Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechces napsat jak postupujes? a treba hodit naky fotky?
ja mam ted svy prvni kyti, roste mi prvni patro ale nemuzu si dovolit skrin a bohuzel okna mame na sever. takze by me zajimalo jak rostou kytky co nemaj uplne idealni podminky (skrin, spousta svetla, nekdy hydro...)
Hle muzete mi nekdo poradit ??? : Mam 3 Kytky jedna meri asi uz 30 cm, takze uz je zarostla no vecer sem ji zalil a dal na slunicko poprvni na skouzku je totiz indoor no a jeden listecek ma takovou hnedou skvrnu jako kyby to bylo uplne uschli, no a ta druha meri asi 25 je velka ale ma teprve 4 patro a dneska jsem ji dal na slunce a ma taky takovi bilo-hnedy skvrny a listky jsou uplne ohli, no a ta posledni ma dolejsi listky i delozni uplne do bila povrch listku je takovej bilej (tak jako karamel) cim to muze byt ze je moc zalivam nebo ze mam treba moc blisko lampu pordatte please zatim cu ^^
Jo dik...ale jedno sem tam nenasel muzes mir prosimte rict (jak poznam ze mam ostrihat listy, nebo je jedno kdy ?? nestane se nic s kytkou ?) e kde to mam ustrihnout i svetvickou nebo jenom list ? a vetvicku nechat ^!
suker: mezi kytkama mala zluta? Pokud to neni zapomenuty seminko, tak je to nejakej plevel. Z nekvalitnich substratu bezne klicej veci co tam nemaj co delat
Lidicky mam problem s klicenim!! Zvolil sem postupkliceni ze nejdriv na 24h do vody a pak do papirovejch kapesniku ale uz je tam mam 4dny a furt nic!!! Prej maj bejt nakliceny za den max. dva ale nevim nevim!!! Lidi pomoc!
Real-Shit: hledej.
I když stručně bych ti poradit mohl. Semínka dej do misky s odstátou vodou, papír není ani moc nutný a dbej, aby obsah misky ani jednou jedinkrát nevyschl. Semena by měla do dvou dnů začít vystrkovat klíček. V tom okamžiku je opatrně přenes do hlíny.
Jestliže ti semena nic nedělají, tak jsi je buď nechal vyschnout, nebo už byla stará a jejich klíčivost slabá.
Teplota, pH vody, trpelivost. Nektera seminka mohou klicit az treba za tyden. Nepanikar, cekej. Taky se mi osvedcila teplota kolem 30 stupnu (Na monitoru)