Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hulicz ...A co Durga mata? Ta by mela byt taky solidni, ale jeste sem ji nezkusil.
Durga Mata (bohyne) je spis silenej odpras se silne aromatickou (az neprijemne) vuni a silnou, zemitou chuti zanechavajici horkej vocas (pestovano v bublaku, 400W)
,,,,,,,,jinak my oblibeny high mi poskytuje GWS, OB (ten muzu porad ), PWP (energicky, lehce kouloidni stav, na zacatku odpras, casem si na nej clovek zvykne, ale staci tejden s necim jinym a je to jak na zacatku )), MendoBOG (Mendoccino Madness x BOG Bubble) a vseobecne sladky modely (bubble, sweet tooth, mendo) mi moc chutnaj.
Jo a zapomel bych Dutch Dragon, mel jsem sklenenku a ten stav vystihuje "pohadkova zmastenost"
Já se taky přikláním k sharkovi ,skouřili sme normální brko s dvouma kámošema a jeden držel hubu a druhej kecal asi hodinu o tom jak hrál s bráchou bayblade (takový ty plastová káči) :-D šílenej haluz
Až zemřu pohřběte mně tváří k zemi ať mi celý svět může políbit pr*el...
Já jsem pro vesnický noname modely, vyrostla mi loni MEGA kytka co byla nafialovělá,tak jsme ji říkaly FIALA, ale fakt mazec,pohodový stavy,ještě mám vzorek hulení..
Ono mozno ten noname je v tvojom pripade super ale problem je v tom,ze je to no name a takze moj noname bude na 99% iny ako tvoj. A prave tento problem odstranuju "menne" odrody kedy clovek ako tak vie co dostane. A teda ak ideme hovorit o tom aka odroda je naj a myslime to aj ako voditko pre ostatnych ludi aby sa nechali inspirovat a pripadne si zaobstarali danu odrodu tak tvrdenie,ze no name je naj je zcestne a uplne mylne. Ale ak pristupime k smerovaniu tohto threadu len ako skusenostnemu tak ano vtedy by to mohlo byt. Celkovo sa tu budu byt mozno dva tabori a to sativa lovers a indica lovers.
Sativi su nadherne zalezitosti na den a akcie ci spolocenske udalosti kde uz z logickych dovodv indiky ich nemozu porazit.
Zas na druhu stranu ak chceme prezit pokojny vecer v naozaj len uzkom kruhu priatelov ci tesne pred spankom tak fajcenie sativ je pomerne neprakticke a tu sa javia indiky a vyhodnejsie, do ktoreho prudu sa zaradime bude pravdepodobne ovplyvnene aj tym pri akych prilezitostiach hlavne fajcime. Ak je niekto silny fajciar a fajci pocas celeho dna asi bude mat rad oba "svety" s urcitym priklonom na jednu ci druhu stranu. Tu sa radim aj ja.
Tazko hovorit,ze som indica lover ak fajcim hlavne cez den, to jednoducho nejde.
Je krasne fajcit silnu indiku s cisto sedativnym efektom. je to zaujimavy zazitok rovnako ako fajcit extremnu sativu kedy vam srdiecko bije ako po niekolkych kavach.
Takto sa javila prave Top Haze. Spominam si ako som raz zafajcil Top Haze a za par minut som stretol davnu kamaratku. Rozhovor s nou som musel predcasne ukoncit, lebo moja srdce bilo ako o poplach a ja som bol tak prestimulovany,ze som musel behat, moja rec bola zmatena, bol som neuveritelne excitovany, bol to nadherny zazitok. Takto sa prejavuju extremne sativi.
"umiernene" sativi ako ich ja nazyvam kam patria odrody ako Durban ci SHaman poskytuju nieco ako povznasajuci stav, no povznasajuci sativovsky kedy nie sme unaveny, ak sa prechadzame napriklad po meste usmievame sa, sme plny inspiracie, citime krasu z bezneho dna a je nam proste fajn.
Silne sedativne indiky su vyhodne naozaj len na vecer. Ja som raz urobil obrovsku chybu a fajcil som afghna pred tym ako ma cakala dlha cesta autom. Nemusim hovorit aka to bola nocna mora. No zas zafajcit si afghana vecer napriklad k dobremu filmu ci len sa stretneme s kamaratmi napriklad na byte a uvarime si dobre jedlo, pustime prijemenu hudbu a nie je problem so spankom na danom mieste je uzasne. Takto som raz fajcil naozaj silneho, plne sedativneho afghana na byte s dvoma kamaratmi. Fajcili sme a z kresla sme sa uz nepostavili. Teda az rano
Hlavy sme mali oprete o operadlo a len tak sme viedli umiernenu, mierne fylozoficku debatu a vsetkom moznom.
Taj ma napada myslienka,ze sativa je asi skor pre extrovertov ci ludi aktivne zijucich a indika pre introvertov vychutnavajucich si krasu meditacie.
Viem asi vacsina z vas toto pozna, no aj tak som to tu chcel napisat a snad to nikoho nebude otravovat.
Este jedna vec. Sativa je vyborna pre kreativnu cinnost. Milujem fajcenie sativ pred napriklad fotografovanim.
Sativa a sex su plne kompatibilne. Myslim,ze kto skusil sex po fajceni sativ vie o com hovorim. Moja priatelka, ktora velmi malo fajci ked skusaila umierneny sativa stav z Mighty Mite x Peak19/Ak47 si ju velmi oblubila. Ked potom skusila sex v tomto stave mi len povedale,ze aspon na nieco je ta trava dobra
Orgazmus je dlhsi a intenzivnejsi, clovek moze mat viac orgazmov ako normalne
BY
musim souhlasit s hojne se tu vyskytujicim Orange bud, opravdu prijemne zkoureni. Jinak treba po Top 44 sem kreativni (pusobim v oblasti vytvarnyho umeni), prestoze je to mostly indica. A co se tyce Nonames, jsou skveli, ale hrozne nepredvidatelny.
Mejte se fajn.
já mam proste nej . Big Bud , to je pak mazes a ten High
...jinak bych od vás strašně moc potřeboval poradit , jaká odrůda chutná něco jako meloun , protože jsem dostal seminka od kamose a ta odruda po ususeni voní jak meloun a pak i tak chutná. a ještě bych potřeboval vědět jak se jmenuje modýlek , co voní jako klasickej perník vím že to sem nejspíš nepatří , ale i tak je něco k tomuto threadu
Dude- Papaya má hlavne super chuť. Je to taká skoro až ovocná chuť a vôňa. Zhuluje výborne (proste to musíš skúsiť). Najviac sa mi na nej páči, že ju môžeš húliť 5x denne a stále fest skuruje (myslím toleranciu).
Podľa mňa je to odruda na nejhezčí zkouření.
Sudo mam na teba dotaz. Kolko odrod si uz vyskusal?
Skusil si uz Haze, C99, Thai? Ale nie od kamarata co povedal, ze to to je, ktory by povedal, ze je to hoci co len aby vyzeral ok.
No skus aspon jednu z tychto odrod a povieme si co je lepsie ci Papaya alebo tieto
ddt- Určite nie viac ako ty ale napr. Shaman, Belladona, Nirvana, PAPAYA... a ešte nejaké boli ale teraz neviem.
(Haze, C99, Thai) tie odrody som neskúšal ale s tých čo som skúsil papaya bola naj. Ale ak hovoríš, že sú lepšie možno si nejaké seeds pozháňam.
2ddt- A ešte som fajčil Afghana.
DudeEdit - pouzivej Edit, kdyz chces neco pripsat k prispevku (dole vpravo u prispevku)