Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, jen by mě zajímal, když tady pročítám, co každej pěstuje, kde se to shání, ponevadž nevím, kde mám třeba sehnat GWS, G13, S.A.G.E. a ještě další supr modýlky...děkuji za info
Kdyz chces dobrý modely tak já verim prevazne rízkum...... a jeste mi rekni jak by sis predstavoval to rozdeleni ze by byl grower zvlast pro prazaky a zvlazd pro brnáky? nebo by mnel kazdej zapsany za nickem Kraj jako na SPZ?(nechci na nic a na nikoho narazet) Kazdej kdo prodava rizky ma v threedu napsany od kud je.... nekdo to má rovnou napsany v mene Topicu.... ale to uz sis urcite vsiml ne?(prominte za diakritycké chyby písu z anglicky nastavené klávesnice )
Jako já o pjestování nic neříkal oboje je těšky. Jen že se mi zdá že je jednoduší párkrát kliknout na net a objednat semínka neš někde shánět řízky těch konkretních modelů chápeš.
Ale jako seeds jsou drahý ale kdyš máš peníze na pořádnou skříň tak proč si taky nepřiplatit za kvalitu ne. A kdyš chceš fakt nějakej model třeba jako já ICE tak si ho radši koupím a udělám si matku a pak jen pjestuju a pjestuju...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
Zdar huntere proč si to vubec zakladal kdybys se podival do faq tak bys to tam všechno našel, třeba gws maji v greehouse, jinak čistá g13 neexistuje jenom jeji křiženci no ale jak řikam všechno najdeš ve Faq skoro všechno....
jn jak rika vochomurka to tam vsechno najdes a kdyz ti faq nepomuze doporucuju prolezt seed banky a když budes mít dost cash tak si určo vybereš i model o kterem si z prvu neměl ani tušení...
No Jeck Herer je na SensiSeeds originál kytka od Jecka Herera kterej obhajoval Cannabis prot je i tak drahá. Je to snad ta nejlepší kytka co můžeš mít dělá tak těžký palky že se pod tím lámou i vjetve. Kdybych si měl vybrat mezi těmahle dvjema tak si zaručeně koupím legendu Jecka Herera. Jinak je to vcelku jedno každá kytka má svoje - a zase svoje +.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ja je dam a zkusim, ale "palky ze se pod tim lamou vetve" maji mit i ostatni a pisi vynos 125g na kytku... Pokud koupim, tak pro me bude 10 semen moc, tak je tu pomerne levne nabidnu nebo vymenim.