Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
znám ženskou které je přes padesát a už dost dloho hulí ganju a hash ale hash nejvíc, je docela v pohodě, ale samozřejmě je kapku "jiná" (rozuměj pěkně vyhrabaná). Mě je 25 hulím velmi často a občas mám pocit, že už ani nevím kolik mi je let . Nezáleží tedy na věku ale na všem dohromady. Ale na groweru budou asi hlavně mladší než padesát let, protože jde o to kdo chodí na net, nebo ho má doma a kdo chodí na grower.
člověče jsi jen obyčejnej magor. Rozhodně i já tě dám do svého ignorelistu. Doufám že jsi jen hloupý žvatlal, co chce být zajímavý a obletovaný, protože pokud by byla pravda to co jsi tu psal, byl bych první, kdo by ti ta políčka rozjezdil autem. Nebo to rozdal normálním kuřákům. Já nikdy!! neprodal a nikdy!! nekoupil a jsem tak spokojený. Maximálně dělám change s kámošama. Tak se buď seber a přestaň si hrát s ohněm (dřív nebo později tě někdo práskne, nebo to praskne) a nebo si nevymýšlej historky.
Původní příspěvek od g420 Mě věk vždy jen mate, jde vážně o vyspělost.
Co se týče mne, vždycky jsem si myslel že už jsem dospělý (tak v 15, 17, 21) ale vzdycky kdyz se podivam z5, vidim ze jsem jeste porad batole jen s trochu vetsim rozhledem kolem...
a to jsem tu dnes presne 26 let a porad stejny pocit...
vim, ze toho jeste vlastne moc nevim
2 g420:
to je nejhezci nazor, jaky jsem v tomhle threedu cetl. Plne se s nim ztotoznuji.
Fúúú tak patrím k tým 12-tim najstarším.... Ale ja som začal huliť keď som mal 30.... dnes začínajú okolo 15.... to znamená..... že mám 25 (huličských) rokov...
Vosumnáct, ale chovam se tak na 10 , myslí mi to tak na 5, utrácim tak na 45 , cíg za den vykouřim tak jako 60át 30tiletejch a kapesný mam tak jako vosumnáctiletej