Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je mi 24 coz je v ocich vetsiny z vas uz katastrofa
moc dobre si pamatuju jak mi bylo tak 16 a pul a osmnacte narozeniny byly az za sto let a pak jsem se jednoho obycejneho rana probudil a doslo mi ze uz mam ty dulezite narozky a co se stalo? PRD
vek fakt neni dulezity
dneska uz si taky nedovedu predstavit jak jsem mohl hulit driv nez mi bylo 17 ale mohl a docela dobre
v sestnacti je kazdej mistr sveta
hmmm..tak třeba mě je 18 (aspoň mám ten dojem...) a myslím že hodně lidí kouří (jako normální cigarety) před 18 lety a s "trávou" je to stejný, jelikož je to postavený mimo zíkon. Tak věková hranice není omezená a je to jen vo tom že od 18 sme jakože "free". Takže bych to neodsuzoval. a kolik z vás kouřilo už před 18 ? a určitě to nebylo 2 - 3 měsíce....
Chell-jo holt bohuzel neni kazdej dokonalej jako nekteri
Hugila-ty si vostrak,jeste ze mi neni pod 18-bych se asi zacal bat sem chodit-ach jo
Vy ste holt vostry stary groweri se zkusenostma ktery davaj pravo moralizovat+nadavat lidem pod 18 do dementu
taky mi osobne po zkusenosti nerijde v poho zacinat konzumovat
nebo pestovat(no kdyby to bylo jen to pesteni bez konzumace tak ok)
v mladistvem veku,sam sem zacal hulit fest v 18 taky to nejak vyslo
a pestovat az o 5 let pozdeji ale nevidim duvod nekomu kvuli veku nadavat do dementu-jo timhle stylem to tu urcite zmenite