Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuaky muzete poradit kde poridim sito 5x5cm na scroq. Lital jsem vsuce mozna krome baumaxu a obi tam sem jeste nezajel, ma to vubec cenu tam jezdit. poradte dikez
hodne zdaru groweri
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli
TO-->Mazzak
Nejvíc času a peněz ušetříš tak že si ho vyrobíš sám. Nevidím na tom žádnej problem..
Dřevěnej rám,dokola namlátit hřebíčky a proplést třeba rybářským vlascem.. Hledej, už to tu bylo zmíněno mnohokrát
mala poznamka k elektronickym vyrobkum od Conrada se SRN zasuvkami:
Conrad prodava redukci, to je ovsem pouze cast, ktera se bodne do ceske zasuvky a do ni ono zarizeni od Conrada, ale druhy konec uz jaksi chybi. nic nevadi, pokud spinate, resp. merite odber zarizeni, ktere ma vidlici bez zemniciho koliku (plocha vidlice). jakmile ale chcete zapojit zarizeni se standartnim zemnicim kolikem (resp. zemnici dirou ), je nutne si vlastnorucne vyrobit redukci. a prave k tomuto se velice hodi vidlice prodavane Hornbachem (viz foto). maji jak konektor na zemnici kolik, tak zemnici plosky po bocich (SRN a dalsi evropske zeme). takova vidlice pak jde zapojit do obou typu zasuvek...
... nehlede na to, ze jsou velice sikovne a velmi snadno se montuji na kabel
Tyhle nemecky zastrcky maj jednu extremni nevyhodu.Muzete totiz prehodit fazi pokavad ji zapojite obracene do zasuvky zarizeni co prodava napr. conrad.Zadna prdel to neni.V pripade,ze vam nekde upadne zemak tak se muze faze dostat na kostru takze bacha na to!Zapojovat zemnicim kolikem vzdy nahoru!I kdyz to jde i opacne.
Zdravim
Zajima mne teda jaka je ta cena asi tech SRN zastrcek?
A u Conrada je nemaj ty SRN zastrcky pls?
A u toho casovace :http://www.conrad.cz/dvojite-spinaci-hodiny+dp54695/
je potreba i na zprovozneni nejaka zastrcka s SRN
dekuji za info
stoji neco kolem dvacky... u conrada je nemaji, tam mi jen poradili udelat si "z neceho" redukci
na tenhle casovac je treba redukce, ktera se da mezi zasuvku a tuhle potvoru. ale tohle je zbytecne drahy, 655 + 117 ta redukce ... staci navstivit Hornbach nebo Obi nebo jinej homemademarket a klasicky cesky digitalni hodiny tam clovek splasi za 2 kila. navic tam rovnou levne pokoupis hafo jinyho materialu - moje skrin je krom profi veci a samotny skrine z Hornbachu
btw pokud nejakou takovou mene standartni masinku shanite, doporucuju pouzit google ... spotrebu celeho systemu si merim docela vychytanym digitalnim merakem ala ty od conrada, ale v ceskem provedeni a za 350,-. bohuzel to bylo jen v nejaky akci co trvala tyden a ja koupil posledni kus
edit: prihazuju fotku, jak je (sice blbe, ale je) videt, muj system zere 534W a za 108h (4.5dne) behu sezral za 147kc elektriny. no, zdrazeni elektriny se koukam docela projevuje, pocitam ze jen za mesic rustu tohoto grow dam za elektrinu rovnych 1000kc...