách je docela provoz..... antény, zatejkání a opravy, lidi co dělaji tykový ty WI-FI internety, pravidelná udržba.... střecha neni bezpečná....
Bacha na panelaky. Bud ti to uvidi z vrtulniku a bude pruser, nebo to uvidi nekdo z okolnich panelaku a bude taky pruser, nebo ti tam vyleze nekdo namontovat wifinu, odnese to i s kyblem a bude naser. =o)
Taky jsem o tom premyslel, ale je to riskantni asi jako mit kytku v prizemi za oknem.
Mozna by sis moh kousek strechy pronajmout a postavit tam sklenik, ale do toho by ti zase cumel kazdej nouma co by se vydrapal na strechu. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Haha no vo strese sem s kamosem uvazovali je to mazec napad a taky to zkusime vykutit, protoze nejlepsi je mit klic od strojovny lidi a pak se dostanete na strechu raz dva horsi je to s tim aby to tam nekdo neuvidel treba nejaci delnici nebo tak az bude tepleji tak tam hodim jednu kyti a pak hodim fotaa )
pa6i: ... To me taky napdlo, dat to na strechu nejakyho opustenyho domu nekde za mestem. Ale i tam hrozi, ze to nekdo uvidi z vrtulniku a jeste ke vsemu by bylo napadny, kdyby tam videli tebe. Na strese panelaku je to klidek ale na strese opusteny tovarny/teplarny/cehokoliv, te budou mit automaticky za zlodeje. Ale zase by mohlo bejt dobrodruzstvi se tam nenapadne plizit. =o) Ale davat si to obden, to by asi omrzelo =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Zdar,přikláním se k těm co píšou,že střecha je blbost.Dělal jsem na střechách jako izoš/pokrývač a je tam provoz jak sviň,mimo jiné pokud to není nejvyšší barák v okolí tak tam stejně půjde vidět z okolních střech(stačí aby dělali na vedlejším baráku a je po p...).Jestli nemá ta střecha novější druh lepenky s posypem,tak tam bude přez léto stejně moc hic a smrad(takový ten terový),takže za zkoušku nic nedáš akurát čas,úsilí,prachy a nervy(v případě,že to objeví nějaký šťoura a bude se pídit po tom,kdo to tam dal,nebo to rovnou oznámí na pčr).Myslím si,že existují i výhodnější alternativy.
Nesazel bych tam a to ani na tech rantlech ktery jsou pod strechou.Plno lidi si mysli ze to tam je dobre schovany,ale to je mylka.Sam jsem tam nasel plno kybliku s travou a samozrejme jsem vzdycky nejakou tu paldu utal na ochutnavku..Takze muj nazor je,ze je to blbost a radsi bych pestoval jinde..