Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
W. Buroughs rozebírá ve své knize Feťák (sqvělé) rozebírá právě řízení auta pod vlivem marihuany. Píše, že řízení auta zhulenej prakticky není možný. Je to kvůli zkreslenýmu vnímání času, pokud člověk špatně vnímá čas, nemůže logicky ani správně odhadovat rychlost, protože rychlost= čas x dráha.
Nevím , jaký měli modely v americe ve 40.letech (nebo 50?), ale já sem zhulenej řídil, což je pikantní vzhledem k tomu, že nemám řidičák. Byla to pěkná jízda- jel jsem plynule pomalu a vychutnával sem si točení volantem atd.
Mno jak kdy, ale vetsinou nerad...zrovna kdyz jsme jeli na Invex tak cestou tam jsem se zastavil u kamose...dali jsme takovyho laxniho spicka a pokracovali jsme dalsich 100 km...mno a tak si jedem...uzivame si to...trosku jsem se rozhlidl po ty nasi krasny zemicce a malem to nestacil ubrzdit (zacala se delat kolona a vsichni bilkali a zpomalovali...jen my ne...)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Ridit zhuleny je nejvetsi pohodicka. Ja jezdim z ruznych akci autem uplne skal a pohoda. Mne to nejak moc velke problemy nedela.... nevim jak ostanim. Znam par lidi kteri nehuli jak jedou ale to jsou vyjimky... :-)
jako jezdim zmaštěnej, ale dělám to strašně nerad... myslim si že to zvládnu - to jo, ale kdyby pak byl průser (přejetá důchodkyně, děcko a pod.) , tak bych si to moc vyčítal - stát se to může komukoli v jakymkoli stavu.... tak si zase zvykám na socku - ono je to i levnější ale trochu se to neslučuje s mojí sociální paranoiou...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 Dude: naproti tomu teď mi to trvalo víc než dvě a půl hodiny. Hmm, zajímavý
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Kura dneska to tu je nějaký pobouchaný, furt samý erory a cannoty fajndy, fuck na to.
Se divim že mi to vůbec tohle zwobrazilo
Původní příspěvek od deno jako jezdim zmaštěnej, ale dělám to strašně nerad... myslim si že to zvládnu - to jo, ale kdyby pak byl průser (přejetá důchodkyně, děcko a pod.) , tak bych si to moc vyčítal - stát se to může komukoli v jakymkoli stavu.... tak si zase zvykám na socku - ono je to i levnější ale trochu se to neslučuje s mojí sociální paranoiou...
Jezdíš dobře kámo ale dyby si byl střízlivej tak s tebou nikam nejeduu :))))) lol znáš mě
Mno vřele doporučuji se zhulit na kashi a pak bejt na místě spolujezdce, samozřejmě podmíněno tím, že máte dobrýho šoféra, pak to je masírka jaxvině, samo sem takchy už řídil zhulenej, ale dycky pomajinku a bezpečně, aspoň myslüm, jinak to neschvaluju, ale gdyž to jináč nende???Každopádly lepčí než chlast!!!..))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
Já jezdim sice jenom něco pře půl roku, ale hulit sem začal za volantem docela brzo, měl sem taky pár chvilek kdy rozhodovaly desetiny vteřin, ale když už do auta lezu na šrot tak si na tohle musím dát bacha.