Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele DULE to ji mas jenom vtech rockwool kostickach? A zalejvas vodou a rosis supervitem? Zadny ziviny v roztoku? ( nepr neco na hydrophonii??? )
JInak celkem dobrej napad...
PLEASE neurobil by mi niekto priesadu Salvie. Internetove obchody ktore ju predavaju su zavrete a budu ju predavat az na jar. Najlepsie zo Slvenska. Ja som zo ZH. PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE
DUL: tak jak ji prospiva ten RW substratek? Moje salvej se zlomila (usekla), takze ted delam rizky - dneska sem byl pro RW drt (bohuzel nemeli) a substrat planuju RW drt + trochu perlitu + kokos vlakno. Co ty na to?
Jý bych to krystalonem vubec nehnoojil, nepride mi to jako dobry napad, je to strasna chemie a navic nevim jaky to bude s hnojenim ve vode... Takze muj nazor zni - krystalon ne... Radsi skus neco jineho, treba nejaky bio, neco od hesi, mam TNT a sem stim spokojenej, vyhralo to cannabis cup...
krystalon je podle me vubec posrany hnojivo... Hnojil bych to jenom Bio...
Prece jenom je to Salvej a dopovat ji nejakejma strackama... Nebo skus neco na Hydro, ale to je taky chemka...